Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bebek hoş geldin arkadaşım
bizle iyiyiz asıl sen nasılsın
paşan nasıl?

facede resmini gördüm bayıldım canım ya
kimin düğünüydü bakalım?

Hoşbuldum canım. Bende iyiyim, İstanbuldayım. Paşam da iyi, uyuttum az önce.
Düğün eşimin teyzesinin oğlunundu. Sizinde prensesin okul telaşı başlamış heralde,
Allah kolaylık versin canım.

Allah nasip etsin inşallah...

sende de pko mu? var acaba.

kilo verebiliyor musun? belki o zaman adetin düzene girer.
ben doğumu takibimi ve doğumumu bahar hastanesi gönül hanımda yapmıştım memnunda kaldım ama şimdi senin sorununla ilgili inan bilemiyorum iyimidir.

Günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz?

hoş geldin cnaım :))

muhtar tanıdıksa hallaeder o zaman sne hiç düşünme canım ama biran evvel hallet aklından çıksın :) pimpirikli anne :)

haksever geldiğinde görüşelim merak ettim kime gidiyomuş acaba

pco demiyor dr tamamen yumurtalıkların tembel diyor bende ziya çetinne gittim 2 sene.adet düzensizliğim bana kiloda çok aldırdı

haksever geldiğinde görüşelim merak ettim kime gidiyomuş acaba

pco demiyor dr tamamen yumurtalıkların tembel diyor bende ziya çetinne gittim 2 sene.adet düzensizliğim bana kiloda çok aldırdı

ziya çetine gidipte sonuç alanı duymadım canım... özge fakültede barış beye gidiyor. 2 sene az değil, senin doktor değiştirme zamanın gelmiş geçmiş bence.

Hayırlısı olsun arkadaşım Rabbim bir an evvel nasip etsin inş.

ben geldim temizlik hak getire... komşum geldi kahve içmeye...ceee deyip gitti ama ben işe adapte olamadım. yarına kısmet artık :):):)

bana gel ben jinekologum dokundugum hamile kalıyo

şaka bi yana ben şuan fakülteye tüp bebek bölümüne gidiyorum...

ilk doktorum medikalde ahmet yılmaz harika bi doktor oda ona gidebilirsin... ahmet yılmaz fakültede doktorlugunu almış bi doktor o yüzden çok hasta ve vakka görmüş iyi yapıyo işini yani...

baharda nagihan hanıma gittim oda kadın işte çok hızlı konuşuyo çok yogun bi doktor onu sevmiyorum ama işini iyi yapoan bi doktor bahara gitcem dersen o yani...

fsm bulvarında art diye osman haldun hocanında özleine gitmiştim oda iyi bi doktor baya bu ahmet yılmazın felan hocası o zaten ama adamın yüzünü görmek 250 tlydi 2 sene önce...

yani dersenki özet olarak kime gideyim ahmet yılmaza gidebilirsin bencebi git tekiklerin filan yapılsın o seni yönlendirir 2 kez aşılamada yaptırmışsın bende 3 kez yaptırdım 1 ahmet beye 2sini osman hocaya yaptırdım şimdi fakülteye gidiyorum aşılamaların iğneylemi oldu klomenlemi adet olamıyosan muhtemelen yumurtlama sorunun vardır yada pkolumusun kistlerin mi var yani :44: gel bi muane edeyim böle uzaktan olmuyo

Günaydın kızlar...

buluşmadan ses seda yok, herhalde kimse gelmeyecek...:)

baharda hiç giremedi topiğe, misafirleri var :) belki bu hafta buluşmaya gelemez...

Ayrıca dün akşam Ayfere gittim çat diye :)) bilgisayarı bozukmuş, selam söyledi hepinize, dün akşam eşi yaptıracaktı bilgisayarı belkide olmuştur.

neyse Ayferinde bu hafta halasının senei devriyesisi varmış, oda gelemeyecekmiş sizlerden de ses yok öbür haftayamı erteleyelim ne yapalım he ne dersiniz???

günaydın canımmm....
buluşma ne zaman bende gelcem bende gelcem pazar olabilürrr müüüüü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…