Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
görümcenlerin haberi var mı? Kapanacağından :) inşallah elbisen gönlüne göre olur...
Fabrikada muhasebecimisin? Sorun olmayacak umarım baş örtüsü orada :)

görümcemlerin hatta hiç kimsenin haberi yok eşim hariç :) süpriz olucak
fabrikada planlamacıyım sorun olmuycak sanırım sordum çünkü onlarada sadece belki biraz yadırgana bilirsin dediler çünkü memurlardan hiç kimse kapalı değil bakalım nolucak bekleyip görücez

owww owww oww havuza girdiniz dimeeekkk ee bizde gelelim :))
nasıl oluyor kız kalabalık mı? sen neyle girdin :) arkadaşların neyle girdi havuza :) çok bakan oluyor mu? :))))) bu kadannn....

çokta kalabalık değildi...
pikiniylen girdim canım
arkadaşlarda mayolarını getirmişti yanlarında.
bakan yok sanırım ya.
ama evdeyken ben çok bakıyorum
itiraf edebilirim:):):)

gelin şekerim her zaman beklerim bunu biliyorsunuz...

anladığım kadarıyla eşinin tarafı kapanmana sevinecek :) heyecanlı bir olay... iş yerinde problem etmeyecekmiş sevindim vallahi :)
isteyerek kapanıyorsun ne güzel Allah daim etsin eminim çok yakışacaktır...

hadi bakalım gelişmelerden haberdar et :)

ederim ederim canım , benim kendi annemlerde hacı zaten onlarda çok sevinicek bakalım sabırsızlıkla bekliyorum kapanmayı :)

Son düzenleme:

sen bakarsan sana da kesin bakarlar :)) ayyy canım benim çok uzak değil ama sen göremiyorsundur şimdi dur ben sana dürbün hediye edeyim :) kim buruşuk kim çatlak, kimin kocası şanslı anlarsın

sen bakarsan sana da kesin bakarlar :)) ayyy canım benim çok uzak değil ama sen göremiyorsundur şimdi dur ben sana dürbün hediye edeyim :) kim buruşuk kim çatlak, kimin kocası şanslı anlarsın

dürbüne ne gerek var kızzz
ben çözdüm çoktan :):):)

tabi sen zayıf olduğun için buruşması normal...
benim göbek hala var olduğu için gergin ama şişko bir göbeğe sahibim...

offf offf şimdi bizim zilliyi kayıt ettireceğim okulu aradım. daha kayıtlar açılmadı. normalde 1 haziranda açılıyor dedi ama geçen sene eylülde açıldı henüz bilgimiz yok dedi. ikametgah taşımak dışında yapabileceğim bir şey yokmuş. yakalanırsam cezası 750 tl den başlıyormuş. offf yoğun bir yazı unutacağım böyle giderse. çünkü ben kızımın kaydını yaptırmadan bir yere rahat gidemem...ayyy şu işide bir halledebilsem...

Sen keşke ikametgahı 1 ay önce flaan taşısaydın canım sırf o iş için taşımamış gibi gözükürdün en azında. kayıtlar normalde 17 haziran gibi falanmış snaıyorum bi tarih vermediler mi? inşallah olur canım yaa o okul çok güzelmiş anlattığına göre :)

bu arada kayıt parası almıyorlar mı?

Son düzenleme:

bende erken aldırmayı düşünüyordum ikametgahı ama sonuçta alacağım adrestede oturan olacak onların işide karışsın istemedim. biraz daha tarih yaklaştıkça alayım dedim ama olmayacak galiba mecburen erken aldıracağım böyle giderse...
kayıt parasını hiç sormadım muhakkak vardır...

bence bu hafta aldır canım... nufus müdürlüğüne ev sahibiyle gitmen gerekiyor sanırım... :S

Kızlar bide benim şöyle bir sorunum var evlendikten 1 sene sonra dış gebelik geçirdim.bundan sonrada hamile kalamadım 2 senedir uğraşıyoruz ama sonuç yok rahim filmim çekildi tahliller,2 kerede aşılama oldum sonuç 0.bende doktorumu bıraktım.ayrıca 3 ayda adet gören biriyim.bana adettimi öncelikle yolluna koyum bebek sahibi olucağı bir doktora ihtiyacım var yardımı olan olabilirmi bana doktor tavsiyesi istiyorum

hadi ya
neden içinde biri oturduğu için mi
ben kirada otururken ev sahibimle gidilmemişti ki...

canım bilmiyorum ama ben 3 yıl önce beşyola taşındığımda ev sahibiyle gittim. öyle çağırdılar çünkü, tapusunuda istemişlerdi.

sen nufus müdürlüğünü arayıp sorarsın gitmeden... nasıl acaba evleri alt katları falan var mı? yoksa villamı? aynı evde nasıl olacak ki?

hani yatılı işçi gibi girsen, sonradan sgk dökümü falan isterler mi? o kadarda ayrıntıya gireceklerini hiç sanmıyorum ama ihtimanl tabi

kendi evime taşındığımdada eşim tapu+ nufus cüzdanlarımızla, muhtarlığa gitti o kadar.
muhtarlığınada gidebilirsiniz oranın aslında, o hanımda yatılı yardımcı der yaparlar herhalde. bence ilk muhtara gidin...

doktor tavsiyesinde bulunamayabilirim çünkü sadece hamileliğim süresince kendi doğum doktorum takibindeydim. Cenk Aşkalli ydi benim doktorum. ama bu sayfada Haksever arkadaşımda tedavi görüyor onunla bilgi paylaşımında bulunabilirsin...

evleri villa canım ya.
işçi falan gösterdimide bir sürü ayrıntı çıkar bide.
muhtarı tanıyoruz demişlerdi.
belki öyle bir kolaylık sağlanır.
diğer türlü boş bir ev tutalım desem
ordakilerin hepside villa
ben nasıl kiralarım ordan ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…