Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

günaydın canımmm....
buluşma ne zaman bende gelcem bende gelcem pazar olabilürrr müüüüü :)

sen işten kaçta çıkıyorsun...
pazar olmaz herhalde, sanırım, yani (( kocalarda evde kalmak istemiyorya...

ama kesin gelecem dersen ki biz kızın ve seni görmeyi çok istiyoruz :) cumartesi biraz geç buluşulur sende kızını kapıp gelirsin :))

günaydın şekerlerrrr nasılsınızz?
yarın izine çıkıyorum o nedenle işlerimi toparlamaya çalışıyorum bugün son bakalım o nedenle pek de uğrayamadım buraya kızlar yarın da kısmetse badanacılar geliyor boyaya başlıyacaklar biz de artık onlar yaptıkça temizleyceğiz hayırlısıyla bu hafta bitirmeye çalışacaz bakalım ama evi birgörün kalk gidelim diyor heryer heryerde çoluk çombalak altkata taşındık işler bitene kadar artık oarada kalıcaz

ben ziya çetinne gittim hep klomenle aşılama yaptı fsm artta gidemem maliyeti beni aşar ahmet yılmazda medikalde biliyorum bizim gelinin dr bilemiyorum ki sen fakülteye sevklemi gittin tüp bebek bölümüne nekadar ödüyosun yada

canım günaydın allahım en kısa zamanda işallah seni de meleğine kavuştursun ben dr konusunda jale gürlüler tavsiye ederim bu konuda da gerçekten uzman bir dr

canım günaydın allahım en kısa zamanda işallah seni de meleğine kavuştursun ben dr konusunda jale gürlüler tavsiye ederim bu konuda da gerçekten uzman bir dr

canım sanada günaydın bu dr nerde şuanda bilgin varmı bende bu dr ismini duydum bide bayan olmasını istiyor artık eşim

hadi bakalım Allah kolaylık versin... kaç gün iznin, iznini badana ve temzilikle bitirmezsin umarım...
büyük temizlik zamanı hep böyle olur evler :) bu durumda benim ev hep büyük temizlik evi halinde
neyse bebikini öp benim için özletme kendini... ben arıyamıyorum ama sen beni ara

canım sanada günaydın bu dr nerde şuanda bilgin varmı bende bu dr ismini duydum bide bayan olmasını istiyor artık eşim

jale hanım jimerde canım...

hala oradadır sanırım...

ben dün yazmıştım görmedin galiba
botanik bana çok uzak kültürpark olur demiştim ama neyse
bu arada ben dün baharı arayıp bahsetmiştim
oda teyzemin kızınıda kabul ederlerse kültürparka gelirim demişti
ama çoğunluk gelemiyor sanırım.
bende dahil olmak üzere...
arkadaşımın çocuğu bugün sünnet oluyor.
c.tesi ona gideceğiz mecburen...
ayıp olur gitmezsem
haftayada gelemem düğünümüz var.
ama çoğunluk sağlanırsa benim için iptal edilmesini istemem asla

canım kolay gelsin.
büyük temizliklerden nefret ediyorum
yapana kadar her yer heryerde
hiç huzurlu olamıyorum...

ohhh maşallah keyfinize...

günaydın kızlar hepinize. bu akşam eşimin akrabası umreye gidiyor. onu geçirmeye gideceğiz buttime kısmetse. ben erken çıkacağım. Okuldan erken alacağım zilliyi...

canım ben cumartesi 5 e kadar çalışıyorum
geç çıkıyorum kısmet artık o zaman 1 temmuzda izne çıkacağım
nasip olursa o zaman görüşürüz madem :)buluşma nerede olacak bu arada

canım o şuanda umi plazada kendi özel yerinde bakıyor herhangi bir hastanaye bağlı değil yani

sağolasın canım benim amin işallah pazaretsiye kadar izinliyim ama belki salı da yapabilirim işimin durumuna bakıcam bakalım yok izinlerim var daha 20 günüm var bu seneninkileri daha hiç kullanamdım bunlar geçen seneden kalan izinlerdi
tamam canım ararım seni sen de prensesi öp o güzel yanakalrından

canım o şuanda umi plazada kendi özel yerinde bakıyor herhangi bir hastanaye bağlı değil yani

sağolasın canım benim amin işallah pazaretsiye kadar izinliyim ama belki salı da yapabilirim işimin durumuna bakıcam bakalım yok izinlerim var daha 20 günüm var bu seneninkileri daha hiç kullanamdım bunlar geçen seneden kalan izinlerdi
tamam canım ararım seni sen de prensesi öp o güzel yanakalrından

canım evet görmedim dün yazdığını...

Sendemi yoksun (( neye yaradı bu???

bence o zaman iptal edilsin kızlar... haftaya değil öbür hafta yapalım diyecem çok mu? geç olur he?

kız şimdi düğün fotolarına bakıyorumda ne güzel olmuşsunuz öyle
maşallah maşallah...
eltinde çok güzel biri ama
bu arada kayganak yokmu hiç
onunda nur cemalini göreydim

sevcan naber :)))

kız şimdi düğün fotolarına bakıyorumda ne güzel olmuşsunuz öyle
maşallah maşallah...
eltinde çok güzel biri ama
bu arada kayganak yokmu hiç
onunda nur cemalini göreydim

iyiyim canım görmedim yazdığını çıkmadın mı sen hacı uğurlamaya :))

saol canım benim :) o senin güzelliğin... ne zamandır eklesem mi eklemesemmi düşünüyorum, ama sizin için ekledim :)
evet eltim çok tatlı maşallah :)
orada sadece değer verdiğim insanların fotoları var canım :)) ben sana özelden atarım, melek yüzlü şeytanın fotosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…