Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım yaa babanın bu kadar olduğunu bilmiyordum ben (( ben sadece ilgisiz sanmıştım... evet böyle durumlarda ayrılmaları en iyisi annelerin ama işte anne çoğu zaman katlanmak durumda kalıyor...

inşallah adet olmazsın....
bu arada sinir etme kız beni, sana akılda verilmiyor diplomasız jinek. olduğun için... üstü kapaklı güzel düşünmeni sağlamaya çalışıyorum burda hıh mısmılll... içini dökemiyormuş ben senin saçını başını yolarsam dökersin o zaman....

Son düzenleme:
Haksevercim randevu alırken netten tüp bebek bölümü bulamadım ben olsun artık bekleriz napcan mecburr :) en azından araştırırlar neden adet olamadığımı geç olduğumu falan allah tüm isteyenlere banada nasip etsin

Hepiniz sağolun kızlar, Ama sizinde dediğiniz gibi öyle bir ailenin yanında büyüyeceğine kavganın gürültünün içinde büyüyeceğine babasız büyüsün yavrum...
Haksever senin yazdıklarını okuyunca bende ağladım zaten hassasım akşamdan beri. Allah herkesin içine merhamet versin ne diyeyimki...

bu adi büyük kocanın nesi oluyor. pek büyükmüş maşallah.... soyları kuruyasıcalar...

Yuva kurmaya gelince benim eşim yapayalnız annesi babası bile yok ama yuva yıkmaya gelince başında bi sürü büyük...
O enişte bey de teyzesinin kocası. Gelinin elinden bir tabak yemek yememiş ama tek laf etmemiş pısırık adam bana gelince sülale reisi kesiliyo evimi boşalttırıyo. O..... anası da bi tabak almış gibi o eve babamın aldığı eşyaları toplayıp götürüyo...
Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın...

Öyle büyük ahım var ki hepsine, eşim de dahil... Allah yanlarına bırakmasın inşallah. Ve Allah bi daha onlarla karşılaştırmasın beni....

Iş çıkışına son 15 dk

evet.... (( bebekimi dinleyemicem...

bebek şaunda nasıl olduğunu tahmin edemiyorum malesef... muhtemelen için bomboştur bir çuval gibi ama evladın var, sen güzel ve güçlü küçük bir kadınsın, dik durman lazım...

kimseye koz verme içinin acısıyla, akraba konu komşu kimseye dert yanma, herkesin dost olmadığını senin üzüntünle mutlu olabileceklerini bil güvenme... Gün ola hayır ola inşallah... ben inanıyorum kocan seni seviyor ama dolduruşa geliyor..

benim kaynanam kocamada kötüydü o sebeple kocam dolduruşa gelmedi, kendisi diyor hala ben annemle geçinemem biliyorum, ayrılsak bile ona gitmem diye o sebeple beni hoş tutmaya çalışıyor... Keşke senin kaynanan da böyle gerçek yüzünü gçsterebilse kocana karşıdai, umarım kocan gerçektleri görür. artık oda annesinin evinde fazlalık, kadınlar için düşünülsede bu, erkekler içinde geçerli maalesef, dalgalar durulunca anlayacak anyayı konyayı ve senin kıymetini...

öpüyorum güzel yavrunla seni... yapabileceğimi düşündüğün bir şey olursa saat kaç olursa olsun ara beni ablanım ben senin unutma.

ah müjgan ahh yaktın beni dett bende yolarımki saçını başını ay hiç kavga edemem hemen aglarım uyuz uyuzzz:26:

en büyük suç kocnaın biliyormusun... ne kaynanana kız ne enişteye... adam adam olaydı karısına, evladına sahip çıkaydı....

Son düzenleme:

ah müjgan ahh yaktın beni dett bende yolarımki saçını başını ay hiç kavga edemem hemen aglarım uyuz uyuzzz:26:

canım ordada tahlil yapcaklar sonra tüp bebege yollucakalr gene aynı tahlilleri yaptırcakalr zman kaybı yanee:44:

bitanem ama sevketmeden tüp bebek bölümünden randevu alamıyosun olabilirmi acaba çünküöyle bölüm yazmıyo randevu sayfasında

Allah razı olsun canım benim. Şuan yapılabilecek bişey yok malesef.
Söylemen yeterli...

en büyük suç kocnaın biliyormusun... ne kaynanana kız ne enişteye... adam adam olaydı karısına, evladına sahip çıkaydı....

Aynen öyle. Hepsinin gözü bizim ayrılmamızdaydı zaten onlara hiç şaşırmadım da beni yıkan şey de kocam olacak karaktersizin bugüne kadar beni hep ezdirmesi, ve ayrılığın ikinci gününde hem beni hem çocuğunu hiçe sayıp evimi boşaltması. Gurursuz pislik bana çok eşya almış gibi anamın babamın getirdiklerini alıp götürmüş. Geçen gün demiştin ya çocuğum var diye mutluyum ama öyle birinden olduğu için içim acıyo...

:84::84::84::84:ben yeniyim ya kimseler beni çağarmıyor
çooooooooook geçmişler olsun.
nasıl da kızdırdım ama hadi geçmiş olsun pcne :))
ya ben zorunluluktan giremiyorum.eve gidince yatak nerdeydi diye arıyorum
ben de diyorum bu hatun neden whatsapptan yazdıklarıma cvp vermiyor.sebebi anlaşıldı :))

canım söylenecek her şeyi söylemiş kızlar.tanımıyorum seni ama inan çok içimacıdı.
insan o kadar emek verip de karşılığını alamayınca çok kırılıyor.
benim sana tavsiyem sevcanın da dediği gibi o taraftan biri aradığında sakın ha sakın kötü konuşma,kızma bağırma.onları suçlayacak bişi söyleme.olgun davranmaya çalış çok zor olsa da.eşine gelince,kolay mı aynı yastığa baş koymuşsunuz seni de oğlunu da özleyecek.eninde sonunda arayacak.işte o zaman ya telefona çıkma ya da kesin ve net konuş.tersleme kötü söz söyleme.ama net bir şekilde çok kırıldığını,neler hissettiğini neler düşündüğünü anlat.
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.özgenin yaşadıkları hiç güzel şeyler değil.ama anlattığı ortam da bu duruma güzel bir örnek ne yazık ki.işin içinde şiddet var.ayrıl demek kolay değil,yaşanmışlık en önemlisi ÇOCUK var.Allahım ikinize de akıl sakinliği ile düşünüp hayırlı bir karar almayı nasip etsin.
inan içim sızladı.hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…