hayırlısı olsun canım..inşallah memnun kalır okulundan..
bende evime taşınınca kocamann bir tane havuz alıcam balkonuma bol bol girecem görende olmayacak:))
ya kızlar benim kafa yine dumanlı bu okullar yüzünden
şimdi bir arkadaşımla görüştüm
danıştım yazdıracağımız okulu
orasını iyi duydum ama köy okulu diye geçiyor
çevrendeki okullarda varsa iyi olan ona gönder dedi
kafayı yiyeceğim...
ya kızlar çok üzgünümdün talhayı yedi renkli çınara götürdüm dedimya orada sınav yapmış tüm öğretmenler..
sonuç hüsran( bu çocuğu alamayız demişler orasıda özel nilüferde özel ama herkez sırf para için öğrenci almıyor..
özele verdik iyi eğitim alsın diye bizimki suiistimal etti.özel ya ne ders kontrolu yapıldı ne ceza verildi benimkinide kayışı koptu tabi oradadaşimdi kaldık ortada ( haftaya okul arayışına girecez..bunca zaman boışuna gitmiş nilüfere yazık parayamı üzülsem çocuğumun vurdumduymazlığınamı (
ya kızlar çok üzgünümdün talhayı yedi renkli çınara götürdüm dedimya orada sınav yapmış tüm öğretmenler..
sonuç hüsran( bu çocuğu alamayız demişler orasıda özel nilüferde özel ama herkez sırf para için öğrenci almıyor..
özele verdik iyi eğitim alsın diye bizimki suiistimal etti.özel ya ne ders kontrolu yapıldı ne ceza verildi benimkinide kayışı koptu tabi oradadaşimdi kaldık ortada ( haftaya okul arayışına girecez..bunca zaman boışuna gitmiş nilüfere yazık parayamı üzülsem çocuğumun vurdumduymazlığınamı (
muhasebeciyim canım bende...cumartesi çalışıyorum malesef sevinemiyorum bile :2:
Kız sevcan nerede çalışıyosun sen...bana da iş bulun yaaa cmrtesi çalışmadığım..
Merve hangi firmada çalışıyorsun
canım 4 sene devlet okuluna gitti..dikatatör disiplinli,hırslı çok iyi bir öğretmenmiz vardı..( hadi yaa... (
canım neden kocan özel okulda diretiyor. iyi bir devlet okuluna aldırsanıza bak sen oğlunun yapısını huyunu biliyorsun
mesela 23 nisan olabilir, pilot okullarla görüşsenize. bu özel okulada servisle gidecek, orayada mesafe açısından diyorum...
benim abimin oğlu 1 ve 2 yi mahallemizdeki okulda okudu okul 1. siydi. abim ve yengem okulun başarı sırası düşük vede kalabalık olduğu için, çocuk zorlansın bilgi açısından diye heykeldeki okula aldırdılar... orada da okul 4.sü.bak bi okulda 1. diğerinde 4. nasıl farkediyor hemen...
Siz bilirsiniz akıl vermek haddime değil, çünkü aynı yaşta çocuğum yok. ama bilgi bence heryerde aynıdır, önemli olan çocuk...
yada illede özelse olmadı emine örnek ve şahinkayayı düşünün. oraya hep müdürlerimin çocukları gidiyor. hepside iyi üniv. deler.
hadi ya
nedir bu okul derdi ya.
büyüselerde hep devam edecek desene.
çoğu özel okullarda bu şişirme olayı var işte.
kontrolsüz ilerleme.
aynen hemde ne şişirme.. ilk toplantıya gittiğimde kollarım kabardı öğretmenlerin talhadan bahsetmesine..ama sadece beni kabartmıyorlar:)) offf 1 haftadırda okula gönderemiyorum gitmek istemiyorum diye ağlıyor..bugünde havuza gidecekler okulun diğer şubesi ilkbahar orada havuzları var..düşünün havuza bile gitmek istemedi..bende ona ne bilgisayarı verdim ne plastajıa izin verdim çokta şeyinde açmış tv izliyor(
eşim erkek çocuğu böyle yetişmez ben onu işyerimze götürücem ağlaya ağlaya orada çalışsın bizim elemanada tembihlicem iş versin ona boş tutmasın diyor..çalışsında anlasın okulun kıymetini diyor..erkek çocuğunu arada ezeceksin..
sanada kolay gelsin ne diyeyim...
canım 4 sene devlet okuluna gitti..dikatatör disiplinli,hırslı çok iyi bir öğretmenmiz vardı..
ama biz gülbahçeden buraya taşınınca okulun servisiyle sorun çıktı..bendede araba yoktu oazaman..zar zoru 4.übitittirdik..
hemen okul arayışına girdik abimin çocukları nilüfere gidiyor çok memnunlardı onlar ısrar ettiler iyi okul diye gönderdik..
benim oğlumda sbsden kds den 430 puandan aşağı puan almıyordu devlet okulunda ve sınıftra 3 ü4ü oluyordu..38 kişilk sınıf
bu okulda 350den yukarı çıkamadı..en son kds de 270 aldı(şoklara girdik öğretmnelerle her konuştuğumda çok başarılı ama orta 1 e adapta olamadı gibi saçma sapan şeyler duyduk (
ya beni aradı eşim başka okul bak netten diyor..dedim karşımda okul var ver oraya dedim..aslında pilotta var aklımda ama torpil bulmak lazım
emine örnek 30 küsür milyar senede bizi aşar orası..şahin kayada aynı..
bu pilot okul dediğiniz neydi sizin kızlar ya
birde sevcan 23 nisan demişsin
o okul nerde
evet eşim verecek işe..çalışsın aklı başına gelsin biraz..ayrıca canım erkek çocuğu kız çocuğu farketmiyor... oğlun şuanda çok küçük bedenende öyle... ama bende belli bir yaştan sonra yaz tatillerinde çocuğumun çalışmasını isterdim, çok para vermeyen bir yerde, çünkü çocuk bu defa parayı sevip okulu bırakır nemelazım...
ama kendi iş yeriniz var bence ufaktan yollayabilirsin oğlunu orayaeşinin dediği gibi...
bu pilot okul dediğiniz neydi sizin kızlar ya
birde sevcan 23 nisan demişsin
o okul nerde
23 nisan ilk öğr. yunuselinde canım...
evet eşim verecek işe..çalışsın aklı başına gelsin biraz..
canım 23 nisan hürriyette..koç ilköğretim okulu özlücede.
birkaçtane daha vardı ama biride nosab tı galiba ihsaniyede..
araştırmak lazım..
canım sendemi memnun değilsin okulunuzdan..
evet eşim verecek işe..çalışsın aklı başına gelsin biraz..
canım 23 nisan hürriyette..koç ilköğretim okulu özlücede.
birkaçtane daha vardı ama biride nosab tı galiba ihsaniyede..
araştırmak lazım..
canım sendemi memnun değilsin okulunuzdan..
aslında bişey geldi aklıma..abimin dairesi var özlücede koçun yakınında oradaki apartmandakiler koça gidiyor..
abiminde dairesi 4 yıldır boş kirayada vermedi satmadıda.. acaba diyorum orada oturuyor gösterip çocuğu orayamı versem..
ama orasıda çok uzakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?