Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
evet disiplinli öğretmen olması şart..
aslında süper olur düşündükten sonra çokta işine yarar ama çok uzak değilmi orası
çocuğun yollarda geçecek zamanı
yinede sen bilirsin ama

çok uzak çokkk sadece aklıma geldi yazdım ama bencede çok uzak..

bir yandan burayı takip ediyorum.
bir yandan okul web sitelerini gezip telefonlaşıyorum
bir yandanda anaokulunu aradım Berruşun yarın son gün malum
nasıl olacak diye
aynı saatte gidip aynı saatte geleceklermiş.
veli kabul edilmiyormuş
dedim öğretmeniyle vedalaşmak kızımı o an görmek istiorum dedim
güvenlik açısından alamıyoruz dedi
.iktir ordan dedim
canımı sıktı hiç yok yere...

canim bence sevmedigi okula gondermeye israr etmeyin okuldan sogur ...guzel bir devlet okuluna ver abinin evinin ordaki edigin yer mantikli geldi bana uzak olsun sonucta servisler var... talha yasina gore cok efendi bir cocuk cocugun ustune gitme opde basinin ustune koy oyle akli basinda bir oglun oldugu icin bosver ozelleri devlette daha basarili olur kanimca...

yinuse bende tam seni aramyı düşünüyordum şurası bir boşalsın :)

canım cumartesi uygunsan beklerim.... :)

sevcancim nerden cikti bu oturma isi havuz yada park plani yapilmiyomuydu ...baharlarmi gelcek tek...canim valla cok iyi olurdu ama biz eltime yarin aksam gitcekmisiz esim aradi az once buaksam isi varmis esimin, yarin aksam gitcegimize gore buyuk ihtimal kaliriz haftasonuna brakmazlar,dolayisiyla benim gelme isim yatar size iyi oturmalar oteki haftaya deniz yada havuz programi yapilsin, ayferin dedigi plan cok guzeldi

kötüymüş ama gerçekten..

ya bide aklıma takılan şey
hadi ikametgah bulduk diyelim verdik şimdiki ilkokula
sonra ortaokul zamanı bi daha mı okul araştıracağız.
ben sırf bademlideki okulu ilk orta bir arada diye istemiştim...

evet deniz havuz çok güzel olur bizde haşemalarla gireriz:))haşemamı geçen sene aldım henüz giyemedim daha:))

ya bide aklıma takılan şey
hadi ikametgah bulduk diyelim verdik şimdiki ilkokula
sonra ortaokul zamanı bi daha mı okul araştıracağız.
ben sırf bademlideki okulu ilk orta bir arada diye istemiştim...

oradaki okula verirsen daha iyi olur..birdahada okul arayışına girmezsin..

bize gelin :):):)

yok canım çoluk çocuk olmaz:)
sağol yinede teklifin için ama bence havuz yada deniz olsun bol bol gireriz..
ihsaniyedeki havuza gidiyoruz biz ama salı çarşamba perşembe bayanlara aitti geçen sene..
cumartesileri bayanlara ait havuz varmıdır bilemiyorum..

Ayfer özlüce çok uzak cuk otururmuş esasında ama.

Yinuse başka zamana kısmetmiş canım...
Evet bahar kırk uçurmaya gelecek...

Semiha ablamın oğlunun bugün kep töreni vardı ailecek gittiler hatta şevvalde gitti. neden sizde böyle yapılmadı ilk karne neticede.

neyse aman daha ne karnelerini göreceğiz tatlı berruşumuzun eve gelince görürsün sende sevincinimi diyim artık üzüntüsünümü

evet kızlar aslında bayan gününde güzel bir havuza gitsek :) bikiniyle gireriz havuza hem güneşleniriz.

ne sacma annelerin gitmesiyle guvenlign ne ilgisi var allah askina hay bunlarin kurallarina... neyse tek senin icin gecerli degil sonucta yapicak bisi yok uzme kendini ...buarada semihacim okul konusunda cok kararsizsin arastirdikca daha cok kafan karisir ...sen basak burcumuydun basak burclari cok detayci ve kararsiz olurlar .... tabiki evladin icin eniyisini istiyosun ama hayir bildigin yerde ser,ser bildigin yerde hayir vardir ...cok bulandirma kafani mantigina en cok uyanda karar ver ...ins berranin hakkinda en hayirlisi neyse onda karar kildirsin allah...

evet deniz havuz çok güzel olur bizde haşemalarla gireriz:))haşemamı geçen sene aldım henüz giyemedim daha:))

tatillerde aciyorum demistin o defteri kapattin sanirim tebrik ederim canim ..hasemada cok yakisicaktir zevkinde fiziginde kaldirir herturlu...benimde var birtanede hertarafi kapali ama vucut hatlarini belli edenlerden bol degil yani,esimde birazcik kiziyo birazdaha eskisin yenisine bakcam artik.....

buarada facedeki eylemlerle ilgili goruslerini cok begeniyorum kopyalayip paylasasim geliyo sonra hirsizlik yapmiyim diye vazgeciyorum

evet ohh ne güzel olurr..

tatillerde açıyordum ama eşimin sayesinde tabi..çünkü ben tatile giderken eşarbımı bavula koyuyorum ama eşim hoşlanmadığı için ona ayak uyduruyorum:)günahı senin olsun diyorum..şimdide tatil planı yapıyor ve benim haşemayla girmem imkansız yerlere bakıyor tesettürlü otlellere çok karşı..benim eşimle havuza giremedikten sonra ne anlarım o tatilden diyor bakalım inşllah bu sefer açmam..
canım paylaş tabi ak partiyi hiç bu kadar sevmemiştim bu olaylar ak partiyi sevmemmi tetikledi..ve paylaşıyorumda paylaşıyoprum
hatta geçen kavga ettim iki kişiyle bana laf yetiştiremeyince arkadaşlıktan çıkardılar beni:))
ağaç için oraya toplanan eylemciler ağaçlarıo koparıp polise fırlatıyor..esnafın camını penceresini kırıp,,camiya biralarla içklilere ve pis ayaklarıyla giriyorlar..türkiye ne hale geldi çok yazık bunu yapanlarda bizim devletimizden insanlar..

havuz ve deniz dendimi ben herturlu varim deniz olayi olursa biyandan piknikde olur oda iyi olur... sevcanim bahara cok slm soyle....size iyi 40 ucurmalar..... baska zamana artik.....hani kumpir yemeye gelcektiniz butarafa neoldu... pazar gunu gel kumpir ismarliyim canimm gecen seferden borcum vardi

hahahaa sen gelme hiç! hep çağır :)

borcun olsun, pazar günü kocamlayım :)

çok üzüldüm canım niye böyle oluyo artık anneler babalar üstlerine düşüyo çocuklarda aşırı bi özgüven kendi ayakalrı üzerinde duramıyolar .. ailelerin ve ögretmenlerin birlik olması hayatına yön vermesi gerekirken ailelerin kaygıları ögretmenlerin yada egitim kurumlarının rant saglama telaşı yüzünden çocuklar maf oluyo ( çok üzüldüm gerçekten çnkü ne kadar önem verdiğini biliyorum ve herkezin evladı tabiki kıymetli osmangazi kolejini düşünürmüsün canım istersen orayıla görüşelim ben çok üzüldüm gerçekten ve eğitim kalitasi açısından güvenebilecegim tek yer yakından tanıdıgım için bizim kurumlarımız sende biliyodun aslında eşinin arkadaşı diye orayı seçmiştin sen kararını ver ama az vakit kaldı ...bu arada o kurumada pess dogrusu sıbnavla kayıt almakta ne demek yani en akıllıları alayım adımı duyurayımdan başka daha ne var bunda bana biri açıklasın öle bi yere ben cocugum süper zeka olsada yollamam.... önemli olan her çocuga aynı egitimi verebişmek he cok üstün zekalı cocuklar mı vbar acarsın özel bi sınıf sonra onlara geniş egitim verirsin ama ben ki ben yüzde 45 otistik raporu verilmiş 2 okuldan da atılmış ve bu cocuk daha 6 yaşında hayatı karartılcakken annesi babasıyla bizim okula geldi ve ben görüştüm ... çocugu deneyelim diye okula aldık ama sevgimizle ilgimizle ve duamızla çocuk bambaşka bi cocuk oldu.. 2 ayda kuranı kerim bütün sureleri öğrendi ezberine yılbaşından beri gelen cocukalr bile yetişemedi.. anaokulu okul öncesi derslerindede aynı şekilde kavrama ve anlamayetenegi ve ezberi mütişş bu cocuk sadece kalabalık b ve yabancı bi otamda cekiniyo ve bu yüzden tabiki baska problemleri var ama dışalan mayı ve egitimden uzaklaştırmayı haketmezken bikaç insafsızın elinde gelecegi maf olabilirdi... çok değişti ve ilerledi bugün ennesi geldi yine ağlıyo sarıldı bana dediki yemin ederim ilk gün nasıl aglamıştım bugünkü sevincimden allah razı olsun dedi... ben özel okullara karşıyım akrdeşim birileri 10binler 15 binler alarak benim cocuguma vercegi egitimden şüpheliyim zaten param yok o ayrı konuda... benim bi,zim özel okullarımızı tercih etmemin tek sebebi dini egitim vermesi olur yoksa benim cocugum 3 kisi otursun sırada cantasını koycak özel bölümü olmasın önünde leptopu olmasın paylaşmayı kaynasmayı ve sorumluluk almayı ögrensin .. herşey para lüks yada sınav ve puan degil not degil bu hayatta ... işte bunu atlıyo herkez cocukalr degerlerden uzak robot gb yetistiriyo yazık cok üzülüyorum gercekten...

hani bir konu açmıştımya, hani bir şerefsiz kaynanam hakkında söyledikleirmi gitmiş anlatmış diye.

heh işte onun fotolarına baktım en son. 2-3 gün sonra beni arkadaş olarak eklemiş :) bende tanıyamadım dedim. tanıttı kendini.

neyse kızlar kaynanamdan sonra bununda bir güzel azına yüzüne ......tım.... ohhhh süper yaaa... bundan sonra böyle hakedene hakkettiği gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…