Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

sağol canım evet düello yapıldı ben kazandım :))

alışkanlık haline getirmedim zaten canım, eğer öyle olsaydı kocam şuanda sallamazdı... Allah korusun yaa ne biliyim bir dhaa böyle düşündürmesin Allah şuandada kafamdan alsın artık bu düşünceyi...

senin kazanamayacağın bir yarış varmı ki:):):)

beni yanlış anlama alışkanlık boyutuna gelmiş demedim gelmesin demek istemiştim.
afedersin yanlış anlaşıldıysa
umarım atabilirsin kafandan şu düşünceyi.

çok haklısın alışkanlıktan ziyade lafın bir etkisi kalmaz.. Diyorum ya ben bu duruma 3 kez geldim ama önceki 2 sinde bir tek laf söylemdim boşanmayla ilgili belki hareketlerimle belli ettim ama dile getirmedim :)) neyse şuanda iyi gibiyiz eskiye döneriz inşallah :)
birileri pis ellerini çekti ya.

bende özlemişim sizi
ama sayfa çok aktif değil
durulmuş sanki

Berra bu sıralar mutsuz
okullar haftaya kapanıyor diye pek gergin
asabi asabi dolaşıyor evde...
fırça yiyorum sürekli...

ana :)
çişli....

yüzmeye ver desem bahçenizde havuz var fuzuli başka nereye verebilirsinki :) amann boşver buluşuruz bol bol...

iyi olursunuz eminim...
dönersiniz tekrar huzurlu günlere...
rabbim hiç birimizin yuvasından huzuru eksik etmesin...

bir süre kaygana derdinde olmayacak bu vesileyle
ohhh iyisin iyi:):):)

ana :)
çişli....

yüzmeye ver desem bahçenizde havuz var fuzuli başka nereye verebilirsinki :) amann boşver buluşuruz bol bol...

ona kalsa o çok istiyorda şartlar bu sene pek uygun değil
resim ve baleyi istiyor özellikle
ama biz bu sene çok yoğun olacağız gibi
okul kaydımız yolunda giderse 10 gün kadar
erdekte olacağız ordan gelip Soma ya gitme planımız var
ramazanda İstanbulda olacağım kısmetse
tabi herşey planladığımız gibi giderse

ohhh o zmaan hiç canım sıkılmasın minik hanımın...

soma neresi bu arada kıbrısmı?

ben çıkıyorum arkadaşım Berra ya hazırlık yapayım...sana iyi akşamlar...Şevvali öp benim için...

günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar herkese
sevcanım canım benim doğum günün kutlu olsun mutlu huzurlu daha nice niceeee yaşlaraaaa canımm
semihacım canım benim hoşgeldin özlettin kız kendini dayanamadın dimi hasretimize sonunda bağlatmışsın interneti berra nasıl iyi mi öpüyorum onu daa kocamannn
hayatcım arda paşamız nasıl oldu iyi mi ilaçlar etkisni gösterdi mi canım
yinusecim paşamızda okula başlayacakmış hadi bakalım hayırlısı olsun

Saol cnaım benim,, iyiki varsınız :)

günaydın kızlar..... :))) nasılsınız?

bugün benim doğum günüm!
nice mutlu aşk dolu yıllara canım:))
canım sağol.. çok şükür kurumaya başladı geçti gibi ama hala acıyor o bölgeye dokununca..
Kızlar 15 haziranda buluşalım mı?

buluşalım canım:))

kız sevcan sana doğum günü hediyesi vereyim bari kuşadasına gitmek istermisiniz??:)))))))
ama bildiğim kadarıyla bedava tatil olduğu için ayı tarihi onlar belirliyormuş..
ben sana verryim adresi bakarsın..kuşadası holiday leisure clup resort..araştır ara bakalım ne diyecekelr..bu arada 3 gece 4günmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…