Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar face de arkadaşım olmayan birinin profiline bakınca, görebilirmi benim ona baktığımı?
göremez diye tahmin ediyorum..eee kim kız o:))
kumsaza gidelim ozmaan hem piknik olayı olur hem deniz hem kum hem güneşş..hem çocuklarrrgüzel olur heralde:)
tabiki hayir asla goremez okadar herkes herkesin profillerine bakiyoki herkes anlasa kaus cikardi hayirdir kiz kime bakiyon

sen kapali girmek istiyosun niyetin saglam ozama gunahi esnin boynuna hakkaten canim cok guzel ifade ediyosun yasanan sacmaliklari... hele capulcu lafini benimsemisler kendi kendilerine diyolar demisin yaa cok guldum ona superdi

canım ben özlücede oturuyorum koç olmuş nosab olmuş hiç farketmez çocuğun içinde olucak okuma isteği
komsularımın çocukları koça gidiyor kimi çalışkan kimi tembel sorumsuz çalışkan çocuklara önem gösteriyorlar cok bağış istiyorlar
üst kmsum 7000 lira verdi üstelik ikametgahı tuttuğu halde okulun tam karsısında meskon evleri var onlar milli eğitime şikayet ettiler evin fotosunu çekip göndermiş 1000 lira verdi onlarda

hatun vucüduna güveniyo pikini geycekmiş bree bree benimde kırmızı var evde güneşleniyorum ben

gül diye sölüyorum carfurdan almıştım hasemamın içine giyerim die.. eskişehirdeyiz eşimin krabalarında gezmeye cıktık aa bi baktım marka bikiniler 5 tl alt üst 10 tl aldım ama eşim gözleriyle oycak beni millet giymeye utanmıyo biz kasaya götürüp ödücez die utanıyoruz neyse uttturdum alcam diye ... sonra sakladık diger aldıklarımızın arasına kasaya gittik... anam parkodu yokmuş onların.. kasadaki kız benim bikinileri laldırdı adnan beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bikinlerin barkodu yok adnan beyde telsizden anons gecti patenli bi oglan geldi benim bikiniyi aldı yerine gidip barkodunu okuyup geldi benim bikini elden ele geziyo eşim morardı ben bittim en sonunda ödedik çıktık ama beni bi gülme krizi tuttu ağlasammı gülsemmi bilemedim eşim bütün gün bönnn böçnnn yedi gözleriyle beni

sonra evimize geldik güydim bikinileri bunun gözler faltaşı gb açıldı iyki almışık be diyosonra bizim deniz şemsiyesini açtık salona hasırıda yaydık gül gül öldük yaaa

niye almıyolarmış ne kada saçma mazerete bak anneleri alamıyolarmış mış güvenlik sebiyle bizim 130 cocuk var biz alıcaz ailelerinide cok iyi tanıyoruz cünkü şöyle aileyle okul arasına set kuranalrada uyuz oluyorum merak ediyo aileler ya.. ilk günler okula alınmamasına bende öyle düşünüyorum cünkü cocukalr alışamıyo aglasada yerlere atsada asla almam anneleri ama anneyi tatmin ederim derimki su bi hafta gelmeyin veya 1 ay cocuk alıştıktan sonra istediginiz an cat kapı baskın yapın bize aileler tatnmin olduktan ve kararlı olduktan sonra cocuklar hemen alışıyolar zaten

gittim canım amcamların yazlığı var orda:)
çokta pis değil en azından amca çocukalrı yengmeler hergün denizde...

Bizim orada arsamız var :) ikizimle almıştık.
annemler gidiyorlar genelde temizliyorlar falan ben yılda 1 kez anca gidiyorum o zamanda hiç denizine girmedim. geçen yıl yeğenlerim ve eniştemler girdi hastalandılar denizdenmi bilmiyorum ama.
birde hafta sonu çakılı oluyor gidersek hafta içi gidelim...

Allah sizi bildiği gibi yapsın emi Özge :) salonun ortasında he...

eeee sonra o hasırın üzerinde :118::118::118: fındık mı? kırdınız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........

hafta içi olurda sen izin alabilirmisin??

ayy çok güldümmm

Allah sizi bildiği gibi yapsın emi Özge :) salonun ortasında he...

eeee sonra o hasırın üzerinde :118::118::118: fındık mı? kırdınız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........

ay ben krize girdim ayolll ayy karnım vay karnım ölüyorum doktorcumm hereldınt yani fındık kırdık ceviz oynadık D

iyi böyyyüüük böyük harflerle yaz buraya :) kimler gelecek bakalım :))
birde nereye gidecez şimdi deniz mi? havuz mu?

aaa havuzu unuttum ben:)))
havuz diyelim ozaman..
kimler geliyor yazın bakalımm..
yinuse
sevcan,
hayat
kesin gidenler..
ee ozaman sevcan biizm buradaki havuza ben yarın gidip sorayım bakalım haftaya açıkmı bayanlara..
birde çocuk havuzu varmı..
ama dersenizki çocuk havuzu olsun yiyelim içelim derseniz ihsaniyedki havuz harika çocuk havuzu bile çokk güzel:)
30 lira giriş sabahtan gireriz akşama kadar takılırız:)
biizm buradaki 10 liraydı geçen sene..ama çocuk havuzu öenmli bizler için..

ne dicem size bak.

kaynanamın vitrininde de bizim bekarken kullandığımız kelebekli mumlar duruyodu, sürekli gelip geçerken bakıyodum onlara 50 tane mumdan 4-5 tane kalmış, yakmış danalar elektrik gidince canıııım kelebklerin kanatları küçülmüş...

neyse en son eşime kaş göz yaptım mumları gösterdim, aaaaa aneyyyy, eskilere gittim ben dedi, hemen açtı vitrini cebine koydu mumları şimdi gerçek sahibini buldular dedi,

bende eve geldim konsolun ününe dizdim onları baktıııım baktııııııııııııııımmmm, baktım sonra hemen sakladım...

ahhh o mumların dili olsada gayganakıma anlatsa

çocuk havuzu kesin vardır bence heryerde...
hiç farketmez benim için orası yada burası :)

sen sorarsan güzel olur bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…