evet disiplinli öğretmen olması şart..hayatım Sevcanında dediği gibi çok fazla üzülüp stres yapıp çocuğu bunaltma.
her çocuğun inişli çıkışlı bir eğitim hayatı olur.
tek suçu oğluna yükleme.
oğlun bir geçiş dönemine girdi.
adapte olması elbette zaman alabilir.
birazda öğretmenlerinin gevşekliği bence.
senin çocuğun başarısız değilki
daha önceki başarılarını kendin söylüyorsun.
biraz disiplinli bir öğretmenle üstesinden gelir merak etme...
aslında süper olur düşündükten sonra çokta işine yarar ama çok uzak değilmi orası
çocuğun yollarda geçecek zamanı
yinede sen bilirsin ama
ya kızlar çok üzgünümdün talhayı yedi renkli çınara götürdüm dedimya orada sınav yapmış tüm öğretmenler..
sonuç hüsran( bu çocuğu alamayız demişler orasıda özel nilüferde özel ama herkez sırf para için öğrenci almıyor..
özele verdik iyi eğitim alsın diye bizimki suiistimal etti.özel ya ne ders kontrolu yapıldı ne ceza verildi benimkinide kayışı koptu tabi oradadaşimdi kaldık ortada ( haftaya okul arayışına girecez..bunca zaman boışuna gitmiş nilüfere yazık parayamı üzülsem çocuğumun vurdumduymazlığınamı (
yinuse bende tam seni aramyı düşünüyordum şurası bir boşalsın :)
canım cumartesi uygunsan beklerim.... :)
bir yandan burayı takip ediyorum.
bir yandan okul web sitelerini gezip telefonlaşıyorum
bir yandanda anaokulunu aradım Berruşun yarın son gün malum
nasıl olacak diye
aynı saatte gidip aynı saatte geleceklermiş.
veli kabul edilmiyormuş
dedim öğretmeniyle vedalaşmak kızımı o an görmek istiorum dedim
güvenlik açısından alamıyoruz dedi
.iktir ordan dedim
canımı sıktı hiç yok yere...
kötüymüş ama gerçekten..
evet deniz havuz çok güzel olur bizde haşemalarla gireriz:))haşemamı geçen sene aldım henüz giyemedim daha:))canim bence sevmedigi okula gondermeye israr etmeyin okuldan sogur ...guzel bir devlet okuluna ver abinin evinin ordaki edigin yer mantikli geldi bana uzak olsun sonucta servisler var... talha yasina gore cok efendi bir cocuk cocugun ustune gitme opde basinin ustune koy oyle akli basinda bir oglun oldugu icin bosver ozelleri devlette daha basarili olur kanimca...
sevcancim nerden cikti bu oturma isi havuz yada park plani yapilmiyomuydu ...baharlarmi gelcek tek...canim valla cok iyi olurdu ama biz eltime yarin aksam gitcekmisiz esim aradi az once buaksam isi varmis esimin, yarin aksam gitcegimize gore buyuk ihtimal kaliriz haftasonuna brakmazlar,dolayisiyla benim gelme isim yatar size iyi oturmalar oteki haftaya deniz yada havuz programi yapilsin, ayferin dedigi plan cok guzeldi
evet deniz havuz çok güzel olur bizde haşemalarla gireriz:))haşemamı geçen sene aldım henüz giyemedim daha:))
ya bide aklıma takılan şey
hadi ikametgah bulduk diyelim verdik şimdiki ilkokula
sonra ortaokul zamanı bi daha mı okul araştıracağız.
ben sırf bademlideki okulu ilk orta bir arada diye istemiştim...
bize gelin :):):)
bir yandan burayı takip ediyorum.
bir yandan okul web sitelerini gezip telefonlaşıyorum
bir yandanda anaokulunu aradım Berruşun yarın son gün malum
nasıl olacak diye
aynı saatte gidip aynı saatte geleceklermiş.
veli kabul edilmiyormuş
dedim öğretmeniyle vedalaşmak kızımı o an görmek istiorum dedim
güvenlik açısından alamıyoruz dedi
.iktir ordan dedim
canımı sıktı hiç yok yere...
evet deniz havuz çok güzel olur bizde haşemalarla gireriz:))haşemamı geçen sene aldım henüz giyemedim daha:))
evet ohh ne güzel olurr..Ayfer özlüce çok uzakcuk otururmuş esasında ama.
Yinuse başka zamana kısmetmiş canım...
Evet bahar kırk uçurmaya gelecek...
Semiha ablamın oğlunun bugün kep töreni vardı ailecek gittiler hatta şevvalde gitti. neden sizde böyle yapılmadı ilk karne neticede.
neyse aman daha ne karnelerini göreceğiz tatlı berruşumuzun eve gelince görürsün sende sevincinimi diyim artık üzüntüsünümü
evet kızlar aslında bayan gününde güzel bir havuza gitsek :) bikiniyle gireriz havuza hem güneşleniriz.
ne sacma annelerin gitmesiyle guvenlign ne ilgisi var allah askina hay bunlarin kurallarina... neyse tek senin icin gecerli degil sonucta yapicak bisi yok uzme kendini ...buarada semihacim okul konusunda cok kararsizsin arastirdikca daha cok kafan karisir ...sen basak burcumuydun basak burclari cok detayci ve kararsiz olurlar .... tabiki evladin icin eniyisini istiyosun ama hayir bildigin yerde ser,ser bildigin yerde hayir vardir ...cok bulandirma kafani mantigina en cok uyanda karar ver ...ins berranin hakkinda en hayirlisi neyse onda karar kildirsin allah...
tatillerde aciyorum demistin o defteri kapattin sanirim tebrik ederim canim ..hasemada cok yakisicaktir zevkinde fiziginde kaldirir herturlu...benimde var birtanede hertarafi kapali ama vucut hatlarini belli edenlerden bol degil yani,esimde birazcik kiziyo birazdaha eskisin yenisine bakcam artik.....
buarada facedeki eylemlerle ilgili goruslerini cok begeniyorum kopyalayip paylasasim geliyo sonra hirsizlik yapmiyim diye vazgeciyorum
Ayfer özlüce çok uzakcuk otururmuş esasında ama.
Yinuse başka zamana kısmetmiş canım...
Evet bahar kırk uçurmaya gelecek...
Semiha ablamın oğlunun bugün kep töreni vardı ailecek gittiler hatta şevvalde gitti. neden sizde böyle yapılmadı ilk karne neticede.
neyse aman daha ne karnelerini göreceğiz tatlı berruşumuzun eve gelince görürsün sende sevincinimi diyim artık üzüntüsünümü
evet kızlar aslında bayan gününde güzel bir havuza gitsek :) bikiniyle gireriz havuza hem güneşleniriz.
havuz ve deniz dendimi ben herturlu varimdeniz olayi olursa biyandan piknikde olur oda iyi olur... sevcanim bahara cok slm soyle....size iyi 40 ucurmalar..... baska zamana artik.....hani kumpir yemeye gelcektiniz butarafa neoldu... pazar gunu gel kumpir ismarliyim canimm gecen seferden borcum vardi
kızlar face de arkadaşım olmayan birinin profiline bakınca, görebilirmi benim ona baktığımı?
tabiki hayir asla goremez okadar herkes herkesin profillerine bakiyoki herkes anlasa kaus cikardihayirdir kiz kime bakiyon
ya kızlar çok üzgünümdün talhayı yedi renkli çınara götürdüm dedimya orada sınav yapmış tüm öğretmenler..
sonuç hüsran( bu çocuğu alamayız demişler orasıda özel nilüferde özel ama herkez sırf para için öğrenci almıyor..
özele verdik iyi eğitim alsın diye bizimki suiistimal etti.özel ya ne ders kontrolu yapıldı ne ceza verildi benimkinide kayışı koptu tabi oradadaşimdi kaldık ortada ( haftaya okul arayışına girecez..bunca zaman boışuna gitmiş nilüfere yazık parayamı üzülsem çocuğumun vurdumduymazlığınamı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?