Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
he aklıma geldi , hemen yazayım.
sevcan 15 haziran dedim ya bişi çıkıyor diye.
orhangazideki son iki arkadaşımdan birinin düğün tarihi ve düğünü gündüzmüş
dedim ya kesin bişi çıkıyor diye
ama şöyle bi ihtimal var,malzeme almaya bursaya geçebiliriz bu yakınlarda.geçersek otosansitten alcaz.
sanırım sana yakın :) bi beş dakika da ayfere geçeriz en azından tanışırız yaf...

bişi daha;şimdi ben gelinlik konusunda kararsızım.uygun bişi olursa alcam.ama alınca nereye koycam.
kiralasam kimin giydiği belli değil,içime sinmiyor.
böyle kişinin ölçülerine dikim yapıp sonra onu geri alıp kiralayan yerler vardı önceden.
yengeme öyle almıştık.
hala var m,biliyor musunuz?varsa nerde?ya da uygun bi yer var mı?tavsiye lazım tavsiye :)

şimdi bizim aramız açıktı ya nişanlımla,bana netten çok istediğim bi elbiseyi almış.
yanına eşarbını, ayakkabısını ve çantasını falan da :)) az önce kargosu geldi.
demek ki istediği zaman ince olup hediye almasını biliyor.
oysa doğum günümde hiçbişi yapmamıştı
şimdi sevinsem miiiiii üzülsem miiiiiii????

sevcan kız dün evde neler oldu

kendimi deli gibi hissediyorum topikte kimse yokken yazınca.

hg aramıza bende 24 yaşındayım 6 seneye yaklaştık bizde evlilikte temmuzda 6 sene dolcak... öyle işte zmanla daha iyi tnaışırız kalıcı olursun inşallah

canım kimsenin hayatı dört dörtlük değil ve sınavı imtihanı olmayan biri yok sanırım ben artık daha acık gözlerle bakıyorum hayata hamd edicez nababilirizki başka... çok haklısın ve haklı olmak insanı çok yorar bilirim... kızın en büyük hazinen hediyen gülüşü yeter prensesimin ... ve eşine gelince sevdigini biliyosunv e cok seviyosun o böyle olmayı seçmiyoki huy işte can cıakr o cıkmaz demişler... eminim oda üzülüyodur ve arada kalıyodur... onu idare etmek görevin işte seninde derdin bu olsun ... allah hiçbirimize dayanamıcamız hastalıkalr dertler vermesin ... çogu kişinin hayalini yaşıyoruz hayatlarımızda.. düşünsene ben snein hayatına bakıp bi kızım olsa herşeye katlanırım derim...sen benim hayatıma bakıp ah kayın valdesi ailesi ne cok seviyo sahipleniyo el üstünde tutuyo dersin... bu böyle hayat tamamen bi kurgu sanki ölmücek kadar mutlu edip sürekli bi sınav verdiriyo... tevekkül lazım sabır sanırım...bol bol şükür nefes alışımıza bile seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki dogdun canım arkadaşım

selam kızlar... tatil iptal edildi... neden demeyin... sanırım benim gidiyo olmam bile yeterli iptali için... iyi bişiler olsun istiyorum artık yoruldum... kasıklarımın agrısı gecti hani su kasılmalar filan yumurtaların büyüdügü ve iğnelerin etkisiyle dokunamadım bile eğilip kalkmadım o geçti ... hafif adet agrıları geliyo belliki olmadı adet olucam yani.. o kadar iyi tanıyorum ki artık bu agrıları herşeyi biliyorumda çaresini bulamıyorum hiçbişeyin...

bu sıra amir khanın filmlerine takmıştım... hint yapımı alt yazılı ama her annenin mutlaka izlemesini istedigim 'her çoçuk özeldir'...ve '3idiots' u şiddetle tavsiye ediyorum... yine amir khanın filmi grajini de izleyin mutlaka....

ve bugün bütün can sıkıntımla izledigim bi film daha .... ayat ayat cinta..... aşk ayetleri anlamı... harika bi film izleyin ve evliliğinizi kişiliğinizi ve imanınızı inancınızı sorgulayın ... ben sorguladımki hiç sabır yok bende hiçbişeye dair çogu zman kendime bile katlanamıyorum iyi gb yapmaktanda yoruldum kendi içimdeki buhranalrdanda... uzaklaşmak istiyorum ama kendimide götürmücem biyere o yüzden imkansız bişi istiyorum... ee dmem oki sabır ve ihlass islamiyetin temel taşıymış filmde onu anlatıyo ... çok ama çok ağlaycagınız bi film eger 120 dakika ayırıp izlerseniz bayabi acınızı gözyaşınızla temize cekebilirsiniz...

bu yazdıgım filmler filmden öte biraz hayatını degiştirmek için dönüm noktası olcak filmler bana iyi geliyolar zor günümde zira sıgıncak pek bi yer bulamıyorum bu sıra...

..............................................

semihacım özlemişim öpüyorum cnaım sen ve berramı

bebegim oglusunu mıncır o gün ne tatlıydı agzının suyu akıyomu hala öyle şeker şeker

ayfercim arda iyileştimi geçtimi yakışıklımın nazar boncukları... tatil konusuna gelince iyimiş ama çok gidiyoruz dedinya üzülme sorun etme başka uygun zmanda gidersiniz inşallah...

elifim...sen nasılsın geçen aradım ama açmadın bi kerede aradımda ulaşılsa :)) ablam gbsin...

kırmızı çileğim sen nasılsın öpüyorum senide

karamukum sen nabeysin

haftaya buluşuyo musunuz nerde buluşuyosunuz sizi görmeye ihtiyacım var iyi olur gelebilsem yine imkanları zorlucam bilin istedim ...gelemesemde biliyosunuz işte....

buluşalım diyince anket geldi yine aklıma töbe estagfurullah yine aglamakla gülme arasında biyerdeyim... 3-5 seneye kalmaz kendime bakırköyden bi yatacak yer ayarlarım ben..allahım aklıma fikrime zikrime mukayet ol....:44:

hoş bulduk :)

teşekkürler canım tavsiyelerin iiçn Allah bir yastıkta kocatsınn sizi çoook mutlu olun inş. kapanmaya gelince 3 hafta sonra çünkü 2 hafta sonra daha önceden planladığımız tatil var erken kapanırsam tatilde zorlanmaktan korktum ve tatil dönüşüde 1 hafta sonra görümcem sünnet yapıyo ilk orda kapalı görmelerini istedim beni

ayyy kapalı arkadaşlardan tavsiyeler çook iyi geliyor

ben gelinlik konuusnda sana yardımcı olamayacağım canım
bir çok gelinlikçi biliyorum ama hangisinde kiralık modeller vardır bilemeyeceğim...

ne güzel.
arada tutuyor romantikliği desene:)

hoşbulduk haksevereim.bende sizleri özlemiştim.
bu arada bahsettiğin filmin ilk partına baktım
değişik geldi bana
akşama devamını izlemeyi düşünüyorum...

kuzum o saydığın filmlerin hepsini izlemiştim her biri ayrı bir film ve kesinlikle unutulmaz.
ama en sevimli geleni 3 idiots zaten o filmi izleyen kesinlikle diğer filmlerine de göz atayım diyor.
ayat ayat cinta yı izlemedim ama en kısa zamanda onu da izlerim.
maşallah sende bu aralar pek bi olgunluk var.sevcana bile ne güzel yazmışsın.

canım benim gün içinde genelde makinelerin başında oluyorum o sebeple duymuyorum telefonumu.
içerde biri olursa diyor tlefon çalıyor diye.anca o zaman bakabiliyorum :)

canım bence bir an önce kapan madem istiyorsun çünkü sonra uzattıkça nefis oyunlar oynuyor.
tatilde zorlanabilirsin evet ama o sınavı geçersen mükafatı daha büyük olacak.bir de bu açıdan bakmanı tavsiye ederim.
mesela ben de 2 sene önce tak diye kapandım.eşarbım bile yoktu :)) xs giyen biri olarak m giyen kardeşimin uzun kolllu badilerini giyerek başladım kapanmaya :)) tabi iknci gün avmlere DD

canım illa kiralık bakmıyorum ya...zaten hala kararsızım :S
yok canım o romantiklik değil.azcık kendini affettirme çabası...

izledin mi bakem filmleri??

GÜNAYDIN KIZLAR...

merve, ben kapalıyım :) 28 yaşındayım 2,5 yaşında bir kızım var, yıldırımda oturuyorum...

Genelde ben kapalı çarşıdan giyiniyorum, bu aralar çok çıkamasamda. :) Ama cumartesi meridyende bir mağaza vardı merdivenlerden inince hemen sağda orada da çok güzel kıyafetler gördüm. Ahillanın dediği internet sitelerindede çok güzel kıyafetler var, ben almadım ama çabuk tükeniyor :)

Haksever çok sol ne güzel yazmışsın canım benim.... Aslında sen neyin ne olduğunu bilen, akıllı olgun birisin :) işte bu yüzden kızıyorum bazen sana neyse bana gelelim. evet bazen neden? diyorum, ama sonra vazgeçiyorum :) böyle geçecek napalım bu çıktı tombaladan anca :)

Ahilla canım benim. watshaptan da mesaj göndermişsin ama geç gördüm ben onları, :) cuma akşamı hiç bir şey yapmadık eşim doğum günümü kutladı o kadar. İyi ki var, bazen kızsamda çok seviyorum onu Hediye olarak perşembe akşamı mesaiye kaldım diye bana yalan söylemiş bir elbise almış bana, ki hiç gerek yoktu, beklemediğimi de biliyordu, neyse beğenmiş gibi yaptım elbiseyi ama hiç beğenmemiştim kemeri sıkmıştı zaten, kemerini değiştiririz diye konuşmuştuk, çünkü eşim çok yakıştırdı
neyse cumartesi ablama gösterdim elbiseyi ablamda abiye tarzı, bence işe giderken giyilmez dedi, etekleri ful pileli, güllü saten bir elbise dedim bende böyle düşündüm abla, sonra eşim dedi hadi kalk gidelim, sonra işte meridyene gittik o mağazaya, ebiseyi iade edip kendime 2 tunik, 2 pantolon aldım hatta üzerimde bir tanesi şuan çok beğendim bunları

Gelinlik konusunda da senin dediğin gibi diktirip, ilk sen giyip, kiralamakta aynı fiyata geliyor, arada çok çok az bir fark var, benim öyle yaptıran arkadaşlarım oldu. Ben de öyle yapmak isterdim açıkçası, satın almayanların içinde hep yara, konuşuyorlar, ama inan gerek yok, benimki şuan da baza bekliyor nereye koyacaksınki. Sende aslında satın almak istiyordun, fikrin neden değişti.

kızlar bu cumartesi buluşma piknik gibi olsun mu? he ne dersiniz....

2 seçenek sunuyorum.

Botanik park mı?
Kültürpark mı?

evden birer çeşit bir şeylerde yapabiliriz.
Yada botanke gidersek köfteci yusuftanda söyleyebiliriz. ne yapalım :)

günaydın kızlar... yoğun ama güzel bir haftasonu geçirdim...bugünde temizlik yapacağım. başlamadan bakmak istedim size... ahillacım ben sadece aya aya cintayı izleyebildim. Sevcan eşin ne güzel düşünmüş öyle...senin içine sinmediğini farketmiş olmalı ki birlikte değiştirmişsiniz...güle güle giy cicilerini...

canım ya bana botanik çok ters kalır.

kolay gelsin arkadaşım :) neler yaptınız hafta sonu anlatmamışsın :)

teşekkür ederim.

kolay gelsin arkadaşım :) neler yaptınız hafta sonu anlatmamışsın :)

teşekkür ederim.

sabah kahvaltıya arkadaşlar geldi. havuza falan girdik. sonra onları uğurladık. komşular geldi kahve içmeye.onlar gitti başka arkadaşlarımız geldi. mudanyaya gittik.gece geç döndük eve...

mrh sevcan cicilerini güle güle giy :) bende kapalı çarşıda çok güzel şeyler gördüm yavaş yavaş almaya başladım zaten birde ramazanın 1. Günü görümcemin sünnetti için kıyafet diktiriyorum tesettürlü

sabah kahvaltıya arkadaşlar geldi. havuza falan girdik. sonra onları uğurladık. komşular geldi kahve içmeye.onlar gitti başka arkadaşlarımız geldi. mudanyaya gittik.gece geç döndük eve...

owww owww oww havuza girdiniz dimeeekkk ee bizde gelelim :))
nasıl oluyor kız kalabalık mı? sen neyle girdin :) arkadaşların neyle girdi havuza :) çok bakan oluyor mu? :))))) bu kadannn....

görümcenlerin haberi var mı? kapanacağından :) inşallah elbisen gönlüne göre olur...
Fabrikada muhasebecimisin? sorun olmayacak umarım baş örtüsü orada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…