- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Beklermiyim hiç :)
selam kızlar. bebek hoş geldin canım. dünde özelden konuştuk seninle.bugünde değişen bir şey olmamış sanınım. hakkınızda hayırlısı olsun.senin tek kaybın daha aile bile olamadan yuvanı yıkman olur. daha kaç tane yuva yıkılır acaba kaynana yüzünden...
Sende hoşgeldin canım. Aynen öyle gerileme var ilerleme yok.. Hayırlısı neyse o olsun ama şu an tek korkum babamın ikna olup beni yollaması. Ben artık bu evliliği istemiyorum.
Kaynanam da kına yaksın!
o pis kalplerini, çirkin ellerini çekemediler geberesiceler yuvalarımızdan... insan neden evladını mutsuz eder anlamadım....
canım arkadaşlarım...
biliyorum bu cumartesi çoğunuzun farklı planı vardı, ama ola ki birinizin planı iptal olur bana gelin.
Bahar arkadaşımız minik kızı ve kuzeni bu cumartesi bana teşrif ediyorlar... başımızın üstüne...
sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız
aaaa ne güzel...
selamlarımı iletirsin...
Sende hoşgeldin canım. Aynen öyle gerileme var ilerleme yok.. Hayırlısı neyse o olsun ama şu an tek korkum babamın ikna olup beni yollaması. Ben artık bu evliliği istemiyorum.
Kaynanam da kına yaksın!
lalayyy yaaa ben neden böyleyim kızlar... ben kimseye bu denli nefret duymadımAllahım kalbimi karartmak istemiyorum san ahavale ediyorum... ama konu malum şahıs olunca direk otomatiğe bağlıyorum küfürleri
not: geberesiceler lafını döüp dönüp okuyorumda ona gülüyorum :)
sevcancim oglumu yazdirdim okula 150 tl kayit parasi 80 tl aidat mis....devlet okulunu parali oldugunu bilmiyodum onuda ogrenmis oldumbugun ogluma a-101e yuzme havuzu gelmisaldim banyoya kurdum orda cibil cibil oynuyolar banada vakit kaldi biraz yoksa nefes aldirmiyolar
buaksamda eltime gitcez oturmaya bayadir gorusmedik triplere girmistir gonul yapma zamani
sevcancim oglumu yazdirdim okula 150 tl kayit parasi 80 tl aidat mis....devlet okulunu parali oldugunu bilmiyodum onuda ogrenmis oldumbugun ogluma a-101e yuzme havuzu gelmisaldim banyoya kurdum orda cibil cibil oynuyolar banada vakit kaldi biraz yoksa nefes aldirmiyolar
buaksamda eltime gitcez oturmaya bayadir gorusmedik triplere girmistir gonul yapma zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?