Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar bebek arkadaşımıza çok üzüldüm.konuşmak isterim kendisiyle.ama nosu yok bende.
biriniz bana yollayabilir mi özelden ya da telefondan msjla???

hadi şu ziyaretçiler neyse gün içinde giriyorsunuz da,sabah sabah be arkadaşım gidin uyuyun :81:

canım ya hep aklıma geliyordu bari şimdi sorayım sen işe gitmek için kaçta uyanıyorsun???
ben yorgunluktan yataktan çıkamıyorum 8de kalkıyorum.böyle uzakta çalışanlara kıyamıyorum...

CANIM 6,30 DA KALKIYORUM.
hele bu gece 3 te uyudum...
nasıl uykum var anlatamam...

kızım sabaha karşı ağlamış eşim gitmiş başına, ben annemi çağırdım sen git diyormuş, eşimde kızım annen uyuyor seni duymadı bile demiş, kızımda annem yok dimi gitti dimi diyormuş... Ayy yavrum benim acaba bırakıp gideceğimimi düşünüyor :) sonra eşim getirmiş yanıma yatırmış bak annen burda diyormuş bi sarılmadın bile çocuğa vijdansız diyo ulan dedim insanım bende uyutmadınız bi gidin ya....

Günaydınnnnn çiçeklerim Hafta sonuna 1 gün kalması sebebiyle neşem yerine gelmeye başladı :)
çalışanlar ne iş yapıyorsunuz merak ettim aydınlatın beni

Ayyy yavrum nasıl da korkmuş annesi gidecek diye
bu arada sevcan dikkat ettim de senin kız pek bi anneci.
kız çocukları genelde babacı olur
Günaydınnnnn çiçeklerim Hafta sonuna 1 gün kalması sebebiyle neşem yerine gelmeye başladı :)
çalışanlar ne iş yapıyorsunuz merak ettim aydınlatın beni
almanca-ingilizce öğretmenliği emeklisi bi halı yıkamacıyım

ayyy ebnde sabah neden bugün cuma değiiiiiilllll diye diye geldim işe...

Ben muhasebeciyim canım. Otomotiv sektöründe. Farbrikada :)

ooo iyimiş işin ama muasebede kafa yoruyor ya üfff sıkıcı senin işin benimki gibi keşke diyorum daha eğlenceli işim olsaydı :)

Nasıl insanlara bulaştım bilmiyorum. Şimdi de eşim dün abimi aramış, benim anlatıcaklarım var oraya gelince sonra siz onun yüzüne bile bakmıycaksınız demiş. Ben çok şer.....z gördüm ama bu kadarını görmemiştim...

Ayyy yavrum nasıl da korkmuş annesi gidecek diye
bu arada sevcan dikkat ettim de senin kız pek bi anneci.
kız çocukları genelde babacı olur

almanca-ingilizce öğretmenliği emeklisi bi halı yıkamacıyım

yok be canım nerdeee baba delisi...

bebekleri konuşturmaca oynuyoruz :) ben oyuncak bebeğe soru soruyorum o cevaplıyor. işte okula gidiyomusun, adın ne vs.
en çok annenimi seviyorsun babanımı diyorum. Aaaannn, babacını, babacını ceviyormuş. gözlerinide patlatıyor...

sanırım sana iftira atıcak ya da senin anlattıklarını yoluna koymak için çabalarını nasıl anladıysa öyle anlatacak.
yazık...gerçekten yazık...Allahtan ailen yanıında seni dinliyorlar.olaylara tek tarafı dinleyip yaklaşmıyorlar.

iftirayadamı başlıcak... ne alaka neler anlatacak acaba...
Yüzüne bakılacak hal bırak kardeşim ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…