Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam kızlar. bebek hoş geldin canım. dünde özelden konuştuk seninle.bugünde değişen bir şey olmamış sanınım. hakkınızda hayırlısı olsun.senin tek kaybın daha aile bile olamadan yuvanı yıkman olur. daha kaç tane yuva yıkılır acaba kaynana yüzünden...

Sende hoşgeldin canım. Aynen öyle gerileme var ilerleme yok.. Hayırlısı neyse o olsun ama şu an tek korkum babamın ikna olup beni yollaması. Ben artık bu evliliği istemiyorum.
Kaynanam da kına yaksın!

Sende hoşgeldin canım. Aynen öyle gerileme var ilerleme yok.. Hayırlısı neyse o olsun ama şu an tek korkum babamın ikna olup beni yollaması. Ben artık bu evliliği istemiyorum.
Kaynanam da kına yaksın!

şu an acın çok taze.fevri davranıpta bunu söyleyebilirsin.
eğer baban ikna olupta seni gönderecekse sende babana son şans verdiğini söylersin. düzelme olmazsa geri dönebileceğini söylersin...

o pis kalplerini, çirkin ellerini çekemediler geberesiceler yuvalarımızdan... insan neden evladını mutsuz eder anlamadım....

bende hiç anlamam.evlatları büyütürken bile hayırlısıyla büyüsün oda mutlu yuva kursun denir.bir yuva kolay kurulmuyor ki.bide üstüne sen neden parmaklar durursun.zaten artık bireylerin sorumluluğu çok fazla...

canım arkadaşlarım...

biliyorum bu cumartesi çoğunuzun farklı planı vardı, ama ola ki birinizin planı iptal olur bana gelin.

Bahar arkadaşımız minik kızı ve kuzeni bu cumartesi bana teşrif ediyorlar... başımızın üstüne...

sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız

ayyy yaaa ben neden böyleyim kızlar... ben kimseye bu denli nefret duymadım Allahım kalbimi karartmak istemiyorum san ahavale ediyorum... ama konu malum şahıs olunca direk otomatiğe bağlıyorum küfürleri

not: geberesiceler lafını döüp dönüp okuyorumda ona gülüyorum :)

Son düzenleme:

aaaa ne güzel...
selamlarımı iletirsin...

yinuse bende tam seni aramyı düşünüyordum şurası bir boşalsın :)

canım cumartesi uygunsan beklerim.... :)

Son düzenleme:
Kaynanam da kına yaksın!

bebekcim cok uzuldum son durumlara bukadar yeni evlilikte bukadar sorun ...
sen babanin gondermesinden korkucak kadar gozunde bitirmisin, genelde barismak icin eslerinin yalvarmasi istenir boyle zamanlarda artik ne cektigini sen daha iy biliyosun esyalari tasimalari en kotusu olmus artik donsende kaynanalarin yanina donmek zorundasin oda kabus gibi birsey olur ....esin ayri ev konusunda garanti vermedigi surece donme sakin ozrunu diler ayri ev konusunuda cozumlerse o gulec yuzlu ogun icin bir sans daha ver bence daha ikinizin yasida cok kucuk zaman gectikceoturur evliliginiz oglun icin sabret babasiyla buyume hakkini elinden alma tabiki ayri ev sozu olmada olmaz ama...abinede ne derse desin korkma baban kizini ondaniyi taniyodur kendini savunmak icin yalan yanlis konuscagini bilir diye dusunuyorum ins. esin pisman olur gonlunu alir ve kaynananlardan uzak bir eve tasinip mutlu olirsunuz evladniz icin ....

lal
alemsin sevcan senin bu dogalligina hayranim yaa ,icin neyse disinda o

kizlar sizler nasilsiniz haksevercim seninde aile gecmisini okudum icim acidi film gibi ...ama allah kocandan yana guldurmus yuzunu herkesin sinavi ayri ayri ....oyle bir babanin elinde buyuyup senin kadar inancli ve yasina gore cok olgun davranislar ve konusmalarinin olmasida cok guzel genelde boyle ailelelrde psikolojik sorunlu bireyler cikar cunku ,kendini cok iyi yetistirmisin...

ahillacim sen nasilsin ask ve is nasil gidiyo

sevcancim oglumu yazdirdim okula 150 tl kayit parasi 80 tl aidat mis....devlet okulunu parali oldugunu bilmiyodum onuda ogrenmis oldum bugun ogluma a-101e yuzme havuzu gelmisaldim banyoya kurdum orda cibil cibil oynuyolar banada vakit kaldi biraz yoksa nefes aldirmiyolar

buaksamda eltime gitcez oturmaya bayadir gorusmedik triplere girmistir gonul yapma zamani

hadi hayırlısı olsun... evet canım paralı sizin okulun uygunmuş fiyatıda bizim oradaki devlet okulunun aidatı aylık 125 tl :)

o havuzdan bizdede var babannesi almıştı şevvalede. tüm yaz havuzda oynadı bende her iimi yapmıştım :) ama bu yıl kuramam herhalde artık çünkü balkona çekyat çıkardım heryeri çürür ıslanırsa :)

iyi hadi sneinkide küçük kaynanana nazlama kız şunu... saftirik yaa... :))) kocası nazlasın onu...

hayırlısı olsun canım..inşallah memnun kalır okulundan..
bende evime taşınınca kocamann bir tane havuz alıcam balkonuma bol bol girecem görende olmayacak:))

yinuse hayırlı olsun okulunuz.
evet canım paralı
bu devirde bedava bir şey var mı kız:):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…