kızlar ev konusu olmadı malesef...kaç günden beri eşimle napalım diye düşünürken bugün eşim kredi bilgisi için bursaya gitti.eşimin kendi işi ve bağkuru yatırıyor.eşime bir yerde en az 3 ay sigortalı çalışan olarak görünmeniz gerekiyor demişler.bu olay yeni çıkmış bankalarda.moralim sıfır oldu sabah.ve sonradan eskiden emin evime girmeyi düşünmüştük şimdi tekrar aklımıza oraya yazılıp girmek geldi.bakalım hayırlsıı neyse o olsun inşllah.eğer olursa arabayı satıp peşinat vermek gerekiyormuş edindiğimiz bilgiye göre.allah herşeyin hayırlısını versin.umarım bu olumlu olur
Vee bu çarşamba teyzemin kızıyla ve teyzem adanadan geliyorlar çok sevinçli ve heyecanlıyım hazırlık telaşı sardı beni,ailemden birilerinin yanıma gelmesi,yanımda olması çok güzelmiş,uzak olunca daha iyi anlıyor insan
Allah'a emanet olun iyigeceler görüşmek dileğiyle
muska hiç aklıma gelmedi..onu düşünücem nazaran olurmuki??sağol canım..canım lale bahçesinde yapıyoduk hersene veliler az insan getiriyoruz diye itiraz ettiler burayı tuttuk bende son zamanalrda gitmedimya okula pek bilgim yoktu sonra salona gidince size yakın oldugunu anladım pek bursanın neresi neresi tam cıkaramıyorum hele o taraflarıyakın oldunu anlayınca haber vereyim dedim hemen ayferle gelirsininz diye düşündüm merak ediyosunuzya çok harikaydı veliler ağğladı babanneler annaneler özellikle ayy çok duygulandım bende maşallah melek gbydi hepsi fon dahil hiç bi müzik kullanılmadı tamamen çocukların ögrendikleri ve yetenekleri en sonda mehter çıktı o babalar ağlıcaktı nerdeyse çok çok güzel oldu maişallah annelerinin kuzularına artık eglenicekelr dinlenicekelr inşallah
canım o çocuga nazar değiyo gerçekten yani muska filan mı yazdırsan maşallah çok tatlı yabancıda bilmiyo yani bu kadar sık çıban cıksın hiç duymadım baksana doktor bile şaşırmış onlarda ne ateş agrı yapar cocugun yaşam enerjisini ssevincini alır mahsunlasır kıyamam ya öp benim için paşamıgeçmiş olsun
ev için hayırlısı neyse o olsun canım..Hoşgeldin aramıza Bursanın neresinden
Sağol canım fikirlerin için,o evde karar kılmıştık ama malesef olmadı.Hayırlısı böyleymiş,Allah herkeze hayırlısını versin canım,Kolay değil ama inanki bu zamana kadar bir sıkıntımız olmadı,paraları gününden evvel verirdik,işte düşüncesiz olmaları bizi soğuttu hayırlısı olsun hakkımızda ...Allah korusun bende depremde yüksekten korkarım:18:Adanada bekarken evimiz 9. kattaydı sabaha karşı bir deprem olmuştu o kadar korkmuştumki o telaşla kapıya koştum 9. kattan nereye gideceksem:18:
A.s Allah hağışlayırlı etsin canım,çok sevindim.Allah size bağışlasın nasıl sağlık durumlarınız
Okuduğun için teşekkürler,sende yoksun epeydir neler yapıyorsun,Umarım iyisindir canım Sağlığın nasıl oldu
Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,tehlikeli işler:18:
Canım geçmiş olsun ne oldu canım yine ya,Ardaya çok geçmiş olsun yazık ya canı yanıyordur.Doktoru nediyor,inşallh kısa süre sonra geçer canım.Bu arada geçende özelden mesaj atacaktım evin resmini yollamak için.Mesaj kutun doluymuş gönderemedim.O evde olmadı malesef ayrıntılar aşağı bölümdeKendine ve prenslerine dikkat et
Nasıl bir şey canım hayırdır:44:
inşallah ev sahibi olursunıuz canım..iyice araştırın.Kızlar ev konusu olmadı malesef...Kaç günden beri eşimle napalım diye düşünürken bugün eşim kredi bilgisi için bursaya gitti.Eşimin kendi işi ve bağkuru yatırıyor.Eşime bir yerde en az 3 ay sigortalı çalışan olarak görünmeniz gerekiyor demişler.Bu olay yeni çıkmış bankalarda.Moralim sıfır oldu sabah.Ve sonradan eskiden emin evime girmeyi düşünmüştük şimdi tekrar aklımıza oraya yazılıp girmek geldi.Bakalım hayırlsıı neyse o olsun inşllah.Eğer olursa arabayı satıp peşinat vermek gerekiyormuş edindiğimiz bilgiye göre.Allah herşeyin hayırlısını versin.Umarım bu olumlu olur
Vee bu çarşamba teyzemin kızıyla ve teyzem Adanadan geliyorlar çok sevinçli ve heyecanlıyım hazırlık telaşı sardı beni,ailemden birilerinin yanıma gelmesi,yanımda olması çok güzelmiş,uzak olunca daha iyi anlıyor insan
gece ateşeimiz çıktı..dr. antibiyotik ve krem verdi..özgenin dediği gibi nazarda olabilir bugünlerde hep insan içine çıkıuyor arda herkezde maşallah kilo almış çok tatlı diyorlar..birde onlara laf yetiştiryor..herkezi güldürüyor..nazarda olabilir..durutella hoş geldin aramıza bursanın neresindensizn evlimisin çocuğun varmı kendini tanıt bakalım :)))
Ayfer ne oldu Ardaya paşaya yaa, o kadar çok çıban neden olur ayy aklım şaştı(( yavrum yaa canı nasıl acıyordur antibiyotik falan vermesi gerekirdi doktorun herhalde (( kıyamam... ama snein bunu adam akıllı araştırman gerek artık canım ( neden bu kadar çok ve sık çıban olur ki?
Özge evet bize orası çok yakındınasip değilmiş çok isterdim ama
Günaydın kızlar........
Kızlar dün akşam kaynanamla eteklerimizdeki taşları döktük, o bana söyledi, cevabını aldı ben :)) ohhh olsun.....
Artık görüşmücem onunla :)
muska hiç aklıma gelmedi..onu düşünücem nazaran olurmuki??sağol canım..
ev için hayırlısı neyse o olsun canım..
sağol canım bgün iyice protexle sabunlayıp temizledim o bölgeyi sonrada krem sürdüm çok ağladı(dr. protex sabun kullanın o bölgeye dedii..haftaya kadar kuruyacak dedi..inşallah büyümeden geçer
inşallah ev sahibi olursunıuz canım..iyice araştırın.
gece ateşeimiz çıktı..dr. antibiyotik ve krem verdi..özgenin dediği gibi nazarda olabilir bugünlerde hep insan içine çıkıuyor arda herkezde maşallah kilo almış çok tatlı diyorlar..birde onlara laf yetiştiryor..herkezi güldürüyor..nazarda olabilir..
parmağında dolamada çıkmıştı 2 hafyta önce kadar.ordanda bulaşmış olabilir dedi dr..off bilmiyorum..
hadiya offf kötü olmuştur..ama mesafe herzaman kavga etmeyi yüz göz olmayı kourur..bu ara siz çok sık görüştünüz bence mesafe en iyisi..
çok geçmiş olsun canım.günaydın kızlarrrrrrr herkese iyi haftalarrr
ay sormayın sabah sabah ne telaşe yaşadık servis beni almaya geliyordu baktım karşıdan geliyor ama arkadan duman dumana geliyor neyse geldi aldı 50 mt gittik gitmedik dumanlar daha çok çıkmaya başaldı arabanın içi duman doldu attık kendimizi arabadn hemen arkadaşda durdurud arabayı çektik kenara aradık patronları kaldık bizim orda hepimiz sonra ben eşimi aradım kızlarla bizi eşim getirid fabrikaya diğerlerini de patronlar aldı az öncede çekici de almış aracı servise getirmiş ama çok korktuk araba yancak diye biz indikten sonra gördük önünden de dumanlar çıkmaya başlamış geçmiş olsun hepimize dedik..
iyiyim diyelim iyi olmaya çalışıyorum işte...iş güç de çok maşallah.ama sıkıldım artık yoruldum tatil istiyorum.Hoşgeldin aramıza Bursanın neresinden
Sağol canım fikirlerin için,o evde karar kılmıştık ama malesef olmadı.Hayırlısı böyleymiş,Allah herkeze hayırlısını versin canım,Kolay değil ama inanki bu zamana kadar bir sıkıntımız olmadı,paraları gününden evvel verirdik,işte düşüncesiz olmaları bizi soğuttu hayırlısı olsun hakkımızda ...Allah korusun bende depremde yüksekten korkarım:18:Adanada bekarken evimiz 9. kattaydı sabaha karşı bir deprem olmuştu o kadar korkmuştumki o telaşla kapıya koştum 9. kattan nereye gideceksem:18:
A.s Allah hağışlayırlı etsin canım,çok sevindim.Allah size bağışlasın nasıl sağlık durumlarınız
Okuduğun için teşekkürler,sende yoksun epeydir neler yapıyorsun,Umarım iyisindir canım Sağlığın nasıl oldu
Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,tehlikeli işler:18:
Canım geçmiş olsun ne oldu canım yine ya,Ardaya çok geçmiş olsun yazık ya canı yanıyordur.Doktoru nediyor,inşallh kısa süre sonra geçer canım.Bu arada geçende özelden mesaj atacaktım evin resmini yollamak için.Mesaj kutun doluymuş gönderemedim.O evde olmadı malesef ayrıntılar aşağı bölümdeKendine ve prenslerine dikkat et
Nasıl bir şey canım hayırdır:44:
her şerde bir hayır vardır canım.sen içini ferah tut.Kızlar ev konusu olmadı malesef...Kaç günden beri eşimle napalım diye düşünürken bugün eşim kredi bilgisi için bursaya gitti.Eşimin kendi işi ve bağkuru yatırıyor.Eşime bir yerde en az 3 ay sigortalı çalışan olarak görünmeniz gerekiyor demişler.Bu olay yeni çıkmış bankalarda.Moralim sıfır oldu sabah.Ve sonradan eskiden emin evime girmeyi düşünmüştük şimdi tekrar aklımıza oraya yazılıp girmek geldi.Bakalım hayırlsıı neyse o olsun inşllah.Eğer olursa arabayı satıp peşinat vermek gerekiyormuş edindiğimiz bilgiye göre.Allah herşeyin hayırlısını versin.Umarım bu olumlu olur
Vee bu çarşamba teyzemin kızıyla ve teyzem Adanadan geliyorlar çok sevinçli ve heyecanlıyım hazırlık telaşı sardı beni,ailemden birilerinin yanıma gelmesi,yanımda olması çok güzelmiş,uzak olunca daha iyi anlıyor insan
anlat bakim neler oldu?akşama köylere servis çekcez.erken biterse ben seni arıcam.inş müsait olursun da konuşuruz.Günaydın kızlar........
Kızlar dün akşam kaynanamla eteklerimizdeki taşları döktük, o bana söyledi, cevabını aldı ben :)) ohhh olsun.....
durutella hoş geldin aramıza bursanın neresindensizn evlimisin çocuğun varmı kendini tanıt bakalım :)))
Kızlar ev konusu olmadı malesef...Kaç günden beri eşimle napalım diye düşünürken bugün eşim kredi bilgisi için bursaya gitti.Eşimin kendi işi ve bağkuru yatırıyor.Eşime bir yerde en az 3 ay sigortalı çalışan olarak görünmeniz gerekiyor demişler.Bu olay yeni çıkmış bankalarda.Moralim sıfır oldu sabah.Ve sonradan eskiden emin evime girmeyi düşünmüştük şimdi tekrar aklımıza oraya yazılıp girmek geldi.Bakalım hayırlsıı neyse o olsun inşllah.Eğer olursa arabayı satıp peşinat vermek gerekiyormuş edindiğimiz bilgiye göre.Allah herşeyin hayırlısını versin.Umarım bu olumlu olur
geçmişi de okudum ama kimin nesi vardı aklımda kalmadı.
hasta olana geçmiş olsun.kaza geçirene Allah korumuş.
ebrusen aklımda kaldı.Allah analı babalı büyütsün.
kız özge aklın fikrin bebekken nasıl unutursun???Allahın işi işte.ol dememiş demek ki daha.
sabret canım.mükafatını er geç alacaksın :)
bu ara nişanlımla aramız açık.
iki üç gün önce bana tartışırken iş yerimiz için dedi ki: SEN ALSAYDIN DA SEN BU HALE GETİRSEYDİN.
şok oldum resmen.beklemiyordum.çünkü ben o dükkan için gecemi gündüzümü verdim.
beş kuruş almadan çalıştım. arkadaşlarımla görüşemedim.makineler alınsın diye düğünümü isteklerimi erteledim.
işi yürüsün diye cenazem olduğunda bile dükkana gelip çalıştım.en azından o acıya rağmen çalışmaya çalıştım.
bu cümleyi hak etmedim.şimdi kayganadan dert yanan arkadaşlarım,boş verin.eşten eşim olacak insandan bile fayda yok siz ne diyorsunuz???
sevcan sen eşinden destek görüyor musun?koruyor mu seni kayganana karşı?onlar haksızlık yaptığında sana haklısın diyebiliyor mu?cevabın hayırsa,kaygananı hiç takma.eşin için de uğraş ama olması gerektiği kadar.fazlası ZARAR!!! pınar aynı cümleleri sana da kuruyorum.
çok geçmiş olsun canım.
iyiyim diyelim iyi olmaya çalışıyorum işte...iş güç de çok maşallah.ama sıkıldım artık yoruldum tatil istiyorum.
çok gezmeye alışmış biri olarak hep ev iş ev iş zor gelmeye başladı.
canım çok sıkkındı ondan dedim işte öyle bişi diye :))
her şerde bir hayır vardır canım.sen içini ferah tut.
anlat bakim neler oldu?akşama köylere servis çekcez.erken biterse ben seni arıcam.inş müsait olursun da konuşuruz.
iki üç gün önce bana tartışırken iş yerimiz için dedi ki: SEN ALSAYDIN DA SEN BU HALE GETİRSEYDİN.
beş kuruş almadan çalıştım. arkadaşlarımla görüşemedim.makineler alınsın diye düğünümü isteklerimi erteledim.
işi yürüsün diye cenazem olduğunda bile dükkana gelip çalıştım.en azından o acıya rağmen çalışmaya çalıştım.
bu cümleyi hak etmedim.şimdi kayganadan dert yanan arkadaşlarım,boş verin.eşten eşim olacak insandan bile fayda yok siz ne diyorsunuz???
sevcan sen eşinden destek görüyor musun?koruyor mu seni kayganana karşı?onlar haksızlık yaptığında sana haklısın diyebiliyor mu?cevabın hayırsa,kaygananı hiç takma.eşin için de uğraş ama olması gerektiği kadar.fazlası ZARAR!!! pınar aynı cümleleri sana da kuruyorum.
selam kızlar müsamele yorgunlugumuzu atlattık hafta sonu bize ögretmenlere ödül olarak hafta sonu tatliline gidiyoruzzzzzzzzzz
armutlu ihlas tatil köyüne gitcez büyük ihtimalle aqua parı bayan havuzu baynlara özel plajıda var yupii yupii 2 gün 1 gece kalıcaz dönücez haftayada piknikler filan ohh yiyip içip eglenicez yarışmalar eglenceler yapmayı planlıyorum inşallah güzel olur
ebursen gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..
karamuk çok geçmiş olsun o korku yetmiştir sana..
doğum günü planları varmı bakalım:))
ardanın vücudunda dün kızarıklar belirdi böcek sokması gibi..bu sabah baktım çıbanmış gibi geldi 8 9 tane kdar(
heme gittim dr.. çıban bunlar dedi ama nasıl bu kadar çok çıkar dedi şaşırdı..
dolama olmuştu ardanın parmağı 1 hafta önce..oradanda bulaşmış olabilir dedi..
neyse krem antibiyotk şurup verdi bunlar kurutacak inşallah..
ayy bu çocukalrımın başına gelen bu çıbanlardan bıktım ya(
ay dün ne güzel yağdı yağmur ya özlemişimmm:)
Kızlar ev konusu olmadı malesef...Kaç günden beri eşimle napalım diye düşünürken bugün eşim kredi bilgisi için bursaya gitti.Eşimin kendi işi ve bağkuru yatırıyor.Eşime bir yerde en az 3 ay sigortalı çalışan olarak görünmeniz gerekiyor demişler.Bu olay yeni çıkmış bankalarda.Moralim sıfır oldu sabah.Ve sonradan eskiden emin evime girmeyi düşünmüştük şimdi tekrar aklımıza oraya yazılıp girmek geldi.Bakalım hayırlsıı neyse o olsun inşllah.Eğer olursa arabayı satıp peşinat vermek gerekiyormuş edindiğimiz bilgiye göre.Allah herşeyin hayırlısını versin.Umarım bu olumlu olur
Günaydın kızlar........
geçmişi de okudum ama kimin nesi vardı aklımda kalmadı.
hasta olana geçmiş olsun.kaza geçirene Allah korumuş.
ebrusen aklımda kaldı.Allah analı babalı büyütsün.
kız özge aklın fikrin bebekken nasıl unutursun???Allahın işi işte.ol dememiş demek ki daha.
sabret canım.mükafatını er geç alacaksın :)
hoşbuldumm merkezdeyim 1 tane prenses annesiyim 10 gün sonra 5 aylık olucak sizler nerden?
selam kızlar müsamele yorgunlugumuzu atlattık hafta sonu bize ögretmenlere ödül olarak hafta sonu tatliline gidiyoruzzzzzzzzzz
armutlu ihlas tatil köyüne gitcez büyük ihtimalle aqua parı bayan havuzu baynlara özel plajıda var yupii yupii 2 gün 1 gece kalıcaz dönücez haftayada piknikler filan ohh yiyip içip eglenicez yarışmalar eglenceler yapmayı planlıyorum inşallah güzel olur
canım telefon yeni olduğu için klavyeye çok alışamadım zaten minicik bir klavye :) o sebeple yazamadım çok...
Asıl sen neler yapıyorsun... Sağlığın sıhhatin yerinde mi? dikkat et kendine...
Bana gelince dediğim gibi içimde kalan ne varsa kaynanama söyledim, tabi önce onun beni kışkırtmasıyla,
o bana daha çok iftira attı ve yalan söyledi yani sana onu demedim bunu yapmadım gibi, Allah ve eşim şahidim,
en sonunda da çıktık evimize geldik eşim şok bi vaziyetteydi anneme herşeyi söyledin ve annem bağırmadı avazı çıktığı kadar dedi. :) çünkü kadın en ufak bir şeyde sesinin yettiğince bağırır böyle olunca karşıdaki kim olursa olsun pısardı, ve haklı o olurdu kendi çapında tabi.
biz gayet sessiz konuşur gibi döküldük, bir ara yükseltmeye çalıştı sesini, ben, bağırma! bak! konuşuyoruz, ayrıca benim çocuğum alışkın değil kavgaya korkuyor dedim....sesini kesti... Çocuk azarlar gibi azarladım... ohhh olsun ona....
Gerçekten senin yapıtkların karşısında haksız bir cümle kurmuş nişanlın... ama erkeklere bu fedkarlıkları bazen göstermek gerek canım... Yoksa inan hiç anlamıyorlar durup dururken ve onlarda vefa denen duygu çok az.... yaramada tuz bastın...
Geçen cuma bende eşimle bunun üzerine konuştum... Annen haksızlık ediyor susuyorsun, bana laf sokuyor görmüyorsun, hakaret küfürde ediyor ama sen hep aynısın, demek ki biz, biz olamamışız hala, bunu anladım ben ve artık bu hayatta tek başıma olmaktan çok yoruldum, iyiki çocuğum var ama bunu senden yaptığım için pişmanım dedim.
Ayrıca bu hisse yeni kapılmadım, uzun zamandır da bunu düşünüyordum...
Ve eşime boşanmayı teklif ettim, kabul etmedi, o zaman Evden bir süreliğine gitmesini istedim annenlerde kal dedim... Ben ağladım o ağladı.... Her zamanki gibi tamam böyle olmucak çok haklısın dedi... Farkındamısın? en az 20 kez bu lafı söyledin, ama ben şimdiki taşıdığım duygulara 12 yıldır 3 kez kapıldım, 3 ler zor atlatılır bilirsin... Ben artık benim yanımda olmayan, biriyle yürümek istemiyorum dedim... (düğündede aramız gergindi ayrıca belirtmek istiyorum) neyse yüzsüz gitmedi yine evden, ayrıca biz boşansakta ben annemin yanına gidemem onunla yaşayamam dedi. kızım olmadan sen olmadan yaşayamam dedi.
Şimdi öyle böyle yine yanyanayız pazar günü pikniğe gittik, annemler çağırdılar, fırsattan istifade yılıştı durdu, tabi kimsenin haberi yokya... bende yeni bir termos almıştım o nu götürmüştüm pikniğe, dedimki akşamları çay yapar, çocuk parkında çekirdek çitleriz dedim. Gözleri açıldı vallahi mi? bundan sonra dimi diyoayyy dedim yaa ben bu salak lafı nasıl söylerim
öyle işte adam değiştimi? değişmedi, değişmeyecek.... Sevgiliykende böyleydi nişanlıykende böyleydi, adamda sahiplenme duygusu yoksa zor arkadaşım... İyi düşün...
Hayırlı kandiller diliyorum canım arkadaşlarım benim...
Bu teklifi aldığım ikinci kişisin. Ama öncekinde bu kadar zamanlı olmadığı için kabul etmemiştim. Aklımı karıştırdın şimdi teklifini düşüneyim ben bisen anlattıkçada ben kendimi görüyorum sende :))
gel kız kocaları atalaım... sen bana taşın çocuklara bak yemek yap :) bende çalışıp para kazanayım :)
Günaydın kızlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?