- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Evet canım kaynanamlardayım. Dün akşam kaynatam yine enfeksiyon kapmış diye hastaneye yatırdık. Çok geç geldik. Buraya geldik. Benimki de akşam gelip inşaatta çalışıcam zaten eve gitme istersen dedi. Evde de kimse yok diye tamam dedim kaldım burda.
bu ara nişanlımla aramız açık.
iki üç gün önce bana tartışırken iş yerimiz için dedi ki: SEN ALSAYDIN DA SEN BU HALE GETİRSEYDİN.
şok oldum resmen.beklemiyordum.çünkü ben o dükkan için gecemi gündüzümü verdim.
beş kuruş almadan çalıştım. arkadaşlarımla görüşemedim.makineler alınsın diye düğünümü isteklerimi erteledim.
işi yürüsün diye cenazem olduğunda bile dükkana gelip çalıştım.en azından o acıya rağmen çalışmaya çalıştım.
bu cümleyi hak etmedim.şimdi kayganadan dert yanan arkadaşlarım,boş verin.eşten eşim olacak insandan bile fayda yok siz ne diyorsunuz???
sevcan sen eşinden destek görüyor musun?koruyor mu seni kayganana karşı?onlar haksızlık yaptığında sana haklısın diyebiliyor mu?cevabın hayırsa,kaygananı hiç takma.eşin için de uğraş ama olması gerektiği kadar.fazlası ZARAR!!! pınar aynı cümleleri sana da kuruyorum.
hoşbuldumm merkezdeyim 1 tane prenses annesiyim 10 gün sonra 5 aylık olucak sizler nerden?
Gerçekten senin yapıtkların karşısında haksız bir cümle kurmuş nişanlın... ama erkeklere bu fedkarlıkları bazen göstermek gerek canım... Yoksa inan hiç anlamıyorlar durup dururken ve onlarda vefa denen duygu çok az.... yaramada tuz bastın...
Geçen cuma bende eşimle bunun üzerine konuştum... Annen haksızlık ediyor susuyorsun, bana laf sokuyor görmüyorsun, hakaret küfürde ediyor ama sen hep aynısın, demek ki biz, biz olamamışız hala, bunu anladım ben ve artık bu hayatta tek başıma olmaktan çok yoruldum, iyiki çocuğum var ama bunu senden yaptığım için pişmanım dedim.
Ayrıca bu hisse yeni kapılmadım, uzun zamandır da bunu düşünüyordum...
Ve eşime boşanmayı teklif ettim, kabul etmedi, o zaman Evden bir süreliğine gitmesini istedim annenlerde kal dedim... Ben ağladım o ağladı.... Her zamanki gibi tamam böyle olmucak çok haklısın dedi... Farkındamısın? en az 20 kez bu lafı söyledin, ama ben şimdiki taşıdığım duygulara 12 yıldır 3 kez kapıldım, 3 ler zor atlatılır bilirsin... Ben artık benim yanımda olmayan, biriyle yürümek istemiyorum dedim... (düğündede aramız gergindi ayrıca belirtmek istiyorum) neyse yüzsüz gitmedi yine evden, ayrıca biz boşansakta ben annemin yanına gidemem onunla yaşayamam dedi. kızım olmadan sen olmadan yaşayamam dedi.
Şimdi öyle böyle yine yanyanayız pazar günü pikniğe gittik, annemler çağırdılar, fırsattan istifade yılıştı durdu, tabi kimsenin haberi yokya... bende yeni bir termos almıştım o nu götürmüştüm pikniğe, dedimki akşamları çay yapar, çocuk parkında çekirdek çitleriz dedim. Gözleri açıldı vallahi mi? bundan sonra dimi diyoayyy dedim yaa ben bu salak lafı nasıl söylerim
öyle işte adam değiştimi? değişmedi, değişmeyecek.... Sevgiliykende böyleydi nişanlıykende böyleydi, adamda sahiplenme duygusu yoksa zor arkadaşım... İyi düşün...
Sağolun kızlar, hep destek tam destek :))
bakalım görüşmücem deyip kesip atmakta istemiyorum... kocam dahada beni götürmek istiyor, akrabalarda öyle, sen küçüksün sen küçüksün... en iyisi hiç bir şey söylememek ve gitmemek :)
canim sende artik nisanlinin lafin nereye gidecegini bilmeden kurdugu cumlelere alismis olmalisin erkekler bzim gibi ince degiller dan dan konusurlar duz fikirliler oyuzden kotuye goturme o lafini sorsan kotu bir niyetle soylemedim diycdek gorursun oyuzden boyle seylere takilma luksun yok senin daha onemli konularin sagligin gibi.... nasl oldun son durum ne sagligin konusunda hep aklimdasin ariycaktim ama benim kucuk cadi nevrimi donduruyo firsat yakalayamadim ama ilk firsatta ariycam optumm....
hosgeldin canim aramiza kucuk kizini allah bagislasin bu aylar en tatli zamanlari oluyo bebislerin bende merkezdeyim iki cocuk annesiyim...
sevcancim bu kaynanan onca yaptigin yardimdan sonra yine sana soyliycek laf bulabildi yani pes diyorum yaaa
demekki hicbir sekilde yaranamamak bu olsa gerek bide islerini yapmasaydin neolcakti acaba ....
kadin usame bin ladinin disi versiyonu sende iyiki susmamis karsiligini vermisin ....
sende esine kiziyosun ama su tarafindan dusun adam oz annesiyle ayni evde yasamak istemiycek kadar gecimsiz oldugunun farkinda ama bak senin laf soylemene bisi demiyo ne kocalar var anneleri haksiz olsada gik dedirtmezler.. benimki hakli oldugumu bilsede annesine karsi gelmeme bir laf soylememe cok kizar o yasli hasta bisiy diyemessin der asla hicbir konuda annesini haksiz buldugunu soylemedi yuzume icnden bilsede bana o yuzu vermedi herzaman anasi haklidir banada laf soyletmez... bu durumda benim kocami coktaaaaaan kapiya koymam gerekirdi ama tabi kiziyorum ama buyutmuyorumda anasidir napiyim diyorum ben senin yerinde olsam laf soylememe bisi demiyosa gorusmiycem diyince sesini cikarmiyosa ozaman bana sahip cikmio diye uzulmezdim o bile yeterdi bana...benmi cok basit dusunuyorum bilmiyorum...
gorusmeden olmaz canim mesafe koy yeter..
hayatcim ardaya gecmis olsun nazar degmistir tabi o tatli suratina sen yinede nazara baglama incelettir hastanede icin rhat eder bikereye mahsusu olsa tamamda surekli oluyosa etkikler yaptirmakta fayda var ama buyuk ihtimal dolamadan kapmistir kotu birsey getirme aklina
haksevercim sanada iyi tatiller bizim yerimizede yuz bari bizbu gidisle deniz yuzu goremiycez gun senin gunun ohhh missss
karamuk canim gecmis dogum gunun kutlu olsun ayrica ozcanberkinde dogum gunuymus gec gordum kutlayamadim ay ne guzel oglusunla pespese alla cocuklarinla beraber nice dogum gunler gostersin...
bende buara girip yazamadim ama gundemi satir satir takip ediyorum cocuklar park diye tutturuyo zamanimin cogu parkta bitiyo sonrada yemek falan derken bir bakmisim kocis gelmis ondan sonra beyimizin hizmeti bitmiyo derken gun nasil bitiyo anlamiyorum valla...
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun daha nice kandiller nasip etsin allah cocuklarimizla birarada saglikli bir sekilde insallah....buaksam aramizda kimin ne dilegi varsa dua saatine denk gelmesi dilegiyle.... dualarimda olucaksiniz sizde dualariniza alin.
teşekkür ederim bu arada hepinize hayırlı kandiller allah kalbimizdekini hakkımızda hayırlısı eylesin dualarınızı kabul etsin
Hoş geldin canım senin minnak tavşanlar napıyor :)
Ama eşin anasına karşıda seni koruyorsa problem yok.
bizimki laf söylememe kızmıyor, ama anasına da kızmıyor :) bizde karşılıklı kırdık birbirimizi, ne kaynım ne kayınpederim karıştı iki medeni insan gibi birbirimize söyledik söyleyeceklerimizi. Artık bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum, çocuğumuda göndermeyi düşünmüyorum, söylediği laflar yutulacak cinsten değildi çünkü.hem elime fırsat geçmiş, daha sümüğümü atmam...
ayrıca bana birde diyorki, nişan boyunca halin nedir diye bile sormadın, hiç yardım etmedin dedi. Gözüne dizine dursun ne diyim...
Allah bağışlasın evladını. Kandilinde mübarek olsun... Bursalımıydın ailen burdamı hep. merkez derken heykelde falan mı oturuyorsun.
cocuklar iyi canim kizim cadilik pesinde dur oturagi yok oglumda prka gitme derdinde surekli neyseki haftaya yazdiriyorum ana sinifina seneye okula baslayinca evde daralmaz bukadar oyalanir orda, bende karsidaki okula vercem sende gordun yakinligini on planda tutcam ilk sene cunku biraz zor alisacagini dusunuyorum dini egitim konusunada baska careler dusuncez artik
sen naptin sevvalin okul konusunu karar verebildinmi canim
kv konusundada bak iste oyuzden ben hiccc bir isini yapmama taraftariyim boylelerine nasilsa muamele ayni nankorlugu tavan yapmis artik ,ama merak etme bunlarin hepsi boyle tek seninki degil ...
sende artik muhatap olma nasilsa esin karismiyo ohhh. seni anasiyla muhatap etmesin baskada bisi isteme bence adamdan bana gore....
ayyy bide piknikte parkta cekirdek citleriz demisinde adam sevinmisya cok uzuldum ozaman nasilda seviyo nasilda kaybetmekten korkuyo seni, artik trip yapma adama gunah kiz ...kaynananin ekmegine yag surmek istemiyosan esinle arani iyi tut adamada cektirme artik.... bak gorusmemenede karismiyo sirf sen uzulme diye...
selam kızlar ben geldim dayanamadık neti bağlattık yine...
ben okula veremıcem sevcanım
cunku okul yanı bızım bolge yenılenıyor neydı o ya kentsel donusum
okulda yenı yapıldı ve cok luks devlet okulu ama akıllı klozetler musluklar lavabolar var ama neyse santiye alanı olacagı ıcın ders olmucak 2 sene
cıvar semtelere dagılacakmıs
oralardada mukayet olamayız dıye dusunuyorum 3 yasındakı ogluma
sımdı kakasını yaptı cocuk
dugmeye basıyor 30 kadar sayıyor
popusunu yıkıyor klozet
dugmeye basıyor 10 kadar sayıyor kokusunu kuruluyor klozet
ohaaa :)))
ee süpermiş :))) yıkama olayına aklım erdide kurulama olayını çözemedim kız... :)) yanlışlıkla pipileri tutuvermesin
erkekler düşünmeden konuşur sonradanda pişman olur..üzme kendini bir erkeğe yaranmak çok zor malesefbu ara nişanlımla aramız açık.
iki üç gün önce bana tartışırken iş yerimiz için dedi ki: SEN ALSAYDIN DA SEN BU HALE GETİRSEYDİN.
şok oldum resmen.beklemiyordum.çünkü ben o dükkan için gecemi gündüzümü verdim.
beş kuruş almadan çalıştım. arkadaşlarımla görüşemedim.makineler alınsın diye düğünümü isteklerimi erteledim.
işi yürüsün diye cenazem olduğunda bile dükkana gelip çalıştım.en azından o acıya rağmen çalışmaya çalıştım.
bu cümleyi hak etmedim.şimdi kayganadan dert yanan arkadaşlarım,boş verin.eşten eşim olacak insandan bile fayda yok siz ne diyorsunuz???
sevcan sen eşinden destek görüyor musun?koruyor mu seni kayganana karşı?onlar haksızlık yaptığında sana haklısın diyebiliyor mu?cevabın hayırsa,kaygananı hiç takma.eşin için de uğraş ama olması gerektiği kadar.fazlası ZARAR!!! pınar aynı cümleleri sana da kuruyorum.
maşallah kızına tam sevilcek zamanı:)hoşbuldumm merkezdeyim 1 tane prenses annesiyim 10 gün sonra 5 aylık olucak sizler nerden?
ayy çok sevindimm canım iyi tatiller..bizde tatile çok çıkarız o yüzden bedava tatil kazanmıştık kuşadasında 4 gece 5 yıldızlı akuaparklı ama nasıl gidicez bi,lmyorum eşim izin alamıyoırselam kızlar müsamele yorgunlugumuzu atlattık hafta sonu bize ögretmenlere ödül olarak hafta sonu tatliline gidiyoruzzzzzzzzzz
armutlu ihlas tatil köyüne gitcez büyük ihtimalle aqua parı bayan havuzu baynlara özel plajıda var yupii yupii 2 gün 1 gece kalıcaz dönücez haftayada piknikler filan ohh yiyip içip eglenicez yarışmalar eglenceler yapmayı planlıyorum inşallah güzel olur
canım telefon yeni olduğu için klavyeye çok alışamadım zaten minicik bir klavye :) o sebeple yazamadım çok...
Asıl sen neler yapıyorsun... Sağlığın sıhhatin yerinde mi? dikkat et kendine...
Bana gelince dediğim gibi içimde kalan ne varsa kaynanama söyledim, tabi önce onun beni kışkırtmasıyla,
o bana daha çok iftira attı ve yalan söyledi yani sana onu demedim bunu yapmadım gibi, Allah ve eşim şahidim,
en sonunda da çıktık evimize geldik eşim şok bi vaziyetteydi anneme herşeyi söyledin ve annem bağırmadı avazı çıktığı kadar dedi. :) çünkü kadın en ufak bir şeyde sesinin yettiğince bağırır böyle olunca karşıdaki kim olursa olsun pısardı, ve haklı o olurdu kendi çapında tabi.
biz gayet sessiz konuşur gibi döküldük, bir ara yükseltmeye çalıştı sesini, ben, bağırma! bak! konuşuyoruz, ayrıca benim çocuğum alışkın değil kavgaya korkuyor dedim....sesini kesti... Çocuk azarlar gibi azarladım... oh
eşin napsın canım annesinden çekiniyor belliki kv zamanında ezmişki eşin şimdi sessiz..Gerçekten senin yapıtkların karşısında haksız bir cümle kurmuş nişanlın... ama erkeklere bu fedkarlıkları bazen göstermek gerek canım... Yoksa inan hiç anlamıyorlar durup dururken ve onlarda vefa denen duygu çok az.... yaramada tuz bastın...
Geçen cuma bende eşimle bunun üzerine konuştum... Annen haksızlık ediyor susuyorsun, bana laf sokuyor görmüyorsun, hakaret küfürde ediyor ama sen hep aynısın, demek ki biz, biz olamamışız hala, bunu anladım ben ve artık bu hayatta tek başıma olmaktan çok yoruldum, iyiki çocuğum var ama bunu senden yaptığım için pişmanım dedim.
Ayrıca bu hisse yeni kapılmadım, uzun zamandır da bunu düşünüyordum...
Ve eşime boşanmayı teklif ettim, kabul etmedi, o zaman Evden bir süreliğine gitmesini istedim annenlerde kal dedim... Ben ağladım o ağladı.... Her zamanki gibi tamam böyle olmucak çok haklısın dedi... Farkındamısın? en az 20 kez bu lafı söyledin, ama ben şimdiki taşıdığım duygulara 12 yıldır 3 kez kapıldım, 3 ler zor atlatılır bilirsin... Ben artık benim yanımda olmayan, biriyle yürümek istemiyorum dedim... (düğündede aramız gergindi ayrıca belirtmek istiyorum) neyse yüzsüz gitmedi yine evden, ayrıca biz boşansakta ben annemin yanına gidemem onunla yaşayamam dedi. kızım olmadan sen olmadan yaşayamam dedi.
Şimdi öyle böyle yine yanyanayız pazar günü pikniğe gittik, annemler çağırdılar, fırsattan istifade yılıştı durdu, tabi kimsenin haberi yokya... bende yeni bir termos almıştım o nu götürmüştüm pikniğe, dedimki akşamları çay yapar, çocuk parkında çekirdek çitleriz dedim. Gözleri açıldı vallahi mi? bundan sonra dimi diyoayyy dedim yaa ben bu salak lafı nasıl söylerim
öyle işte adam değiştimi? değişmedi, değişmeyecek.... Sevgiliykende böyleydi nişanlıykende böyleydi, adamda sahiplenme duygusu yoksa zor arkadaşım... İyi düşün...
olsun sen eşinin yerine konuşuyorsun:) aferin sanada susturmşusun eee eşin susturamıyorsa iş başa düşer dimi ama:)
boşanmak kelimesini dillendirme canım..çok soğuk bir kelime ya
sen kocanla iyi ol kaynanann için kötü olma..
hyırlı kandiller canım..Hayırlı kandiller diliyorum canım arkadaşlarım benim...
amin canım hayılrı kandiller..hayırlı kandiller arkadaşlar hepinizeee allahım bu gece hepimizin dualrını kabul eylesinn..
kocanda yani pesss hala seni neden götürmek istiyo0r, görmüyormu sizin tavırlarınızı tartışmalarınızı?Sağolun kızlar, hep destek tam destek :))
bakalım görüşmücem deyip kesip atmakta istemiyorum... kocam dahada beni götürmek istiyor, akrabalarda öyle, sen küçüksün sen küçüksün... en iyisi hiç bir şey söylememek ve gitmemek :)
geçmiş olsun canımmm eymencik napıyor..Dün gece kalmadı, bugün çıkmazsa kaynanam kalır. Sağol canım ...
hayırlı kandiller cnım.teşekkür ederim bu arada hepinize hayırlı kandiller allah kalbimizdekini hakkımızda hayırlısı eylesin dualarınızı kabul etsin
gönder canım sizin oradaki okul çok yakın..sürekli gidersin sorun çıktığında..cocuklar iyi canim kizim cadilik pesinde dur oturagi yok oglumda prka gitme derdinde surekli neyseki haftaya yazdiriyorum ana sinifina seneye okula baslayinca evde daralmaz bukadar oyalanir orda, bende karsidaki okula vercem sende gordun yakinligini on planda tutcam ilk sene cunku biraz zor alisacagini dusunuyorum dini egitim konusunada baska careler dusuncez artik
sen naptin sevvalin okul konusunu karar verebildinmi canim
kv konusundada bak iste oyuzden ben hiccc bir isini yapmama taraftariyim boylelerine nasilsa muamele ayni nankorlugu tavan yapmis artik ,ama merak etme bunlarin hepsi boyle tek seninki degil ...
sende artik muhatap olma nasilsa esin karismiyo ohhh. seni anasiyla muhatap etmesin baskada bisi isteme bence adamdan bana gore....
ayyy bide piknikte parkta cekirdek citleriz demisinde adam sevinmisya cok uzuldum ozaman nasilda seviyo nasilda kaybetmekten korkuyo seni, artik trip yapma adama gunah kiz ...kaynananin ekmegine yag surmek istemiyosan esinle arani iyi tut adamada cektirme artik.... bak gorusmemenede karismiyo sirf sen uzulme diye...
ben olsam hiçö düşünmem..ama benim burada karşımda okul yok vallah olsa gönderirim..
vatan anaokulu var orasıda bana yakın ama yine arabayla götürp getiricem.. eee öylede olunca ha oraya vermişim ha başka okula diyorum..
kızınada zor gelir abisine alışkın her gün görmeye..odalara girip girip abisini arar:))
ohh iyi yaptın canım ne var ne yok??selam kızlar ben geldim dayanamadık neti bağlattık yine...
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
amin canım seninde...
erkekler düşünmeden konuşur sonradanda pişman olur..üzme kendini bir erkeğe yaranmak çok zor malesef
maşallah kızına tam sevilcek zamanı:)
ayy çok sevindimm canım iyi tatiller..bizde tatile çok çıkarız o yüzden bedava tatil kazanmıştık kuşadasında 4 gece 5 yıldızlı akuaparklı ama nasıl gidicez bi,lmyorum eşim izin alamıyoırsanıırm başkasını göndericez:)
bizde kurban bayramı için tatil yeri araştırmasındayız:)
canım telefon yeni olduğu için klavyeye çok alışamadım zaten minicik bir klavye :) o sebeple yazamadım çok...
Asıl sen neler yapıyorsun... Sağlığın sıhhatin yerinde mi? dikkat et kendine...
Bana gelince dediğim gibi içimde kalan ne varsa kaynanama söyledim, tabi önce onun beni kışkırtmasıyla,
o bana daha çok iftira attı ve yalan söyledi yani sana onu demedim bunu yapmadım gibi, Allah ve eşim şahidim,
en sonunda da çıktık evimize geldik eşim şok bi vaziyetteydi anneme herşeyi söyledin ve annem bağırmadı avazı çıktığı kadar dedi. :) çünkü kadın en ufak bir şeyde sesinin yettiğince bağırır böyle olunca karşıdaki kim olursa olsun pısardı, ve haklı o olurdu kendi çapında tabi.
biz gayet sessiz konuşur gibi döküldük, bir ara yükseltmeye çalıştı sesini, ben, bağırma! bak! konuşuyoruz, ayrıca benim çocuğum alışkın değil kavgaya korkuyor dedim....sesini kesti... Çocuk azarlar gibi azarladım... oh
eşin napsın canım annesinden çekiniyor belliki kv zamanında ezmişki eşin şimdi sessiz..
olsun sen eşinin yerine konuşuyorsun:) aferin sanada susturmşusun eee eşin susturamıyorsa iş başa düşer dimi ama:)
boşanmak kelimesini dillendirme canım..çok soğuk bir kelime ya
sen kocanla iyi ol kaynanann için kötü olma..
hyırlı kandiller canım..
amin canım hayılrı kandiller..
kocanda yani pesss hala seni neden götürmek istiyo0r, görmüyormu sizin tavırlarınızı tartışmalarınızı?
geçmiş olsun canımmm eymencik napıyor..
hayırlı kandiller cnım.
gönder canım sizin oradaki okul çok yakın..sürekli gidersin sorun çıktığında..
ben olsam hiçö düşünmem..ama benim burada karşımda okul yok vallah olsa gönderirim..
vatan anaokulu var orasıda bana yakın ama yine arabayla götürp getiricem.. eee öylede olunca ha oraya vermişim ha başka okula diyorum..
kızınada zor gelir abisine alışkın her gün görmeye..odalara girip girip abisini arar:))
ohh iyi yaptın canım ne var ne yok??
amin canım seninde...
Arda nasıl çıbanlar geçtimi canım.
aa nasıl tatil kazandınız gidemiyoruz, delimisin? al çocuklarını git bu fırsat kaçar mı?
yada ee şeyy siz gitmeyin. bizi gönderin
canım kocama oradan çıkınca artık senin değil feriştahın gelse annenle yüzyüze gelmem dedim :)
oda artık görüşülecek bir şey kalmadı, çünkü herşeyi söyledin anneme bu çok başka oldu. ama HAKLIYDIN DEDİ.
artık geçen haftaki konuşmaya istinaden mi söyledi bilmiyorum, normalde ben anasına böyle dicem o kuzu gibi yanımda duracak dinleyecek, bana kızmazdı ama yüzünden anlardım bozulduğunu, ve konuşmanın etkisi geçince eskiye dönermi bilmiyorum o sebeple kesin konuşmak istemiyorum yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?