bebek hoş geldin arkadaşım
bizle iyiyiz asıl sen nasılsın
paşan nasıl?
facede resmini gördüm bayıldım canım ya
kimin düğünüydü bakalım?
Kızlar bide benim şöyle bir sorunum var evlendikten 1 sene sonra dış gebelik geçirdim.bundan sonrada hamile kalamadım 2 senedir uğraşıyoruz ama sonuç yok rahim filmim çekildi tahliller,2 kerede aşılama oldum sonuç 0.bende doktorumu bıraktım.ayrıca 3 ayda adet gören biriyim.bana adettimi öncelikle yolluna koyum bebek sahibi olucağı bir doktora ihtiyacım var yardımı olan olabilirmi bana doktor tavsiyesi istiyorum
Hoşbuldum canım. Bende iyiyim, İstanbuldayım. Paşam da iyi, uyuttum az önce.
Düğün eşimin teyzesinin oğlunundu. Sizinde prensesin okul telaşı başlamış heralde,
Allah kolaylık versin canım.
Günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz?
evleri villa canım ya.
işçi falan gösterdimide bir sürü ayrıntı çıkar bide.
muhtarı tanıyoruz demişlerdi.
belki öyle bir kolaylık sağlanır.
diğer türlü boş bir ev tutalım desem
ordakilerin hepside villa
ben nasıl kiralarım ordan ya...
muhtar tanıdıksa hallaeder o zaman sne hiç düşünme canım ama biran evvel hallet aklından çıksın :) pimpirikli anne :)
ben yemekteyim kızlar...
haksever geldiğinde görüşelim merak ettim kime gidiyomuş acabadoktor tavsiyesinde bulunamayabilirim çünkü sadece hamileliğim süresince kendi doğum doktorum takibindeydim. Cenk aşkalli ydi benim doktorum. Ama bu sayfada haksever arkadaşımda tedavi görüyor onunla bilgi paylaşımında bulunabilirsin...
allah nasip etsin inşallah...
Sende de pko mu? Var acaba.
Kilo verebiliyor musun? Belki o zaman adetin düzene girer.
Ben doğumu takibimi ve doğumumu bahar hastanesi gönül hanımda yapmıştım memnunda kaldım ama şimdi senin sorununla ilgili inan bilemiyorum iyimidir.
haksever geldiğinde görüşelim merak ettim kime gidiyomuş acaba
pco demiyor dr tamamen yumurtalıkların tembel diyor bende ziya çetinne gittim 2 sene.adet düzensizliğim bana kiloda çok aldırdı
ben geldim temizlik hak getire... komşum geldi kahve içmeye...ceee deyip gitti ama ben işe adapte olamadım. yarına kısmet artık :):):)
kak gızzz....
soğanları soydun mu?(ayyy hatırladın mı? bu videoyu :) kadın hala gözümde canlanıyor gülüyorum)
ne videosu diyecektim ki
Google amcam sağolsun beni aydınlattı...
ayyy ama ordaki kadına bitmiştim ben yaaDD
sen şu "al kırdın kırdın" videosunu izlemişmiydin?
şimdi görünce bastım kahkahayı
Kızlar bide benim şöyle bir sorunum var evlendikten 1 sene sonra dış gebelik geçirdim.bundan sonrada hamile kalamadım 2 senedir uğraşıyoruz ama sonuç yok rahim filmim çekildi tahliller,2 kerede aşılama oldum sonuç 0.bende doktorumu bıraktım.ayrıca 3 ayda adet gören biriyim.bana adettimi öncelikle yolluna koyum bebek sahibi olucağı bir doktora ihtiyacım var yardımı olan olabilirmi bana doktor tavsiyesi istiyorum
sen şu "al kırdın kırdın" videosunu izlemişmiydin?
şimdi görünce bastım kahkahayı
Günaydın kızlar...
buluşmadan ses seda yok, herhalde kimse gelmeyecek...:)
baharda hiç giremedi topiğe, misafirleri var :) belki bu hafta buluşmaya gelemez...
Ayrıca dün akşam Ayfere gittim çat diye :)) bilgisayarı bozukmuş, selam söyledi hepinize, dün akşam eşi yaptıracaktı bilgisayarı belkide olmuştur.
neyse Ayferinde bu hafta halasının senei devriyesisi varmış, oda gelemeyecekmiş sizlerden de ses yok öbür haftayamı erteleyelim ne yapalım he ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?