- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
tüp bebek bölümünde hemen zaten seni raporluyolar canım yani bikac evrakalr var onları tamamlıyosun sonra 1-2 ay sonra carıyolar heyetten rapor cıkmış oluyo hayırlısı olsun hakkında randövüyü direk tüp bebekten alsaydın keşkebide oraya yönlendircek ordanda bikac ay sonraya randövü vercekler uzucak ama acelem yok diyosan sen bilirsin canım zaten fakülte sabır yeri taş çatlatıyolar valla
olmadım canım 14ü adet tarihim bakalım nasip ama agrılarım var belli gelcegi yani
duymadım zatwen kızım valla böle diyosunuz diye artık rahat rahat kkyada dökemiyorum içimi aileme anlatamıyorum arkadaşlarıma eşime burayada yaazamım içimde dolup dolup hasta olim ben zaten hıhh
nerde bu havuz ne kadar giriş ücreti güzelmiş bu plan tabi ben dahil olmıcam için pöff atıcam kendimi çekyattan sinirlerim bozuk
ne diyebilirim ki sana vuran elleri kırılsın ......çok şey sölemek isterdim ama boğazım düğümlendi ne denirki sen inancı tam birisin allah hakkında ne güzelini nasip etsin canım çok güzelsin rabbim nazarlardan korusun güzeller güzeli bi evladın var bazen onun iyiliği için yaptıkların belkide kötülüğüne oluyodur huzursuz bi evde büyümek mi yoksa ayrılmış anne babanın evladı olmakmı.. nasıl desem sana bilmiyorum ben babamın ölmesini isteyen bi cocugum hala daha öyle...çok küçük yaşlarımda bikaç mutlu günüm ve bikaç pinkik hatıramızdan başka iyi bişi yok hafızamda yoldan geçen bi adam dan farksız çocuklugumu gencligimi aldı elimden annemi aldı elimden... bazen dua ediyorum hidayete kavuşsun diye bazende dua ediyorum onun dogru yolu bulcagı yok ölsünde annem artık bizi sevsin diye... ömrüm kumarane içki masasından baba kaldırmak kahveden baba çarmakla geçti... huzurlu bi ev nedir bilmedim... birlikte hiç yemek yemedik desem yeridir annesinin evladı önünde sürekli aglaması ve siddet görmesi inan cok daha büyük tranvalar yaşatıyo insana ... şuan bogazım düğüm düğüm ve gözlerimden yaşları tutamıyorum senin içine çöken acını en azından hissediyorum ... babanı anneni üzgün görmek başka eş insanın en yakını oluyo onu bu şekilde görmek bambaşka olsa gerek senin için rabbime dua edicem en güzeli neyse hakkınızda o olsun ailen yanındaysa onlara güven ... allaha sıgın biz hep yanındayız istedigin zaman ( üzgünüm cok üzgünümmm
bu adi büyük kocanın nesi oluyor. pek büyükmüş maşallah.... soyları kuruyasıcalar...
Iş çıkışına son 15 dk
canım yaa babanın bu kadar olduğunu bilmiyordum ben(( ben sadece ilgisiz sanmıştım... evet böyle durumlarda ayrılmaları en iyisi annelerin ama işte anne çoğu zaman katlanmak durumda kalıyor...
inşallah adet olmazsın....
bu arada sinir etme kız beni, sana akılda verilmiyor diplomasız jinek. olduğun için... üstü kapaklı güzel düşünmeni sağlamaya çalışıyorum burda hıh mısmılll... içini dökemiyormuş ben senin saçını başını yolarsam dökersin o zaman....
Haksevercim randevu alırken netten tüp bebek bölümü bulamadım ben olsun artık bekleriz napcan mecburr :) en azından araştırırlar neden adet olamadığımı geç olduğumu falan allah tüm isteyenlere banada nasip etsin
Yuva kurmaya gelince benim eşim yapayalnız annesi babası bile yok ama yuva yıkmaya gelince başında bi sürü büyük...
O enişte bey de teyzesinin kocası. Gelinin elinden bir tabak yemek yememiş ama tek laf etmemiş pısırık adam bana gelince sülale reisi kesiliyo evimi boşalttırıyo. O..... anası da bi tabak almış gibi o eve babamın aldığı eşyaları toplayıp götürüyo...
Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın...
Öyle büyük ahım var ki hepsine, eşim de dahil... Allah yanlarına bırakmasın inşallah. Ve Allah bi daha onlarla karşılaştırmasın beni....
canım yaa babanın bu kadar olduğunu bilmiyordum ben(( ben sadece ilgisiz sanmıştım... evet böyle durumlarda ayrılmaları en iyisi annelerin ama işte anne çoğu zaman katlanmak durumda kalıyor...
inşallah adet olmazsın....
bu arada sinir etme kız beni, sana akılda verilmiyor diplomasız jinek. olduğun için... üstü kapaklı güzel düşünmeni sağlamaya çalışıyorum burda hıh mısmılll... içini dökemiyormuş ben senin saçını başını yolarsam dökersin o zaman....
Haksevercim randevu alırken netten tüp bebek bölümü bulamadım ben olsun artık bekleriz napcan mecburr :) en azından araştırırlar neden adet olamadığımı geç olduğumu falan allah tüm isteyenlere banada nasip etsin
ah müjgan ahh yaktın beni dett bende yolarımki saçını başını ay hiç kavga edemem hemen aglarım uyuz uyuzzz :26:
ah müjgan ahh yaktın beni Dett bende yolarımki saçını başını ay hiç kavga edemem hemen aglarım uyuz uyuzzz :26:
Canım ordada tahlil yapcaklar sonra tüp bebege yollucakalr gene aynı tahlilleri yaptırcakalr zman kaybı yanee:44:
evet....(( bebekimi dinleyemicem...
bebek şaunda nasıl olduğunu tahmin edemiyorum malesef... muhtemelen için bomboştur bir çuval gibiama evladın var, sen güzel ve güçlü küçük bir kadınsın, dik durman lazım...
kimseye koz verme içinin acısıyla, akraba konu komşu kimseye dert yanma, herkesin dost olmadığını senin üzüntünle mutlu olabileceklerini bil güvenme... Gün ola hayır ola inşallah... ben inanıyorum kocan seni seviyor ama dolduruşa geliyor..
benim kaynanam kocamada kötüydü o sebeple kocam dolduruşa gelmedi, kendisi diyor hala ben annemle geçinemem biliyorum, ayrılsak bile ona gitmem diye o sebeple beni hoş tutmaya çalışıyor... Keşke senin kaynanan da böyle gerçek yüzünü gçsterebilse kocana karşıdai, umarım kocan gerçektleri görür. artık oda annesinin evinde fazlalık, kadınlar için düşünülsede bu, erkekler içinde geçerli maalesef, dalgalar durulunca anlayacak anyayı konyayı ve senin kıymetini...
öpüyorum güzel yavrunla seni... yapabileceğimi düşündüğün bir şey olursa saat kaç olursa olsun ara beni ablanım ben senin unutma.
en büyük suç kocnaın biliyormusun... ne kaynanana kız ne enişteye... adam adam olaydı karısına, evladına sahip çıkaydı....
bitanem ama sevketmeden tüp bebek bölümünden randevu alamıyosun olabilirmi acaba çünküöyle bölüm yazmıyo randevu sayfasında
telefonla alcaksın ki zaten 2952525 fakülte tüp bebek bölümü
oşş bulduk beyaa:)
çocuklarım iyi Talha yeni okuluna gitti bugün misaifr öğrenci olarak, aradı beni az önce hiç beğenmedim okulu diyor:)
dedim babana söyleyim ozaman karşımızdaki devlet okuluna versin seni dedimm ses yok:)) ardada da su çiçeiğ çıkıyor galiba..
dün cildiyeye götürdüm sabahtan sıcaktan olmuş ddedi krem kaşıntı şurubu verdi gönderdi..
bende arkadaşlarla fsmdeydim dün..ardayı almaya bir gittim ardanın her tarafı kabarmış kırmızı şekilde..annem su çiçeği diyor..bugün dr. aradım saat 4ten sonra görüşebilirmiş şuan müsait olamıyormuş..ay sinir oldum ya anlamadı bile öküz..
çokta huysuz..
bende sana bir tane geçiririmmmmmmmmmkaderimmiş:)
ben gezmelerdeyim canım..ama pcde sorun vardı hem..onu yaptırdı kocacım..
sen sanki hep burdaymış gibii:)arada gel birde watşap varmış sendede bendede var ama arda karıştırmış ve açamıyorum artık..onu geri yükleyip konuşuruz ordanda:)
hoş buldumm..canım önüzümüz yaz elbet buluşuruz..
allah hep böyle mutluluklarla ağlatsın inşallah..
kıyamam ona ya maşallah güzelim benimm...nazar boncuğu taksaydın kızına..allah nazardan korusun o güzelliğini..
çooooooooook geçmişler olsun.:84::84::84::84:ben yeniyim ya kimseler beni çağarmıyor
hee yenilere buluşmak yasakkk :)
buraya yazdıkya arkadaşım adrese davetiyemi postalıcaz...
Not: genelde böyle diyenlerde ilk 5-10buluşmaya katılmıyor.... bakınız ahilla,yinuse
canım söylenecek her şeyi söylemiş kızlar.tanımıyorum seni ama inan çok içimacıdı.Biz çıkarken tam adam gibi adam dediğim kocam evlendikten sonra bana kaplan ailesine kedi oldu.
Ben gelmeden önce hepsiyle tartıştığında ağırlığını koyan adam benden sonra onlar azarladılar benimki sustu, bi annesi babası değil bütün sülalesi benim evime karışır oldu, beni savunan bi eşim olmadığından istedikleri gibi kullandılar ama yine kötü oldum herzaman.
Kaynatamın görümcemin parasını kenara attılar eşimin aylığının tamamını ben kirada olduğum halde hastane yollarında yiyip bitirdiler. Bende gerizekalı eşime biz kirayı faturaları nasıl ödiycez, çocuğa neyle mama alıcam ben dediğimde bileziğin var ya bozdur öde dedi.
En son buraya geliceğim gün, anneme hastaneye bi kaç çeşit yemek yap götür ordan terminale geçersin dedi, ben de ; çocukla valizle nasıl taşıycam hastaneye yemeği dedim. Kötü oldum. Kavga ettik, kavga büyüdü bana vurdu, herzamanki gibi. Annemi aradım, babama söyle ben geri dönmiycem gelince dedim. Annem her anne gibi babama söylemedi tabi, gel kızım burada konuşuruz dedi. Ama benimki tutuşmuş, evden çıkıp babamı aramış. Beni şikayet etmiş, babam hastanede baba biliyosun, o da onlara para harcamama kızıyo, hastalıklarında da mı bakmıycam babamlara diye kendini haklı çıkarmak için eksik uyduruk anlatmış. Babam ben buraya geldim iki gün sonra açtı konuyu detaylı anlattım. Artık yeter dedi. Ya bi büyükleri gelsin tatlıya bağlayalım ya seni göndermiyorum dedi. Bende aynısını eşime söyledim. Bi büyüğü aradı beni ve biz çalışıyoruz gelemeyiz, ya sen gel ya da evi taşırız kaynanana, kocan da oraya yerleşir sen de ne yaparsan yap dedi. İyi nasıl biliyosanız öyle yapın dedim kapattı yüzüme telefonu oç.
Dün komşulardan bi haber geldi, kamyon getirip evi taşımışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?