Günaydın kızlar...
günaydın canım nasılsın?
Kızlar size de günaydın
iyiyim canım bende...
canım ya hep aklıma geliyordu bari şimdi sorayım sen işe gitmek için kaçta uyanıyorsun???
ben yorgunluktan yataktan çıkamıyorum 8de kalkıyorum.böyle uzakta çalışanlara kıyamıyorum...
Günaydınnnnn çiçeklerimHafta sonuna 1 gün kalması sebebiyle neşem yerine gelmeye başladı :)
çalışanlar ne iş yapıyorsunuz merak ettim aydınlatın beni
Ayyy yavrum nasıl da korkmuş annesi gidecek diyeCANIM 6,30 DA KALKIYORUM.
hele bu gece 3 te uyudum...
nasıl uykum var anlatamam...
kızım sabaha karşı ağlamış eşim gitmiş başına, ben annemi çağırdım sen git diyormuş, eşimde kızım annen uyuyor seni duymadı bile demiş, kızımda annem yok dimi gitti dimi diyormuş... Ayy yavrum benim acaba bırakıp gideceğimimi düşünüyor :) sonra eşim getirmiş yanıma yatırmış bak annen burda diyormuş bi sarılmadın bile çocuğa vijdansız diyoulan dedim insanım bende uyutmadınız bi gidin ya....
almanca-ingilizce öğretmenliği emeklisi bi halı yıkamacıyımGünaydınnnnn çiçeklerimHafta sonuna 1 gün kalması sebebiyle neşem yerine gelmeye başladı :)
çalışanlar ne iş yapıyorsunuz merak ettim aydınlatın beni
ayyy ebnde sabah neden bugün cuma değiiiiiilllll diye diye geldim işe...
Ben muhasebeciyim canım. Otomotiv sektöründe. Farbrikada :)
ooo iyimiş işin ama muasebede kafa yoruyor ya üfff sıkıcı senin işin benimki gibi keşke diyorum daha eğlenceli işim olsaydı :)
bebekcim nasılsın arkadaşım?
ailen nerdeydi senin?
Ayyy yavrum nasıl da korkmuş annesi gidecek diye
bu arada sevcan dikkat ettim de senin kız pek bi anneci.
kız çocukları genelde babacı olur
almanca-ingilizce öğretmenliği emeklisi bi halı yıkamacıyım
Nasıl insanlara bulaştım bilmiyorum. Şimdi de eşim dün abimi aramış, benim anlatıcaklarım var oraya gelince sonra siz onun yüzüne bile bakmıycaksınız demiş. Ben çok şer.....z gördüm ama bu kadarını görmemiştim...
Nasıl insanlara bulaştım bilmiyorum. Şimdi de eşim dün abimi aramış, benim anlatıcaklarım var oraya gelince sonra siz onun yüzüne bile bakmıycaksınız demiş. Ben çok şer.....z gördüm ama bu kadarını görmemiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?