Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

belli zaten yumoş olduğu :) benimde ayım vardı şevval onunla oynuyor özcan berk kadarken korkardı ama ağlardı hep :)
ayyy karıları yandı o zaman şekerim senin erkekler boğarlar karıyı uyurlarken...

hayrıdır sizin sebep neydi? tartışma olsun evlilikte zaten tadı tuzu derler, barışması güzel olur...

ama olay büyümemesi lazım. biz çok sık tartışmayız ama oldumuda kavga olur resmen
Ama ben kendimden korkuyorum vallahi yaaa ben o kadar sabırlı biri değilim bir dur noktam vardır yani o saatten sonra hiç bir şeyin geri dönüşü olmaz. 6 yıllık evlilik toplam 12 yıllık olan eşimle birlikteliğimizde bu noktaya 3. kez geliyorum dilerim Allahtan bunuda atlatırım...
Biz konuşamıyoruz eşimle hiç, ben kızarım o hak verir, tamam bir daha olmayacak merak etme ben yanındayım der kapanır olay ama 10 kere denmiştir yani bu, anasına 4 ay gidilimez, 1. gittiğinde kocam hep yanımda durur sana laf bırakmaz 2. gidişinde gevşer, 3 gidişinde yavşar yine eskiye dönersin, çok sıkıldım yaa dün akşamdan beri yine böyleyiz...

yaaa offf vallahi üzülüyorum yaa, tek duam benim aileme davrandığı gibi bu çok sevdiği aileside ona aynı şeyleri yapsın Allahım duysun beni....

kayınvalidem eşimin farkına bile varmadıki, 10 kadın vardı misafir birde bize çay dökün, tatlı getirin, karpuz kesin, dondurma koyun demekten.

yemek menüsünü söylüyorum bak tam görgüsüz yaa kendiside yapmıyor bunları yaptırıyor ölmüş teyzeler, eltim akşama kadar iş bilici püsür.... ayyyy sinir oluyorum....
neyse....

mercimek çorba.
karnıyarık+dolma+ yoğurt.
didilmiş tavuk pilav+patatesli but.
ortaya salata+turşu+börek.
bana göre görmemişlik.

tatlıları yazdım zaten...

eltimin annesine gitik cumartesi mesela.
yöresel yemeklerdi.

mantılı çorba,
patlıcanlı kıymalı bir yemek
içli köfte vardı.
ortada salata+börek

çokta güzel doyduk yani...

Canım haklısında hepsi üst üste gelince sıkıldım bende haliyle.Dün eşim arkadaşını yardıma götürdü işe.Ortak başka bir arkadaşları var o sitede oda girişte oturuyormuş,hiç kaçırmasın yakında buralar dahada artar fiat olarak demiş,cami anaokulu büyük market açılıcakmış,oralar yeni yerleşim yerleri olduğu için.Ben dedim seni ikna edemedim arkadaşının lafını bir gündemi dinledin dedimEşimde kararsız peşinat olsa girebilirim diyorda,peşinat yok canım,peşinatsız veren banka varmı yokmu onu araştırıyoruz,herşey paraya bağlı anlıyacağın
Evet haklısın adam olmayız,menfatleri olunca yaklaşımları farklı oluyor,işleri bitince farklı oluyor,Benden bir yada en fazla 2 3 görürler,sonrasını rüyalarında görürler artıkMesela şimdi deselerki çok acil para lazım kesinlikle karışmam,kıymetim bilinmiyorsa aynısını yapmam
Aminn canım Allah isteyen herkeze versin inşallah.Zor canım kolay olurmu,sadece komşuluk için değil,insanlıktan nasibini almamışlarla tartışma ortamı yaratmak istemiyoruz,Tepemden pis halı çırpılıyor,eşimde bu konuda hassas ve sinirli oyüzden daha fazla sinir olmadan uygun biryer olursa çıkacağız ama ne zaman çıkarız Allah bilir.Birde bebeğimle bir yere gidemiyorum,bebek arabası ağır,asansör yok ev rampada bebeğimi tutayım eşyalarımı indireyim,zor yani,herşey manzara değil canım.Bir kaç gün bakıyosun sonra alışıyorsun manzara bile gözüne gelmiyor belli müddet sonra.bakalım Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın
Canım sadece komşuluk olayı değil yukarda Hayatada yazdım,benim evim 5. kat biraz rampa yerde,asansör yok merdivenlrde korkuluk yok,tek başıma çıkmak istesem bebekle biryere çıkamıyorum,çocuk arabası çantası kendisi benÜstte ev sahibi oturuyor,onunda halı çırpma hastalığı var ve çırpmadan önce sormayacak kadarda bencil biri benim balkonum pencerem kapı içerler batıyor halıyı çırpınca,bende temizlenmiş balkonu yeniden temzlemek ve çamaşırları yeniden yıkamak zorunda kalıyorum,şimdiye kadarda en uzun ben oturdum gelen çıkmış buradan.Manzaraya diyecek lafım yok,ama insanlık adına birşey yok buradaBakalım canım güç neye yeterse bende isterim yukarlarda oturayım ama o kadar farkediyorki fiat olarak aşağı katlarla,mudanyadada evler baya bir pahalı,özellikle yeni binalar:18:
Canım bende seni seviyorum,üzülme artık hayırlısı böyleymiş,inşallah bebeğin tutunmuştur sana,herşeyde bir hayır vardır canım unutma,çocuklarla gezip sosyal faaliyet olması güzel olur,kafa dağıtırsın biraz
Hımm üzüldüm canım ya,zaten kaç kişiyiz Hayatta uygun değilmiş geriye kaç kişi kaldıki zatenDiğer kızlar olur derse yaparız,bekleriz canım tabiki her zaman,Ama olacağını sanmıyorum

günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin ona açılan elleri boş çevirmesin...........
Hayırlı Cumalar canım,aminn inşallah cümlemizin

Sevcancığım insanlık sende olsun,ama dediğin gibi nereye kadar olabilir.Kesinlikle yangına körükle gitmeyi sevmem ama,bizim lafımızlada huzurun bozulmasın istemem,Hayatında dediği gibi içimizden geçenler canım bunlar.Eşinin yanında olması iyi olmuş,en azından anasıyla oturup muhabbete dalmamışTakma kafana canım demekki ne olursa olsun huyları bu değişmiyorlar işte,bak benimde başımda.Allahından bulsun senin ailene haksızca davranıyorsa.
Menüde fazladan yaptırmış demek kendinden büyüklere iş yaptırıyor,aynı benim kaynanam tanışsalar iyi kanka olur bunlarAfiyet olsun canım ama yinede çok taviz verme,her çağırdığında gitmek zorunda değilsin

Sen yazdıkça kendimi görüyorum anlattıklarında.
Allah yardımcın olsun canım. Ailelerin konuşmaması insanı zor durumda bırakıyor. Benimde annemin babası öldü, kaynanam arayıp bi başın sağolsun demedi. Annem çok kırıldı, hem aralarında bişey olmamasına rağmen. Cahil insanlarla yaşamak zor...
Eş de pasif olunca insan nereye kadar diyor.
Allah yardımcın olsun...

Haksever, her işte bir hayır vardır üzülme canım. inşallah bu defa olur...

sen anlattıkçada ben kendimi görüyorum sende :))

gel kız kocaları atalaım... sen bana taşın çocuklara bak yemek yap :) bende çalışıp para kazanayım :)

sen anlattıkçada ben kendimi görüyorum sende :))

gel kız kocaları atalaım... sen bana taşın çocuklara bak yemek yap :) bende çalışıp para kazanayım :)

deli yaaa guldurdun beni sevcan iyi hayirlisiyla atlatmisin bak iste kocisinde hem anasinin drdirindan kurtuld hemde senin yanindanda ayrilmamis her iki tarafinda gonlunu yapmaya calisiyo okadarda haksizlik yapma artik adama adamlarin geneli analarina gik diyemiyo benimkide oyle yaslilar hastalar analar diye kalp kirmak istemiyolar ama hakli tarafin karilarinin oldugunu biliyolar oyuzden esinin tutumu pasiflik degil arayi bulmak kadin numaradan bayiliyo diyosun napsin benim kv oyleydi aninda yerlere yatar kriz gecirdi cocuklarida herseylerine he he derler gik demezler haksiz olsa bile kural budur yani tek esine mahsus degil ....

benimde elti tribal enfeksiyone girmis yine iki haftadir aramadimda aramiyo diye esime kotulemis esimde hemen bana kukredi aramadinmi diye bide benimki elti bak eltiye kv saygisi yapmak zorundayim idare etcez napcaaaaaazz mecburrrrr

buarada bizim piknik yalanmi oldu sevcan yaa hani bu haftasonuydu hayattanda ses yok hayattt ses verrrrr....

baharcim ev sahibiyle oturmak zordur hele birde ustunde oturuyosa tam facia bide besinci kattan inip cikma konusundada cok haklisin bencede ev bakin siz,sen ozellikle ev sahibinin apartmanda yasamadigi biyer bak biz cok rahatiz ev sahibi bekar cocuk nerde oldugunuda bilmeyiz ama kv min apartmani var kiracilarina cok karisirdi ordan biliyorum zorlugunu...

birinci kat konusundada hem karanlik oluyo hemde allah korusun deprem falan olsa ilk birinci kat cokuyo benim deprem fobim vardirda ondan onemsiyorum seni korkutmak gibi olmasin etkimde kalma oyuzden para farki olsun ama icim rahat olsun diyorum ben ,yinede senin fikrin onemli tabii ama farkli yaklasimlarda karar vermene yardimci olur diye bende fikrimi paylastim....

slm kızlar sizlere haber vermek istedim bebeğim 26 mayıs gece 23:35de genel anesteziyle dünyaya geldi 2.5 kilo doğdu
cok rahat bi doğum geçirdim ağrım sızım olmadı cok şükür darısı isteyen herkesin basına

ott canım miniğn hoşgelmiş sefalar getirmiş gözün aydın sütün bol bol olsun annesi bebeğine yarasın saglıklı huzurla büyüt inşallah

selam kızlar bugün üstümden kamyon degil tır konvoyu geçti sanki ayy herbiyerim arıyo çok şükür yüzümüzün akıyla bitirdik gösterimizi bundan sonra vur patlasın çal oynasın velilerin hepsi agladı sevinçten en son mehterle son vuruşu yapınca öyle işte ayy cok güzel di bi sene ara verince unutmuşum alkışlarla bütün yorgunluk gidiyo meleklerim benim ya HER ÇOCUK ÖZELDİR tamda öyle hepsi tek tek şahaneydi oraya cıkmaları duruşları yeterdi ailelere ne kıymetliler hepsi aileleri için çok mutlu oldu herkez biz yorulduk ama olsun allah razı olsun dmeeleri yetti de arttı bile

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün işallahh

Gecmisi bi zahmet okuyuverdim.genel gecer bir yorum yapayim; TAKMAYİN KİZLAR KKİMSEYİ GİDEN SİZDEN GİDİYOR UZULUN GECİN AMA TAK MA YİN. Asil onemli olan sizler sagliginiz ve varsa cocuklariniz gerisi yalan!ne aile ne es kimse sizi siz gibi bilmez anlamaz.herkesi her seyi atin cope gitsinnnnn

günaydın kızlarrrrrrr herkese iyi haftalarrr
ay sormayın sabah sabah ne telaşe yaşadık servis beni almaya geliyordu baktım karşıdan geliyor ama arkadan duman dumana geliyor neyse geldi aldı 50 mt gittik gitmedik dumanlar daha çok çıkmaya başaldı arabanın içi duman doldu attık kendimizi arabadn hemen arkadaşda durdurud arabayı çektik kenara aradık patronları kaldık bizim orda hepimiz sonra ben eşimi aradım kızlarla bizi eşim getirid fabrikaya diğerlerini de patronlar aldı az öncede çekici de almış aracı servise getirmiş ama çok korktuk araba yancak diye biz indikten sonra gördük önünden de dumanlar çıkmaya başlamış geçmiş olsun hepimize dedik..

Günaydın canım.

çok geçmiş olsun, Allah korumuş. hararetmi yaptı acaba daha ciddi bir şey mi?
belkide seni almak için durduğunda biraz olsun dinmiştir hareket edincede yine başlamıştır...

Özge dün mesajını aldım ama piknikteydik bizede çok yakınmış yaa önceden haberim olsaydı sabahkine mutlaka gelirdim eşimle nasıl üzüldük....

Günaydın canım.

çok geçmiş olsun, Allah korumuş. hararetmi yaptı acaba daha ciddi bir şey mi?
belkide seni almak için durduğunda biraz olsun dinmiştir hareket edincede yine başlamıştır...

günaydın sana da canım sağolasın
zaten gelirken duman dumanydı gaz bastı yine dumanlar çıkmaya başladı baktık gidemicez bıraktık bizim orda arabayı

ebursen gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..
karamuk çok geçmiş olsun o korku yetmiştir sana..
doğum günü planları varmı bakalım:))

ardanın vücudunda dün kızarıklar belirdi böcek sokması gibi..bu sabah baktım çıbanmış gibi geldi 8 9 tane kdar(
heme gittim dr.. çıban bunlar dedi ama nasıl bu kadar çok çıkar dedi şaşırdı..
dolama olmuştu ardanın parmağı 1 hafta önce..oradanda bulaşmış olabilir dedi..
neyse krem antibiyotk şurup verdi bunlar kurutacak inşallah..
ayy bu çocukalrımın başına gelen bu çıbanlardan bıktım ya(

ay dün ne güzel yağdı yağmur ya özlemişimmm:)

Özge dün mesajını aldım ama piknikteydik bizede çok yakınmış yaa önceden haberim olsaydı sabahkine mutlaka gelirdim eşimle nasıl üzüldük....

canım lale bahçesinde yapıyoduk hersene veliler az insan getiriyoruz diye itiraz ettiler burayı tuttuk bende son zamanalrda gitmedimya okula pek bilgim yoktu sonra salona gidince size yakın oldugunu anladım pek bursanın neresi neresi tam cıkaramıyorum hele o taraflarıyakın oldunu anlayınca haber vereyim dedim hemen ayferle gelirsininz diye düşündüm merak ediyosunuzya çok harikaydı veliler ağğladı babanneler annaneler özellikle ayy çok duygulandım bende maşallah melek gbydi hepsi fon dahil hiç bi müzik kullanılmadı tamamen çocukların ögrendikleri ve yetenekleri en sonda mehter çıktı o babalar ağlıcaktı nerdeyse çok çok güzel oldu maişallah annelerinin kuzularına artık eglenicekelr dinlenicekelr inşallah

canım o çocuga nazar değiyo gerçekten yani muska filan mı yazdırsan maşallah çok tatlı yabancıda bilmiyo yani bu kadar sık çıban cıksın hiç duymadım baksana doktor bile şaşırmış onlarda ne ateş agrı yapar cocugun yaşam enerjisini ssevincini alır mahsunlasır kıyamam ya öp benim için paşamıgeçmiş olsun

ben yeni üye oldum kızlar merhaba hepinize bursadanım bende topiği görünce sevindim baya niyeyse:)
Hoşgeldin aramıza Bursanın neresinden
Sağol canım fikirlerin için,o evde karar kılmıştık ama malesef olmadı.Hayırlısı böyleymiş,Allah herkeze hayırlısını versin canım,Kolay değil ama inanki bu zamana kadar bir sıkıntımız olmadı,paraları gününden evvel verirdik,işte düşüncesiz olmaları bizi soğuttu hayırlısı olsun hakkımızda ...Allah korusun bende depremde yüksekten korkarım:18:Adanada bekarken evimiz 9. kattaydı sabaha karşı bir deprem olmuştu o kadar korkmuştumki o telaşla kapıya koştum 9. kattan nereye gideceksem:18:
A.s Allah hağışlayırlı etsin canım,çok sevindim.Allah size bağışlasın nasıl sağlık durumlarınız
Okuduğun için teşekkürler,sende yoksun epeydir neler yapıyorsun,Umarım iyisindir canımSağlığın nasıl oldu
Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,tehlikeli işler:18:
Canım geçmiş olsun ne oldu canım yine ya,Ardaya çok geçmiş olsun yazık ya canı yanıyordur.Doktoru nediyor,inşallh kısa süre sonra geçer canım.Bu arada geçende özelden mesaj atacaktım evin resmini yollamak için.Mesaj kutun doluymuş gönderemedim.O evde olmadı malesef ayrıntılar aşağı bölümdeKendine ve prenslerine dikkat et
işte öyle bir şey...

Nasıl bir şey canım hayırdır :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…