Canım inşallahhh ben anne oluyorum hamileyim süpriziyle gelirsin buraya,Allah yardımcın olsun,inşallah çok istediğin meleklerine kavuşursun canım.Hayırlı güzel bebişli haberlerle gelmen dileğiyle canımcanlarım ben belki son kez yazıyorumdur bi süre olmayabilirim
iğnelerim bitti yumuşları büyyüttük yarın yumurta toplama ameliyatı olucam anesteziyle yapılıyomuş bişi hissetmicem yani
sonra 2 -5 gün arası büyücek minnakalrım sonra bana yerleşt,rcekler sonrası duaaaaaaaaaaaaaaaaa duaaaa duaaaaaaaaaaa rabbime sıgındım heycanlıyım ümitliyim korkuyorum deli gb korkuyorum çok korkuyorum konuşurken sesim titriyo sürekli ateşim var her an içimdekilerin patlaması bu biliyorum rabbim utandırmasın iş yerimdende izin aldım yarın için sonra bu haftayıda cıkarıcam bidaha izin aldım yatmam gerek çünkü :18:
sonrası allah kerim neylerse güzel eyler bukadar dua eden arkadaşalrım akrdeslerim ailemin hürmetine dualarımız kabul olur inşallah hayal bile kuramıcak kadar mucize gb geliyo yine rüyalarımda zeynebim sanki çok yakın ama bir o akdarda uzak bişeyi hiç bu kadar istememiştim ve en cok istenilenle sınav olundugunu bilememiştim sabrımızın sonu selamet olsun şimdi tüp bebek yapıldıktan sonra kayınvaldemde kalıcam gözümün içine bakıcakalr emininm kıpırdatmıcakalar sonrası olursa hepimize bi hediye ailemize bayram onların yüzünü güldürücem ama olmazsa...böyle bi ihtimal bile beni korkudan öldürücek gb oluyo nefes alamıyorum sanki bogazım dügümleniyo ferah tutmaya calışıyorum içimi sürekli dua ediyorum rabbim yar ve yardımcım ol diye buraya yazıyorum böyle diye bişi demeyin ailemin ümidini kırmıyorum sürekli umutlu konuşuyorum kötü bişi cıkmıyo hiç agzımdan umarım inşallah allah zin verirse buraya kocaman hamileyim yazmak ümidiyle sizi seviyorum ve duanızı istiyorum
Öyle canım haklısın bakalım inşallah oynarım 3 maymunubunların hepsinin mükafatını göreceksin canım allahın izniyle..
canım çok güzeldi o gün,iyiki sana gelmişiz..çok teşekkür ederiz herşey için tekrar,,ya ogün eve geldim kumpir krizim tuttu:) talhaya dedim hadi gel anatolyuma gidelim kumpir yielim dedimm..hayır bilgisayar oynamayı tercih ederim dedi..ay napam ne etsem diye düşünürken açtım neti kumpir sipariş verdim, ama beğenmedim kupirci teyzenin kumpirini. anatolyuma gidelim kumpir yemeye harika orası..
canım tek senin çocuğun değil hepsinin ayrı ayrı eksileri oluyor çocuyk onlar..
kimse 4 4lük olamazki..yeterki onlar kendileri kavga edeip kendileri barışsın annelerin müdahale etmeleri hoş olmuyoır..ozaman bizlerde birbirimize gireriz:))) sonra onlar barışır biz kırılırız:)
moralini yüksek tutt
offf ya çok kötü olmalı cumartesileri çalışmak
köy havası kokuları geldii:)
hoş geldin kürkçü dükkanına:)
canım canını sıkmamak için sinirlenmemek için 3 maymunu oynayacaksınn..
duymayacak görmeyecek bilmeyeceksin..enayailk gibide görme bunu.sen ne kadar umursamazsan kv okadar çıldıracak..
ama sen ne kadar tirp atarsan morlinin bozuk olduğunu belli edersen sevindireceksin onları..üzme kendini 3.şahılar için..
sen eşinle iyi ol gerisini si.. et
canımm korkma sevin bence güzel olacak inşalllah ..
ikiz bebeklerin olsun biri kız biri erkek olsun inşallah:))
hep aklımdasın canım..içini ferah rahat tut pozitif düşün.. hamileyim haberini nasıl ne zaman vereceksin merakla bekliyoruz..
burdayımm..
Canımm seni burada görmek ne güzel,kayınvaldendesin sanırım tadilat işleri devam ediyordur,Allah kolaylık versinBurada hayat devam ediyor ne güzel :)
Haksever bugün duyduğum okuduğum en güzel şey senin haberindi.....
Allahım sana da anne olmayı nasip etsin inşallah kuzum..
günaydın hanımlarrrr
akşam küçük tostosumun doğumgünüydü 1 yaşını bitirdi zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi doğumu gözümün önünde büyüdü de 1 yaşını bitirdi bile kuzum
sizler nasılsınız ?
ayferim sevcanım baharım ahilla semiha yoktur işallah bir yaramazlık ?
ay kızlar badanacı ile anlaştık kısmetse ayın 10 unda başlıyor bakalım ben de 12 si gibi izine çıkıcam hayırlı ile atlatalım işallah ama nasıl gözümde büyüyor yaa nasıl olcak nasıl bitecek hep onu düşünüyorum bir yapıp bitirsek de kurtulsak
Tünaydın canımİyiki doğmuş,Allah sağlıklı mutlu yıllar göstersin sevdikleriyle beraber Zaman çabuk geçiyor doğru diyorsun.Allah nice yaşlar göstersin annesi Bende iyiyim canım kızımla uğraşıyorum,uygun bir ev bulabilirsek taşınmayı düşünüyoruz bakalım kısmet nasip Badana boya kolay değil.Bizde evin içind eeşya varken yapıldı geçen sene,eşim boyadı bende yardım etti canımız çıktı,Allah kolaylık versin ama bitincede ohh diyorsun tertemiz oluyor.Darısıda size olsun
sağolasın canım amin cümlemizin evlatlarına uzun ömür versin. evet canım ya canımız çıkacak ama işallah sonunda ohh diyecez hayırlısı ile bir atalatalım bakalım sen de canım işallah gönlüne göre güzel bir ev bulursun biran evvel taşınırısn da rahat edersin nehir hanım napıyor büyümüşttür zilli görmeyeli işallah şu banadan işini haalledeyim ilk işim sizleri çağırmak olacak o zaman görüşürüz kısmetse
selamın aleyküm ben kim büyük konuşmak kim .............
ben nasıl bi insanım bilmiyorum pazar vurmam gereken çatlatma iğnemi pazartesi diye aklımda kalarak vurmadım yumurta baskılayıcı iğneyide bi gün önceden kestiğim için yumurtaların catlamasını engelleyemedik pazartesi doktoru aradım böle böle yaptım diye hemen iğneni vur çarşamba bakaılım catlamazsa yaparız yumurta toplamayı dedi yaptım bugün gittik hastaneye ne halde oldugumu ifade edicek cümleler dahi bulamıyorum ...
gittik bugün doktora çatlamış bikaçtanesi görünmedi bitane 18mm vardı2 secenegimiz var dedi yine.. istersen bunu alım deneyelim ama ihtimalimiz cok düşük olucak hem devlette tüp ebebk 2 sansın var brini kaybetmiş olucaksın hemde güzel sonuç alsak bile transfer etsek bile diger yumurtaların catladıgı için bünyen onları adetle atmak isticek tutunma sansıda düşük olucak sen bilirsin dedi... bende aşılama yapalım dedim zaten hiç iğneli aşılama denememiştik denemiş oluruz dedim olur dedi aşılama yaptık bugün yani tüp bebek iptal...
bilmiyorum rabbimin imtihanı ne zman biticek ama hamdolsun çok üüzldüm ama doktorum bi melek eşimde yanımdaydı git dedim bırak beni hastane bahcesinde görenler nabtı bu adam demiştir yani çok sacma sapan göründüm sonra oturduk 2 saat bahçede güldük filan diyorum bizi 2 saat içinde izleyen olmuşşsa piskopat bunalr demiştir yani
neyse aşılama yaptık yani sonuç olarak dualarınız için teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda
selamın aleyküm ben kim büyük konuşmak kim .............
ben nasıl bi insanım bilmiyorum pazar vurmam gereken çatlatma iğnemi pazartesi diye aklımda kalarak vurmadım yumurta baskılayıcı iğneyide bi gün önceden kestiğim için yumurtaların catlamasını engelleyemedik pazartesi doktoru aradım böle böle yaptım diye hemen iğneni vur çarşamba bakaılım catlamazsa yaparız yumurta toplamayı dedi yaptım bugün gittik hastaneye ne halde oldugumu ifade edicek cümleler dahi bulamıyorum ...
gittik bugün doktora çatlamış bikaçtanesi görünmedi bitane 18mm vardı2 secenegimiz var dedi yine.. istersen bunu alım deneyelim ama ihtimalimiz cok düşük olucak hem devlette tüp ebebk 2 sansın var brini kaybetmiş olucaksın hemde güzel sonuç alsak bile transfer etsek bile diger yumurtaların catladıgı için bünyen onları adetle atmak isticek tutunma sansıda düşük olucak sen bilirsin dedi... bende aşılama yapalım dedim zaten hiç iğneli aşılama denememiştik denemiş oluruz dedim olur dedi aşılama yaptık bugün yani tüp bebek iptal...
bilmiyorum rabbimin imtihanı ne zman biticek ama hamdolsun çok üüzldüm ama doktorum bi melek eşimde yanımdaydı git dedim bırak beni hastane bahcesinde görenler nabtı bu adam demiştir yani çok sacma sapan göründüm sonra oturduk 2 saat bahçede güldük filan diyorum bizi 2 saat içinde izleyen olmuşşsa piskopat bunalr demiştir yani
neyse aşılama yaptık yani sonuç olarak dualarınız için teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda
karamuk canım... Özcan Berkimiz yaşına girmiş, maşallah :) Allah daha nice nice doğum günleri göstersin sağlıklı, ailecek...
dün çalıştığın için kutlama yapamamışsındır belki, varmı hafta sonu planlar... :))
Bebekim seni burada görmek ne güzel....
Bahar canım çok giremiyorum malesef, okuyorum yazdıklarınızı sadece. Yoğunum iş güvenliği evraklarını halletmeye çalışıyorum...
Kızın ve sen iyisindir inşallah... Kayınvalidende aynı benimkinin kafadan, işlerine gelince arayıp sorarlar gelmeyince suratına bakmazlar... Allaha havale et yeni gelini gelince senin kıymetini anlar....PP
Anladım canım,Allah kolaylık versin.İyiyiz ne olsun canım ya bildiğin gibiÖyle yapıyorum canım zaten.Araba böyle olunca ağızlarından çıkmadı hiç birşey, kendi arabaları bozuk şimdi,ben çok rahatsızdım sesim zor çıkıyordu,ne gelme ne sorma şimdi aynısı kendi olmuş,ee bugün banaysa yarın sana,bende ne ararım ne sorarım nasılmış bakalım anlasın anlarsa oda Bir site var çok begeniyorum orayı zamanında evler boştu eşim ozaman istememişti yol ters olur diye ben çalışırken gitme gelme zor olurmuş,şimdi oda beğeniyor orayı geçende gittik ev bakmaya ev varmı diye kiralık hep dolu,ilk fırsatta birisi çıkarsa oraya taşınmayı düşünüyoruz bakalım,taşınırsak oraya iyi olur.Bende haberler böyle canım Sende ne var ne yok?
Kızlar gün yapalımmı ne dersiniz?Böylece irtibatı kesmemiş oluruz iyi olmazmı?
Öncelikle dilerimki olumlu sonuclanır canım Allah emeklerınızın karsılıgını almayı nasıp etsınselamın aleyküm ben kim büyük konuşmak kim .............
Aminn canım inşallahhh,tutulan bir site,zamanında eşim tamam deseydi şimdi oradaydımhadi inşallah Allah gönlünüze göre verir canım... tamda yaz zamanı birde okullar kapanacak kiralık ev bulmak çok zor.
hiiiçç takma kafana, dediğin gibi bugün sanaysa yarın ona...
Ben katılırım hem güzelde olur :)
Sevcan canım sana birşey diyeceğim ama yanlış anlama hani demişsin ya bende bir gariplik var diye,kız sahi sen bu kayınvaldene bu kadar yapmazdın,kadın tatlı diliyle senimi bağlıyor nedir,niye kendi evinin işinden oluyorsun,hadi çalışmassan neyse dicem,o kadar çocuğu var neden sadece sen??Sanada yazık canım ya seni düşündüğüm için söylüyorum yinede karışmış gibi olmayım tabiki eşinin aiesidir ama neden işini sen yapıyorsun,sen herşeye tamam dersen bu kadın seni sürekli çağırır.Çalışıp yorolup evinin geçiminde katkı sağlıyorsun üzülüyorum senin için.Ne kaynanalar var.Geçende eşimle bebek hayırlamaya gittik.Kayınvaldesi gelininin her ay sigortasını yatırıyormuş,emekli olsunda aylık alsın diye,kendi kızınada yapıyormuş,ayrımcılık olmasın diye gelininide yapmış,Gelini çalışmak istiyordu kayınvaldeside ben çocuk bakamam ama sskını yatırayım çalışmış gibi görün demiş.Bende helal olsun kadına nerde böyle kayınvalde dedim,halada derki yardım etmez çocuğuma çok bakmaz,bunu yapan kadından daha ne beklerimki,okadarda güleryüzlüki,içimden benimki yanından geçemez dedim.SEnde çok kendini yıpratma bence canımnerdesiniz kızlar :))
Bu gün kayganakıma gidicem. kız tarafını yemeğe aldı. bana da geçen haftadan beri, perşembe izin al diyor, camları silinecekmiş ev temizlenecekmiş, yemek yapılacakmış, iyice yüzsüzlüğü ele aldı bubende dedim alamam izin falan, evelsi günde aradı, tabak getirirmisin yarın akşam dedi, tamam dedim. Evi tabak dolu takım takım, biliyorum benimkine ihtiyacı yok, kesin dedim iş buyuracak bu bana dün akşam gitmedim bende, eşimle yolladım tabakları, direk işten eve gittim, bıktım artık kızlar benim evimin işini ablam yapıyor ben onun evini.... Kıymet bilse helali hoş olsun....
Bu akşamda geç gitmeyi düşünüyorum, 30 kişi gelirler yemeğe sevgili eltimle kaynanam hazırlasın ne yapayım, eltimde orada 1 haftadır :) yazık çocuklarda balayılarını bile yaşayamadılar
neyse kızlar, pazarteside annemlere uğradım akşam, babamda dedi düğüne bile davet edilmedik vs. bende baba çok mu meraklıydın, inan böylesi daha uygun falan filan, neyse babamda dediki biz gitmedik düğüne, sen neden gittin??? dedi. Nasıl gitmicem baba, eşimin ailesi o, ben 8 ay görüşmedim onlarla boşanmaya kadar geldik dedim. İşte bizi saymayanı sen de sayma falan dedi.
Bıktım artık arada kalmaktan kocamın yüzünü göresim yok, ablamlar öyle diyor, babam böyle, Durumun vahimliğinin bende farkındayım ama yapacak, gerçekten birşeyim yok, sanki ben öle öle gidiyorum kaynanama, çok sıkıldımya
Dün akşam da ablamla konuştuk, 2 saat ağladım rahat... En çokta kocama kızdım, çocuğum iyiki var ama, bu çocuğu kocam gibi pasif birinden yaptığım için kendime kızdım...
Sırf bu nedenlerden bu akşam gidip eltimin 30 kişilik ailesine köpek gibi hizmet etmek istemiyorum.... Dün akşam gitmesem mi falan dedim kocama hemen yüzü düştü, bu sabah pantolon gömlek ütületti, akşam için baya da hevesli anlayacağınız,
ne bok yicem kızlar ben ya.....
kızım dışındaki herkesi, herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.....
bu arada kaynanamın bypas olması gerekiyormuş... annemde zamanında oldu benim bypas.
Sen annene baktın zor mu bakım dedi durdu, yani sen ona baktın biliyorum demeye getiriyor... Tek duam kaynım alsın götürsün istanbulda yaptırsın ameliyatını, bana yaşattığı, ve hala yaşatıyor olduğu onca şeyden sonra benim ona bakmaya gönlüm razı değil. O her ne kadar kıç atsada((( ayrıcada ben bakabilirsem 1 hafta anca izin alabilirim işten, 1 ay özenli bakım gerekiyor ona bir hafta bile çok biliyorum ama, bende bi anormallik var, yinede üzülüyorum....
hiç içimden çıkmayanlardan biride şudur;
Biz eşimle sevgiliyken, eşimin dayısına da benim çok samimi arkadaşımı ayarlamıştık, sonra rahmetli anneannem o arkadaşımı görmeye gitmişti, düşünün biz 2,5 yıldır beraberiz, onlar çok yeni ama hemen gitmişti anneanne, hevesliydi, tabi kaynanamda gitmişti o arkadaşıma, o zaman anneanne kaynanama demişki, kızım sevcanıda iste artık, bak uzun zamandır geziyorlar, kaynanamda hayır demiş, oda öyle deme, Gün olur gelinin olur, kızında yok, hastalanırsanda baksın diye beklersin demiş, kaynanamda gülmüş, ona mı???? benim param çok, hizmetçi tutarım ben demiş
ben aslında kindar biri değilim, ama düşünüyorum da her güzel anımda kaynanamın bir bozması, aşağılaması var unutamıyorum,
Öncelikle dilerimki olumlu sonuclanır canım Allah emeklerınızın karsılıgını almayı nasıp etsın
bir diğeri ise
bende 3 tüp bebek denemesi gecirdim yani 3.dede koydular ve tutmadı
senın diğer mevzunuda okumustum sımdıde bunu okudum hem sasırdım hem belkide zamanı değil henuz dıye dusundum
tedbırlı olman gereklı bır kere bu cok onemlı bende 2 tedvaımde uyuya kaldıgım ıcın gece 1 dekı ıgnemı 1.15 gece vurdum dıye sabaha kadar aglamıstım
doktor kontrolerınmı sıkı deıglde unutmana sebeb oldu bılmıyorum
ama egerkı olmazsa bu 2.gırısım sanırım ama bu asılamaya donmus ben doktor degıstırmenı tavsıye edeırm buda kım dan dıye yazıyor deme
yasadıgın sureclerı forumdan okudum
sayfayıda arada okuyorum
ama dilerimki aşılamada olurda tüp bebege gerek kalmaz
Hayırlı olsun sımdıden
Aminn canım inşallahhh,tutulan bir site,zamanında eşim tamam deseydi şimdi oradaydımkısmet işte napalım bekliyeceğim mecbur.O sitede giriş kat var satılık ama balkonu vs hiç yok ben eşime borç harç kredi vs bişeyler yapıp girelimmi eve dedim,önce olabilir dedi.Ama gel görki peşinat istiyorlar birde bahçe katıymış çok aşağıdaymış hırsız girermiş balkonu yokmuş,böyle dedi benide soğuttu evden.ya aynı sitenin 1. katı 140 145 bin öyle yani arada ne kadar fark var.Ben birazda bu apartmanda komşuluk olmadığı için bunaldığım için gitmek istiyorum.3 yıldır burdayım artık sıkıldım,manzarada olsa gözüme görünmüyor artık,ev alma komşu al demişler çok doğruu inşallah Allah bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırır.Bende katılırım canım ama diğer kızlar ne der acaba,olsa iyi olur böyle kopukluk oluyor,ortak karar ne kadar toplanacaksa belirleriz aramızda yapalım bence
Sevcan canım sana birşey diyeceğim ama yanlış anlama hani demişsin ya bende bir gariplik var diye,kız sahi sen bu kayınvaldene bu kadar yapmazdın,kadın tatlı diliyle senimi bağlıyor nedir,niye kendi evinin işinden oluyorsun,hadi çalışmassan neyse dicem,o kadar çocuğu var neden sadece sen??Sanada yazık canım ya seni düşündüğüm için söylüyorum yinede karışmış gibi olmayım tabiki eşinin aiesidir ama neden işini sen yapıyorsun,sen herşeye tamam dersen bu kadın seni sürekli çağırır.Çalışıp yorolup evinin geçiminde katkı sağlıyorsun üzülüyorum senin için.Ne kaynanalar var.Geçende eşimle bebek hayırlamaya gittik.Kayınvaldesi gelininin her ay sigortasını yatırıyormuş,emekli olsunda aylık alsın diye,kendi kızınada yapıyormuş,ayrımcılık olmasın diye gelininide yapmış,Gelini çalışmak istiyordu kayınvaldeside ben çocuk bakamam ama sskını yatırayım çalışmış gibi görün demiş.Bende helal olsun kadına nerde böyle kayınvalde dedim,halada derki yardım etmez çocuğuma çok bakmaz,bunu yapan kadından daha ne beklerimki,okadarda güleryüzlüki,içimden benimki yanından geçemez dedim.SEnde çok kendini yıpratma bence canımYapmayanın şansı daha çok
Babanları davet etmedilermi terbiyesizler,ayıp etmişler.Ama aileninde fedakarlık edip biraz susması gerekiyor senin hatrın için.Genelde kız tarafına olan oluyor zaten alttan alıyorlarki kızının hzuuru kaçmasın diye.Ama sevcan darılmakla haklılar canım,düğün bu sonuçta ev gezmesi değil,ama seninde kabahatın yok ,düşüncesiz kayınadenlerin hatasıeşininde bu konuda seni anlaması gerekiyor.Eşinle yinede huzurunu bozma.Ama çalışan biri olduğun için sana hak vermesi lazım anlaması lazım,kayınvalden büyük konuşmuş,darısıda benimkine,şimdi ben kötüyüm ama yarın birgün işi düştümü o zman bugünleri anar durur
Aminn inşallahAllah sizinde gönlünüzce versin.Bursadanmısınız?
Canım bende öyle diyorum ama peşinat yeterli gelmiyorr,eee onlarda bizim kalkınmamızı zaten istemiyorrrr ben zamanında onlar ev alırken teyzemden borç aldım 5000 kadarda götürdüm verdim koştur koştur ev sahibi olsunlar diyede kaynanam bir teşekkür etmedi,üstelik parayıda parça parça ödeyip cılkını çıkardılar,böyleleri bize yardımcı olmazlar,peşinatsız kredi veren banka varmı yokmu bilmiyorum özelden evin linkini atıcam sana bak bakalım senin fikrin ne olucak.Eşim balkonsuz evi istemiyor,bende burdan kurtulmak için ve oranın ortamı içime sindiği için razıyım girişte oturmaya napayımCanım aslında biraz peşinatınız olsa sizde bizim gibi bodozlama dalarsınızvallahi kira öde öde bir yerre kadar bak bebeğinizde var, bizde çocuk olduktan sonra karar verdik almaya, Keşke ev alsanızda evinize çıksanız hayırlısı olsun yinede herşeyin.
evet aslında hiç bir şeyi haketmiyor kaynanam bir kötüye-bir iyi misali olduk işte... diğerlerinin ayaklarında köpek olmuş benim ailem hiç bir şey yapmadığı halde görüşmüyor kaynanam, Sevmiyorum yaa,,, bir insan için sevmiyorum lafını nadir kullanıyorum ama kaynanam için nefret ediyorum yaa öyle böyle değil....
Gitmesem mi acaba bu akşam... mesaide dedirtirim eşime...
kocam gitsin(( onların aile olduk aile olduk, laflarını duydukça yüreğim sökülüyor.... ki düğünde ne çirkeflikler yaptı kızın ailesi deveye diken....... demişler...
yada akşam 9,30 da gideyim oraya ben 10,30 dada kalkarım :S
he ne yapayım....
Canım eninde sonunda Allah veriyor layıklarını, ama ben benden geçtikten sonra çokta sevinmiyorum açıkçası( Seninkide bulacak merak etme....
Aaa öylemi ne güzelbenim arkadaşım
istanbulda oturuyor :) ama sizi tanıyor ucundan, bucağından :))) biz buluşunca sizinle konuşuyoruz cute yle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?