Canım bende öyle diyorum ama peşinat yeterli gelmiyorr,eee onlarda bizim kalkınmamızı zaten istemiyorrrr ben zamanında onlar ev alırken teyzemden borç aldım 5000 kadarda götürdüm verdim koştur koştur ev sahibi olsunlar diyede kaynanam bir teşekkür etmedi,üstelik parayıda parça parça ödeyip cılkını çıkardılar,böyleleri bize yardımcı olmazlar,peşinatsız kredi veren banka varmı yokmu bilmiyorum özelden evin linkini atıcam sana bak bakalım senin fikrin ne olucak.Eşim balkonsuz evi istemiyor,bende burdan kurtulmak için ve oranın ortamı içime sindiği için razıyım girişte oturmaya napayım(Yada kiracı olarak gitmeyede razıyım,gerçekten bunaldım SEvcan niye bu kadar kısa sürede oldu bilmiyorum ama bu olaydan sonra bunaldım bu evde
Bende sevmiyorum nefret ediyorum,hep birlikte balkondayız eşim anlatıyor başımıza gelenide başını denize çevirip başka tarafa baktı belkide içinden sevindi güldü Allah bilir oarasını şimdide kendi hasta yapsın bakalım Allah verir onada elbet
Sende sonuna kadar haklısın valla içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım,ama çok oturupta gereğinden fazla değer verme,yaa hak edene yapılır sonuna kadar ama haketmeyen içinde fazlasını yapmak bilmem benim içim almıyor,bu kadar soğuduysak bu kendilerinin sayesinde olmuştur eminimm.Çok oturmazsın,yada dediğin gibi mesaiye kaldım de,ama bu sferde eşin sana ne der onu bilemem,zor canım ya kolay değil,insanı yeniden hamur gibi yoğuruyorlar,ama kendini ne olursa olsun ezdirmeee
Aaa öylemi ne güzel
yok canım iyiyiz çk şükür..günaydın hanımlarrrr
akşam küçük tostosumun doğumgünüydü 1 yaşını bitirdi zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi doğumu gözümün önünde büyüdü de 1 yaşını bitirdi bile kuzum
sizler nasılsınız ?
ayferim sevcanım baharım ahilla semiha yoktur işallah bir yaramazlık ?
ay kızlar badanacı ile anlaştık kısmetse ayın 10 unda başlıyor bakalım ben de 12 si gibi izine çıkıcam hayırlı ile atlatalım işallah ama nasıl gözümde büyüyor yaa nasıl olcak nasıl bitecek hep onu düşünüyorum bir yapıp bitirsek de kurtulsak
hey allahım yaa hep aklında olan bişeyi insan nasıl unutur haksever hep dilinde olan bişey senin bebek ve sen unuttun...selamın aleyküm ben kim büyük konuşmak kim .............
ben nasıl bi insanım bilmiyorum pazar vurmam gereken çatlatma iğnemi pazartesi diye aklımda kalarak vurmadım yumurta baskılayıcı iğneyide bi gün önceden kestiğim için yumurtaların catlamasını engelleyemedik pazartesi doktoru aradım böle böle yaptım diye hemen iğneni vur çarşamba bakaılım catlamazsa yaparız yumurta toplamayı dedi yaptım bugün gittik hastaneye ne halde oldugumu ifade edicek cümleler dahi bulamıyorum ...
gittik bugün doktora çatlamış bikaçtanesi görünmedi bitane 18mm vardı2 secenegimiz var dedi yine.. istersen bunu alım deneyelim ama ihtimalimiz cok düşük olucak hem devlette tüp ebebk 2 sansın var brini kaybetmiş olucaksın hemde güzel sonuç alsak bile transfer etsek bile diger yumurtaların catladıgı için bünyen onları adetle atmak isticek tutunma sansıda düşük olucak sen bilirsin dedi... bende aşılama yapalım dedim zaten hiç iğneli aşılama denememiştik denemiş oluruz dedim olur dedi aşılama yaptık bugün yani tüp bebek iptal...
bilmiyorum rabbimin imtihanı ne zman biticek ama hamdolsun çok üüzldüm ama doktorum bi melek eşimde yanımdaydı git dedim bırak beni hastane bahcesinde görenler nabtı bu adam demiştir yani çok sacma sapan göründüm sonra oturduk 2 saat bahçede güldük filan diyorum bizi 2 saat içinde izleyen olmuşşsa piskopat bunalr demiştir yani
neyse aşılama yaptık yani sonuç olarak dualarınız için teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda
canım kiracılık zor gerçekten..allahım inşallah en kısa zamanda ev sahşibi olursunuz..Anladım canım,Allah kolaylık versin.İyiyiz ne olsun canım ya bildiğin gibiÖyle yapıyorum canım zaten.Araba böyle olunca ağızlarından çıkmadı hiç birşey, kendi arabaları bozuk şimdi,ben çok rahatsızdım sesim zor çıkıyordu,ne gelme ne sorma şimdi aynısı kendi olmuş,ee bugün banaysa yarın sana,bende ne ararım ne sorarım nasılmış bakalım anlasın anlarsa oda Bir site var çok begeniyorum orayı zamanında evler boştu eşim ozaman istememişti yol ters olur diye ben çalışırken gitme gelme zor olurmuş,şimdi oda beğeniyor orayı geçende gittik ev bakmaya ev varmı diye kiralık hep dolu,ilk fırsatta birisi çıkarsa oraya taşınmayı düşünüyoruz bakalım,taşınırsak oraya iyi olur.Bende haberler böyle canım Sende ne var ne yok?
Kızlar gün yapalımmı ne dersiniz?Böylece irtibatı kesmemiş oluruz iyi olmazmı?
insan dünürünü düğüne nasıl çağırmazki ya..kanlı bıçaklımı bunlr..nerdesiniz kızlar :))
Bu gün kayganakıma gidicem. kız tarafını yemeğe aldı. bana da geçen haftadan beri, perşembe izin al diyor, camları silinecekmiş ev temizlenecekmiş, yemek yapılacakmış, iyice yüzsüzlüğü ele aldı bubende dedim alamam izin falan, evelsi günde aradı, tabak getirirmisin yarın akşam dedi, tamam dedim. Evi tabak dolu takım takım, biliyorum benimkine ihtiyacı yok, kesin dedim iş buyuracak bu bana dün akşam gitmedim bende, eşimle yolladım tabakları, direk işten eve gittim, bıktım artık kızlar benim evimin işini ablam yapıyor ben onun evini.... Kıymet bilse helali hoş olsun....
Bu akşamda geç gitmeyi düşünüyorum, 30 kişi gelirler yemeğe sevgili eltimle kaynanam hazırlasın ne yapayım, eltimde orada 1 haftadır :) yazık çocuklarda balayılarını bile yaşayamadılar
neyse kızlar, pazarteside annemlere uğradım akşam, babamda dedi düğüne bile davet edilmedik vs. bende baba çok mu meraklıydın, inan böylesi daha uygun falan filan, neyse babamda dediki biz gitmedik düğüne, sen neden gittin??? dedi. Nasıl gitmicem baba, eşimin ailesi o, ben 8 ay görüşmedim onlarla boşanmaya kadar geldik dedim. İşte bizi saymayanı sen de sayma falan dedi.
Bıktım artık arada kalmaktan kocamın yüzünü göresim yok, ablamlar öyle diyor, babam böyle, Durumun vahimliğinin bende farkındayım ama yapacak, gerçekten birşeyim yok, sanki ben öle öle gidiyorum kaynanama, çok sıkıldımya
Dün akşam da ablamla konuştuk, 2 saat ağladım rahat... En çokta kocama kızdım, çocuğum iyiki var ama, bu çocuğu kocam gibi pasif birinden yaptığım için kendime kızdım...
Sırf bu nedenlerden bu akşam gidip eltimin 30 kişilik ailesine köpek gibi hizmet etmek istemiyorum.... Dün akşam gitmesem mi falan dedim kocama hemen yüzü düştü, bu sabah pantolon gömlek ütületti, akşam için baya da hevesli anlayacağınız,
ne bok yicem kızlar ben ya.....
kızım dışındaki herkesi, herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.....
unutma zaten sende onu bozz en mutlu anında. sinir oldıum yabu arada kaynanamın bypas olması gerekiyormuş... annemde zamanında oldu benim bypas.
Sen annene baktın zor mu bakım dedi durdu, yani sen ona baktın biliyorum demeye getiriyor... Tek duam kaynım alsın götürsün istanbulda yaptırsın ameliyatını, bana yaşattığı, ve hala yaşatıyor olduğu onca şeyden sonra benim ona bakmaya gönlüm razı değil. O her ne kadar kıç atsada((( ayrıcada ben bakabilirsem 1 hafta anca izin alabilirim işten, 1 ay özenli bakım gerekiyor ona bir hafta bile çok biliyorum ama, bende bi anormallik var, yinede üzülüyorum....
hiç içimden çıkmayanlardan biride şudur;
Biz eşimle sevgiliyken, eşimin dayısına da benim çok samimi arkadaşımı ayarlamıştık, sonra rahmetli anneannem o arkadaşımı görmeye gitmişti, düşünün biz 2,5 yıldır beraberiz, onlar çok yeni ama hemen gitmişti anneanne, hevesliydi, tabi kaynanamda gitmişti o arkadaşıma, o zaman anneanne kaynanama demişki, kızım; sevcanıda iste artık, bak uzun zamandır geziyorlar, kaynanamda hayır demiş, oda öyle deme, Gün olur gelinin olur, kızında yok, hastalanırsanda baksın diye beklersin demiş, kaynanamda gülmüş, ona mı???? benim param çok, hizmetçi tutarım ben demiş
ben aslında kindar biri değilim, ama düşünüyorum da her güzel anımda kaynanamın bir bozması, aşağılaması var unutamıyorum,
şimdi canım etkilenme sakın ateşe körükle gidiyorum gibi düşünme ama ben olsam..Canım aslında biraz peşinatınız olsa sizde bizim gibi bodozlama dalarsınızvallahi kira öde öde bir yerre kadar bak bebeğinizde var, bizde çocuk olduktan sonra karar verdik almaya, Keşke ev alsanızda evinize çıksanız hayırlısı olsun yinede herşeyin.
evet aslında hiç bir şeyi haketmiyor kaynanam bir kötüye-bir iyi misali olduk işte... diğerlerinin ayaklarında köpek olmuş benim ailem hiç bir şey yapmadığı halde görüşmüyor kaynanam, Sevmiyorum yaa,,, bir insan için sevmiyorum lafını nadir kullanıyorum ama kaynanam için nefret ediyorum yaa öyle böyle değil....
Gitmesem mi acaba bu akşam... mesaide dedirtirim eşime...
kocam gitsin(( onların aile olduk aile olduk, laflarını duydukça yüreğim sökülüyor.... ki düğünde ne çirkeflikler yaptı kızın ailesi deveye diken....... demişler...
yada akşam 9,30 da gideyim oraya ben 10,30 dada kalkarım :S
he ne yapayım....
Canım eninde sonunda Allah veriyor layıklarını, ama ben benden geçtikten sonra çokta sevinmiyorum açıkçası( Seninkide bulacak merak etme....
Canım bende öyle diyorum ama peşinat yeterli gelmiyorr,eee onlarda bizim kalkınmamızı zaten istemiyorrrr ben zamanında onlar ev alırken teyzemden borç aldım 5000 kadarda götürdüm verdim koştur koştur ev sahibi olsunlar diyede kaynanam bir teşekkür etmedi,üstelik parayıda parça parça ödeyip cılkını çıkardılar,böyleleri bize yardımcı olmazlar,peşinatsız kredi veren banka varmı yokmu bilmiyorum özelden evin linkini atıcam sana bak bakalım senin fikrin ne olucak.Eşim balkonsuz evi istemiyor,bende burdan kurtulmak için ve oranın ortamı içime sindiği için razıyım girişte oturmaya napayım(Yada kiracı olarak gitmeyede razıyım,gerçekten bunaldım SEvcan niye bu kadar kısa sürede oldu bilmiyorum ama bu olaydan sonra bunaldım bu evde
Bende sevmiyorum nefret ediyorum,hep birlikte balkondayız eşim anlatıyor başımıza gelenide başını denize çevirip başka tarafa baktı belkide içinden sevindi güldü Allah bilir oarasını şimdide kendi hasta yapsın bakalım Allah verir onada elbet
Sende sonuna kadar haklısın valla içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım,ama çok oturupta gereğinden fazla değer verme,yaa hak edene yapılır sonuna kadar ama haketmeyen içinde fazlasını yapmak bilmem benim içim almıyor,bu kadar soğuduysak bu kendilerinin sayesinde olmuştur eminimm.Çok oturmazsın,yada dediğin gibi mesaiye kaldım de,ama bu sferde eşin sana ne der onu bilemem,zor canım ya kolay değil,insanı yeniden hamur gibi yoğuruyorlar,ama kendini ne olursa olsun ezdirmeee
Aaa öylemi ne güzel
yok canım iyiyiz çk şükür..
tekrardan doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllara inşallah..
hey allahım yaa hep aklında olan bişeyi insan nasıl unutur haksever hep dilinde olan bişey senin bebek ve sen unuttun...
neyse canım vardır bundada bir hayır..
canım kiracılık zor gerçekten..allahım inşallah en kısa zamanda ev sahşibi olursunuz..
bu arada evden çıkmalarını beklemeyin ya, mudanyda artık büyüdü apartmanalar dikildi heryere..illaki bulursunuz bitane..
bekle bekle dahada strese girersinn..kv konusunda ise hiç ilgilenme hatta düşünme bile genelde doğumdan sonra insanın piskolojisi bozuluyor..benimde öyleydi herşeyi dert ederdim..şimdi o gnler aklıma gelince bunlar içinmi üzülüp ağlamışım deyip gülüyorum:)
gün konusuna gelince ben bu konuda çocuklardan dolayı düşünemiyorum:)hafta içi olsa olur okula gidecek arda ama diğer arkadaşlarda çalışıyor yani benim zor:)siz yapın bence..
insan dünürünü düğüne nasıl çağırmazki ya..kanlı bıçaklımı bunlr..
canım vallah yemin ediyorum böyle bir konuda bende asla ve asla düğüne gitmezdim..
senin eşin ne düşünüyor bu konuda?? yani eşin bari arasaymış anneni babanı gelin diye yada kusura bakmayın baba anne..
annem sizi çağırmadı bıu konuda rahatsızım gibi bir iki kelime etseydi keşke( üzüldüm annenlerin adına babanında içine oturmuş yazık ya benim babamda olsa çok alınırdı (
seni leyleklermi getirmişdüşüncesiz..ama siz şimdi evlenmiş olsanız sizin düğünüze eltinin annelerini çağırırdı dimi??
kız bu kaynanan senin nasıl hoca aklım ermiyor
send arada kalıyorsun haklı olarak ama bence bu konuda eşin arada kalmalı,,
unutma zaten sende onu bozz en mutlu anında. sinir oldıum ya(
şimdi canım etkilenme sakın ateşe körükle gidiyorum gibi düşünme ama ben olsam..
eime derimki ya xxxx annemleri çağırmışmı yemeğe? eşine baştan komik gelebilir,düğüne çağrırmadığını yemeye çağırırmı diyebilr..
hımm öylemi ozaman bende gelmiyorum işte bukadar derim sonra paçana tutuşur..annesini arar benim kv karşı neden bukadar kinlisin benim karımla aramı açıyorsun desinn artıkk..dedirtt bunu..
senin kızına kim bakıyor evine kim yardımcı oluyor kv denmi?? senin kızına alin bakıyor onlar olmasa çalışamazsın eve katkıda bulunamazsın dimi??bunu eşin nasıl anlamıyorda annesine bir iki laf söyleyemiyor(canım lütfen bana kızma vallah ilk aklıma gelenleri yazdım etkilnme..birden iğneyi kendime batırdımdaa aman allah korusun nasıl olur diye düşündüm birden
arkadaşım seni seviyorum biliyorsun ama ben olsam asla yemeğe gitmem kaldıki düğünede gitmezdim..
ailenin senin için ne kadar kıymetli olduğıunu bilsinler artık..benim ailmele ne zaman bir sofraya oturdular dersin eşine..eşin sana kızmaz eminim hak verir..
canım siteyi buray eklesene merak ettim bizde bakalım..inşallah hakkınızda hayırlsıı olsun. ama ben olsam o güzel manzaralı evden çıkmazdım heralde:))benimde burda kopmuşum yok hiçte sallamıyorum onlara yetecek zamanımda yok zaten hiçte canım sıkılmıyor..ama sen anladığım kadarıyla o evden soğumşsun..çıkmak istediğini dillendirdiğin için dahada sıkılıyorsun..
canım ben bunun kavgasını çok yaptım eşimle evliliğim boyunca... ailemle görüşmüyor bana laf söylüyor gitmeyeceğim dedim, her seferinde eşimle kötü olduk. bana en son bende senin ailene gitmicem dedi, sizinkiler bana bir şey yapmadı ama bu işler böyledir dedi.
bende senin görüşmemen demek annemlerinde bize gelmemesi demek bence boşanalım dedim....
sonra ama annem, babam diyorum tamam ama annem babam benim için ne yapmışlarki diğer evlatlarından ayırmaktan başka dedimyine olmadı yani... ((
Ama her seferinde eşim sessiz kaldı, annesine zaten laf edemez hayatta, bende bundan bıktım artık...
Ve bana hala diyoki eee bu akşam 9 da gidip ne yapıcaksın, saat 7 de gidince benim annemi babamı görücen bumu seni rahatsız eden diyor evet dedim bu benim rahatsız eden, görmek istemiyorum anneni, onların aile olduk, aile olduk saadetlerini dinlemek istemiyorum dedim. Baban hasta olmasaydı annene yine adım atmayacaktım, sonra düğün, şimdide annen hasta ama yeter yani, annen benim hayatımı mahfetti neden hep büyüklük ben gösteriyorum dedim.....................
eşinin annesine saygısızlık etmemesi güzel tabi ama seninde aileni dışlaması çok ama çok yanlışş
kısas kısas ypıyor güya..ama kendini soğutuyor senden..yaptığı yanlış ama o doğru yaptığını düşünüyor..
ya şimdi eşimi anltsam kıyaslıyor gibi olacak ama benim eşimde aksine anneme babama çok düşkün..ben annemin kalbni kırsam ağzıma sı..yor..çok düşkün yani biryerlere gezmeye gitmeye kalkıyoruz bakıyorum hemen annemleride çağırmışş.bu benim hoşuma gidiyor tabi ama hiç yanlışlarını görmedi onların...biz kv yanlışlarını çok gördük eşimde sildi attı annesini..
şimdi ölse mezarına tükürüm diyor( buda çok yanlıştabi.. ama eşin olaya senin ailen benim ailem gibi bakıyor..
yani sen onun ailesini sevmiyor olabilirsin sebebpleri var..ama eşinin ne sebebi varda bende annenlere gitmem diyor..
çok saçma bu..ama sen yinede eşin için yapman gerekeni yap..nasıl düğüne gitmemen gerektiği halde gittiysen akşamada yemeğe git..eşin için yap bunu yoksa eşin seni gerçekten kötü bileckoff canım ya eşin hereşyi görsün ve lafını esirgemesin..
eşinde bitiyor iş..
nerdesiniz kızlar :))
Bu gün kayganakıma gidicem. kız tarafını yemeğe aldı. bana da geçen haftadan beri, perşembe izin al diyor, camları silinecekmiş ev temizlenecekmiş, yemek yapılacakmış, iyice yüzsüzlüğü ele aldı bubende dedim alamam izin falan, evelsi günde aradı, tabak getirirmisin yarın akşam dedi, tamam dedim. Evi tabak dolu takım takım, biliyorum benimkine ihtiyacı yok, kesin dedim iş buyuracak bu bana dün akşam gitmedim bende, eşimle yolladım tabakları, direk işten eve gittim, bıktım artık kızlar benim evimin işini ablam yapıyor ben onun evini.... Kıymet bilse helali hoş olsun....
Bu akşamda geç gitmeyi düşünüyorum, 30 kişi gelirler yemeğe sevgili eltimle kaynanam hazırlasın ne yapayım, eltimde orada 1 haftadır :) yazık çocuklarda balayılarını bile yaşayamadılar
neyse kızlar, pazarteside annemlere uğradım akşam, babamda dedi düğüne bile davet edilmedik vs. bende baba çok mu meraklıydın, inan böylesi daha uygun falan filan, neyse babamda dediki biz gitmedik düğüne, sen neden gittin??? dedi. Nasıl gitmicem baba, eşimin ailesi o, ben 8 ay görüşmedim onlarla boşanmaya kadar geldik dedim. İşte bizi saymayanı sen de sayma falan dedi.
Bıktım artık arada kalmaktan kocamın yüzünü göresim yok, ablamlar öyle diyor, babam böyle, Durumun vahimliğinin bende farkındayım ama yapacak, gerçekten birşeyim yok, sanki ben öle öle gidiyorum kaynanama, çok sıkıldımya
Dün akşam da ablamla konuştuk, 2 saat ağladım rahat... En çokta kocama kızdım, çocuğum iyiki var ama, bu çocuğu kocam gibi pasif birinden yaptığım için kendime kızdım...
Sırf bu nedenlerden bu akşam gidip eltimin 30 kişilik ailesine köpek gibi hizmet etmek istemiyorum.... Dün akşam gitmesem mi falan dedim kocama hemen yüzü düştü, bu sabah pantolon gömlek ütületti, akşam için baya da hevesli anlayacağınız,
bu arada kaynanamın bypas olması gerekiyormuş... annemde zamanında oldu benim bypas.
Sen annene baktın zor mu bakım dedi durdu, yani sen ona baktın biliyorum demeye getiriyor... Tek duam kaynım alsın götürsün istanbulda yaptırsın ameliyatını, bana yaşattığı, ve hala yaşatıyor olduğu onca şeyden sonra benim ona bakmaya gönlüm razı değil. O her ne kadar kıç atsada((( ayrıcada ben bakabilirsem 1 hafta anca izin alabilirim işten, 1 ay özenli bakım gerekiyor ona bir hafta bile çok biliyorum ama, bende bi anormallik var, yinede üzülüyorum....
hiç içimden çıkmayanlardan biride şudur;
Biz eşimle sevgiliyken, eşimin dayısına da benim çok samimi arkadaşımı ayarlamıştık, sonra rahmetli anneannem o arkadaşımı görmeye gitmişti, düşünün biz 2,5 yıldır beraberiz, onlar çok yeni ama hemen gitmişti anneanne, hevesliydi, tabi kaynanamda gitmişti o arkadaşıma, o zaman anneanne kaynanama demişki, kızım; sevcanıda iste artık, bak uzun zamandır geziyorlar, kaynanamda hayır demiş, oda öyle deme, Gün olur gelinin olur, kızında yok, hastalanırsanda baksın diye beklersin demiş, kaynanamda gülmüş, ona mı???? benim param çok, hizmetçi tutarım ben demiş
ben aslında kindar biri değilim, ama düşünüyorum da her güzel anımda kaynanamın bir bozması, aşağılaması var unutamıyorum,
sevcanim bur kv nin derdi niye bitmiyo yaa sinir oldum cok calisan kadindan bukadar hersey beklenmezki... ben babanlari dugune cagirmadiklarini bilmiyodum cok sasirdim otekiler icin aile olduk diyip dursun senin aileni saymasin varmi boyle bisey yaa bu aksam gec gitsende illaki laf sokcak gec gittigin icin sinirini bozmakla kalicaksin bence hic gitme ama kocafnla aran bozulacaksada erken gitde bari diycek laflari kalmasin ...esinde bu konuda cok anlayissiz davraniyo ama -o anasi varken oda ne yapsin kadin cingirakli yilan gibi korkmayip napsin anasina laf geciremiyo senden anlayis beklyo demekki ...off arada kalmakda ne zor bende memleketimden uzagim diye uzluyuorum ama senin kaynananin yaptiklarini gordukce memlektimden uzagim ama ayni zamanda kaynanadanda uzagim diye teselli veriyorum kendime cunku benimkide ayni seninki gibi beklentileri bitmezdi allah yardimcin olsun canim b
enim
annene baktin banada bekicaksin demekistiyor nasil bir tutabiliyosa tutsun ozamn hizmetci baktirsin oyle buyuk konusmakla bitmiyo iste ...
kendini uzme canim esinle arani iyi tut kv konusunda eine aileni one sur surekli belki kafasi dank eder dusundukce...
hayatcigimin bu konuda sana yazdiklarininda altina imzami atarim dogru soze ne hacet etki altinda kalma ama cokda hakli....
hayatcim buarada sensiz gun olurmu ...kambersiz dugun olmaz bilmiyomusun
baharcim sirf komsuluk yok diyemi tasinmak istiyosun neden sogudunki denize karsi bir evde oturmaktan
gidicegin yerinde komsuluklari nasil bilmiyosunki ev tasimak cok zor ama illakide tasincam diyosan sakin birinci kat dusunme hem balkonda yok diyosun ne isin var sitede oturmanin avantajlari pguzel ama birini kat dusunme sakin insallah hayirlisi olur hakkinda insanin oturdugu evde huzurlu olmasi cok onemli tabii..
haksevercim hakkinda hayirlisi boyleyrmis belkide boylesiyle olcak...
Öncelikle dilerimki olumlu sonuclanır canım Allah emeklerınızın karsılıgını almayı nasıp etsın
bir diğeri ise
bende 3 tüp bebek denemesi gecirdim yani 3.dede koydular ve tutmadı
senın diğer mevzunuda okumustum sımdıde bunu okudum hem sasırdım hem belkide zamanı değil henuz dıye dusundum
tedbırlı olman gereklı bır kere bu cok onemlı bende 2 tedvaımde uyuya kaldıgım ıcın gece 1 dekı ıgnemı 1.15 gece vurdum dıye sabaha kadar aglamıstım
doktor kontrolerınmı sıkı deıglde unutmana sebeb oldu bılmıyorum
ama egerkı olmazsa bu 2.gırısım sanırım ama bu asılamaya donmus ben doktor degıstırmenı tavsıye edeırm buda kım dan dıye yazıyor deme
yasadıgın sureclerı forumdan okudum
sayfayıda arada okuyorum
ama dilerimki aşılamada olurda tüp bebege gerek kalmaz
Hayırlı olsun sımdıden
3 .dede tutmadı derken
2 tane denemede tutmadı 3. denemede suanda 3 yas 3 aylık olan coook tatlı bır oglum oldu
karamuk canım... Özcan Berkimiz yaşına girmiş, maşallah :) Allah daha nice nice doğum günleri göstersin sağlıklı, ailecek...
dün çalıştığın için kutlama yapamamışsındır belki, varmı hafta sonu planlar... :))
Bebekim seni burada görmek ne güzel....
Bahar canım çok giremiyorum malesef, okuyorum yazdıklarınızı sadece. Yoğunum iş güvenliği evraklarını halletmeye çalışıyorum...
Kızın ve sen iyisindir inşallah... Kayınvalidende aynı benimkinin kafadan, işlerine gelince arayıp sorarlar gelmeyince suratına bakmazlar... Allaha havale et yeni gelini gelince senin kıymetini anlar....PP
,selamın aleyküm ben kim büyük konuşmak kim .............
ben nasıl bi insanım bilmiyorum pazar vurmam gereken çatlatma iğnemi pazartesi diye aklımda kalarak vurmadım yumurta baskılayıcı iğneyide bi gün önceden kestiğim için yumurtaların catlamasını engelleyemedik pazartesi doktoru aradım böle böle yaptım diye hemen iğneni vur çarşamba bakaılım catlamazsa yaparız yumurta toplamayı dedi yaptım bugün gittik hastaneye ne halde oldugumu ifade edicek cümleler dahi bulamıyorum ...
gittik bugün doktora çatlamış bikaçtanesi görünmedi bitane 18mm vardı2 secenegimiz var dedi yine.. istersen bunu alım deneyelim ama ihtimalimiz cok düşük olucak hem devlette tüp ebebk 2 sansın var brini kaybetmiş olucaksın hemde güzel sonuç alsak bile transfer etsek bile diger yumurtaların catladıgı için bünyen onları adetle atmak isticek tutunma sansıda düşük olucak sen bilirsin dedi... bende aşılama yapalım dedim zaten hiç iğneli aşılama denememiştik denemiş oluruz dedim olur dedi aşılama yaptık bugün yani tüp bebek iptal...
bilmiyorum rabbimin imtihanı ne zman biticek ama hamdolsun çok üüzldüm ama doktorum bi melek eşimde yanımdaydı git dedim bırak beni hastane bahcesinde görenler nabtı bu adam demiştir yani çok sacma sapan göründüm sonra oturduk 2 saat bahçede güldük filan diyorum bizi 2 saat içinde izleyen olmuşşsa piskopat bunalr demiştir yani
neyse aşılama yaptık yani sonuç olarak dualarınız için teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda
Anladım canım,Allah kolaylık versin.İyiyiz ne olsun canım ya bildiğin gibiÖyle yapıyorum canım zaten.Araba böyle olunca ağızlarından çıkmadı hiç birşey, kendi arabaları bozuk şimdi,ben çok rahatsızdım sesim zor çıkıyordu,ne gelme ne sorma şimdi aynısı kendi olmuş,ee bugün banaysa yarın sana,bende ne ararım ne sorarım nasılmış bakalım anlasın anlarsa oda Bir site var çok begeniyorum orayı zamanında evler boştu eşim ozaman istememişti yol ters olur diye ben çalışırken gitme gelme zor olurmuş,şimdi oda beğeniyor orayı geçende gittik ev bakmaya ev varmı diye kiralık hep dolu,ilk fırsatta birisi çıkarsa oraya taşınmayı düşünüyoruz bakalım,taşınırsak oraya iyi olur.Bende haberler böyle canım Sende ne var ne yok?
Kızlar gün yapalımmı ne dersiniz?Böylece irtibatı kesmemiş oluruz iyi olmazmı?
nerdesiniz kızlar :))
off özgecim yaa çok üzüldümAma sıkma canını vardır bunda da bir hayır belki aşılama tutar yaa allahın işi belli olmaz dualarımız hep seninle bunu sakın unutma
saol canımhayırlısı böyleymiş hem aklım okulda klıyodu toparlandım daha iyiyim bugün ayarın okula gidicem pazar günüde yılsonu gösterimiz var sonrasındada çocuklara yogunlasıcam son haftamız sürekli eglenerek geçsin istiyorum cocukalr provalardan yoruldu ve sıkıldıılar eglenecekleri yarışmalar oyunlar eğlenceler düzenlicem sınıfımızı felanda süsleriz bayılıyolar dans etmeye piknige felanda gideriz hayvanat bahcesine gezi bide güzel olur onalr mutlu olunca bana iyi gleiyo
evet canım allahın izni ile 1 yaşımızı bitirdik yok o gece kutladık zaten öyle büyük bir şey yapmadım bizbizeydik face de görmüşündür fotoları oldu bitti yani
,
off özgecim yaa çok üzüldümama sıkma canını vardır bunda da bir hayır belki aşılama tutar yaa allahın işi belli olmaz dualarımız hep seninle bunu sakın unutma
canım ya ben de çok isterdim ama malasef artık cumartesileri de çalışmaya başladım siz kendi aranızda yapın artık denk geldiği zamanlar kabul ederseniz misafir olarak katılırım
oldu canım deseydin iyi artık sen babanın işyerinde mi çalışıyosun zırt pırt izin alacaksın yaa valla kv gerçektençok düşüncesiz kusura bakma ama hem senden başka yardım edecek kimsesi yok mu canım hayret bir şey yaa hem ne demek senin aileni düğüne çağırmamak nedir yani onlarla sizinkiler kanlı bıçaklı mı oldular bu kadara kadar terbiyesizlik yapılıyor baban sitem etmekde haklı bence ama senin de gitmemen olmazdı çünkü eşinin ailesi mecburen gidiyorsun ama işte arada kalan sen oluyorsun eşine de pes doğrusu bu duruma da sesini çıkarmadı ise senin üzüldüğünü görmüyor mu hem ne delmek sen gitmezsen ben de gitmem senin ailene ay hiç sevmem böyle kısasakısas şeyleri bizimkinde de vardır o hele eskiden daha fazla vardı şimdi daha iyi çok iyi anlıyorum arkadaşım seni ama yıpratma ezdirme kendini ne olursa olsun olan sana olur kendini yer bitirirsin dua ediyorum işallah eşinde en kısa zamanda gerçkelri görürü sana hak verir canım
günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin ona açılan elleri boş çevirmesin...........
sevcan merak ettim canım naptın akşammm??????????? gittin mi?????
face de gördüm fotolarınızı :)) ayıcığı kim aldı kocaman nasılda sevinmiş görünce :)) Şevval olsaydı korkardı o zamanlar...
canım eşim halıyı haksızı çok iyi biliyor ama herkes halinden memnun olduğu için o da keyfine göre davranıyor malesef bende buna kızıyorum...
Neyse dün akşam 20,30 da gittik sofraları hazırlamışlar.
kvdemin teyzesi var kadın kvdem büyük ona iş yaptırıyor,
Teyze gelini, eltim, teyzem hepimiz bir olduk ağırladık.Bugün de eltimler gidiyor,
kaynım yemek çok kaldı dedi istanbula götürelim dedi, kaynanamda istanbula götürürüz diyorsoramadımda, odamı gidecek acep, bi yanlız bırakmadı çocukları yaa
Sanada hayırlı cumalar canım.
sen nasılsın?
gittik işte canım, sofralar hazırdı bekliyorduk, kızın babasından haber geldi, çorbalar dökülsünbizde döktük
artık aileyiz yabancı değiliz nidaları eşliğinde yemeklerini ikram ettik. 20 kişi varlardı sanırım...
eşimin hiç yüzüne bile bakmadım, bu olayında üstü örtülmücek, konuşucaz seninle benden günah gitsin artık dedim.
bütün akşam eşim yatak odasında çocuklarla oynadı, mutfakta yanımda durdu, (sen gevrek gevrek kızın babasıyla muhabbet ediyorsun, hiç aklına gelmiyor bizimkiler, ne yaptılar da anana bu kadar, böyle olduk demiştim o sebeple hiç yanlarında durmadı).
kızın aileside çok iyi banada bir şey yapmadılar Allah için, ama üzülüyorum yaa sırf neden bu görüşmek istemiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?