Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

beraber gidelim dövme yaptırmaya dicemde guzum, senin hiç vaktin olmuyor nasıl giderizki :)) bu arada ben silinebilir istiyorum sıkılırım çünkü bir süre sonra, biraz hevesimi alayım....
Nerene yaptırıcan sen kalbinin üzerinemi yoksa

kirmizicilek16 babalar günü hediyesi alcakmısınız?

benimki bekliyor, kendisi analar günü hediyesi aldı sankide iyiki bi yaşgünü hediyesi almış.

yüzsüz yaaa

semiha sen haftaya pazardamı kitlisin... gelemezmisin buluşma olsa...

gelemem canım doluyum...

aynen buda öyleydi sevcannn

ayy semihaa bende senin gibi olcam mı ....büyümesini istemiyorum ben sende öylemisin.?

evet evet hiç istemiyorum ya hep dizimin dibinde olsun istiyorum.

Berra nın lafı aklıma geldi.
ben yemek yerken ona yede büyü artık diyormuşum.
severkende hiç büyüme annem hep kucağımda kal diyormuşum
bana karar ver anne büyüyeyim mi büyümeyeyim mi
kafam karışıyor dedi :):):)

hayat geçmiş olsun arkadaşım Ardaya. bu arada büyük oğlun okul mu değiştirdi? seneye yeni dönemde başlamayacakmıydı?

kirmizicilek16 babalar günü hediyesi alcakmısınız?

benimki bekliyor, kendisi analar günü hediyesi aldı sankide iyiki bi yaşgünü hediyesi almış.

yüzsüz yaaa

kırmızıya sormuşsun ama ben cevaplayayım.
benimki almayacağımı bildiği için beklemez...
bizde doğum günleri dışında hediye alınmaz.

kızz gidelim hee koluma yaptırayım diyorum herkeş gördün yaw
nerde yapıyorlar kiiii

gelemem canım doluyum...
ne komik yaaa çok bilmişler bunlar

kızz gidelim hee koluma yaptırayım diyorum herkeş gördün yaw
nerde yapıyorlar kiiii

ne komik yaaa çok bilmişler bunlar

heykelde yapan yerler çok...

bir akşam buluşalım mı harbiden :)))
paket program uygulatırız.. ama ben kadın dövmeci varsa yaptırırım ona göre. koluma yaptırmıcam ben

Son düzenleme:
Biz çıkarken tam adam gibi adam dediğim kocam evlendikten sonra bana kaplan ailesine kedi oldu.
Ben gelmeden önce hepsiyle tartıştığında ağırlığını koyan adam benden sonra onlar azarladılar benimki sustu, bi annesi babası değil bütün sülalesi benim evime karışır oldu, beni savunan bi eşim olmadığından istedikleri gibi kullandılar ama yine kötü oldum herzaman.
Kaynatamın görümcemin parasını kenara attılar eşimin aylığının tamamını ben kirada olduğum halde hastane yollarında yiyip bitirdiler. Bende gerizekalı eşime biz kirayı faturaları nasıl ödiycez, çocuğa neyle mama alıcam ben dediğimde bileziğin var ya bozdur öde dedi.
En son buraya geliceğim gün, anneme hastaneye bi kaç çeşit yemek yap götür ordan terminale geçersin dedi, ben de ; çocukla valizle nasıl taşıycam hastaneye yemeği dedim. Kötü oldum. Kavga ettik, kavga büyüdü bana vurdu, herzamanki gibi. Annemi aradım, babama söyle ben geri dönmiycem gelince dedim. Annem her anne gibi babama söylemedi tabi, gel kızım burada konuşuruz dedi. Ama benimki tutuşmuş, evden çıkıp babamı aramış. Beni şikayet etmiş, babam hastanede baba biliyosun, o da onlara para harcamama kızıyo, hastalıklarında da mı bakmıycam babamlara diye kendini haklı çıkarmak için eksik uyduruk anlatmış. Babam ben buraya geldim iki gün sonra açtı konuyu detaylı anlattım. Artık yeter dedi. Ya bi büyükleri gelsin tatlıya bağlayalım ya seni göndermiyorum dedi. Bende aynısını eşime söyledim. Bi büyüğü aradı beni ve biz çalışıyoruz gelemeyiz, ya sen gel ya da evi taşırız kaynanana, kocan da oraya yerleşir sen de ne yaparsan yap dedi. İyi nasıl biliyosanız öyle yapın dedim kapattı yüzüme telefonu oç.
Dün komşulardan bi haber geldi, kamyon getirip evi taşımışlar...

yok kızçeler ben şaka dedim gelmek çok isterim ama ramazana kadar her cumartesi pazar çok doluyum malesef diğer buluşmaya gelebilirim ancak :) buluşmalarda yeniler yakasına kırmızı gül takıyorlarmı

Hee yenilere buluşmak yasakkk :)

buraya yazdıkya arkadaşım adrese davetiyemi postalıcaz...

Not: Genelde böyle diyenlerde ilk 5-10 Buluşmaya katılmıyor.... Bakınız ahilla,yinuse
beni kırmızı dipli mumla çağarınn yoksa olmaz
heykelde yapan yerler çok...

Bir akşam buluşalım mı harbiden :)))
paket program uygulatırız.. Ama ben kadın dövmeci varsa yaptırırım ona göre. Koluma yaptırmıcam ben

tıııı allah seni napmasın nerene yaptırcan kızzzz

biz boşanıyoruz sanırım kızlar...

canım benim bende böyle zamanlar atlantığım için seni anlıyorum ama ani kararlar vermeyin böyle durumlarda sakinleşmeyi bekleyin ne durumdasınız bu hale nasıl geldiniz bilmiyorum ama mantıklı düşünmeye çalışın duygusal kararlar vermeyin.ve sakın kendini fazla üzme unutma bu hayatta senden daha değerli kimse yok

inanmıyorum.....canım yaaa... ortayı bulması gereken eşin neden??? yangına körükle gidiyor anlamıyorum, vurmak ne demek? en ufak bir olayda o el kalkarsa ne olur bu evlilik böyle...
kaynanalarada pes yani hemen kamyonmu göndertmişler kimin eşyasını kimden kaçırmışlar... ne yapacaklarmış onları, o eşyalara bile muhtaç zavallılar...

Üzgünüm sen boşanma lafını söylediğinden beri kesin diyordum bebek yanlış anlamıştır, yaşı küçük daha, dur ortamı germicem körüklemicem ama üzgünüm herşey yaşanmış bile...
Sen şaunda onlardan her kim olursa olsun aradıklarında hiç bir kötü söz söyleme koz verme ellerine,
Oğlunu hiç mi özlemicek kocan ne bileyim çok üzgünüm canım... Tabiki kavgada edilir ama evlat için biraz alttan alınması gerekir artık ayrıldık bitti olamayacak neticede o evlat ikinizin yüz yüze bakılacak yanınız kalması lazımdı...

canım okadar içim acıdıki sana böyle bir durumda nasıl teselli verilir inan bilemedim birde bebeğin varmış inanki onun durumu seninkinden daha kötü bence böyle bir aillesi olan kocandan boşanman sanki daha hayırlı gibi gözüküyor.herşey hakkında hayırlısı olsun

tüp bebek bölümünde hemen zaten seni raporluyolar canım yani bikac evrakalr var onları tamamlıyosun sonra 1-2 ay sonra carıyolar heyetten rapor cıkmış oluyo hayırlısı olsun hakkında randövüyü direk tüp bebekten alsaydın keşkebide oraya yönlendircek ordanda bikac ay sonraya randövü vercekler uzucak ama acelem yok diyosan sen bilirsin canım zaten fakülte sabır yeri taş çatlatıyolar valla

günaydın kızlar.....

Özge neler yapıyorsun... adet oldun mu? özledim seni...

olmadım canım 14ü adet tarihim bakalım nasip ama agrılarım var belli gelcegi yani

Laf aramızda bu özgede hep olumsuz yaa .... hamile kalsada insan adet olacakmış gibi bir his hep oluyor zaten.... ben hamileyken 5 ay falan böyle çektim.

duymadım zatwen kızım valla böle diyosunuz diye artık rahat rahat kkyada dökemiyorum içimi aileme anlatamıyorum arkadaşlarıma eşime burayada yaazamım içimde dolup dolup hasta olim ben zaten hıhh

nerde bu havuz ne kadar giriş ücreti güzelmiş bu plan tabi ben dahil olmıcam için pöff atıcam kendimi çekyattan sinirlerim bozuk

Biz boşanıyoruz sanırım kızlar...

ne diyebilirim ki sana vuran elleri kırılsın ......çok şey sölemek isterdim ama boğazım düğümlendi ne denirki sen inancı tam birisin allah hakkında ne güzelini nasip etsin canım çok güzelsin rabbim nazarlardan korusun güzeller güzeli bi evladın var bazen onun iyiliği için yaptıkların belkide kötülüğüne oluyodur huzursuz bi evde büyümek mi yoksa ayrılmış anne babanın evladı olmakmı.. nasıl desem sana bilmiyorum ben babamın ölmesini isteyen bi cocugum hala daha öyle...çok küçük yaşlarımda bikaç mutlu günüm ve bikaç pinkik hatıramızdan başka iyi bişi yok hafızamda yoldan geçen bi adam dan farksız çocuklugumu gencligimi aldı elimden annemi aldı elimden... bazen dua ediyorum hidayete kavuşsun diye bazende dua ediyorum onun dogru yolu bulcagı yok ölsünde annem artık bizi sevsin diye... ömrüm kumarane içki masasından baba kaldırmak kahveden baba çarmakla geçti... huzurlu bi ev nedir bilmedim... birlikte hiç yemek yemedik desem yeridir annesinin evladı önünde sürekli aglaması ve siddet görmesi inan cok daha büyük tranvalar yaşatıyo insana ... şuan bogazım düğüm düğüm ve gözlerimden yaşları tutamıyorum senin içine çöken acını en azından hissediyorum ... babanı anneni üzgün görmek başka eş insanın en yakını oluyo onu bu şekilde görmek bambaşka olsa gerek senin için rabbime dua edicem en güzeli neyse hakkınızda o olsun ailen yanındaysa onlara güven ... allaha sıgın biz hep yanındayız istedigin zaman ( üzgünüm cok üzgünümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…