günaydın kızlar..... :))) nasılsınız?
bugün benim doğum günüm!
günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar herkese
sevcanım canım benim doğum günün kutlu olsunmutlu huzurlu daha nice niceeee yaşlaraaaa canımm
semihacım canım benim hoşgeldin özlettin kız kendini dayanamadın dimi hasretimizesonunda bağlatmışsın interneti berra nasıl iyi mi öpüyorum onu daa kocamannn
hayatcım arda paşamız nasıl oldu iyi mi ilaçlar etkisni gösterdi mi canım
yinusecim paşamızda okula başlayacakmış hadi bakalım hayırlısı olsun
günaydın kızlar..... :))) nasılsınız?
bugün benim doğum günüm!
nice mutlu aşk dolu yıllara canım:))
canım sağol.. çok şükür kurumaya başladı geçti gibi ama hala acıyor o bölgeye dokununca..
buluşalım canım:))
kız sevcan sana doğum günü hediyesi vereyim bari kuşadasına gitmek istermisiniz??:)))))))
ama bildiğim kadarıyla bedava tatil olduğu için ayı tarihi onlar belirliyormuş..
ben sana verryim adresi bakarsın..kuşadası holiday leisure clup resort..araştır ara bakalım ne diyecekelr..bu arada 3 gece 4günmüş..
canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere...
canım arkadaşım nice güzel yıllara.
herşey gönlünce olsun...
Karamukum bağlattık vallahi dayanamadık ya.
bende sizleri özlemiştim iyi oldu...
berracım iyi gidip geliyor işte...
senin paşalar nasıl?
canım arkadaşım nice güzel yıllara.
herşey gönlünce olsun...
Karamukum bağlattık vallahi dayanamadık ya.
bende sizleri özlemiştim iyi oldu...
berracım iyi gidip geliyor işte...
senin paşalar nasıl?
sevcanim dogum gunun kutlu olsun evladinla esinle birarada huzurla gecircegin daha nice dogum gunlerine insallah iyiki dogdun iyik varsin
hosgeldin semihacim valla yoklugun belli oluyodu bu yz programiniz yogunmus gezcek yerlerin cokmus darisi basimiza....
ayy ne guzel okulunu seviyo berra ins. benim oglumda sever pek gitme taraftari degilde simdilik, gitmiycem diye agliyo bakalim nasil aliscaksa
çok sağolun arkadaşım Sizin gibi dostlarım var iyiki...
Evet Semiha, ben Ayfer, Karamukumda sonradan katılır.. haydeeeeeeBULUŞUYORUZ!!!!!!! BAŞKA GELEN YOK MU?
Yavrum ben sana şaka yapmıştım :) tatil konusunda, bence sen çocuklarınla beraber git eşin gelmesede...
sevcancim dogum gunu hediyende coook supermis bu sansi kacirma kiz sizin icin tam zamani ask tazelersiniz kocisinleyoksa ben talip olurum ona gore haaaa
buluşma için bir şey diyemiyorum canım benim.ne zaman niyetlensem mutlaka bişiler çıkıyor :)
ama nasip inş gelebilirim.
semiha canım hayırlı olsun netiniz. uzun zamandır görüşemiyoruz.nasılsın canıım?berra ne alemde?
hala gergin mi okul kapanıyor diye???
Mrhaba bayanlar bursalılar ne güzel toplanmışlarda muhabbet ediyorlar kıskandım valla :) keşke bende daha öncelerden gelip muhabbetlere ortak olsaymışım :)
geç kalmış sayılmazsınız.
şimdide katılabilirsiniz...
:):):)
Mrhaba bayanlar bursalılar ne güzel toplanmışlarda muhabbet ediyorlar kıskandım valla :) keşke bende daha öncelerden gelip muhabbetlere ortak olsaymışım :)
e gel işte :)))
kimsin? Nesin? Nerelisin? Kendini tanıtmakla başlayabilirsin muhabbete
bursalıyım (bursa aşığıyım) nilüferde oturuyorum
28 yaşındayım(1ay sonra)tam 3 senelik evliyim
bebişim yok ama çok istiyorum olmasını
3 hafta sonra kapanmayı düşünüyorum(aranızda kapalılar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum nerden giyiniyorsunuz,falan)
çalışıyorum nosabda tekstil fabrikasında
70 kg (zayıflamaya çok acil ihtiyacım var :) )
şimdilik aklıma gelenler bunlar
HOŞ GELDİN gitti o zaman :))katıldım gitti ozamn :)
bursalıyım (bursa aşığıyım) nilüferde oturuyorum
28 yaşındayım(1ay sonra)tam 3 senelik evliyim
bebişim yok ama çok istiyorum olmasını
3 hafta sonra kapanmayı düşünüyorum(aranızda kapalılar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum nerden giyiniyorsunuz,falan)
çalışıyorum nosabda tekstil fabrikasında
70 kg (zayıflamaya çok acil ihtiyacım var :) )
şimdilik aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?