- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
:84::84::84::84:ben yeniyim ya kimseler beni çağarmıyor
aynen buda öyleydi sevcannn
dövme ben de yaptırcam kızçemin ve kocamın adını nerde yapıyorlar
ayy semihaa bende senin gibi olcam mı ....büyümesini istemiyorum ben sende öylemisin.?
merveciimmm gel sen de kız bende yeni sayılırımçok sık giremiyorum
pazar bana uyar hemde süper olur merkez bi yerde buluşalım ben Mirayla gelcem rahat olsun
semiha sen haftaya pazardamı kitlisin... gelemezmisin buluşma olsa...
aynen buda öyleydi sevcannn
ayy semihaa bende senin gibi olcam mı ....büyümesini istemiyorum ben sende öylemisin.?
kirmizicilek16 babalar günü hediyesi alcakmısınız?
benimki bekliyor, kendisi analar günü hediyesi aldı sankideiyiki bi yaşgünü hediyesi almış.
yüzsüz yaaa
kırmızıya sormuşsun ama ben cevaplayayım.
benimki almayacağımı bildiği için beklemez...
bizde doğum günleri dışında hediye alınmaz.
:)) saol canım
bizde doğum gününde bile alınmazdı, ama almışya bikere laf çarpıtıpduruyor...
:) ihtiyaçlarıda var pantolon ayakkabı gibi.
kızz gidelim hee koluma yaptırayım diyorum herkeş gördün yawberaber gidelim dövme yaptırmaya dicemde guzum, senin hiç vaktin olmuyor nasıl giderizki :)) bu arada ben silinebilir istiyorum sıkılırım çünkü bir süre sonra, biraz hevesimi alayım....
Nerene yaptırıcan senkalbinin üzerinemi yoksa
benimki bekliyor, kendisi analar günü hediyesi aldı sankideiyiki bi yaşgünü hediyesi almış.
yok kız almıcam o bana analar günü hediyesi almadı
yüzsüz yaaa
gelemem canım doluyum...
ne komik yaaa çok bilmişler bunlarevet evet hiç istemiyorum ya hep dizimin dibinde olsun istiyorum.
Berra nın lafı aklıma geldi.
ben yemek yerken ona yede büyü artık diyormuşum.
severkende hiç büyüme annem hep kucağımda kal diyormuşum
bana karar ver anne büyüyeyim mi büyümeyeyim mi
kafam karışıyor dedi :):):)
yüzsüz yaaa
kızz gidelim hee koluma yaptırayım diyorum herkeş gördün yaw
nerde yapıyorlar kiiii
ne komik yaaa çok bilmişler bunlar
Biz boşanıyoruz sanırım kızlar...
aynen buda öyleydi sevcannn :d
dövme ben de yaptırcam kızçemin ve kocamın adını nerde yapıyorlar
Ayy semihaa bende senin gibi olcam mı ....büyümesini istemiyorum ben sende öylemisin.?
Merveciimmm gel sen de kız bende yeni sayılırımçok sık giremiyorum
pazar bana uyar hemde süper olur merkez bi yerde buluşalım ben mirayla gelcem rahat olsun
beni kırmızı dipli mumla çağarınn yoksa olmazHee yenilere buluşmak yasakkk :)
buraya yazdıkya arkadaşım adrese davetiyemi postalıcaz...
Not: Genelde böyle diyenlerde ilk 5-10Buluşmaya katılmıyor.... Bakınız ahilla,yinuse
heykelde yapan yerler çok...
Bir akşam buluşalım mı harbiden :)))
paket program uygulatırız.. Ama ben kadın dövmeci varsa yaptırırım ona göre. Koluma yaptırmıcam ben
biz boşanıyoruz sanırım kızlar...
Biz çıkarken tam adam gibi adam dediğim kocam evlendikten sonra bana kaplan ailesine kedi oldu.
Ben gelmeden önce hepsiyle tartıştığında ağırlığını koyan adam benden sonra onlar azarladılar benimki sustu, bi annesi babası değil bütün sülalesi benim evime karışır oldu, beni savunan bi eşim olmadığından istedikleri gibi kullandılar ama yine kötü oldum herzaman.
Kaynatamın görümcemin parasını kenara attılar eşimin aylığının tamamını ben kirada olduğum halde hastane yollarında yiyip bitirdiler. Bende gerizekalı eşime biz kirayı faturaları nasıl ödiycez, çocuğa neyle mama alıcam ben dediğimde bileziğin var ya bozdur öde dedi.
En son buraya geliceğim gün, anneme hastaneye bi kaç çeşit yemek yap götür ordan terminale geçersin dedi, ben de ; çocukla valizle nasıl taşıycam hastaneye yemeği dedim. Kötü oldum. Kavga ettik, kavga büyüdü bana vurdu, herzamanki gibi. Annemi aradım, babama söyle ben geri dönmiycem gelince dedim. Annem her anne gibi babama söylemedi tabi, gel kızım burada konuşuruz dedi. Ama benimki tutuşmuş, evden çıkıp babamı aramış. Beni şikayet etmiş, babam hastanede baba biliyosun, o da onlara para harcamama kızıyo, hastalıklarında da mı bakmıycam babamlara diye kendini haklı çıkarmak için eksik uyduruk anlatmış. Babam ben buraya geldim iki gün sonra açtı konuyu detaylı anlattım. Artık yeter dedi. Ya bi büyükleri gelsin tatlıya bağlayalım ya seni göndermiyorum dedi. Bende aynısını eşime söyledim. Bi büyüğü aradı beni ve biz çalışıyoruz gelemeyiz, ya sen gel ya da evi taşırız kaynanana, kocan da oraya yerleşir sen de ne yaparsan yap dedi. İyi nasıl biliyosanız öyle yapın dedim kapattı yüzüme telefonu oç.
Dün komşulardan bi haber geldi, kamyon getirip evi taşımışlar...
canım okadar içim acıdıki sana böyle bir durumda nasıl teselli verilir inan bilemedim birde bebeğin varmış inanki onun durumu seninkinden daha kötü bence böyle bir aillesi olan kocandan boşanman sanki daha hayırlı gibi gözüküyor.herşey hakkında hayırlısı olsunbiz çıkarken tam adam gibi adam dediğim kocam evlendikten sonra bana kaplan ailesine kedi oldu.
Ben gelmeden önce hepsiyle tartıştığında ağırlığını koyan adam benden sonra onlar azarladılar benimki sustu, bi annesi babası değil bütün sülalesi benim evime karışır oldu, beni savunan bi eşim olmadığından istedikleri gibi kullandılar ama yine kötü oldum herzaman.
Kaynatamın görümcemin parasını kenara attılar eşimin aylığının tamamını ben kirada olduğum halde hastane yollarında yiyip bitirdiler. Bende gerizekalı eşime biz kirayı faturaları nasıl ödiycez, çocuğa neyle mama alıcam ben dediğimde bileziğin var ya bozdur öde dedi.
En son buraya geliceğim gün, anneme hastaneye bi kaç çeşit yemek yap götür ordan terminale geçersin dedi, ben de ; çocukla valizle nasıl taşıycam hastaneye yemeği dedim. Kötü oldum. Kavga ettik, kavga büyüdü bana vurdu, herzamanki gibi. Annemi aradım, babama söyle ben geri dönmiycem gelince dedim. Annem her anne gibi babama söylemedi tabi, gel kızım burada konuşuruz dedi. Ama benimki tutuşmuş, evden çıkıp babamı aramış. Beni şikayet etmiş, babam hastanede baba biliyosun, o da onlara para harcamama kızıyo, hastalıklarında da mı bakmıycam babamlara diye kendini haklı çıkarmak için eksik uyduruk anlatmış. Babam ben buraya geldim iki gün sonra açtı konuyu detaylı anlattım. Artık yeter dedi. Ya bi büyükleri gelsin tatlıya bağlayalım ya seni göndermiyorum dedi. Bende aynısını eşime söyledim. Bi büyüğü aradı beni ve biz çalışıyoruz gelemeyiz, ya sen gel ya da evi taşırız kaynanana, kocan da oraya yerleşir sen de ne yaparsan yap dedi. Iyi nasıl biliyosanız öyle yapın dedim kapattı yüzüme telefonu oç.
raporu nasıl çıkardın ben şimdi özelde yaptırdığım içinde elimde belge yok 2 kere yaptırdım diye rapor çıkarmak için ünüverstede tekrarmı aşılama yaptırmam gerekçek bende ünüversteye başlamak istiyorum
günaydın kızlar.....
Özge neler yapıyorsun... adet oldun mu? özledim seni...
Laf aramızda bu özgede hep olumsuz yaa.... hamile kalsada insan adet olacakmış gibi bir his hep oluyor zaten.... ben hamileyken 5 ay falan böyle çektim.
bu arada ramazan geliyor..çıktık çıktık yok çıkamazsak ağustosa kalır..ozamanda kültür parkta olmaz..en iyisi havuz yada deniz:)
biz kızlarla yazın çarşambaları havuz sefası yapıyoruz acayip keyifli geçiyor. saat 11de bir giriyoruz saat 6ya kadar yüzüyoruz..hemde çocuk havuzuda var..yiyip içiyoruz ordada servis ayağına geliyor..
olmadı denize gderiz hem gireriz hem piknik yaparız daha güzel olur:)
Biz çıkarken tam adam gibi adam dediğim kocam evlendikten sonra bana kaplan ailesine kedi oldu.
En son buraya geliceğim gün, anneme hastaneye bi kaç çeşit yemek yap götür ordan terminale geçersin dedi, ben de ; çocukla valizle nasıl taşıycam hastaneye yemeği dedim. Kötü oldum. Kavga ettik, kavga büyüdü bana vurdu, herzamanki gibi. Annemi aradım, babama söyle ben geri dönmiycem gelince dedim. Annem her anne gibi babama söylemedi tabi, gel kızım burada konuşuruz dedi. Ama benimki tutuşmuş, evden çıkıp babamı aramış. Beni şikayet etmiş, babam hastanede baba biliyosun, o da onlara para harcamama kızıyo, hastalıklarında da mı bakmıycam babamlara diye kendini haklı çıkarmak için eksik uyduruk anlatmış. Babam ben buraya geldim iki gün sonra açtı konuyu detaylı anlattım. Artık yeter dedi. Ya bi büyükleri gelsin tatlıya bağlayalım ya seni göndermiyorum dedi. Bende aynısını eşime söyledim. Bi büyüğü aradı beni ve biz çalışıyoruz gelemeyiz, ya sen gel ya da evi taşırız kaynanana, kocan da oraya yerleşir sen de ne yaparsan yap dedi. İyi nasıl biliyosanız öyle yapın dedim kapattı yüzüme telefonu oç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?