- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
günaydın canımmm....
buluşma ne zaman bende gelcem bende gelcem pazar olabilürrr müüüüü :)
Şevvalin hamak keyfi :)Eki Görüntüle 732360
ben ziya çetinne gittim hep klomenle aşılama yaptı fsm artta gidemem maliyeti beni aşar ahmet yılmazda medikalde biliyorum bizim gelinin dr bilemiyorum ki sen fakülteye sevklemi gittin tüp bebek bölümüne nekadar ödüyosun yadabana gel ben jinekologum dokundugum hamile kalıyo
şaka bi yana ben şuan fakülteye tüp bebek bölümüne gidiyorum...
Ilk doktorum medikalde ahmet yılmaz harika bi doktor oda ona gidebilirsin... Ahmet yılmaz fakültede doktorlugunu almış bi doktor o yüzden çok hasta ve vakka görmüş iyi yapıyo işini yani...
Baharda nagihan hanıma gittim oda kadın işte çok hızlı konuşuyo çok yogun bi doktor onu sevmiyorum ama işini iyi yapoan bi doktor bahara gitcem dersen o yani...
Fsm bulvarında art diye osman haldun hocanında özleine gitmiştim oda iyi bi doktor baya bu ahmet yılmazın felan hocası o zaten ama adamın yüzünü görmek 250 tlydi 2 sene önce...
Yani dersenki özet olarak kime gideyim ahmet yılmaza gidebilirsin bencebi git tekiklerin filan yapılsın o seni yönlendirir 2 kez aşılamada yaptırmışsın bende 3 kez yaptırdım 1 ahmet beye 2sini osman hocaya yaptırdım şimdi fakülteye gidiyorum aşılamaların iğneylemi oldu klomenlemi adet olamıyosan muhtemelen yumurtlama sorunun vardır yada pkolumusun kistlerin mi var yani :44: Gel bi muane edeyim böle uzaktan olmuyo
ben ziya çetinne gittim hep klomenle aşılama yaptı fsm artta gidemem maliyeti beni aşar ahmet yılmazda medikalde biliyorum bizim gelinin dr bilemiyorum ki sen fakülteye sevklemi gittin tüp bebek bölümüne nekadar ödüyosun yada
canım günaydın allahım en kısa zamanda işallah seni de meleğine kavuştursun ben dr konusunda jale gürlüler tavsiye ederim bu konuda da gerçekten uzman bir dr
günaydın şekerlerrrr nasılsınızz?
yarın izine çıkıyorum o nedenle işlerimi toparlamaya çalışıyorum bugün son bakalım o nedenle pek de uğrayamadım buraya kızlar yarın da kısmetse badanacılar geliyor boyaya başlıyacaklar biz de artık onlar yaptıkça temizleyceğiz hayırlısıyla bu hafta bitirmeye çalışacaz bakalım ama evi birgörün kalk gidelim diyor heryer heryerde çoluk çombalak altkata taşındık işler bitene kadar artık oarada kalıcaz
yarın izine çıkıyorum o nedenle işlerimi toparlamaya çalışıyorum bugün son bakalım o nedenle pek de uğrayamadım buraya kızlar yarın da kısmetse badanacılar geliyor boyaya başlıyacaklar biz de artık onlar yaptıkça temizleyceğiz hayırlısıyla bu hafta bitirmeye çalışacaz bakalım ama evi birgörün kalk gidelim diyor heryer heryerde çoluk çombalak altkata taşındık işler bitene kadar artık oarada kalıcaz
canım sanada günaydın bu dr nerde şuanda bilgin varmı bende bu dr ismini duydum bide bayan olmasını istiyor artık eşim
jale hanım jimerde canım...
Hala oradadır sanırım...
Günaydın kızlar...
buluşmadan ses seda yok, herhalde kimse gelmeyecek...:)
baharda hiç giremedi topiğe, misafirleri var :) belki bu hafta buluşmaya gelemez...
Ayrıca dün akşam Ayfere gittim çat diye :)) bilgisayarı bozukmuş, selam söyledi hepinize, dün akşam eşi yaptıracaktı bilgisayarı belkide olmuştur.
neyse Ayferinde bu hafta halasının senei devriyesisi varmış, oda gelemeyecekmiş sizlerden de ses yok öbür haftayamı erteleyelim ne yapalım he ne dersiniz???
Şevvalin hamak keyfi :)Eki Görüntüle 732360
sen işten kaçta çıkıyorsun...
pazar olmaz herhalde, sanırım, yani(( kocalarda evde kalmak istemiyorya...
ama kesin gelecem dersen ki biz kızın ve seni görmeyi çok istiyoruz :) cumartesi biraz geç buluşulur sende kızını kapıp gelirsin :))
canım sanada günaydın bu dr nerde şuanda bilgin varmı bende bu dr ismini duydum bide bayan olmasını istiyor artık eşim
hadi bakalım Allah kolaylık versin... kaç gün iznin, iznini badana ve temzilikle bitirmezsin umarım...
büyük temizlik zamanı hep böyle olur evler :) bu durumda benim ev hep büyük temizlik evi halinde
neyse bebikini öp benim için özletme kendini... ben arıyamıyorum ama sen beni ara
hadi bakalım Allah kolaylık versin... kaç gün iznin, iznini badana ve temzilikle bitirmezsin umarım...
büyük temizlik zamanı hep böyle olur evler :) bu durumda benim ev hep büyük temizlik evi halinde
neyse bebikini öp benim için özletme kendini... ben arıyamıyorum ama sen beni ara
ben dün yazmıştım görmedin galiba
botanik bana çok uzak kültürpark olur demiştim ama neyse
bu arada ben dün baharı arayıp bahsetmiştim
oda teyzemin kızınıda kabul ederlerse kültürparka gelirim demişti
ama çoğunluk gelemiyor sanırım.
bende dahil olmak üzere...
arkadaşımın çocuğu bugün sünnet oluyor.
c.tesi ona gideceğiz mecburen...
ayıp olur gitmezsem
haftayada gelemem düğünümüz var.
ama çoğunluk sağlanırsa benim için iptal edilmesini istemem asla
canım kolay gelsin.
büyük temizliklerden nefret ediyorum
yapana kadar her yer heryerde
hiç huzurlu olamıyorum...
ohhh maşallah keyfinize...
sevcan naber :)))
kız şimdi düğün fotolarına bakıyorumda ne güzel olmuşsunuz öyle
maşallah maşallah...
eltinde çok güzel biri ama
bu arada kayganak yokmu hiç
onunda nur cemalini göreydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?