Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bugün hava kapalı ve de kuru halı yok denecek kadar az.
o yüzden ara ara girip çıkabilirim :))
ya girmediğim zamanlarda bile aklım burda :)
bağımlılık yaptınız kızlar :))

dün öğlen gibi ablası rahatsızlandı bizimkinin.
evde de kimse yokmuş.aldı hastaneye götürdü.
hastane çıkışı kendi evlerine götürdü.
akşam çıkarken de bana YEMEĞE BİZDEYİZ HEM SEN DE ABLAMI GÖRMÜŞ OLURSUN dedi.
kısaca emri vakide bulundu ablamı ziyaret et diye.
kızdım.akşam eve giderken dedim.ama ben hastayken kimse ne aradı ne sordu beni dedim.
bozuldu,istersen gelmeyebilirsin diye.bişi demedim.az ilerde durdu ekmek almaya gitti.
gelince dedim,kız alın kırıl darıl diye demedim bana nasıl ki emri vaki yaptıysan onlara da benim için yapabilirdin her yere gezmeye gidiyorlar bize de bigeçmiş olsuna gelebilirlerdi kaldı ki arayabilirlerdi onu bile yapmadılar dedim.haklısın dedi boynunu büktü.bir dahakinde daha dikkatli olursan sevinirim,bana yapılmadığında yapmak zoruma gidiyor.

açık açık böyle dedim.

kayıtlara görede öyle gerçektede öyle... sanırım abim erken doğum ama orasını annem bilmiyor... ne zaman ceket üstüne atıldı bilmediğinden

pazar olursa gelecekmisin? :))))
benim eşim evde oluyor ama eşim karışmaz bana 2 saatliğine gelirim hatta kızıda kocama bırakırım iyi bile olur :)) ama vallahi güven olmuyorkine sizlere....

Son düzenleme:

aferim iyi cevap vermişin... bir insan onlar mı?
ama değişen bir şeyin olacağını hiç sanmıyorum ahilla. düşünceli adam her zaman düşüncelidir. Sen hasta olduğunda da...

semiha gelmiş hoş gelmiş.
nasılsın canım?

iyiyim canım benim sen nasılsın?

hoş geldin hayat
ben 2 hafta doluyum ama dünde dedim çoğunluk sağlanırsa benim için iptal olmasını istemem...

ne güzel en doğrusunu söylemişsin.anlasın artık oda...

selam kızlar ben geldim. dün gittik akrabamızı uğurlamaya. ben ilk defa şahit oluyorum böyle bir güzelliğe. nasıl maneviyat vardı havada anlatamam. ağla ağla içim şişti. gidenin birde 8 yaşında kızı vardı nasıl ağladı ayrılırken yüreğim parçalandı. Rabbim tüm isteyenlere oraya giymeyi görmeyi nasip etsin inşallah...

benim zillim bugün veda partisine gitti okulda düzenlemişler.bir giyinme bir süslenme. arkasından gurula ağladım...benim kızım büyüyor galiba...

Amin inşallah.....

Kıyamam küçük kıza... ne kadar zamanda döneceklermiş, neyseki sayılı gün... kız anneannedemi kalacak...

aklıma geldi.
benimde yeğenimin arkadaşı var üniv. arkadaşı. çocuğun babası arabistana çalışmaya gitmiş ve arabistan devleti eş ve yanında sadece bir çocuk kabul ediyormuş, neyse bu çocuk üniv. çağında, bir arkadaşı ve ailesiyle kalıyormuş, kira karşılığında. Arada ablamalarada geliyor.
Ama kadın orta 1 e giden diğer kızınıda anasına bırakıp, en ufak çocuğunu alıp kocasının yanına yerleşmiş ne bileyim tuhaf geldi bana diğeri üniversitede hadi büyükte, kız için çok üzüldüm, ben gerekirse kocamı tek gönderirdim herhalde çocuklarımı bırakmazdım :S

21 günde dönecekerl canım. birde ablası var 15 yaşında teyzesine gittiler bandırmaya...
senin olayda çok absürt yani. bende olsam evladımı seçerdim. adam gitsin gelsin tek başına...benim evliliğim zaten evlat üzerine kurulu...

Allahım bu gururları daim etsin. lise ve üniversite partisinide görün ağlada bunun için ağla arkadaşım....

amin amin amin...

bende ali osman sönmez kampüsünden otobüse binen üniv. öğrencisi kızlara hayran hayran bakıyorum.... hele gözleri çekik yada dudakları şişse ıııııııhhh bayılıyorum. arkama yaslanıyorum.... BENİM KIZIMDA BÖYLE OLACAK....

Rabbim her isteyene, önce evlat daha sonra sağlıklı sıhhatli doğum, sonrasında evlatlarımızı Allaha, anasına babasına, devlete, millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi biz ana babalara nasip etsin inşallah.....

Son düzenleme:

dimi.... yani kocada bırakılmamalı ama böyle bir seçim olursa çocuğumdan vazgeçmem...

Ablam demiş çocuğa Emre faceden anneni göstersene diye çocuk derin bir nefes almış, ki bu üniv. öğrencisi...
ben liseye başladığımda saatler çok uzunda ağlıyordum öğlen araları annem şimdi ne yapıyor acaba diye.

mübarek ezan saati amin diyorum...hayırlı evlat olur hayırlı insanlarla karşılaşırlar inşallah...

oooşşş gelmişsin beya :)))
gözlerimiz yollarda kaldı :))
nasılsın canım Oğullar nasıl :)

ben buluşma olsun dedim kimseden ses çıkmadı semiha dışında şimdi olmasın diyorum yine ses yok
oşş bulduk beyaa:)
çocuklarım iyi Talha yeni okuluna gitti bugün misaifr öğrenci olarak, aradı beni az önce hiç beğenmedim okulu diyor:)
dedim babana söyleyim ozaman karşımızdaki devlet okuluna versin seni dedimm ses yok:)) ardada da su çiçeiğ çıkıyor galiba..
dün cildiyeye götürdüm sabahtan sıcaktan olmuş ddedi krem kaşıntı şurubu verdi gönderdi..
bende arkadaşlarla fsmdeydim dün..ardayı almaya bir gittim ardanın her tarafı kabarmış kırmızı şekilde..annem su çiçeği diyor..bugün dr. aradım saat 4ten sonra görüşebilirmiş şuan müsait olamıyormuş..ay sinir oldum ya anlamadı bile öküz..
çokta huysuz..
bende sana bir tane geçiririmmmmmmmmmkaderimmiş:)
ben gezmelerdeyim canım..ama pcde sorun vardı hem..onu yaptırdı kocacım..
sen sanki hep burdaymış gibii:)arada gel birde watşap varmış sendede bendede var ama arda karıştırmış ve açamıyorum artık..onu geri yükleyip konuşuruz ordanda:)
hoş buldumm..canım önüzümüz yaz elbet buluşuruz..
benim zillim bugün veda partisine gitti okulda düzenlemişler.bir giyinme bir süslenme. arkasından gurula ağladım...benim kızım büyüyor galiba...

allah hep böyle mutluluklarla ağlatsın inşallah..
kıyamam ona ya maşallah güzelim benimm...nazar boncuğu taksaydın kızına..allah nazardan korusun o güzelliğini..

bu arada ramazan geliyor..çıktık çıktık yok çıkamazsak ağustosa kalır..ozamanda kültür parkta olmaz..en iyisi havuz yada deniz:)
biz kızlarla yazın çarşambaları havuz sefası yapıyoruz acayip keyifli geçiyor. saat 11de bir giriyoruz saat 6ya kadar yüzüyoruz..hemde çocuk havuzuda var..yiyip içiyoruz ordada servis ayağına geliyor..
olmadı denize gderiz hem gireriz hem piknik yaparız daha güzel olur:)

geçmiş olsun Ardaya... Gerçekten su çiçeiğimi acaba. aşısı varmı? yoksa su çiçeği olsa ateşi falanda olurdu herhalde :S

Son düzenleme:

havuz benimde aklıma geldi ama marmarada girilebilecek adam gibi deniz yok, yalova taraflarında var oraları da uzak gelmez mi?

ayyy çocukla yatmak çok kötü bir şey yaa Allaha şükür biz artık bıraktık ama sabaha kadar ne uyuduğumu hiç bilmiyordum ben :))
gözüme gözüme topuğuyla vuruyodu, sanki şeytan taşlıyor
aynen buda öyleydi sevcannn

aminnnn canımm :)
merve hoşgeldin baaccıımmmm
dövmem geçiciydi geçtii :) ha beni niye kimse kapalı düşünemiyorr
dövme ben de yaptırcam kızçemin ve kocamın adını nerde yapıyorlar

ayy semihaa bende senin gibi olcam mı ....büyümesini istemiyorum ben sende öylemisin.?
:84::84::84::84:ben yeniyim ya kimseler beni çağarmıyor
merveciimmm gel sen de kız bende yeni sayılırım çok sık giremiyorum
pazar bana uyar hemde süper olur merkez bi yerde buluşalım ben Mirayla gelcem rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…