Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

daha çıkmadım canım.
akşama bizim uğurlama.
bu arada dip boyamı halettim bende...

baktım cancağızım gördüm sonunda... kayganan hakkında bildirimimi özelden yazdım sana...senin güzelliğinide burdan yazayım.kınada giydiğin takımın çok güzel olmuş ağır hanımlardan olmuşsun.düğünde giydiğin ise seni çok şık göstermiş.tam elti olmuşsun yani...

saol canım benim.....

bir hastaneye bağlı değil demek daha çok para alıyor demek Nabalım hamama giren terler:44:
şu haftada bir bitseydi .bugün terzi provam var iş çıkışı gidicem ordanda gece günümüz var akrabalarla bu akşam bitmez anlıcağınız

slm kizlar nasilsiniz buara yine durgunlasmis burasi tabii havalar guzel herkes kendini disari atiyo sevcancim dugun fotolarini gordum tek kelimeyle cok guzel olmusun kiyafetinin rengiyle modeline bittim cokda yakisiyosunuz esinle masallah..

gelininizde guzelmis begendim iyide huylu birine benziyo sanki ...
buarda kanganan hangisi fotolarda bir tahmindede bulunamadim cok merak ediyorum ozelden belirtirmisin

hehehheee ulen benden çok gayganakı merak ettiniz :))
dediğim gibi oraya sadece değer verdiklerimin fotolarını yükledim şekerim :)

özelden mailin varsa yaz postalayım sana da :)))

sne napıyon canım çocukların nasıl... buluşma olacaktı gelecekmiydin :)) ama herkesin işi varmış iptal edelim diyorum senden ses çıkmadı

Son düzenleme:

bende merak ettim ama Benim başım kelmi:44:

eee merak ederiz tabisii namiyla sohret oldu adres atarim canim facedeki fotolarda yok yani...nasilda girmedi o toplu cekim fotolarina hayret....

ben musaitim canim tabiki kultur park olursa daha iyi olur ama kizlarin cogu musait degilse bilmem tabi,ayferde yokmus sanirim haftaya eee kim kaldiki.....

fakülteye kadın doguma gittim tüp bebege yolaldılar daha önce asılama yaptırdım die
sonra randövü al felan filan rpor cıakrdık başladık işte 1bucuk senedir gidiyorum adet ol gel dedikelri ve senin gb normal adet olamdım için uzadıda uzadı prosüdürler ... neyse raporluyum artık en azından bunada hamdolsun...zor hastane düşürümesin eksikte etmesin rabbim sigortalıyım ücret ödenmiyo asılama yaptırdık sadece malzemeleri aldık 150 filan tuttu onuda sigortadan geri alcakmışız sonra ... tüp bebekte 1000tl ilaçlar tututyo yani kişisine göre değişir aslında oda ben mesela aldıkalrımla 4 kere tüp bebek yapabilirmişim ilaçlar çok benim için neyse bide sadece opuda yumurta toplamada 410 mu ne para alınıyo bu kadar..normal muaneler ücretsiz benim bildigim sigorta karşılıyo ... barış bey doktorum parayla gelip o sırayı kalabalıgı cekenler var istanbuldan gelenler var iyi çok iyi bi doktor ... görüşebilirsen anlarsında oda zor ama şans şansılıyım diyosan belli olmaz işte belkide görürsün...

raporu nasıl çıkardın ben şimdi özelde yaptırdığım içinde elimde belge yok 2 kere yaptırdım diye rapor çıkarmak için ünüverstede tekrarmı aşılama yaptırmam gerekçek bende ünüversteye başlamak istiyorum

günaydın herkese...sevcancım uygunmuş fiyatı fakültede bazen duyuyorum 4 bin 5 bin i buluyor diyorlar rabbim inş emeklerini boşa çıkartmasın...Ne zaman sonuçlanacak...
allah isteyen herkese versin...

gece Miray emmeye kalkınca baktım gök gürlüyor sonra bi yağmur abooo
çocukum korkacaktı şimşeklerden...babamız gececi işteydi biz ikimiz yatıyoruz bi ara ayakalarını suratıma taaak diye vurdu feleğim şaştı

öpüyorum hepiciğiniziii....

bilmem değildir herhalde :)))
varmı facein :) varsa ekleşelim güzelim... at bana adını özelden...
sen en iyisi o resmi face e at.altına da numunelik resim de biz anlarız o meşhur insanı

günaydın kızlar.....

Özge neler yapıyorsun... adet oldun mu? özledim seni...

kuzum biz konuştuk dün özgeyle.daha olmamış ama ağrıları başlamış.yakındır diyordu.
yazık ya bu kızların çektiği...Allahım isteyen herkese en hayırlısından en güzelinden bi bebiş versin inş...

tüp bebek için tavsiye istemişti merve.
halam bahar hastanesinde denemişti.murat bey vardı soyadını hatırlamıyorum.
türkiyeye tüp bebek uygulamasını getiren ilk doktorun öğrencisiydi.
ve halamda bile işe yaradı.ki ona hiçbi doktor başarılı olamadı.7 8 kez uygulama yapıldı.ama olmadı,hiç tutmadı bile.
murat beyde ilk uygulamada ilaç oranını yanlış uygulamış tuttu ama 10 günlükken düştü.
ki doktor demiş zaten tutunmaz düşer.aynen de öyle oldu.
sonra bi daha denediler.bu sefer her şeyi doğru yapıldı,sıkı denetime soktu.
tuttu.3 aylıkken akıllı halam halıyı silkelicem diye kaldırıyor derken kanama başlıyor ve düşüyor
sonra da denemediler.
hala bahar hastanesinde midir bilemem ama süper bi doktor.
bikaç kez halamla gittim.neyi neden yapacağını falan çok iyi anlatıyor,uzun uzun açıklıyor.sonra da sana da ne yapacağını tekrarlattırıyor.yanlış anlamaya yer vermiyor.ordaysa kesinlikle deneyin.

ayyy çocukla yatmak çok kötü bir şey yaa Allaha şükür biz artık bıraktık ama sabaha kadar ne uyuduğumu hiç bilmiyordum ben :))
gözüme gözüme topuğuyla vuruyodu, sanki şeytan taşlıyor

sevcaaaaaaaaaaaaaaaaaannn nasılsın?
içinde kırgınlık vardı kayganana karşı,eşine karşı.noldu bakim?azcık dindi mi?en azından eşine karşı?

Laf aramızda bu özgede hep olumsuz yaa .... hamile kalsada insan adet olacakmış gibi bir his hep oluyor zaten.... ben hamileyken 5 ay falan böyle çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…