- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
dayısı aldı canım yumuşacık bir köpek bizde korkar sandık baştan ama açar açmaz gülmeye başladı velet sanki anlıyormuş gibi bütün gece yumakladı durdu köpeği şimdi de hala akşamalrı veriyorum eline üstüne çıkıp yatıyor zaten benim oğlanlar ikisi de yastık manyağı bu da öyle yastıkalrla oynamayı çok seviyor benim büyük oğlan hala yastığa sarılıp yatar yastık bulmasın başının altındakini alıyor
iyi hadi canım kazasız belasız bunu da atlattın işallah bundan sonra rtık bulaşmaz sana sen de fazla yüz gösterme artık nasıl olsa herşey bitti ama gördüğüm kadarı ile eltinin de çekeceği var heralde baksana o da gitmeyi düşünüyor onlarla ee kayınpederin hasta değil mi onu bırakıp nasıl gidecek ki kv
işte canım eşin de biraz sesini çıkarsa mesafeli davransa o da o kadar yapamaz çekinir biraz ama napıcaksın işte sanki bizimkiler çok mu sesini çıkarıyor ki bişey olunca yine haksız kötü sen oluyorsun birşey olunca olan bize oluyor işte bizde geçen hafta sonu eşimle tarşıtık biraz ama neler söyledi neler sonra da hiçbirşey olmamış gibi davranıyor ama o söylenenler akıldan çıkmıyor noluyor öyle olunca kendi kendini yiyorsun işte
sağol canım
iyim valla çok şükür yok bir yaramazlık işle ev arasında mekik dokuyoruz monoton devam ediyor hayat
ooo o kadara kadar aile oldular yani :44: yazık çok yazık valla sen sanki soğan cücüğünden mi çıktın seninkiler aile değil mi yani anlam veremedim ama eşine de iyi demişsin bak eteğinin dibinden ayrılmamış kayınvaliden bişey demedi eşine neden orda duruyosun misafirlerin yanına gelmiyosun diye çünkü o potansiyeli görüyorum kayınvaliden de kesin demiştir
Canım haklısında hepsi üst üste gelince sıkıldım bende haliyle.Dün eşim arkadaşını yardıma götürdü işe.Ortak başka bir arkadaşları var o sitede oda girişte oturuyormuş,hiç kaçırmasın yakında buralar dahada artar fiat olarak demiş,cami anaokulu büyük market açılıcakmış,oralar yeni yerleşim yerleri olduğu için.Ben dedim seni ikna edemedim arkadaşının lafını bir gündemi dinledin dedimcanım sırf bu evden bıktın diye, acele bir karar verme istişare yap biraz. Ev güzel ama eşininde dediği gibi 1. kat((
Senle ben hiç adam olmucaz herhalde Pınar... işleri düştüklerinden iki gülüyorlar sonrası yine aynı VALLAHİ BIKTIM....
şimdi konuştum eşimle, inanmıcaklar mesaiye kaldığına diyor, annem zaten istediği zaman izin alıyor ben deyince almıyor diye düşünüyor dedi. ne düşünürse düşünsün, tabikide ben isteyince izin alıcam, çocuğum için izin alıcam bana kıymet vermeyen, gözüme soka soka nispet yapan anan için mi? alıcam dedim. Babamın söylediklerini de söyledim... Hayatımdaki en büyük pişmanlığım senin gibi pasif bi adamla evlenmek dedimdedimde dedim. MUTLU OLSUN bizimkiler...
Aminn canım Allah isteyen herkeze versin inşallah.Zor canım kolay olurmu,sadece komşuluk için değil,insanlıktan nasibini almamışlarla tartışma ortamı yaratmak istemiyoruz,Tepemden pis halı çırpılıyor,eşimde bu konuda hassas ve sinirli oyüzden daha fazla sinir olmadan uygun biryer olursa çıkacağız ama ne zaman çıkarız Allah bilir.Birde bebeğimle bir yere gidemiyorum,bebek arabası ağır,asansör yok ev rampada bebeğimi tutayım eşyalarımı indireyim,zor yani,herşey manzara değil canım.Bir kaç gün bakıyosun sonra alışıyorsun manzara bile gözüne gelmiyor belli müddet sonra.bakalım Allah hayırlılarıyla karşılaştırsınyok canım iyiyiz çk şükür..
tekrardan doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllara inşallah..
hey allahım yaa hep aklında olan bişeyi insan nasıl unutur haksever hep dilinde olan bişey senin bebek ve sen unuttun...
neyse canım vardır bundada bir hayır..
canım kiracılık zor gerçekten..allahım inşallah en kısa zamanda ev sahşibi olursunuz..
bu arada evden çıkmalarını beklemeyin ya, mudanyda artık büyüdü apartmanalar dikildi heryere..illaki bulursunuz bitane..
bekle bekle dahada strese girersinn..kv konusunda ise hiç ilgilenme hatta düşünme bile genelde doğumdan sonra insanın piskolojisi bozuluyor..benimde öyleydi herşeyi dert ederdim..şimdi o gnler aklıma gelince bunlar içinmi üzülüp ağlamışım deyip gülüyorum:)
gün konusuna gelince ben bu konuda çocuklardan dolayı düşünemiyorum:)hafta içi olsa olur okula gidecek arda ama diğer arkadaşlarda çalışıyor yani benim zor:)siz yapın bence..
insan dünürünü düğüne nasıl çağırmazki ya..kanlı bıçaklımı bunlr..
canım vallah yemin ediyorum böyle bir konuda bende asla ve asla düğüne gitmezdim..
senin eşin ne düşünüyor bu konuda?? yani eşin bari arasaymış anneni babanı gelin diye yada kusura bakmayın baba anne..
annem sizi çağırmadı bıu konuda rahatsızım gibi bir iki kelime etseydi keşke( üzüldüm annenlerin adına babanında içine oturmuş yazık ya benim babamda olsa çok alınırdı (
seni leyleklermi getirmişdüşüncesiz..ama siz şimdi evlenmiş olsanız sizin düğünüze eltinin annelerini çağırırdı dimi??
kız bu kaynanan senin nasıl hoca aklım ermiyor
send arada kalıyorsun haklı olarak ama bence bu konuda eşin arada kalmalı,,
unutma zaten sende onu bozz en mutlu anında. sinir oldıum ya(
şimdi canım etkilenme sakın ateşe körükle gidiyorum gibi düşünme ama ben olsam..
eime derimki ya xxxx annemleri çağırmışmı yemeğe? eşine baştan komik gelebilir,düğüne çağrırmadığını yemeye çağırırmı diyebilr..
hımm öylemi ozaman bende gelmiyorum işte bukadar derim sonra paçana tutuşur..annesini arar benim kv karşı neden bukadar kinlisin benim karımla aramı açıyorsun desinn artıkk..dedirtt bunu..
senin kızına kim bakıyor evine kim yardımcı oluyor kv denmi?? senin kızına alin bakıyor onlar olmasa çalışamazsın eve katkıda bulunamazsın dimi??bunu eşin nasıl anlamıyorda annesine bir iki laf söyleyemiyor(canım lütfen bana kızma vallah ilk aklıma gelenleri yazdım etkilnme..birden iğneyi kendime batırdımdaa aman allah korusun nasıl olur diye düşündüm birden
arkadaşım seni seviyorum biliyorsun ama ben olsam asla yemeğe gitmem kaldıki düğünede gitmezdim..
ailenin senin için ne kadar kıymetli olduğıunu bilsinler artık..benim ailmele ne zaman bir sofraya oturdular dersin eşine..eşin sana kızmaz eminim hak verir..
canım siteyi buray eklesene merak ettim bizde bakalım..inşallah hakkınızda hayırlsıı olsun. ama ben olsam o güzel manzaralı evden çıkmazdım heralde:))benimde burda kopmuşum yok hiçte sallamıyorum onlara yetecek zamanımda yok zaten hiçte canım sıkılmıyor..ama sen anladığım kadarıyla o evden soğumşsun..çıkmak istediğini dillendirdiğin için dahada sıkılıyorsun..
Canım sadece komşuluk olayı değil yukarda Hayatada yazdım,benim evim 5. kat biraz rampa yerde,asansör yok merdivenlrde korkuluk yok,tek başıma çıkmak istesem bebekle biryere çıkamıyorum,çocuk arabası çantası kendisi bensevcanim bur kv nin derdi niye bitmiyo yaa sinir oldum cok calisan kadindan bukadar hersey beklenmezki... ben babanlari dugune cagirmadiklarini bilmiyodum cok sasirdim otekiler icin aile olduk diyip dursun senin aileni saymasin varmi boyle bisey yaa bu aksam gec gitsende illaki laf sokcak gec gittigin icin sinirini bozmakla kalicaksin bence hic gitme ama kocafnla aran bozulacaksada erken gitde bari diycek laflari kalmasin ...esinde bu konuda cok anlayissiz davraniyo ama -o anasi varken oda ne yapsin kadin cingirakli yilan gibi korkmayip napsin anasina laf geciremiyo senden anlayis beklyo demekki ...off arada kalmakda ne zor bende memleketimden uzagim diye uzluyuorum ama senin kaynananin yaptiklarini gordukce memlektimden uzagim ama ayni zamanda kaynanadanda uzagim diye teselli veriyorum kendime cunku benimkide ayni seninki gibi beklentileri bitmezdi allah yardimcin olsun canim b
enim
annene baktin banada bekicaksin demekistiyor nasil bir tutabiliyosa tutsun ozamn hizmetci baktirsin oyle buyuk konusmakla bitmiyo iste ...
kendini uzme canim esinle arani iyi tut kv konusunda eine aileni one sur surekli belki kafasi dank eder dusundukce...
hayatcigimin bu konuda sana yazdiklarininda altina imzami atarim dogru soze ne hacet etki altinda kalma ama cokda hakli....
hayatcim buarada sensiz gun olurmu ...kambersiz dugun olmaz bilmiyomusun
baharcim sirf komsuluk yok diyemi tasinmak istiyosun neden sogudunki denize karsi bir evde oturmaktan
gidicegin yerinde komsuluklari nasil bilmiyosunki ev tasimak cok zor ama illakide tasincam diyosan sakin birinci kat dusunme hem balkonda yok diyosun ne isin var sitede oturmanin avantajlari pguzel ama birini kat dusunme sakin insallah hayirlisi olur hakkinda insanin oturdugu evde huzurlu olmasi cok onemli tabii..
haksevercim hakkinda hayirlisi boyleyrmis belkide boylesiyle olcak...
Canım bende seni seviyorum,üzülme artık hayırlısı böyleymiş,inşallah bebeğin tutunmuştur sana,herşeyde bir hayır vardır canım unutma,çocuklarla gezip sosyal faaliyet olması güzel olur,kafa dağıtırsın birazdoktorun bi suçu yok hergün çardı kontrol etti tamamen benim aptallıgım hatta istedigini diyip yolalyabilirdi sonuçta devlet hastanesi yani ama öyle yapmadı gece telefonumada cevap verdi ne yapmam gerektinide söyledi sonra gittimdede ilgilendi malesef çatlamıştı yumurtalar yapılcak bişi yoktu aşılama yaptık bunu yapmaya bilirdi nediyim herkezin dedigi gb nasıl oldu anlamıyorum bende bi problem var zaten eşimde bişi analtsın unutmamam gerekiyosa mutlaka unutuyorum nederseniz deyin ben zaten yeterince öfkeliyim kendime ama olcakal ölcege care bulamıyorum o yüzden elimsden bişi gelmiyo suan ... bebegin olmasına cok sevindim rabbim demekki unutmamı istedi bişlmiyorum acıklama bile yapamıyorum bu konuyla ilgili yani bişmiyorum sadece... pazar dönücektik doktordan cıktım cumartesi mudanyaya kayınvaldeme gittim orda görümcemler cocuklar anneanne kalabalık felan ne bilim neyi bahene bulim bilmiyorum acıp kagıda bakmadım bile anlattıklarınıda pazartesi vurucam die tuttum öyle pazar döncektik evimize o gecede kaldık olan oldu işte yapcak bişi yok yani ne desem boş bom boşşşşş sanki hafızamı sildilerde bunu yerleştirdiler açılklama bulamıyorum tuhafım valla tek bi kelam edesim yok kimseyle canım burnumda sanki affetmicem kendimi olan benim emegime oldu o igneleri yine ben yicem o gel gitleri yine ben yapıcam yoruldum cok fazla yoruldum kafam almıyo artık hiçbişeyi beceremiyorum ne eş olmayı ne anne olmayı nede bişi yapmayı beceremiyorum ...
sevcancım... üzülme herkezi başka sınıyo işte allah sabır baska ne gelir elden yaz rahatla ama kin duyma kin nefret anca kendini bitirir onların umurlarında degil dicekelrini diyip raahtlıyolar sende de bitir tutma biriktirme evliligine zarar verme esini ve cocunu seviyosun digerlerini kapının ardında bırak ...
hepini seviyorum yorumlarınıza vericek cvbım olmadıgından bişi diymeiyorum okudum anladım kabul ediyorum... uyuşmuş gbyim o yüzden ne deseniz koymuyo yani farkındayım ne yaptıgımın ....
Hımm üzüldüm canım ya,zaten kaç kişiyiz Hayatta uygun değilmiş geriye kaç kişi kaldıki zatenevet canım allahın izni ile 1 yaşımızı bitirdik yok o gece kutladık zaten öyle büyük bir şey yapmadım bizbizeydik face de görmüşündür fotoları oldu bitti yani
,
off özgecim yaa çok üzüldümama sıkma canını vardır bunda da bir hayır belki aşılama tutar yaa allahın işi belli olmaz dualarımız hep seninle bunu sakın unutma
canım ya ben de çok isterdim ama malasef artık cumartesileri de çalışmaya başladım siz kendi aranızda yapın artık denk geldiği zamanlar kabul ederseniz misafir olarak katılırım
oldu canım deseydin iyi artık sen babanın işyerinde mi çalışıyosun zırt pırt izin alacaksın yaa valla kv gerçektençok düşüncesiz kusura bakma ama hem senden başka yardım edecek kimsesi yok mu canım hayret bir şey yaa hem ne demek senin aileni düğüne çağırmamak nedir yani onlarla sizinkiler kanlı bıçaklı mı oldular bu kadara kadar terbiyesizlik yapılıyor baban sitem etmekde haklı bence ama senin de gitmemen olmazdı çünkü eşinin ailesi mecburen gidiyorsun ama işte arada kalan sen oluyorsun eşine de pes doğrusu bu duruma da sesini çıkarmadı ise senin üzüldüğünü görmüyor mu hem ne delmek sen gitmezsen ben de gitmem senin ailene ay hiç sevmem böyle kısasakısas şeyleri bizimkinde de vardır o hele eskiden daha fazla vardı şimdi daha iyi çok iyi anlıyorum arkadaşım seni ama yıpratma ezdirme kendini ne olursa olsun olan sana olur kendini yer bitirirsin dua ediyorum işallah eşinde en kısa zamanda gerçkelri görürü sana hak verir canım
Hayırlı Cumalar canım,aminn inşallah cümlemizingünaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin ona açılan elleri boş çevirmesin...........
face de gördüm fotolarınızı :)) ayıcığı kim aldı kocaman nasılda sevinmiş görünce :)) Şevval olsaydı korkardı o zamanlar...
canım eşim halıyı haksızı çok iyi biliyor ama herkes halinden memnun olduğu için o da keyfine göre davranıyor malesef bende buna kızıyorum...
Neyse dün akşam 20,30 da gittik sofraları hazırlamışlar.
kvdemin teyzesi var kadın kvdem büyük ona iş yaptırıyor,
Teyze gelini, eltim, teyzem hepimiz bir olduk ağırladık.Bugün de eltimler gidiyor,
kaynım yemek çok kaldı dedi istanbula götürelim dedi, kaynanamda istanbula götürürüz diyorsoramadımda, odamı gidecek acep, bi yanlız bırakmadı çocukları yaa
gittik işte canım, sofralar hazırdı bekliyorduk, kızın babasından haber geldi, çorbalar dökülsünbizde döktük
artık aileyiz yabancı değiliz nidaları eşliğinde yemeklerini ikram ettik. 20 kişi varlardı sanırım...
eşimin hiç yüzüne bile bakmadım, bu olayında üstü örtülmücek, konuşucaz seninle benden günah gitsin artık dedim.
bütün akşam eşim yatak odasında çocuklarla oynadı, mutfakta yanımda durdu, (sen gevrek gevrek kızın babasıyla muhabbet ediyorsun, hiç aklına gelmiyor bizimkiler, ne yaptılar da anana bu kadar, böyle olduk demiştim o sebeple hiç yanlarında durmadı).
kızın aileside çok iyi banada bir şey yapmadılar Allah için, ama üzülüyorum yaa sırf neden bu görüşmek istemiyorum artık...
yaaa offf vallahi üzülüyorum yaa, tek duam benim aileme davrandığı gibi bu çok sevdiği aileside ona aynı şeyleri yapsın Allahım duysun beni....
kayınvalidem eşimin farkına bile varmadıki, 10 kadın vardı misafir birde bize çay dökün, tatlı getirin, karpuz kesin, dondurma koyun demekten.
yemek menüsünü söylüyorum bak tam görgüsüz yaa kendiside yapmıyor bunları yaptırıyorölmüş teyzeler, eltim akşama kadar iş bilici püsür.... ayyyy sinir oluyorum....
neyse....
mercimek çorba.
karnıyarık+dolma+ yoğurt.
didilmiş tavuk pilav+patatesli but.
ortaya salata+turşu+börek.
bana göre görmemişlik.
tatlıları yazdım zaten...
eltimin annesine gitik cumartesi mesela.
yöresel yemeklerdi.
mantılı çorba,
patlıcanlı kıymalı bir yemek
içli köfte vardı.
ortada salata+börek
çokta güzel doyduk yani...
nerdesiniz kızlar :))
Bu gün kayganakıma gidicem. kız tarafını yemeğe aldı. bana da geçen haftadan beri, perşembe izin al diyor, camları silinecekmiş ev temizlenecekmiş, yemek yapılacakmış, iyice yüzsüzlüğü ele aldı bubende dedim alamam izin falan, evelsi günde aradı, tabak getirirmisin yarın akşam dedi, tamam dedim. Evi tabak dolu takım takım, biliyorum benimkine ihtiyacı yok, kesin dedim iş buyuracak bu bana dün akşam gitmedim bende, eşimle yolladım tabakları, direk işten eve gittim, bıktım artık kızlar benim evimin işini ablam yapıyor ben onun evini.... Kıymet bilse helali hoş olsun....
Bu akşamda geç gitmeyi düşünüyorum, 30 kişi gelirler yemeğe sevgili eltimle kaynanam hazırlasın ne yapayım, eltimde orada 1 haftadır :) yazık çocuklarda balayılarını bile yaşayamadılar
neyse kızlar, pazarteside annemlere uğradım akşam, babamda dedi düğüne bile davet edilmedik vs. bende baba çok mu meraklıydın, inan böylesi daha uygun falan filan, neyse babamda dediki biz gitmedik düğüne, sen neden gittin??? dedi. Nasıl gitmicem baba, eşimin ailesi o, ben 8 ay görüşmedim onlarla boşanmaya kadar geldik dedim. İşte bizi saymayanı sen de sayma falan dedi.
Bıktım artık arada kalmaktan kocamın yüzünü göresim yok, ablamlar öyle diyor, babam böyle, Durumun vahimliğinin bende farkındayım ama yapacak, gerçekten birşeyim yok, sanki ben öle öle gidiyorum kaynanama, çok sıkıldımya
Dün akşam da ablamla konuştuk, 2 saat ağladım rahat... En çokta kocama kızdım, çocuğum iyiki var ama, bu çocuğu kocam gibi pasif birinden yaptığım için kendime kızdım...
Sırf bu nedenlerden bu akşam gidip eltimin 30 kişilik ailesine köpek gibi hizmet etmek istemiyorum.... Dün akşam gitmesem mi falan dedim kocama hemen yüzü düştü, bu sabah pantolon gömlek ütületti, akşam için baya da hevesli anlayacağınız,
ne bok yicem kızlar ben ya.....
kızım dışındaki herkesi, herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.....
Sen yazdıkça kendimi görüyorum anlattıklarında.
Allah yardımcın olsun canım. Ailelerin konuşmaması insanı zor durumda bırakıyor. Benimde annemin babası öldü, kaynanam arayıp bi başın sağolsun demedi. Annem çok kırıldı, hem aralarında bişey olmamasına rağmen. Cahil insanlarla yaşamak zor...
Eş de pasif olunca insan nereye kadar diyor.
Allah yardımcın olsun...
Haksever, her işte bir hayır vardır üzülme canım. inşallah bu defa olur...
sen anlattıkçada ben kendimi görüyorum sende :))
gel kız kocaları atalaım... sen bana taşın çocuklara bak yemek yap :) bende çalışıp para kazanayım :)
slm kızlar sizlere haber vermek istedim bebeğim 26 mayıs gece 23:35de genel anesteziyle dünyaya geldi 2.5 kilo doğdu
cok rahat bi doğum geçirdim ağrım sızım olmadı cok şükür darısı isteyen herkesin basına
slm kızlar sizlere haber vermek istedim bebeğim 26 mayıs gece 23:35de genel anesteziyle dünyaya geldi 2.5 kilo doğdu
cok rahat bi doğum geçirdim ağrım sızım olmadı cok şükür darısı isteyen herkesin basına
günaydın kızlarrrrrrr herkese iyi haftalarrr
ay sormayın sabah sabah ne telaşe yaşadık servis beni almaya geliyordu baktım karşıdan geliyor ama arkadan duman dumana geliyor neyse geldi aldı 50 mt gittik gitmedik dumanlar daha çok çıkmaya başaldı arabanın içi duman doldu attık kendimizi arabadn hemen arkadaşda durdurud arabayı çektik kenara aradık patronları kaldık bizim orda hepimiz sonra ben eşimi aradım kızlarla bizi eşim getirid fabrikaya diğerlerini de patronlar aldı az öncede çekici de almış aracı servise getirmiş ama çok korktuk araba yancak diye biz indikten sonra gördük önünden de dumanlar çıkmaya başlamış geçmiş olsun hepimize dedik..
Günaydın canım.
çok geçmiş olsun, Allah korumuş. hararetmi yaptı acaba daha ciddi bir şey mi?
belkide seni almak için durduğunda biraz olsun dinmiştir hareket edincede yine başlamıştır...
Özge dün mesajını aldım ama piknikteydikbizede çok yakınmış yaa önceden haberim olsaydı sabahkine mutlaka gelirdim eşimle nasıl üzüldük....
ebursen gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..
karamuk çok geçmiş olsun o korku yetmiştir sana..
doğum günü planları varmı bakalım:))
ardanın vücudunda dün kızarıklar belirdi böcek sokması gibi..bu sabah baktım çıbanmış gibi geldi 8 9 tane kdar(
heme gittim dr.. çıban bunlar dedi ama nasıl bu kadar çok çıkar dedi şaşırdı..
dolama olmuştu ardanın parmağı 1 hafta önce..oradanda bulaşmış olabilir dedi..
neyse krem antibiyotk şurup verdi bunlar kurutacak inşallah..
ayy bu çocukalrımın başına gelen bu çıbanlardan bıktım ya(
ay dün ne güzel yağdı yağmur ya özlemişimmm:)
Hoşgeldin aramıza Bursanın neresindenben yeni üye oldum kızlar merhaba hepinize bursadanım bende topiği görünce sevindim baya niyeyse:)
Sağol canım fikirlerin için,o evde karar kılmıştık ama malesef olmadı.Hayırlısı böyleymiş,Allah herkeze hayırlısını versin canım,Kolay değil ama inanki bu zamana kadar bir sıkıntımız olmadı,paraları gününden evvel verirdik,işte düşüncesiz olmaları bizi soğuttu hayırlısı olsun hakkımızda ...Allah korusun bende depremde yüksekten korkarım:18:Adanada bekarken evimiz 9. kattaydı sabaha karşı bir deprem olmuştu o kadar korkmuştumki o telaşla kapıya koştum 9. kattan nereye gideceksem:18:deli yaaa guldurdun beni sevcan iyi hayirlisiyla atlatmisin bak iste kocisinde hem anasinin drdirindan kurtuld hemde senin yanindanda ayrilmamis her iki tarafinda gonlunu yapmaya calisiyo okadarda haksizlik yapma artik adama adamlarin geneli analarina gik diyemiyo benimkide oyle yaslilar hastalar analar diye kalp kirmak istemiyolar ama hakli tarafin karilarinin oldugunu biliyolar oyuzden esinin tutumu pasiflik degil arayi bulmak kadin numaradan bayiliyo diyosun napsin benim kv oyleydi aninda yerlere yatar kriz gecirdi cocuklarida herseylerine he he derler gik demezler haksiz olsa bile kural budur yani tek esine mahsus degil ....
benimde elti tribal enfeksiyone girmis yine iki haftadir aramadimda aramiyo diye esime kotulemis esimde hemen bana kukredi aramadinmi diye bide benimki elti bak eltiye kv saygisi yapmak zorundayim idare etcez napcaaaaaazz mecburrrrr
buarada bizim piknik yalanmi oldu sevcan yaa hani bu haftasonuydu hayattanda ses yok hayattt ses verrrrr....
baharcim ev sahibiyle oturmak zordur hele birde ustunde oturuyosa tam facia bide besinci kattan inip cikma konusundada cok haklisin bencede ev bakin siz,sen ozellikle ev sahibinin apartmanda yasamadigi biyer bak biz cok rahatiz ev sahibi bekar cocuk nerde oldugunuda bilmeyiz ama kv min apartmani var kiracilarina cok karisirdi ordan biliyorum zorlugunu...
birinci kat konusundada hem karanlik oluyo hemde allah korusun deprem falan olsa ilk birinci kat cokuyo benim deprem fobim vardirda ondan onemsiyorum seni korkutmak gibi olmasin etkimde kalma oyuzden para farki olsun ama icim rahat olsun diyorum ben ,yinede senin fikrin onemli tabii ama farkli yaklasimlarda karar vermene yardimci olur diye bende fikrimi paylastim....
A.s Allah hağışlayırlı etsin canım,çok sevindim.Allah size bağışlasın nasıl sağlık durumlarınızslm kızlar sizlere haber vermek istedim bebeğim 26 mayıs gece 23:35de genel anesteziyle dünyaya geldi 2.5 kilo doğdu
Okuduğun için teşekkürler,sende yoksun epeydir neler yapıyorsun,Gecmisi bi zahmet okuyuverdim.genel gecer bir yorum yapayim; TAKMAYİN KİZLAR KKİMSEYİ GİDEN SİZDEN GİDİYOR UZULUN GECİN AMA TAK MA YİN. Asil onemli olan sizler sagliginiz ve varsa cocuklariniz gerisi yalan!ne aile ne es kimse sizi siz gibi bilmez anlamaz.herkesi her seyi atin cope gitsinnnnn
Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,tehlikeli işler:18:günaydın kızlarrrrrrr herkese iyi haftalarrr
ay sormayın sabah sabah ne telaşe yaşadık servis beni almaya geliyordu baktım karşıdan geliyor ama arkadan duman dumana geliyor neyse geldi aldı 50 mt gittik gitmedik dumanlar daha çok çıkmaya başaldı arabanın içi duman doldu attık kendimizi arabadn hemen arkadaşda durdurud arabayı çektik kenara aradık patronları kaldık bizim orda hepimiz sonra ben eşimi aradım kızlarla bizi eşim getirid fabrikaya diğerlerini de patronlar aldı az öncede çekici de almış aracı servise getirmiş ama çok korktuk araba yancak diye biz indikten sonra gördük önünden de dumanlar çıkmaya başlamış geçmiş olsun hepimize dedik..
Canım geçmiş olsun ne oldu canım yine ya,Ardaya çok geçmiş olsun yazık ya canı yanıyordur.Doktoru nediyor,inşallh kısa süre sonra geçer canım.Bu arada geçende özelden mesaj atacaktım evin resmini yollamak için.Mesaj kutun doluymuş gönderemedim.O evde olmadı malesef ayrıntılar aşağı bölümdeebursen gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..
karamuk çok geçmiş olsun o korku yetmiştir sana..
doğum günü planları varmı bakalım:))
ardanın vücudunda dün kızarıklar belirdi böcek sokması gibi..bu sabah baktım çıbanmış gibi geldi 8 9 tane kdar(
heme gittim dr.. çıban bunlar dedi ama nasıl bu kadar çok çıkar dedi şaşırdı..
dolama olmuştu ardanın parmağı 1 hafta önce..oradanda bulaşmış olabilir dedi..
neyse krem antibiyotk şurup verdi bunlar kurutacak inşallah..
ayy bu çocukalrımın başına gelen bu çıbanlardan bıktım ya(
ay dün ne gıüzel yağdı yağmur ya özlemişimmm:)
işte öyle bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?