Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Evet canım kaynanamlardayım. Dün akşam kaynatam yine enfeksiyon kapmış diye hastaneye yatırdık. Çok geç geldik. Buraya geldik. Benimki de akşam gelip inşaatta çalışıcam zaten eve gitme istersen dedi. Evde de kimse yok diye tamam dedim kaldım burda.

çok geçmiş olsun cnaım kayınpederin... Yanında refakatçi kalıyor mu? inşallah iyi olur.

canim sende artik nisanlinin lafin nereye gidecegini bilmeden kurdugu cumlelere alismis olmalisin erkekler bzim gibi ince degiller dan dan konusurlar duz fikirliler oyuzden kotuye goturme o lafini sorsan kotu bir niyetle soylemedim diycdek gorursun oyuzden boyle seylere takilma luksun yok senin daha onemli konularin sagligin gibi.... nasl oldun son durum ne sagligin konusunda hep aklimdasin ariycaktim ama benim kucuk cadi nevrimi donduruyo firsat yakalayamadim ama ilk firsatta ariycam optumm....

hoşbuldumm merkezdeyim 1 tane prenses annesiyim 10 gün sonra 5 aylık olucak sizler nerden?

hosgeldin canim aramiza kucuk kizini allah bagislasin bu aylar en tatli zamanlari oluyo bebislerin bende merkezdeyim iki cocuk annesiyim...

sevcancim bu kaynanan onca yaptigin yardimdan sonra yine sana soyliycek laf bulabildi yani pes diyorum yaaa

demekki hicbir sekilde yaranamamak bu olsa gerek bide islerini yapmasaydin neolcakti acaba ....

kadin usame bin ladinin disi versiyonu sende iyiki susmamis karsiligini vermisin ....

sende esine kiziyosun ama su tarafindan dusun adam oz annesiyle ayni evde yasamak istemiycek kadar gecimsiz oldugunun farkinda ama bak senin laf soylemene bisi demiyo ne kocalar var anneleri haksiz olsada gik dedirtmezler.. benimki hakli oldugumu bilsede annesine karsi gelmeme bir laf soylememe cok kizar o yasli hasta bisiy diyemessin der asla hicbir konuda annesini haksiz buldugunu soylemedi yuzume icnden bilsede bana o yuzu vermedi herzaman anasi haklidir banada laf soyletmez... bu durumda benim kocami coktaaaaaan kapiya koymam gerekirdi ama tabi kiziyorum ama buyutmuyorumda anasidir napiyim diyorum ben senin yerinde olsam laf soylememe bisi demiyosa gorusmiycem diyince sesini cikarmiyosa ozaman bana sahip cikmio diye uzulmezdim o bile yeterdi bana...benmi cok basit dusunuyorum bilmiyorum...

gorusmeden olmaz canim mesafe koy yeter..

hayatcim ardaya gecmis olsun nazar degmistir tabi o tatli suratina sen yinede nazara baglama incelettir hastanede icin rhat eder bikereye mahsusu olsa tamamda surekli oluyosa etkikler yaptirmakta fayda var ama buyuk ihtimal dolamadan kapmistir kotu birsey getirme aklina

haksevercim sanada iyi tatiller bizim yerimizede yuz bari bizbu gidisle deniz yuzu goremiycez gun senin gunun ohhh missss

karamuk canim gecmis dogum gunun kutlu olsun ayrica ozcanberkinde dogum gunuymus gec gordum kutlayamadim ay ne guzel oglusunla pespese alla cocuklarinla beraber nice dogum gunler gostersin...

bende buara girip yazamadim ama gundemi satir satir takip ediyorum cocuklar park diye tutturuyo zamanimin cogu parkta bitiyo sonrada yemek falan derken bir bakmisim kocis gelmis ondan sonra beyimizin hizmeti bitmiyo derken gun nasil bitiyo anlamiyorum valla...

kizlar hepinizin kandili mubarek olsun daha nice kandiller nasip etsin allah cocuklarimizla birarada saglikli bir sekilde insallah....buaksam aramizda kimin ne dilegi varsa dua saatine denk gelmesi dilegiyle.... dualarimda olucaksiniz sizde dualariniza alin.

teşekkür ederim bu arada hepinize hayırlı kandiller allah kalbimizdekini hakkımızda hayırlısı eylesin dualarınızı kabul etsin

Hoş geldin canım senin minnak tavşanlar napıyor :)

Ama eşin anasına karşıda seni koruyorsa problem yok.

bizimki laf söylememe kızmıyor, ama anasına da kızmıyor :) bizde karşılıklı kırdık birbirimizi, ne kaynım ne kayınpederim karıştı iki medeni insan gibi birbirimize söyledik söyleyeceklerimizi. Artık bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum, çocuğumuda göndermeyi düşünmüyorum, söylediği laflar yutulacak cinsten değildi çünkü. hem elime fırsat geçmiş, daha sümüğümü atmam...
ayrıca bana birde diyorki, nişan boyunca halin nedir diye bile sormadın, hiç yardım etmedin dedi. Gözüne dizine dursun ne diyim...

teşekkür ederim bu arada hepinize hayırlı kandiller allah kalbimizdekini hakkımızda hayırlısı eylesin dualarınızı kabul etsin

Allah bağışlasın evladını. Kandilinde mübarek olsun... Bursalımıydın ailen burdamı hep. merkez derken heykelde falan mı oturuyorsun.

cocuklar iyi canim kizim cadilik pesinde dur oturagi yok oglumda prka gitme derdinde surekli neyseki haftaya yazdiriyorum ana sinifina seneye okula baslayinca evde daralmaz bukadar oyalanir orda, bende karsidaki okula vercem sende gordun yakinligini on planda tutcam ilk sene cunku biraz zor alisacagini dusunuyorum dini egitim konusunada baska careler dusuncez artik

sen naptin sevvalin okul konusunu karar verebildinmi canim

kv konusundada bak iste oyuzden ben hiccc bir isini yapmama taraftariyim boylelerine nasilsa muamele ayni nankorlugu tavan yapmis artik ,ama merak etme bunlarin hepsi boyle tek seninki degil ...

sende artik muhatap olma nasilsa esin karismiyo ohhh. seni anasiyla muhatap etmesin baskada bisi isteme bence adamdan bana gore....

ayyy bide piknikte parkta cekirdek citleriz demisinde adam sevinmisya cok uzuldum ozaman nasilda seviyo nasilda kaybetmekten korkuyo seni, artik trip yapma adama gunah kiz ...kaynananin ekmegine yag surmek istemiyosan esinle arani iyi tut adamada cektirme artik.... bak gorusmemenede karismiyo sirf sen uzulme diye...

Bende herhalde evime yakın olan devlete bağlı ana okulunu tercih edicem... orayada bu sene 2010 doğumluluları alıp almayacakları belli değilmiş 10 gün sonra belli olacakmış. kısmet artık. en olmadı tanıdığımıızın okuluna gönderirim yarım gün olarak yada haftada 3 gün.
Yiğit içinde orası çok uygun canım, sizinki hele çok çok yakın bence oraya yazdır, yarım gün gidecek zaten, okuldan sonra 2-3 saatte aslında kuranı kerim öğreten birini ayarlayabilsen güzel olurdu.

Eşim şuanda kayınvalidemle görüştürme taraftarı değil neyseki :) bakalım ne kadar sürecek. böyle olunca çok kötü oluyor biliyorum diğer akrabalar, kardeşleri falanda gelmek istemiyorlar ne alakaysa, ama artık bizim olur tarafımız kalmamış ben bunu çok iyi anladım...

selam kızlar ben geldim dayanamadık neti bağlattık yine...

Hoş geldin canım..... çok iyi etmişsin bizde senin hasretine dayanamadık :)

ben okula veremıcem sevcanım
cunku okul yanı bızım bolge yenılenıyor neydı o ya kentsel donusum
okulda yenı yapıldı ve cok luks devlet okulu ama akıllı klozetler musluklar lavabolar var ama neyse santiye alanı olacagı ıcın ders olmucak 2 sene
cıvar semtelere dagılacakmıs
oralardada mukayet olamayız dıye dusunuyorum 3 yasındakı ogluma

aa hadi yaa ama 2 yıl çok uzun bir süre canım, hadi bu yıl olmasa bile seneye bence tamam ederler... Birde annen bakıyor zaten paşaya, bence de sen seneye yada diğer seneye ver, hani olurda 5 yaşında, o zaman civar semtleri düşünürsün, ama yaşı da küçük

daha. akıllı klozet ne oluyor bu arada :)
benim düşündüğüm devlet okulundada küçük kloazetler var, kendi gider gelir okulda çişine.
sınıflar çok geniş ama 20 çocuk falan oluyor bir sınıfta. hayırlısı bakalım yaa...

kızlar ya valla takmayın şu kayganaları...oğullarının tavırları çok önemli.nasıl ki size laf söyletmesin istiyorsanız tabi ki anasına da laf söyletmicek.ama önemli olan dengeyi koruyup her iki tarafa da laf söyletmemesi.ne yazık ki adamcıklar taraflardan birini tutuyorlar diğeri hoooop havaya...

sımdı kakasını yaptı cocuk
dugmeye basıyor 30 kadar sayıyor
popusunu yıkıyor klozet
dugmeye basıyor 10 kadar sayıyor kokusunu kuruluyor klozet

erkekler düşünmeden konuşur sonradanda pişman olur..üzme kendini bir erkeğe yaranmak çok zor malesef
hoşbuldumm merkezdeyim 1 tane prenses annesiyim 10 gün sonra 5 aylık olucak sizler nerden?
maşallah kızına tam sevilcek zamanı:)
ayy çok sevindimm canım iyi tatiller..bizde tatile çok çıkarız o yüzden bedava tatil kazanmıştık kuşadasında 4 gece 5 yıldızlı akuaparklı ama nasıl gidicez bi,lmyorum eşim izin alamıyoırsanıırm başkasını göndericez:)
bizde kurban bayramı için tatil yeri araştırmasındayız:)

selam kızlar geçmişi okumadım hiç ama sanırım Sevcanım kayganayla kozlarını paylaşmış.bu er yada geç olacak birşeydi olmuş ve kurtulmuşsun...eşinlede aranı açmana değmez inanki herkesin yapısı farklı.en önemlisi sanada kızmamış ya.boşanma kelimesinide alışkanlık haline getirme ne olur...ne güzel bir yuvanız birde prenses gibi kızınız var.eşin yapmıyorsa sen sarmalayıp sahip çık bu güzel yuvana...eksileri görme boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…