Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin canım,olsun sorun değil müsait olunca konuşuruz
eeeeeeeeeeee hala kimsecikler girmemiş topiğe???

hadi semihanın interneti yok da sevcan hayat karamuk özge bahar ebrusen ayran yinuse nerelerdesiniz ya?
Canım ben kaç günden beri rahatsızım halen sesimin kısıklığı geçmedi boğazlarım tahriş olmuş,bebekten dolayıda eskisi gibi giremiyorum,20 lik dişim çürümüş yarın dişçiye gideceğim,ordanda bebeğe gideceğim çağırdı beni sağolsun kaç kere ama bir türlü toparlanıp gidemedim artık evdede baya bir bunalınca yarın gideyim dedim
Çok sağol canım,Allah kimseye yaşatmasınBu kazadan sonra kayınvaldemler beni arayıpta bir geçmiş olsun bile demeyi çok gördüler.Biz geçen hafta sonu onlara anneler günü gittik hediyesini verdik hiç bir sorun yokken,kaç günden beri ne telefon ne ziyaret kafasında var diye düşünüyorum artık dengesiz ne yaptığı belli değil,kaç günden beri bunaldım evde biryere çıkamıyorum üstelik rahatsızda olunca hepten sıkıldım,Artık gitmeyeceğim evlerine madem yaptığım nasıl olsa bilinmiyor birazda böyle olsun bakalım,sevmeye herkez sever bebeği karşıdan önemli olan kalplerinde merhamet olması,demek bana birşey olsa sevinecekler.Bende benim için seviniyorlarsa Allah beterini versin dedimde kaç günden beri arabalrında sorun çıkmış,Allah'ın sopası yok.Yakında teyzemin kızı ve teyzem gelicek nasipse onlarla moralim yerine gelir inşallahEvet canım bayadır yoktun gezmede olduğunu tahmin ettik
Afiyett olsun ne iyi ediyorsunuz görüşmekle,yakın olupta görüşmek iyi oluyor,özelliklede benim gibi bunalanlar için

günaydın hanımlarrr
herkese hayırlı cumalar
valla ahillacım sevcan da olmayınca kimse uğramaz oldu topiğe hayatcığımda hep gezmelerdeee nurten sevcan ve ayfer gezmeye gitmişler valla ne güzel bir gün geçirmişler ahlillacım biz böyle pinekleyelim işyerlerinde yok ulen emekli olucam ben yakında olmuyacaka böylee

canımcım çok çok geçmişler olsun.bana da gelin :) şimdilik bi evim yok ama iş yerimde ağırlarım sizi :)
kayınvalide meselesine gelince,valla canım sallama derim ben sana.bi yerim ağrıyor desin benimki,bi uğrayıp nasıl oldun demesem tripler bin para.ben geçen yorgan döşek yattım tüm gün,yataktan çıkmadım.düşünün işe bile gitmedim ki ben yani ben...ve ne gelen oldu ne de giden.kimse arayıp da bi nasıl oldun bile demedi.kaldı ki bizimki karşı komşu,uzak bile değil.

o yüzden naparsan yap kızı olamazsın.e geliniysen de elalemsin demektir.sen de onu öyle görürsen,bak görürsün nasıl yerleriniz değişiyor.

sana da hayırlı cumalar canım.valla ben düğünü bekliyorum,düğünden sonra zaten işler de azalır.ben de kışın fink atıcam artık gerçi her an öğretmenliğe geçiş yapabilirim o yüzden de sorun kalmayacak :))

selam canlarım öyle koşturmacadayım ki anlatamam yazmamda dualarınızı bekliyorum sabah 8de gidiyorum doktora akşam 5te çıkıyorum bugün 6 da çıktım düşünün yani oralarda ne hallerde oldugumu sanah gidip kan veriyorum sonra doktor bakısın diye bekliyorum 11 gb felan bakıyo işim bitiyo ama kan sonucumu bekliyorum oda 2de 3te cıkıyo sonucu alıp geliyorum doktorda transferde muanede oluyo bizi alana kadar akşam oluyo sıkıldım ve bunaldım kollarım göbegim morardı delik deşik oldum umarm bunların mükafatı bi evlat olur nolur dua edin bidaha buralara düşürmesin rabbim başka dert hastalık vermesin son olsun bu son yarın yine doktordayım kesin pazarteside ..okulada gidemiyorum hafta sonu mudanyada olucam görüşürüz sizi seviyorum ve özledim

Hakkinda en hayirlisi olsun arkadasim
kizzz ben de seni seviyoyum...mujjjjjjk optum nanaktan

slm kizlar nasilsiniz bu hafta sevcan olmadigi icin topigimizde yetim kaldi

ahilla canim ogretmenlige gecmek istiyorum demisin niyetin buysa simdiden basvur dersanelere cunku anlasmalar bu ay yapiliyo eski calistigin kurumda kadro tamamen degisiyomus alimlar bu ay istersen oraya basvur seni baliklama alirlar tecruben var cunku...neyse hakkinda hayirlisi olsun...

haksevercim allah yardimcin olsun cok zor bir surectesin ama allahin izniyle degicek ins.umudunu yitirme sonu hayir olcak dualarimizdasin hepimizin arkanda dua ordusu var unutma

kizlar persembe gunu sevcanla ayfer kahvaltiya geldiler bana sevvalin kontrolu varmis doktoruna ordanda bana geldiler cok mutlu oldum cok guzel bir gundu kahvaltidan sonra kultur parka ciktik yigitle ardanin evdeki didismeleride son buldu orda cok eglendi cocuklar bizde temiz hava sohbet muhabbet superdi parktan cikistada kumpir yemeye gidiyoduk cok yoruldugumuz icin kumpirciye ramak kala geri donduk cocuklarda arabada sizdilar yorguluktan artik bidahaki sefere ... keske gidebilseydik.....

burdan tekrar tesekkur ederim ayferle sevcana geldikleri icin buarada yigitin huysuzluklari icin kusuruma bakma ayfercim aliscaklar elbet umuduyla bekliyorum babasinada sikayet ettim aksama bayaa azar isitti ...herzaman beklerim, dogalliginiz mutevaziliginiz sohbetiniz cok guzeldi iyiki tanimisim sizleri sanki kirk yildir taniyormusum gibi yakin buluyorum kendime

buarada haftaya cumartesi hepberaber piknik plani yapalim dedik kultur parkta hatta ayfercim mangal bulalim bide et aliriz en iyi mangal gider orda ne dersin....ins hepiniz musaitsinizdir ...

piknikten sonrada ben evimde agirlamak istiyorum sizleri mesela haziran ayi icinde olabilir yaza memleket ziyaretine gitmeden almak istiyorum

baharcim gecmis olsun yine kanganadan dert yanmisin nekadar az beklentin olursa okadar az uzulursun, bosversene uzak dursun yakin olduklarinda laf sokmaktan baska ne yapiyolar allah askina boylesi daha iyi ...onlar buyugumuz biz yapiyosakda allah icin yapalim beklentimizde olmaz kanimca uzme kendini masum yavruna odaklan...

hepiniz allaha emanet olun artik haftaya hareketlenir burasi

canım dershane düşünmüyorum aslında.yine de haber verdiğin için tşk ederim :))

siz ne güzel kafa dağıtmışsınız.benim bu ara moralim çok bozuk.kafam da çok dolu.
ne yapacağımı şaşırmış bi haldeyim.öyle doldum öyle doldum ki nasıl içimi boşaltabilirim bilmiyorum.
YORULDUM her şeyden...

Moralim sifir hatta eksi.

Yinuse dedigin gibi olmadi.olan oldugu icin beklesek de olur beklemesek de...ilac tedavisi baslicak.

günaydın kızlllarrrrr
herkese iyi haftalar
ahillacım canım benim moralini yüksek tut herşey yolunda gidicek sen yeterki kendini bırakma üzme geçmiş olsun tekarar
yinuse cim gördüm fotoalrınızı çok güzel bir gün geçirmişiniz piknik işinide valla benim artık zor çünkü bu haftadan itibaren cumaretsileri çalışmaya başlıyorum malasef

Selammm kızçelerimmm günaydınnnlarr iyi haftalar diliyorum. Napıyorsunuz hepiniz iyisinizdir umarır
Bursa nasıl çok özlüyorum ama yapacak bişi yok. Gelmeyi düşünürken. 2 tane koyun aldım onlara bkıyorum allah izin verirse ekim in başında bursadayımm sizleri seviyorummmmm muckss

Günaydın kızlar :)))
kürkçü dükkanına gelmiş bulunmaktayım.... :)))

düğünü müğünü hallettik geldik... Yorulduk :) geçen hafta hem gezdim hem temizlik yaptım, hem hastane-banka işlerimi hallaettim hem misafir ağırladım :))))
en kısa zamanda face fotoları yüklücem düğünle ve izinimle ilgili DD

ÖZLEDİM SİZLERİ......

BAHARCIM çok çok geçmiş olsun.... Verilmiş sadakanız varmış... Allah bir daha göstermesin...

AHİLLA çok kızdım sana, nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorsun, ben mi çok evhamlıyım anlamadım... neyse şimdi naptın son durum ne? ilaç tedavine başladın mı?

Özge :)) Allahım bu defa nasip etsin inşallah canım çektiğin acıların mükafatını versin....
Ve son olarak biraz otur motorun soğusun

Yinuse :) çok misafirperverdin :) memnun oldum sende misafir olmaktan :) bende beklerim en kısa zamanda...

Karamuk sen nasılsın canım, evlatların nasıl :)))

Sağol canım teşekkür ederim.Kızları olmadığım kesin zaten canım,hayatta beklemem o kadar cana yakın olamazlar zaten mümkün değilSallamamaya çalışıyorum ama bu son yaptıkları benim sinirlerimi iyice kaldırdı.Dün bize geldiler akşam. ben gönül almaya geldiler sandım,fazla yüz vermedim ama hala yüzüme baka baka geçmiş olsun demekten aciz insanlar.Eşim anlatıyor kazayı,benim rahatsızlandığımı öyle balkondayız denize bakıyor,böylesine ne gidesim var nede göresimSanada geçmiş olsun canım,hadi ya gelmedi demek eee şimdiden ne olduğunu göstermiş demekki,takma dicem ama insanlık adına görgü adına bazı şeyler bekleniyor,ama insan olmayan yapmıyorsa aynısınıda karşı tarafa yapmak gerek bana bunu öğrettiler malesef

Canım dualarım seninle Allah yardımcın olsun,inşallah bebekli haberlerini alırız bu sefer

Yinuse dedigin gibi olmadi.olan oldugu icin beklesek de olur beklemesek de...ilac tedavisi baslicak.

Canım Allah şifa versin moralin neden çok bozuk inşllh kötü birşey yoktur,eskisi gibi topiğe gelemediğim için takip edemiyorum ne olduğunu,konuşmak istersen konuşabiliriz canım,kib Aeo

Sağol canım teşekkürler,ben ondan hiç beklentim yokki hayrı dokunmayacak insandan hayırmı beklenir,sadece insanlık namına görgü adına bir geçmiş olsun bekledim hepsi bu,onlar büyük diye kendimi libe edecek değilim canım,ona bakılırsa benim annemde büyük hasta olduğu halde beni yanına çağırmaz huzurum kaçmasın diye,valla büyük büyüklük yapmıyorsa bende küçüklüğümü yapamam,yaptımda ne oldu,kıymet bilene yaparım bundan sonra,yoksa üzülen ben olacağım hep,birazda onlar üzülsün,yavrum zaten hayatımın mutluluk noktası,Allahım bize bağışlasın
Bu arada buluşmuşsunuz yerimizede gezin artık
A.s canım sağol sanada,Bursa özlenir haklısınKoyunmu iyi ne güzel,Allah kolaylık versin,bekleriz canım buyur gel,sende seviliyorsun
Hoşgeldin kürkçü dükkanına canımTopik baya duruldu gördüğün gibi,Allah hayırlı etsin atlattınız bunuda şükürBende seni özledimUmarım iyi geçmiştir tatilinSağol canım Allah razı olsun evet aynen öyle.Aminn kimsenin başına vermesin.

Kızlar pazarınız nasıl geçti?Dün bizim halı yıkamakla ve temizlikle geçti.Halılarımdan az kirli olanı vermeyim halıcıya dedim,eşiminde yardımıyla dün yıkadık,bugünde diğer halılarımı almaya gelecekler temizlik için firmadanDün salon balkonunu tertemiz yıkadık camları sildim halıları yıkadık, Allah'tan demire atmamıştık süzülsün biraz daha diye,Ev sahibinin kızı gelmiş gezmeye annesine,sen kalk halıları yıkadığımızı bile bile salon balkonuma halı çırp.O sırada eşim balkonda dinleneyim biraz demiş neye uğradımı şaşırdım diyor,bende o sırada başka balkondaydım çamaşır seriyordum,Eşimde o sinirle gitmiş ev sahibine ne bu heryer battı yaptığınız ayıp diye,kızıda kusura bakmayın diyeceğine eşime bağırmış 18 yaşındaki oğluda eşime horozlanmış,eşim kendimi zor tuttum dedi,moralimiz bozuldu,bu evden çıkacağız kısmet olursa ,günü gelmeden kiralarını veririz,tepemize pisliklerini çırpacaklar ve ses etmicez yok öyle enayilik olur artık.Bizde taşınmaya karar verdik,kısmet bakalım ne zaman olursa.Buna moral bozukluğu yaşarken babası eşimi aradı size geliyoruz akşama diye.Ben hiç çıkasım gelmedi karşılarına ama eşimin hatrı için çıktım yine,gönül almaya geliyorlar sandım,yüzüme baka baka geçmiş olsun kaza olmuş sende rahatsızmışsın deme yok,balkona geçtiler,benden hizmet bekledi hanım efendi o yorgunlukla sinirlilikle birde onlara hizmet et ve karşılığında bir geçmiş oldun demek yok.Eşimde gördü dün yapılan hareketleri ve uygun bir zamanda annesiyle konuşucak,huylu huyundan vazgeçmez sanmıyorum,yediler içtiler oturduğu yerden kalkmadı bile ben yorgun olduğum halde yardıma,gittiler sonrada,bunları gördükçe gidesim yada göresim gelirmi sizce.Sizler buradan yazdınız aradınız geçmiş olsun diye,senin yakınındaki kişi bunu yaparsa haliyle kırılınır,belkide o kazadan hastanelik olacaktık,Allah korudu,demekki seviniyorlar diye düşünüyorum bende.Sevineni Allah görüyor Allah'ın sopası yok,Allah'a havale ettim ben.Ben yine insanlık namına kayınpeder bey grip olmuş diye kendi ilacımdan verdim dün geçsin diye.Allah biliyor görüyor gerisi yalannn,kızdığım olay sadece yapılan nankörlük başka birşey değilll

canım benim hoşgeldinn çok şükür hadi atlattınız düğünü telaşeyi
tatilini di yaptın dinlendin misler gibi çok iyi gelmiştir valla sana canım benim
bizler iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok özcanberk ile ayberk biraz grip gibiler dün falan çok mızmızdı özcaberk onun haricinde iyiyiz canım senin kayınpederin nasıl oldu düğünded gelebil dimi hastaneden

canlarım ben belki son kez yazıyorumdur bi süre olmayabilirim

iğnelerim bitti yumuşları büyyüttük yarın yumurta toplama ameliyatı olucam anesteziyle yapılıyomuş bişi hissetmicem yani

sonra 2 -5 gün arası büyücek minnakalrım sonra bana yerleşt,rcekler sonrası duaaaaaaaaaaaaaaaaa duaaaa duaaaaaaaaaaa rabbime sıgındım heycanlıyım ümitliyim korkuyorum deli gb korkuyorum çok korkuyorum konuşurken sesim titriyo sürekli ateşim var her an içimdekilerin patlaması bu biliyorum rabbim utandırmasın iş yerimdende izin aldım yarın için sonra bu haftayıda cıkarıcam bidaha izin aldım yatmam gerek çünkü :18:

sonrası allah kerim neylerse güzel eyler bukadar dua eden arkadaşalrım akrdeslerim ailemin hürmetine dualarımız kabul olur inşallah hayal bile kuramıcak kadar mucize gb geliyo yine rüyalarımda zeynebim sanki çok yakın ama bir o akdarda uzak bişeyi hiç bu kadar istememiştim ve en cok istenilenle sınav olundugunu bilememiştim sabrımızın sonu selamet olsun şimdi tüp bebek yapıldıktan sonra kayınvaldemde kalıcam gözümün içine bakıcakalr emininm kıpırdatmıcakalar sonrası olursa hepimize bi hediye ailemize bayram onların yüzünü güldürücem ama olmazsa...böyle bi ihtimal bile beni korkudan öldürücek gb oluyo nefes alamıyorum sanki bogazım dügümleniyo ferah tutmaya calışıyorum içimi sürekli dua ediyorum rabbim yar ve yardımcım ol diye buraya yazıyorum böyle diye bişi demeyin ailemin ümidini kırmıyorum sürekli umutlu konuşuyorum kötü bişi cıkmıyo hiç agzımdan umarım inşallah allah zin verirse buraya kocaman hamileyim yazmak ümidiyle sizi seviyorum ve duanızı istiyorum

günaydın hanımlar
haksevercim canım benim sakın aklına kötü bişey getirme moralini ve umudunu yüksek tut her zaman bütün dualrımız seninle allahın izni ile küçük meleğini kucağına alacaksın biz buna inanıyoruz canım allah yardımcın olsun

sevinç göz yaşlarım bunlar

Allahım, ol de yarabbim......

bunların hepsinin mükafatını göreceksin canım allahın izniyle..
canım çok güzeldi o gün,iyiki sana gelmişiz..çok teşekkür ederiz herşey için tekrar,,ya ogün eve geldim kumpir krizim tuttu:) talhaya dedim hadi gel anatolyuma gidelim kumpir yielim dedimm..hayır bilgisayar oynamayı tercih ederim dedi..ay napam ne etsem diye düşünürken açtım neti kumpir sipariş verdim, ama beğenmedim kupirci teyzenin kumpirini. anatolyuma gidelim kumpir yemeye harika orası..
canım tek senin çocuğun değil hepsinin ayrı ayrı eksileri oluyor çocuyk onlar..
kimse 4 4lük olamazki..yeterki onlar kendileri kavga edeip kendileri barışsın annelerin müdahale etmeleri hoş olmuyoır..ozaman bizlerde birbirimize gireriz:))) sonra onlar barışır biz kırılırız:)

moralini yüksek tutt
offf ya çok kötü olmalı cumartesileri çalışmak
köy havası kokuları geldii:)
hoş geldin kürkçü dükkanına:)
canım canını sıkmamak için sinirlenmemek için 3 maymunu oynayacaksınn..
duymayacak görmeyecek bilmeyeceksin..enayailk gibide görme bunu.sen ne kadar umursamazsan kv okadar çıldıracak..
ama sen ne kadar tirp atarsan morlinin bozuk olduğunu belli edersen sevindireceksin onları..üzme kendini 3.şahılar için..
sen eşinle iyi ol gerisini si.. et
canımm korkma sevin bence güzel olacak inşalllah ..
ikiz bebeklerin olsun biri kız biri erkek olsun inşallah:))
hep aklımdasın canım..içini ferah rahat tut pozitif düşün.. hamileyim haberini nasıl ne zaman vereceksin merakla bekliyoruz..

hayat nerelerdesin.....

burdayımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…