- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
selam kızlar geçmişi okumadım hiç ama sanırım Sevcanım kayganayla kozlarını paylaşmış.bu er yada geç olacak birşeydi olmuş ve kurtulmuşsun...eşinlede aranı açmana değmez inanki herkesin yapısı farklı.en önemlisi sanada kızmamış ya.boşanma kelimesinide alışkanlık haline getirme ne olur...ne güzel bir yuvanız birde prenses gibi kızınız var.eşin yapmıyorsa sen sarmalayıp sahip çık bu güzel yuvana...eksileri görme boşver...
sağol canım evet düello yapıldı ben kazandım :))
alışkanlık haline getirmedim zaten canım, eğer öyle olsaydı kocam şuanda sallamazdı... Allah korusun yaa ne biliyim bir dhaa böyle düşündürmesin Allah şuandada kafamdan alsın artık bu düşünceyi...
ayyy özledim kız Semiha....
Berram nasıl?
senin kazanamayacağın bir yarış varmı ki:):):)
beni yanlış anlama alışkanlık boyutuna gelmiş demedim gelmesin demek istemiştim.
afedersin yanlış anlaşıldıysa
umarım atabilirsin kafandan şu düşünceyi.
bende özlemişim sizi
ama sayfa çok aktif değil
durulmuş sanki
Berra bu sıralar mutsuz
okullar haftaya kapanıyor diye pek gergin
asabi asabi dolaşıyor evde...
fırça yiyorum sürekli...
çok haklısın alışkanlıktan ziyade lafın bir etkisi kalmaz.. Diyorum ya ben bu duruma 3 kez geldim ama önceki 2 sinde bir tek laf söylemdim boşanmayla ilgili belki hareketlerimle belli ettim ama dile getirmedim :)) neyse şuanda iyi gibiyiz eskiye döneriz inşallah :)
birileri pis ellerini çekti ya.
ana :)
çişli....
yüzmeye ver desem bahçenizde havuz var fuzuli başka nereye verebilirsinki :) amann boşver buluşuruz bol bol...
ona kalsa o çok istiyorda şartlar bu sene pek uygun değil
resim ve baleyi istiyor özellikle
ama biz bu sene çok yoğun olacağız gibi
okul kaydımız yolunda giderse 10 gün kadar
erdekte olacağız ordan gelip Soma ya gitme planımız var
ramazanda İstanbulda olacağım kısmetse
tabi herşey planladığımız gibi giderse
ohhh o zmaan hiç canım sıkılmasın minik hanımın...
soma neresi bu arada kıbrısmı?
yok canım Manisa-Soma...
Kıbrıs seneye inşallah.
görümcem bir yerleşsin...
günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar herkese
sevcanım canım benim doğum günün kutlu olsunmutlu huzurlu daha nice niceeee yaşlaraaaa canımm
semihacım canım benim hoşgeldin özlettin kız kendini dayanamadın dimi hasretimizesonunda bağlatmışsın interneti berra nasıl iyi mi öpüyorum onu daa kocamannn
hayatcım arda paşamız nasıl oldu iyi mi ilaçlar etkisni gösterdi mi canım
yinusecim paşamızda okula başlayacakmış hadi bakalım hayırlısı olsun
Saol cnaım benim,, iyiki varsınız :)
canım benim sen de iyiki vaarsın topiğimizin neşesi cıvıl cıvılsın bu neşen hiç tükenmesin tatlım bir ömür boyuuuuuuuuuuu
nice mutlu aşk dolu yıllara canım:))günaydın kızlar..... :))) nasılsınız?
bugün benim doğum günüm!
canım sağol.. çok şükür kurumaya başladı geçti gibi ama hala acıyor o bölgeye dokununca..günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar herkese
sevcanım canım benim doğum günün kutlu olsunmutlu huzurlu daha nice niceeee yaşlaraaaa canımm
semihacım canım benim hoşgeldin özlettin kız kendini dayanamadın dimi hasretimizesonunda bağlatmışsın interneti berra nasıl iyi mi öpüyorum onu daa kocamannn
hayatcım arda paşamız nasıl oldu iyi mi ilaçlar etkisni gösterdi mi canım
yinusecim paşamızda okula başlayacakmış hadi bakalım hayırlısı olsun
Kızlar 15 haziranda buluşalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?