- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Laf aramızda bu özgede hep olumsuz yaa.... hamile kalsada insan adet olacakmış gibi bir his hep oluyor zaten.... ben hamileyken 5 ay falan böyle çektim.
biz 5 kardeşizz ama son ikisi istem dışı.
kız kardeşimde ilk 3 ay hep kanaması olmuş,anlamadı hamile olduğunu.
erkek kardeşimde şaka gibi 6 ay adet oldu,doktora gitti az az geliyor diye.
doktor da menopoza girceksin diyedir deyip yolladı.
bi baktık karnı şiş.
3 ay sonra da bir de erkek kardeşim olmuş oldu
ama söylemeyen herkes eminimki o meşhuuuuuuuuuuuuuuuuur kayganayı merak ediyordur.he eşimle normaliz artıkın... anormalliği attık
kaynanam mı? he ne... Şeytan görsün yüzünü....
bu arada face falan eklemem onu...
ben de iyiyim.işte arada sırada sancı da giriyor.sanırım bu sefer çabuk atlatcam.ahilla sen nasılsın? sağlığın iyidir inşallah hiç bahsetmedin ama, doktora gidebildin mi?
bu arada ne zamandır cevap vericem benim şirketim organizede falan değil, terminali geçince gemliğe doğru giderken solda :)
oyyyy olcak oldumu işte :))) iyi varlar dimi... kardeş gibi güzle şey yok bu dünyada gerçekten :))
tüp bebek için tavsiye istemişti merve.
Halam bahar hastanesinde denemişti.murat bey vardı soyadını hatırlamıyorum.
Türkiyeye tüp bebek uygulamasını getiren ilk doktorun öğrencisiydi.
Ve halamda bile işe yaradı.ki ona hiçbi doktor başarılı olamadı.7 8 kez uygulama yapıldı.ama olmadı,hiç tutmadı bile.
Murat beyde ilk uygulamada ilaç oranını yanlış uygulamış tuttu ama 10 günlükken düştü.
Ki doktor demiş zaten tutunmaz düşer.aynen de öyle oldu.
Sonra bi daha denediler.bu sefer her şeyi doğru yapıldı,sıkı denetime soktu.
Tuttu.3 aylıkken akıllı halam halıyı silkelicem diye kaldırıyor derken kanama başlıyor ve düşüyor
sonra da denemediler.
Hala bahar hastanesinde midir bilemem ama süper bi doktor.
Bikaç kez halamla gittim.neyi neden yapacağını falan çok iyi anlatıyor,uzun uzun açıklıyor.sonra da sana da ne yapacağını tekrarlattırıyor.yanlış anlamaya yer vermiyor.ordaysa kesinlikle deneyin.
fakülteye kadın doguma gittim tüp bebege yolaldılar daha önce asılama yaptırdım die
sonra randövü al felan filan rpor cıakrdık başladık işte 1bucuk senedir gidiyorum adet ol gel dedikelri ve senin gb normal adet olamdım için uzadıda uzadı prosüdürler ... Neyse raporluyum artık en azından bunada hamdolsun...zor hastane düşürümesin eksikte etmesin rabbim sigortalıyım ücret ödenmiyo asılama yaptırdık sadece malzemeleri aldık 150 filan tuttu onuda sigortadan geri alcakmışız sonra ... Tüp bebekte 1000tl ilaçlar tututyo yani kişisine göre değişir aslında oda ben mesela aldıkalrımla 4 kere tüp bebek yapabilirmişim ilaçlar çok benim için neyse bide sadece opuda yumurta toplamada 410 mu ne para alınıyo bu kadar..normal muaneler ücretsiz benim bildigim sigorta karşılıyo ... Barış bey doktorum parayla gelip o sırayı kalabalıgı cekenler var istanbuldan gelenler var iyi çok iyi bi doktor ... Görüşebilirsen anlarsında oda zor ama şans şansılıyım diyosan belli olmaz işte belkide görürsün...
merve necatibeydemi okudun sen :) giyim bölümü mü? Samimi bir arkadaşımda oradan mezun :) 85 lisin dimi sende :)
ama söylemeyen herkes eminimki o meşhuuuuuuuuuuuuuuuuur kayganayı merak ediyordur.
ben de benimkinin resmini koyayım en kısa zamanda
heh işte böyle ol,eşinle aranı hep sıcak tut :))
ben de iyiyim.işte arada sırada sancı da giriyor.sanırım bu sefer çabuk atlatcam.
ıvır zıvır ilaçlar var yutuyoz işte...adlarını hatırlamıyorum benim için önemli olan renkleri
bi ay daha ilaç sonra kontrol...bakim nolcak...
heee bilmem iyi oldu.bursaya ben de gidersem bi uğrayıveririm :))
merveeee...... Fotolarına bakıyorum :))) hiç kapalı canlandıramıyorum seni şuanda :)) maşallah çok hoş ve güzelsin.... Mutlu evliliğin daim olsun.. Bebikle çoğalsın mutluluğunuz :))
dçvmende çok güzel geçicimi? Bende düşünüyorum hatta bu aralar o isteğim tavan yaptı...
erkek kardeşim bir hata ürünü mü diye düşündüğüm zamanlar çoktur
hiç anlaşamayız kendiyle
valla vercekse Allah sana bana sormuyor.erkek kardeşim spral mi ne işte ondan takılıydı annem.
6 ay da adet oldu.gene de oldu.inat oldu doğum hikayesinden belli
çıkcam çıkcam diye yapışmış oraya bi gitmemiş
anlaşamayız ama kılına da dokundurtmam
aminnnn canımm :)
dövmem geçiciydi geçtii :) ha beni niye kimse kapalı düşünemiyorr
günaydınnngünaydın kızlar.....
Özge neler yapıyorsun... adet oldun mu? özledim seni...
merveeee...... fotolarına bakıyorum :))) hiç kapalı canlandıramıyorum seni şuanda :)) maşallah çok hoş ve güzelsin.... mutlu evliliğin daim olsun.. bebikle çoğalsın mutluluğunuz :))
dçvmende çok güzel geçicimi? bende düşünüyorum hatta bu aralar o isteğim tavan yaptı...
merhabalarrr ben geldimm heyoooooo
Ay geçmişi okumak ne mümkün yazmışsınızda yazmışsınız..
Merve gelmiş aramıza hoş geldin mervecim..kapanmak istiyormuşsun hayırlısı olsun..
Bende kapalıyım kapalı sayılırsam tabi:))tatillerde açıyorumamaaaa artık açmak yok inşallah...
Bu hafta ertlendimi yoksa gidilecekmi??
Birde kızlar pazar hep olmaz diyoruz ama benim için haftaya pazar olabilir gibi..çünkü eşim 3 arkadaş balığa gideceker cumartesiden pazar günü akşam üstü gelecekler ozamanda buluşabiliriz..tabi sanki tek benim kocam vardaaaayani sizlerde uygunsanız..
bursada mı yaptırmıştın dövmeni nereye ne kadar :) erkek mi yaptı.
Ne bileyim sarı saçlı, sülün gibi hatınsın... Düşünemedim
ay geçmişi okumak ne mümkün yazmışsınızda yazmışsınız..
merve gelmiş aramıza hoş geldin Mervecim..kapanmak istiyormuşsun hayırlısı olsun..
bende kapalıyım kapalı sayılırsam tabi:))tatillerde açıyorumamaaaa artık açmak yok inşallah...
bu hafta ertlendimi yoksa gidilecekmi??
birde kızlar pazar hep olmaz diyoruz ama benim için haftaya pazar olabilir gibi..çünkü eşim 3 arkadaş balığa gideceker cumartesiden pazar günü akşam üstü gelecekler ozamanda buluşabiliriz..tabi sanki tek benim kocam vardaaaayani sizlerde uygunsanız..
inş ordadır ve çok faydasını görürsün.o zaman bu devlet desteği yeni çıkmıştı.açıklaman için çok teşekkür ederim araştırayım bakalım bahardamı dr
ben fakülteden randevu aldım temmuz12 sinde beni onlar yönlendirir herhalde
Allahım sağlığını sıhhatini iyi etsin inşallah cnaım benim...
evet önümden geçiyorsun kız arıcan hemen iki dakika aşağı inicem yada sen yukarı çıkıcan, hiç uğramadın çok ayıp hee...
ne kadar da ilginç :26: ya kayıtlara göre mi öyle yoksa annen öyle olduğunu bizzat hatırlıyor mu?
illede dünyaya gelicem demiş ne edersin :))
erkek kardeşlerle genelde anlaşılmıyor :)
benimde ablamla abimin arası 9 ay 10 gün :)) nasıl olduğunu hesaplayamadım ben, hamileyken dikkatimi çekti bu olayda :))) kadın hiç lohusa bile kalamamış yavvv...
ay geçmişi okumak ne mümkün yazmışsınızda yazmışsınız..
merve gelmiş aramıza hoş geldin Mervecim..kapanmak istiyormuşsun hayırlısı olsun..
bende kapalıyım kapalı sayılırsam tabi:))tatillerde açıyorumamaaaa artık açmak yok inşallah...
bu hafta ertlendimi yoksa gidilecekmi??
birde kızlar pazar hep olmaz diyoruz ama benim için haftaya pazar olabilir gibi..çünkü eşim 3 arkadaş balığa gideceker cumartesiden pazar günü akşam üstü gelecekler ozamanda buluşabiliriz..tabi sanki tek benim kocam vardaaaayani sizlerde uygunsanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?