iyiyim canım görmedim yazdığını çıkmadın mı sen hacı uğurlamaya :))
saol canım benim :) o senin güzelliğin... ne zamandır eklesem mi eklemesemmi düşünüyorum, ama sizin için ekledim :)
evet eltim çok tatlı maşallah :)
orada sadece değer verdiğim insanların fotoları var canım :)) ben sana özelden atarım, melek yüzlü şeytanın fotosunu
baktım cancağızım gördüm sonunda... kayganan hakkında bildirimimi özelden yazdım sana...senin güzelliğinide burdan yazayım.kınada giydiğin takımın çok güzel olmuş ağır hanımlardan olmuşsun.düğünde giydiğin ise seni çok şık göstermiş.tam elti olmuşsun yani...
canım o şuanda umi plazada kendi özel yerinde bakıyor herhangi bir hastanaye bağlı değil yani
sağolasın canım benim amin işallah pazaretsiye kadar izinliyim ama belki salı da yapabilirim işimin durumuna bakıcam bakalım yok izinlerim var daha 20 günüm var bu seneninkileri daha hiç kullanamdım bunlar geçen seneden kalan izinlerdi
tamam canım ararım seni sen de prensesi öp o güzel yanakalrından
slm kizlar nasilsiniz buara yine durgunlasmis burasi tabii havalar guzel herkes kendini disari atiyo sevcancim dugun fotolarini gordum tek kelimeyle cok guzel olmusun kiyafetinin rengiyle modeline bittim cokda yakisiyosunuz esinle masallah..
gelininizde guzelmis begendim iyide huylu birine benziyo sanki ...
buarda kanganan hangisi fotolarda bir tahmindede bulunamadim cok merak ediyorum ozelden belirtirmisin
hehehheee ulen benden çok gayganakı merak ettiniz :))
dediğim gibi oraya sadece değer verdiklerimin fotolarını yükledim şekerim :)
özelden mailin varsa yaz postalayım sana da :)))
sne napıyon canım çocukların nasıl... Buluşma olacaktı gelecekmiydin :)) ama herkesin işi varmış iptal edelim diyorum senden ses çıkmadı
hehehheee ulen benden çok gayganakı merak ettiniz :))
dediğim gibi oraya sadece değer verdiklerimin fotolarını yükledim şekerim :)
özelden mailin varsa yaz postalayım sana da :)))
sne napıyon canım çocukların nasıl... buluşma olacaktı gelecekmiydin :)) ama herkesin işi varmış iptal edelim diyorum senden ses çıkmadı
ben ziya çetinne gittim hep klomenle aşılama yaptı fsm artta gidemem maliyeti beni aşar ahmet yılmazda medikalde biliyorum bizim gelinin dr bilemiyorum ki sen fakülteye sevklemi gittin tüp bebek bölümüne nekadar ödüyosun yada
fakülteye kadın doguma gittim tüp bebege yolaldılar daha önce asılama yaptırdım die
sonra randövü al felan filan rpor cıakrdık başladık işte 1bucuk senedir gidiyorum adet ol gel dedikelri ve senin gb normal adet olamdım için uzadıda uzadı prosüdürler ... Neyse raporluyum artık en azından bunada hamdolsun...zor hastane düşürümesin eksikte etmesin rabbim sigortalıyım ücret ödenmiyo asılama yaptırdık sadece malzemeleri aldık 150 filan tuttu onuda sigortadan geri alcakmışız sonra ... Tüp bebekte 1000tl ilaçlar tututyo yani kişisine göre değişir aslında oda ben mesela aldıkalrımla 4 kere tüp bebek yapabilirmişim ilaçlar çok benim için neyse bide sadece opuda yumurta toplamada 410 mu ne para alınıyo bu kadar..normal muaneler ücretsiz benim bildigim sigorta karşılıyo ... Barış bey doktorum parayla gelip o sırayı kalabalıgı cekenler var istanbuldan gelenler var iyi çok iyi bi doktor ... Görüşebilirsen anlarsında oda zor ama şans şansılıyım diyosan belli olmaz işte belkide görürsün...
bende merak ettim amaBenim başım kelmi:44:
sen en iyisi o resmi face e at.altına da numunelik resim debilmem değildir herhalde :)))
varmı facein :) varsa ekleşelim güzelim... at bana adını özelden...
günaydın kızlar.....
Özge neler yapıyorsun... adet oldun mu? özledim seni...
günaydın herkese...sevcancım uygunmuş fiyatı fakültede bazen duyuyorum 4 bin 5 bin i buluyor diyorlar rabbim inş emeklerini boşa çıkartmasın...Ne zaman sonuçlanacak...
allah isteyen herkese versin...
gece Miray emmeye kalkınca baktım gök gürlüyor sonra bi yağmur abooo
çocukum korkacaktı şimşeklerden...babamız gececi işteydi biz ikimiz yatıyoruz bi ara ayakalarını suratıma taaak diye vurdu feleğim şaştı
öpüyorum hepiciğiniziii....
sen en iyisi o resmi face e at.altına da numunelik resim debiz anlarız o meşhur insanı
kuzum biz konuştuk dün özgeyle.daha olmamış ama ağrıları başlamış.yakındır diyordu.
yazık ya bu kızların çektiği...Allahım isteyen herkese en hayırlısından en güzelinden bi bebiş versin inş...
sevcaaaaaaaaaaaaaaaaaannn nasılsın?
içinde kırgınlık vardı kayganana karşı,eşine karşı.noldu bakim?azcık dindi mi?en azından eşine karşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?