göremez diye tahmin ediyorum..eee kim kız o:))kızlar face de arkadaşım olmayan birinin profiline bakınca, görebilirmi benim ona baktığımı?
kumsaza gidelim ozmaan hem piknik olayı olur hem deniz hem kum hem güneşş..hem çocuklarrrhavuz ve deniz dendimi ben herturlu varimdeniz olayi olursa biyandan piknikde olur oda iyi olur... sevcanim bahara cok slm soyle....size iyi 40 ucurmalar..... baska zamana artik.....hani kumpir yemeye gelcektiniz butarafa neoldu... pazar gunu gel kumpir ismarliyim canimm gecen seferden borcum vardi
tabiki hayir asla goremez okadar herkes herkesin profillerine bakiyoki herkes anlasa kaus cikardihayirdir kiz kime bakiyon
göremez diye tahmin ediyorum..eee kim kız o:))
kumsaza gidelim ozmaan hem piknik olayı olur hem deniz hem kum hem güneşş..hem çocuklarrrgüzel olur heralde:)
kız kim olacak o, bu, şu :))))
ayfer sen kumsaza gittin mi hiç?
oranın denizi çok pis...
evet ohh ne güzel olurr..
tatillerde açıyordum ama eşimin sayesinde tabi..çünkü ben tatile giderken eşarbımı bavula koyuyorum ama eşim hoşlanmadığı için ona ayak uyduruyorum:)günahı senin olsun diyorum..şimdide tatil planı yapıyor ve benim haşemayla girmem imkansız yerlere bakıyortesettürlü otlellere çok karşı..benim eşimle havuza giremedikten sonra ne anlarım o tatilden diyor bakalım inşllah bu sefer açmam..
canım paylaş tabi ak partiyi hiç bu kadar sevmemiştim bu olaylar ak partiyi sevmemmi tetikledi..ve paylaşıyorumda paylaşıyoprum
hatta geçen kavga ettim iki kişiyle bana laf yetiştiremeyince arkadaşlıktan çıkardılar beni:))
ağaç için oraya toplanan eylemciler ağaçlarıo koparıp polise fırlatıyor..esnafın camını penceresini kırıp,,camiya biralarla içklilere ve pis ayaklarıyla giriyorlar..türkiye ne hale geldi çok yazık bunu yapanlarda bizim devletimizden insanlar..
hayatım Sevcanında dediği gibi çok fazla üzülüp stres yapıp çocuğu bunaltma.
her çocuğun inişli çıkışlı bir eğitim hayatı olur.
tek suçu oğluna yükleme.
oğlun bir geçiş dönemine girdi.
adapte olması elbette zaman alabilir.
birazda öğretmenlerinin gevşekliği bence.
senin çocuğun başarısız değilki
daha önceki başarılarını kendin söylüyorsun.
biraz disiplinli bir öğretmenle üstesinden gelir merak etme...
Ayfer özlüce çok uzakcuk otururmuş esasında ama.
Yinuse başka zamana kısmetmiş canım...
Evet bahar kırk uçurmaya gelecek...
Semiha ablamın oğlunun bugün kep töreni vardı ailecek gittiler hatta şevvalde gitti. neden sizde böyle yapılmadı ilk karne neticede.
neyse aman daha ne karnelerini göreceğiz tatlı berruşumuzun eve gelince görürsün sende sevincinimi diyim artık üzüntüsünümü
evet kızlar aslında bayan gününde güzel bir havuza gitsek :) bikiniyle gireriz havuza hem güneşleniriz.
bir yandan burayı takip ediyorum.
bir yandan okul web sitelerini gezip telefonlaşıyorum
bir yandanda anaokulunu aradım Berruşun yarın son gün malum
nasıl olacak diye
aynı saatte gidip aynı saatte geleceklermiş.
veli kabul edilmiyormuş
dedim öğretmeniyle vedalaşmak kızımı o an görmek istiorum dedim
güvenlik açısından alamıyoruz dedi
.iktir ordan dedim
canımı sıktı hiç yok yere...
gittim canım amcamların yazlığı var orda:)
çokta pis değil en azından amca çocukalrı yengmeler hergün denizde...
hatun vucüduna güveniyo pikini geycekmiş bree bree benimde kırmızı var evde güneşleniyorum ben
gül diye sölüyorum carfurdan almıştım hasemamın içine giyerim die.. eskişehirdeyiz eşimin krabalarında gezmeye cıktık aa bi baktım marka bikiniler 5 tl alt üst 10 tl aldım ama eşim gözleriyle oycak beni millet giymeye utanmıyo biz kasaya götürüp ödücez die utanıyoruz neyse uttturdum alcam diye ... sonra sakladık diger aldıklarımızın arasına kasaya gittik... anam parkodu yokmuş onların.. kasadaki kız benim bikinileri laldırdı adnan beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bikinlerin barkodu yokadnan beyde telsizden anons gecti patenli bi oglan geldi benim bikiniyi aldı yerine gidip barkodunu okuyup geldi benim bikini elden ele geziyo eşim morardı ben bittim en sonunda ödedik çıktık ama beni bi gülme krizi tuttu ağlasammı gülsemmi bilemedim eşim bütün gün bönnn böçnnn yedi gözleriyle beni
sonra evimize geldik güydim bikinileri bunun gözler faltaşı gb açıldı iyki almışık be diyosonra bizim deniz şemsiyesini açtık salona hasırıda yaydık gül gül öldük yaaa
niye almıyolarmış ne kada saçmamazerete bak anneleri alamıyolarmış mış güvenlik sebiyle bizim 130 cocuk var biz alıcaz ailelerinide cok iyi tanıyoruz cünkü şöyle aileyle okul arasına set kuranalrada uyuz oluyorum merak ediyo aileler ya.. ilk günler okula alınmamasına bende öyle düşünüyorum cünkü cocukalr alışamıyo aglasada yerlere atsada asla almam anneleri ama anneyi tatmin ederim derimki su bi hafta gelmeyin veya 1 ay cocuk alıştıktan sonra istediginiz an cat kapı baskın yapın bize aileler tatnmin olduktan ve kararlı olduktan sonra cocuklar hemen alışıyolar zaten
hafta içi olurda sen izin alabilirmisin??Bizim orada arsamız var :) ikizimle almıştık.
annemler gidiyorlar genelde temizliyorlar falan ben yılda 1 kez anca gidiyorum o zamanda hiç denizine girmedim. geçen yıl yeğenlerim ve eniştemler girdi hastalandılardenizdenmi bilmiyorum ama.
birde hafta sonu çakılı oluyor gidersek hafta içi gidelim...
hatun vucüduna güveniyo pikini geycekmiş bree bree benimde kırmızı var evde güneşleniyorum ben
gül diye sölüyorum carfurdan almıştım hasemamın içine giyerim die.. eskişehirdeyiz eşimin krabalarında gezmeye cıktık aa bi baktım marka bikiniler 5 tl alt üst 10 tl aldım ama eşim gözleriyle oycak beni millet giymeye utanmıyo biz kasaya götürüp ödücez die utanıyoruz neyse uttturdum alcam diye ... sonra sakladık diger aldıklarımızın arasına kasaya gittik... anam parkodu yokmuş onların.. kasadaki kız benim bikinileri laldırdı adnan beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bikinlerin barkodu yokadnan beyde telsizden anons gecti patenli bi oglan geldi benim bikiniyi aldı yerine gidip barkodunu okuyup geldi benim bikini elden ele geziyo eşim morardı ben bittim en sonunda ödedik çıktık ama beni bi gülme krizi tuttu ağlasammı gülsemmi bilemedim eşim bütün gün bönnn böçnnn yedi gözleriyle beni
sonra evimize geldik güydim bikinileri bunun gözler faltaşı gb açıldı iyki almışık be diyosonra bizim deniz şemsiyesini açtık salona hasırıda yaydık gül gül öldük yaaa
niye almıyolarmış ne kada saçmamazerete bak anneleri alamıyolarmış mış güvenlik sebiyle bizim 130 cocuk var biz alıcaz ailelerinide cok iyi tanıyoruz cünkü şöyle aileyle okul arasına set kuranalrada uyuz oluyorum merak ediyo aileler ya.. ilk günler okula alınmamasına bende öyle düşünüyorum cünkü cocukalr alışamıyo aglasada yerlere atsada asla almam anneleri ama anneyi tatmin ederim derimki su bi hafta gelmeyin veya 1 ay cocuk alıştıktan sonra istediginiz an cat kapı baskın yapın bize aileler tatnmin olduktan ve kararlı olduktan sonra cocuklar hemen alışıyolar zaten
hafta içi olurda sen izin alabilirmisin??
ayy çok güldümmm
bir ay önceden belirlersek alırım
Allah sizi bildiği gibi yapsın emi Özge :) salonun ortasında he...
eeee sonra o hasırın üzerinde:118::118::118: fındık mı? kırdınız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........
kız yarın başımıza ne gelcek bilmiyoz:))
sen tam izin alırsın bizlerden birinin bişeyi çıkar aniden dünya hali:)
ama alırsın sen inşallah..haftaya çarşamba perşembe diyelim ozaman:)
bu kadar çabukmu bee.... :)
çarşambamı perşembemi :)
ay ben krize girdim ayolll ayy karnım vay karnım ölüyorum doktorcumm hereldınt yani fındık kırdık ceviz oynadık D
eee ramazan geliyor anacım ne kadar çabuk gidersek o kadar iyi:)
çarşambada olabilir perşembede...
iyi böyyyüüük böyük harflerle yaz buraya :) kimler gelecek bakalım :))
birde nereye gidecez şimdi deniz mi? havuz mu?
aaa havuzu unuttum ben:)))
havuz diyelim ozaman..
kimler geliyor yazın bakalımm..
yinuse
sevcan,
hayat
kesin gidenler..
ee ozaman sevcan biizm buradaki havuza ben yarın gidip sorayım bakalım haftaya açıkmı bayanlara..
birde çocuk havuzu varmı..
ama dersenizki çocuk havuzu olsun yiyelim içelim derseniz ihsaniyedki havuz harika çocuk havuzu bile çokk güzel:)
30 lira giriş sabahtan gireriz akşama kadar takılırız:)
biizm buradaki 10 liraydı geçen sene..ama çocuk havuzu öenmli bizler için..
çocuk havuzu kesin vardır bence heryerde...
hiç farketmez benim için orası yada burası :)
sen sorarsan güzel olur bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?