aaaa ne güzel benim de ablam orda.sen ne taraftasınİstanbul canım.
bak seen zilliyeyok be canım nerdeee baba delisi...
bebekleri konuşturmaca oynuyoruz :) ben oyuncak bebeğe soru soruyorum o cevaplıyor. işte okula gidiyomusun, adın ne vs.
en çok annenimi seviyorsun babanımı diyorum. Aaaannn, babacını, babacını ceviyormuş.gözlerinide patlatıyor...
Beylikdüzü- avcılar tarafı canım.
senin işin ne ki???
bebek bu hale nasıl geldiniz, birden mi oldu, anlamadım, örneğin istanbula gideceğin günün, öncesinde nasıldınız? ne bileyim yaa insanın biraz olsun içi sızlar, senin kocanda neden bu yok... insanın şu noktaya gelebilmesi için sanırım aylarca ayrı kalması gerekir.
ne palnlıyorsun bakimben tekstil firmasında planlamacıyım :)
canım yazdıklarının beğenilcek yanı yok ama sitede de beğenme butonu yokSevcancım ben onun ailesinin işlerine koşturunca biz huzurluyuz bigün yoruldum gitmiyorum diyince kanlı bıçaklı...
Resmen beni köle olarak kullandı da kullandırdı da. Bende hep babam kendin gittin mecbur katlanıcaksın dedi diye elim kolum bağlı huzurum için katlandım. Bizim nerden baksan haftada en az bir defa kavgamız vardı. Ben evleneli 1,5 seneye yakın oldu ben eşimle çıkıp gezdiğimi eğlendiğimi bilmem. Sürekli ya teyzesinin işlerine ya annesinin işlerine vs koşar beni de peşinden sürükler. Ben şuraya gelmeden önce çocuğuma farklı yemekler mamalar yaptığım olmadı. Hep en kısa sürede ne yapılabilirse onu yaptım çünkü ayağımı uzatıp evimde rahat rahat oturamadım. Çocuk hep yürüteç üzerinde geldi bu güne. O kadar doluyum ki.... Teyzesi yeni düğün yaptı, gelinini bir görsen altlı üstlü oturmalarına rağmen çeker kapısını oturur iki üç günde bir yarım saat bir araya gelirler. Misafire hizmetmiş gidip bir işine yardım etmekmiş, hiç yok. Ama o benden daha iyi. Çünkü sı.an sevilir!
Benim karaktersiz eşim yüzünden ben gittiğim hiçbir akrabanın evinde bile misafir gibi oturup çocuğumla ilgilenemem. Çocuğu alır tutar ben kalkar işle uğraşırım gittiğimiz yerler. Resmen çocuğum yanımda ama ona hasret yaşıyodum orada. Eşimi desen birgün işten sonra evde yalnız yemek yiyip oturup bir film bir tv izlediğimizi muhabbet ettiğimizi hatırlamıyorum. Evim ayrıldı ama ya eşim anasının yanında ya da hep beraber oradayız. Orada olduğumuzda da onlar oturma odasında ben mutfakta yemek bulaşık vs. Evliliğimde özlediğim tek bir günüm yok... Eşim 1,300 maaş alır, istesek onunla rahat rahat geçiniriz gezer tozarız bile ama ben üstüme başıma bişey aldığımı bilmem, gezip eğlendiğimi bilmem. Böyle şeyler anlatılmaz aslında ama insan dolunca biri dokunsa dökülüyo böyle. Kaynanamın evim ayrı olmasına rağmen gezmeme karışması, görümcem eve en erken 10 da gelir ona laf yok. Ben arada bir sizlerle buluşuyorum diye o çocuğu hasta edicen, sen de ne çok geziyon. Para bol heralde vs vs sürekli laf sokmaları. Evi ne zaman yapıyosunuz, sizin buraya gelme niyetiniz yok diye eşimin başının etini yediler yediler, sözde altın yükselsin de bileziklerimi bozdurayım diye beklerken aptal kocam sırf onlar ikna olsun diye apar topar eve başladı, ama yine yaranamadık. İnşaat pisliği oluyor haliyle kaynatamın suratını bir görsen utanmasa çıkın gidin diyecek. Kaynanam desen başlayın öyle olcak böyle destek olcam diye bi sürü palavra attı şimdi başladık bende para yok dedi çektş kendini kenara, bahçe tarafına da kendine bir oda yaptırıyo bize onun da 1000 lira masrafını yükledi. Yani nerden baksam bu evliliğe işkence... Şimdi inşallah buraya gelip de babamı ikna etmezler barışmaya. Çünkü ben artık bu hayatı yaşamaktan bıktım....
Sevcancım ben onun ailesinin işlerine koşturunca biz huzurluyuz bigün yoruldum gitmiyorum diyince kanlı bıçaklı...
Resmen beni köle olarak kullandı da kullandırdı da. Bende hep babam kendin gittin mecbur katlanıcaksın dedi diye elim kolum bağlı huzurum için katlandım. Bizim nerden baksan haftada en az bir defa kavgamız vardı. Ben evleneli 1,5 seneye yakın oldu ben eşimle çıkıp gezdiğimi eğlendiğimi bilmem. Sürekli ya teyzesinin işlerine ya annesinin işlerine vs koşar beni de peşinden sürükler. Ben şuraya gelmeden önce çocuğuma farklı yemekler mamalar yaptığım olmadı. Hep en kısa sürede ne yapılabilirse onu yaptım çünkü ayağımı uzatıp evimde rahat rahat oturamadım. Çocuk hep yürüteç üzerinde geldi bu güne. O kadar doluyum ki.... Teyzesi yeni düğün yaptı, gelinini bir görsen altlı üstlü oturmalarına rağmen çeker kapısını oturur iki üç günde bir yarım saat bir araya gelirler. Misafire hizmetmiş gidip bir işine yardım etmekmiş, hiç yok. Ama o benden daha iyi. Çünkü sı.an sevilir!
Benim karaktersiz eşim yüzünden ben gittiğim hiçbir akrabanın evinde bile misafir gibi oturup çocuğumla ilgilenemem. Çocuğu alır tutar ben kalkar işle uğraşırım gittiğimiz yerler. Resmen çocuğum yanımda ama ona hasret yaşıyodum orada. Eşimi desen birgün işten sonra evde yalnız yemek yiyip oturup bir film bir tv izlediğimizi muhabbet ettiğimizi hatırlamıyorum. Evim ayrıldı ama ya eşim anasının yanında ya da hep beraber oradayız. Orada olduğumuzda da onlar oturma odasında ben mutfakta yemek bulaşık vs. Evliliğimde özlediğim tek bir günüm yok... Eşim 1,300 maaş alır, istesek onunla rahat rahat geçiniriz gezer tozarız bile ama ben üstüme başıma bişey aldığımı bilmem, gezip eğlendiğimi bilmem. Böyle şeyler anlatılmaz aslında ama insan dolunca biri dokunsa dökülüyo böyle. Kaynanamın evim ayrı olmasına rağmen gezmeme karışması, görümcem eve en erken 10 da gelir ona laf yok. Ben arada bir sizlerle buluşuyorum diye o çocuğu hasta edicen, sen de ne çok geziyon. Para bol heralde vs vs sürekli laf sokmaları. Evi ne zaman yapıyosunuz, sizin buraya gelme niyetiniz yok diye eşimin başının etini yediler yediler, sözde altın yükselsin de bileziklerimi bozdurayım diye beklerken aptal kocam sırf onlar ikna olsun diye apar topar eve başladı, ama yine yaranamadık. İnşaat pisliği oluyor haliyle kaynatamın suratını bir görsen utanmasa çıkın gidin diyecek. Kaynanam desen başlayın öyle olcak böyle destek olcam diye bi sürü palavra attı şimdi başladık bende para yok dedi çektş kendini kenara, bahçe tarafına da kendine bir oda yaptırıyo bize onun da 1000 lira masrafını yükledi. Yani nerden baksam bu evliliğe işkence... Şimdi inşallah buraya gelip de babamı ikna etmezler barışmaya. Çünkü ben artık bu hayatı yaşamaktan bıktım....
muhasebeciyim canım bende...cumartesi çalışıyorum malesef sevinemiyorum bile :2:günaydınnnnn çiçeklerimHafta sonuna 1 gün kalması sebebiyle neşem yerine gelmeye başladı :)
çalışanlar ne iş yapıyorsunuz merak ettim aydınlatın beni
ayyy ebnde sabah neden bugün cuma değiiiiiilllll diye diye geldim işe...
Ben muhasebeciyim canım. Otomotiv sektöründe. Farbrikada :)
ben tekstil firmasında planlamacıyım :)
hayat kırmızıçilek naber???
Sevcancım ben onun ailesinin işlerine koşturunca biz huzurluyuz bigün yoruldum gitmiyorum diyince kanlı bıçaklı...
canım kumsaz var..Yalova demişken biz gün arkadaşlarla plan yaptık 3 günlüğüne yalovaya gidicez gibi:)havuz benimde aklıma geldi ama marmarada girilebilecek adam gibi deniz yok, yalova taraflarında var oraları da uzak gelmez mi?
gel canım senide görmüş oluruz..:84::84::84::84:ben yeniyim ya kimseler beni çağarmıyor
bende geleyim bende bacağımın alt kısmına istiyorum sandalet giyince gözüksün:)beraber gidelim dövme yaptırmaya dicemde guzum, senin hiç vaktin olmuyor nasıl giderizki :)) bu arada ben silinebilir istiyorum sıkılırım çünkü bir süre sonra, biraz hevesimi alayım....
Nerene yaptırıcan senkalbinin üzerinemi yoksa
al canım sende adama madem ihtiyacı var..kirmizicilek16 babalar günü hediyesi alcakmısınız?
benimki bekliyor, kendisi analar günü hediyesi aldı sankideiyiki bi yaşgünü hediyesi almış.
yüzsüz yaaa
yok canım bu dönem bitti zaten dün sadece okul müdürü çağırmış misafir öğrencimiz olsun bir günlüğüne demiş..hayat geçmiş olsun arkadaşım Ardaya. bu arada büyük oğlun okul mu değiştirdi? seneye yeni dönemde başlamayacakmıydı?
bizdede doğum günleri ve evlilik yıl dönümünde hediye alınır..kırmızıya sormuşsun ama ben cevaplayayım.
benimki almayacağımı bildiği için beklemez...
bizde doğum günleri dışında hediye alınmaz.
al sende adama:):)) saol canım
bizde doğum gününde bile alınmazdı, ama almışya bikere laf çarpıtıpduruyor...
:) ihtiyaçlarıda var pantolon ayakkabı gibi.
hahha:)) aynı benimkide almadı ama kutladı öptü:)bende kutlarım öperim yeter:)yok be ne alcam o bana almadı analar gününde
aaaaaa nedennn şok oldummBiz boşanıyoruz sanırım kızlar...
bu kadar hızlımı?? şoklardayım evini nasıl taşırlar sen yokken..ne görmemiş insan bunlar..Biz çıkarken tam adam gibi adam dediğim kocam evlendikten sonra bana kaplan ailesine kedi oldu.
Ben gelmeden önce hepsiyle tartıştığında ağırlığını koyan adam benden sonra onlar azarladılar benimki sustu, bi annesi babası değil bütün sülalesi benim evime karışır oldu, beni savunan bi eşim olmadığından istedikleri gibi kullandılar ama yine kötü oldum herzaman.
Kaynatamın görümcemin parasını kenara attılar eşimin aylığının tamamını ben kirada olduğum halde hastane yollarında yiyip bitirdiler. Bende gerizekalı eşime biz kirayı faturaları nasıl ödiycez, çocuğa neyle mama alıcam ben dediğimde bileziğin var ya bozdur öde dedi.
En son buraya geliceğim gün, anneme hastaneye bi kaç çeşit yemek yap götür ordan terminale geçersin dedi, ben de ; çocukla valizle nasıl taşıycam hastaneye yemeği dedim. Kötü oldum. Kavga ettik, kavga büyüdü bana vurdu, herzamanki gibi. Annemi aradım, babama söyle ben geri dönmiycem gelince dedim. Annem her anne gibi babama söylemedi tabi, gel kızım burada konuşuruz dedi. Ama benimki tutuşmuş, evden çıkıp babamı aramış. Beni şikayet etmiş, babam hastanede baba biliyosun, o da onlara para harcamama kızıyo, hastalıklarında da mı bakmıycam babamlara diye kendini haklı çıkarmak için eksik uyduruk anlatmış. Babam ben buraya geldim iki gün sonra açtı konuyu detaylı anlattım. Artık yeter dedi. Ya bi büyükleri gelsin tatlıya bağlayalım ya seni göndermiyorum dedi. Bende aynısını eşime söyledim. Bi büyüğü aradı beni ve biz çalışıyoruz gelemeyiz, ya sen gel ya da evi taşırız kaynanana, kocan da oraya yerleşir sen de ne yaparsan yap dedi. İyi nasıl biliyosanız öyle yapın dedim kapattı yüzüme telefonu oç.
Dün komşulardan bi haber geldi, kamyon getirip evi taşımışlar...
tühlerim ürperditüp bebek bölümünde hemen zaten seni raporluyolar canım yani bikac evrakalr var onları tamamlıyosun sonra 1-2 ay sonra carıyolar heyetten rapor cıkmış oluyo hayırlısı olsun hakkında randövüyü direk tüp bebekten alsaydın keşkebide oraya yönlendircek ordanda bikac ay sonraya randövü vercekler uzucak ama acelem yok diyosan sen bilirsin canım zaten fakülte sabır yeri taş çatlatıyolar valla
olmadım canım 14ü adet tarihim bakalım nasip ama agrılarım var belli gelcegi yani
duymadım zatwen kızım valla böle diyosunuz diye artık rahat rahat kkyada dökemiyorum içimi aileme anlatamıyorum arkadaşlarıma eşime burayada yaazamım içimde dolup dolup hasta olim ben zaten hıhh
nerde bu havuz ne kadar giriş ücreti güzelmiş bu plan tabi ben dahil olmıcam için pöff atıcam kendimi çekyattan sinirlerim bozuk
ne diyebilirim ki sana vuran elleri kırılsın ......çok şey sölemek isterdim ama boğazım düğümlendi ne denirki sen inancı tam birisin allah hakkında ne güzelini nasip etsin canım çok güzelsin rabbim nazarlardan korusun güzeller güzeli bi evladın var bazen onun iyiliği için yaptıkların belkide kötülüğüne oluyodur huzursuz bi evde büyümek mi yoksa ayrılmış anne babanın evladı olmakmı.. nasıl desem sana bilmiyorum ben babamın ölmesini isteyen bi cocugum hala daha öyle...çok küçük yaşlarımda bikaç mutlu günüm ve bikaç pinkik hatıramızdan başka iyi bişi yok hafızamda yoldan geçen bi adam dan farksız çocuklugumu gencligimi aldı elimden annemi aldı elimden... bazen dua ediyorum hidayete kavuşsun diye bazende dua ediyorum onun dogru yolu bulcagı yok ölsünde annem artık bizi sevsin diye... ömrüm kumarane içki masasından baba kaldırmak kahveden baba çarmakla geçti... huzurlu bi ev nedir bilmedim... birlikte hiç yemek yemedik desem yeridir annesinin evladı önünde sürekli aglaması ve siddet görmesi inan cok daha büyük tranvalar yaşatıyo insana ... şuan bogazım düğüm düğüm ve gözlerimden yaşları tutamıyorum senin içine çöken acını en azından hissediyorum ... babanı anneni üzgün görmek başka eş insanın en yakını oluyo onu bu şekilde görmek bambaşka olsa gerek senin için rabbime dua edicem en güzeli neyse hakkınızda o olsun ailen yanındaysa onlara güven ... allaha sıgın biz hep yanındayız istedigin zaman ( üzgünüm cok üzgünümmm
bunlar senimi istemedi bebek canım ya ben anlıyamıyorum.. bunlar palnmı yapmış yoksa,sen gittiğin gibi eşyaların toplanmazdıYuva kurmaya gelince benim eşim yapayalnız annesi babası bile yok ama yuva yıkmaya gelince başında bi sürü büyük...
O enişte bey de teyzesinin kocası. Gelinin elinden bir tabak yemek yememiş ama tek laf etmemiş pısırık adam bana gelince sülale reisi kesiliyo evimi boşalttırıyo. O..... anası da bi tabak almış gibi o eve babamın aldığı eşyaları toplayıp götürüyo...
Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın...
Öyle büyük ahım var ki hepsine, eşim de dahil... Allah yanlarına bırakmasın inşallah. Ve Allah bi daha onlarla karşılaştırmasın beni....
bu sefer çıkmaz inşallah:)ya ben kaçkere niyetlendim de hep aksilik çıktı ama(
uykularını okumak için bozuyorlar:)allahın manyakları gidin uyunnnhadi şu ziyaretçiler neyse gün içinde giriyorsunuz da,sabah sabah be arkadaşım gidin uyuyun :81:
3 saat uykuylamıCANIM 6,30 DA KALKIYORUM.
hele bu gece 3 te uyudum...
nasıl uykum var anlatamam...
kızım sabaha karşı ağlamış eşim gitmiş başına, ben annemi çağırdım sen git diyormuş, eşimde kızım annen uyuyor seni duymadı bile demiş, kızımda annem yok dimi gitti dimi diyormuş... Ayy yavrum benim acaba bırakıp gideceğimimi düşünüyor :) sonra eşim getirmiş yanıma yatırmış bak annen burda diyormuş bi sarılmadın bile çocuğa vijdansız diyoulan dedim insanım bende uyutmadınız bi gidin ya....
ben 2009dan beri ev hanımıyım..oğlum nedeniyle işimi bırakmıştım..şimdi oğlıumu okula verince işime geri dönücem:) tekstil imalat yapıyoruz biz..Günaydınnnnn çiçeklerimHafta sonuna 1 gün kalması sebebiyle neşem yerine gelmeye başladı :)
çalışanlar ne iş yapıyorsunuz merak ettim aydınlatın beni
eşin kayışı koparmış..allah merhamet versin..Nasıl insanlara bulaştım bilmiyorum. Şimdi de eşim dün abimi aramış, benim anlatıcaklarım var oraya gelince sonra siz onun yüzüne bile bakmıycaksınız demiş. Ben çok şer.....z gördüm ama bu kadarını görmemiştim...
canım sende bitmiş gibiSevcancım ben onun ailesinin işlerine koşturunca biz huzurluyuz bigün yoruldum gitmiyorum diyince kanlı bıçaklı...
hayat kırmızıçilek naber???
canım hizmet etmekte güzeldir, ama kadir kıymet bilene... Ne kadar çok vermişsin, hep fazlasını istemişler, ama her ailede böyledir bu. evlatlarının evlendiğini bir türlü kabullenemeyişleri, kocanında evlendiğini, idrak edememesi, anladığım kadarıyla.
Laf sokmalar hep oluyor, biraz görmezden duymazdan gelmek en iyisi aslında... Kocanla kapınızı kapatıp biraz sakin birbirinizi dinlemeniz gerekiyor...
Eşin biraz değerini bilse herşey çözülecek, kaynanalar ve tarafları hep böyledir zaten, varsa yoksa kendi çocukları, aslında insanlar genel anlamıyla böyle değil mi? bana, ablan mı eniştenmi deseler dinlemeden olayı, ablam derim, ki evladım için ne yaparım düşünemiyorum bile.
Kocalar değer gösterince aileside değer gösteriyor, balık baştan kokmuş malesef.
Ama ben hala gemileri yakacak bir sebep göremedim. kocan neyine güvendi de anasına koştu hala anlamış değilim... Bazen kocadan geçiliyor, eminim kocalarda bizden geçiyor ama çocuktan vazgeçmek çok acı birşey, eşinde küçük henüz idrak edemediğini düşünüyorum.... İnşallah biraz merhamet gelsin kalbinede, olayları birde senin tarafından anlasın... Ayrılmayın inşallah...
ayrıca sende sürekli kendini onun bunun geliniyle, görümcenle kıyaslıyorsun, mutlu olabilmek için en önce bunları bırakmalıydın... Sen bir tanesin sorun sen de değil bunu bil önce, kimbilir onlarında ne dertleri var,
1,5 sende çok değil yani bir evlilikte gezemedik edemedik diyecek kadar, kendini soğutma diye diyorum... kaynanalar Gelmeyede bıkıyorlar, siz gitmeyede bıkacaktınız. tam artık aile olduğunuzu anlamanız gereken zamanda, evinizi ayırmışken, siz hop başa döndünüz...
Kestirip atma, tamam koşa koşada gitme biraz süründür, kolay değil sen tırnaklarınla kurdun o yuvayı...
ben sana diyorum ama benim kocamda böyle, tek fark benim kaynanamın bana başka, kocama başka davranmaması, bu sebeple kocam biliyor kimin ne olduğunu...
birde abin diyememiş mi? kocana, sen dövesin diyemi verdik o kızı sana.
gücü sana mı yetmiş. karşılık alamayacağını biliyor tabi erkekse abinle yada babanla dalaşa girsin...
Ayrıca benim kocam bana vurursa (allah korusun) karşılığını çok güzel alır... sen ne yaptın bebek öyle bekledinmi?
Canım benim de derdim hizmet etmek değil ama aileden biri gibi değil de hizmetçi gibi kullanılmak benim zoruma giden.Kocamla kapımızı kapatıp oturma şansımız yok, ya benim aptal alıştığı için hadi annemlere gidelim der ya onlar arar bişey için çağırırlar. Onlar gemileri yakmaya bahane arıyorlardı benim olmayışımı fırsat bilip beyinsiz kocamın beynine girmişler. Ben onlara gelmiyorum demedim sadece babam bi büyükle konuşmadan göndermiyorum bu defa yeter yediğin dayaklar, madem o olgun değil bende onlardan olgun olan biriyle konuşayım size yol göstersin dedi. Biri gelsin babam öyle gönderecek dedim, akşama kadar gelmezsen taşırız evi dediler taşıdılar.
Gezmek eğlenmekten kastım biz en basitinden bi mahalle parkında bile oturmadık kocamla. Bi akşam hadi azıcık dolaşalım demeye bile ne zaman oldu ne gezecek adam! Kaynanam hiç bıkmadı. Hep oğlu dizinin dibinde olsun istedi. Ya düşün Sevcan biz onlarla otururken ben oturma odasında yalnızken eşim odaya girdiğinde bas bas bağırıp da oğlunu yanına çağıran bi kadındı o...
Keşke benim kocamda kimin ne olduğunu bilse de ona göre tavrını koysa. Keşke erkek olmayı başarabilseydi...
Canım benim de derdim hizmet etmek değil ama aileden biri gibi değil de hizmetçi gibi kullanılmak benim zoruma giden.Kocamla kapımızı kapatıp oturma şansımız yok, ya benim aptal alıştığı için hadi annemlere gidelim der ya onlar arar bişey için çağırırlar. Onlar gemileri yakmaya bahane arıyorlardı benim olmayışımı fırsat bilip beyinsiz kocamın beynine girmişler. Ben onlara gelmiyorum demedim sadece babam bi büyükle konuşmadan göndermiyorum bu defa yeter yediğin dayaklar, madem o olgun değil bende onlardan olgun olan biriyle konuşayım size yol göstersin dedi. Biri gelsin babam öyle gönderecek dedim, akşama kadar gelmezsen taşırız evi dediler taşıdılar.
Gezmek eğlenmekten kastım biz en basitinden bi mahalle parkında bile oturmadık kocamla. Bi akşam hadi azıcık dolaşalım demeye bile ne zaman oldu ne gezecek adam! Kaynanam hiç bıkmadı. Hep oğlu dizinin dibinde olsun istedi. Ya düşün Sevcan biz onlarla otururken ben oturma odasında yalnızken eşim odaya girdiğinde bas bas bağırıp da oğlunu yanına çağıran bi kadındı o...
Keşke benim kocamda kimin ne olduğunu bilse de ona göre tavrını koysa. Keşke erkek olmayı başarabilseydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?