hatun vucüduna güveniyo pikini geycekmiş bree bree benimde kırmızı var evde güneşleniyorum ben
gül diye sölüyorum carfurdan almıştım hasemamın içine giyerim die.. eskişehirdeyiz eşimin krabalarında gezmeye cıktık aa bi baktım marka bikiniler 5 tl alt üst 10 tl aldım ama eşim gözleriyle oycak beni millet giymeye utanmıyo biz kasaya götürüp ödücez die utanıyoruz neyse uttturdum alcam diye ... sonra sakladık diger aldıklarımızın arasına kasaya gittik... anam parkodu yokmuş onların.. kasadaki kız benim bikinileri laldırdı adnan beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bikinlerin barkodu yokadnan beyde telsizden anons gecti patenli bi oglan geldi benim bikiniyi aldı yerine gidip barkodunu okuyup geldi benim bikini elden ele geziyo eşim morardı ben bittim en sonunda ödedik çıktık ama beni bi gülme krizi tuttu ağlasammı gülsemmi bilemedim eşim bütün gün bönnn böçnnn yedi gözleriyle beni
sonra evimize geldik güydim bikinileri bunun gözler faltaşı gb açıldı iyki almışık be diyosonra bizim deniz şemsiyesini açtık salona hasırıda yaydık gül gül öldük yaaa
niye almıyolarmış ne kada saçmamazerete bak anneleri alamıyolarmış mış güvenlik sebiyle bizim 130 cocuk var biz alıcaz ailelerinide cok iyi tanıyoruz cünkü şöyle aileyle okul arasına set kuranalrada uyuz oluyorum merak ediyo aileler ya.. ilk günler okula alınmamasına bende öyle düşünüyorum cünkü cocukalr alışamıyo aglasada yerlere atsada asla almam anneleri ama anneyi tatmin ederim derimki su bi hafta gelmeyin veya 1 ay cocuk alıştıktan sonra istediginiz an cat kapı baskın yapın bize aileler tatnmin olduktan ve kararlı olduktan sonra cocuklar hemen alışıyolar zaten
sorucam yarın yazarım burayada...
kız keşke almasymışınız bu seferde evimdekileri bile alıyorlar..diye konuşur herekeze:)
Bizim orada arsamız var :) ikizimle almıştık.
annemler gidiyorlar genelde temizliyorlar falan ben yılda 1 kez anca gidiyorum o zamanda hiç denizine girmedim. geçen yıl yeğenlerim ve eniştemler girdi hastalandılardenizdenmi bilmiyorum ama.
birde hafta sonu çakılı oluyor gidersek hafta içi gidelim...
ooo sevcanım birde arsa zengınısın haaa hemide deniz kenarı vay beee bizim bir dikili agacımız bilem yokkk
bencede haftaiçi iyi olur sakinlik acısından...
kız yarın başımıza ne gelcek bilmiyoz:))
sen tam izin alırsın bizlerden birinin bişeyi çıkar aniden dünya hali:)
ama alırsın sen inşallah..haftaya çarşamba perşembe diyelim ozaman:)
ayyy çok manyaksınız.....
ben anlatsam ohhoooo seninkileri öperde geçerya neyseeee...
cocuk havuzlu olan olsun para önemli degilaaa havuzu unuttum ben:)))
havuz diyelim ozaman..
kimler geliyor yazın bakalımm..
yinuse
sevcan,
hayat
kesin gidenler..
ee ozaman sevcan biizm buradaki havuza ben yarın gidip sorayım bakalım haftaya açıkmı bayanlara..
birde çocuk havuzu varmı..
ama dersenizki çocuk havuzu olsun yiyelim içelim derseniz ihsaniyedki havuz harika çocuk havuzu bile çokk güzel:)
30 lira giriş sabahtan gireriz akşama kadar takılırız:)
biizm buradaki 10 liraydı geçen sene..ama çocuk havuzu öenmli bizler için..
ne dicem size bak.
kaynanamın vitrininde de bizim bekarken kullandığımızkelebekli mumlar duruyodu, sürekli gelip geçerken bakıyodum onlara 50 tane mumdan 4-5 tane kalmış, yakmış danalar elektrik gidince canıııım kelebklerin kanatları küçülmüş...
neyse en son eşime kaş göz yaptım mumları gösterdim, aaaaa aneyyyy, eskilere gittim ben dedi, hemen açtı vitrini cebine koydu mumlarışimdi gerçek sahibini buldular dedi,
bende eve geldim konsolun ününe dizdim onları baktıııım baktııııııııııııııımmmm, baktımsonra hemen sakladım...
ahhh o mumların dili olsada gayganakıma anlatsa
evet bencede bir ay sonra ramazan ramazandan sonrada mevsim biter o iş yas olur
anlat yaa seninkilerde cok komik oluyo
cocuk havuzlu olan olsun para önemli degil
dedimya komik oluyo diyedeliyaa esininde yerini buldular sözüne koptum...dikkat etde kayganana yakalanma sakla....
gerci sen artık özgürsün kaynana derdin yok ohhh missss vallaa çiçeksinnn...bendemi kavga çıkarsam küçük kayganamlaa
ayyy çok manyaksınız.....
ben anlatsam ohhoooo seninkileri öperde geçerya neyseeee...
ne dicem size bak.
kaynanamın vitrininde de bizim bekarken kullandığımızkelebekli mumlar duruyodu, sürekli gelip geçerken bakıyodum onlara 50 tane mumdan 4-5 tane kalmış, yakmış danalar elektrik gidince canıııım kelebklerin kanatları küçülmüş...
neyse en son eşime kaş göz yaptım mumları gösterdim, aaaaa aneyyyy, eskilere gittim ben dedi, hemen açtı vitrini cebine koydu mumlarışimdi gerçek sahibini buldular dedi,
bende eve geldim konsolun ününe dizdim onları baktıııım baktııııııııııııııımmmm, baktımsonra hemen sakladım...
ahhh o mumların dili olsada gayganakıma anlatsa
alemsin özge her konuda tatlı yada acı bir anın var yanı...ama buçok komik olmuş salonun ortasında haabari bide şezlong koyaydınız...bıde yüzme havuzu şişirinizmi al sana 5 yıldızlı tatıl
iyi akşamlar kızlar.
ya kızlar çok üzgünümdün talhayı yedi renkli çınara götürdüm dedimya orada sınav yapmış tüm öğretmenler..
sonuç hüsran( bu çocuğu alamayız demişler orasıda özel nilüferde özel ama herkez sırf para için öğrenci almıyor..
özele verdik iyi eğitim alsın diye bizimki suiistimal etti.özel ya ne ders kontrolu yapıldı ne ceza verildi benimkinide kayışı koptu tabi oradadaşimdi kaldık ortada ( haftaya okul arayışına girecez..bunca zaman boışuna gitmiş nilüfere yazık parayamı üzülsem çocuğumun vurdumduymazlığınamı (
( hadi yaa... (
canım neden kocan özel okulda diretiyor. iyi bir devlet okuluna aldırsanıza bak sen oğlunun yapısını huyunu biliyorsun
mesela 23 nisan olabilir, pilot okullarla görüşsenize. bu özel okulada servisle gidecek, orayada mesafe açısından diyorum...
benim abimin oğlu 1 ve 2 yi mahallemizdeki okulda okudu okul 1. siydi. abim ve yengem okulun başarı sırası düşük vede kalabalık olduğu için, çocuk zorlansın bilgi açısından diye heykeldeki okula aldırdılar... orada da okul 4.sü.bak bi okulda 1. diğerinde 4. nasıl farkediyor hemen...
Siz bilirsiniz akıl vermek haddime değil, çünkü aynı yaşta çocuğum yok. ama bilgi bence heryerde aynıdır, önemli olan çocuk...
yada illede özelse olmadı emine örnek ve şahinkayayı düşünün. oraya hep müdürlerimin çocukları gidiyor. hepside iyi üniv. deler.
canım 4 sene devlet okuluna gitti..dikatatör disiplinli,hırslı çok iyi bir öğretmenmiz vardı..
ama biz gülbahçeden buraya taşınınca okulun servisiyle sorun çıktı..bendede araba yoktu oazaman..zar zoru 4.übitittirdik..
hemen okul arayışına girdik abimin çocukları nilüfere gidiyor çok memnunlardı onlar ısrar ettiler iyi okul diye gönderdik..
benim oğlumda sbsden kds den 430 puandan aşağı puan almıyordu devlet okulunda ve sınıftra 3 ü4ü oluyordu..38 kişilk sınıf
bu okulda 350den yukarı çıkamadı..en son kds de 270 aldı(şoklara girdik öğretmnelerle her konuştuğumda çok başarılı ama orta 1 e adapta olamadı gibi saçma sapan şeyler duyduk (
ya beni aradı eşim başka okul bak netten diyor..dedim karşımda okul var ver oraya dedim..aslında pilotta var aklımda ama torpil bulmak lazım
emine örnek 30 küsür milyar senede bizi aşar orası..şahin kayada aynı..
canım yalnız otistik çocuklarla ilgili birkaç şey söylemem lazımçok üzüldüm canım niye böyle oluyo artık anneler babalar üstlerine düşüyo çocuklarda aşırı bi özgüven kendi ayakalrı üzerinde duramıyolar .. ailelerin ve ögretmenlerin birlik olması hayatına yön vermesi gerekirken ailelerin kaygıları ögretmenlerin yada egitim kurumlarının rant saglama telaşı yüzünden çocuklar maf oluyo( çok üzüldüm gerçekten çnkü ne kadar önem verdiğini biliyorum ve herkezin evladı tabiki kıymetli osmangazi kolejini düşünürmüsün canım istersen orayıla görüşelim ben çok üzüldüm gerçekten ve eğitim kalitasi açısından güvenebilecegim tek yer yakından tanıdıgım için bizim kurumlarımız sende biliyodun aslında eşinin arkadaşı diye orayı seçmiştin sen kararını ver ama az vakit kaldı ...bu arada o kurumada pess dogrusu sıbnavla kayıt almakta ne demek yani en akıllıları alayım adımı duyurayımdan başka daha ne var bunda bana biri açıklasın öle bi yere ben cocugum süper zeka olsada yollamam.... önemli olan her çocuga aynı egitimi verebişmek he cok üstün zekalı cocuklar mı vbar acarsın özel bi sınıf sonra onlara geniş egitim verirsin ama ben ki ben yüzde 45 otistik raporu verilmiş 2 okuldan da atılmış ve bu cocuk daha 6 yaşında hayatı karartılcakken annesi babasıyla bizim okula geldi ve ben görüştüm ... çocugu deneyelim diye okula aldık ama sevgimizle ilgimizle ve duamızla çocuk bambaşka bi cocuk oldu.. 2 ayda kuranı kerim bütün sureleri öğrendi ezberine yılbaşından beri gelen cocukalr bile yetişemedi.. anaokulu okul öncesi derslerindede aynı şekilde kavrama ve anlamayetenegi ve ezberi mütişş bu cocuk sadece kalabalık b ve yabancı bi otamda cekiniyo ve bu yüzden tabiki baska problemleri var ama dışalan mayı ve egitimden uzaklaştırmayı haketmezken bikaç insafsızın elinde gelecegi maf olabilirdi... çok değişti ve ilerledi bugün ennesi geldi yine ağlıyo sarıldı bana dediki yemin ederim ilk gün nasıl aglamıştım bugünkü sevincimden allah razı olsun dedi... ben özel okullara karşıyım akrdeşim birileri 10binler 15 binler alarak benim cocuguma vercegi egitimden şüpheliyim zaten param yok o ayrı konuda... benim bi,zim özel okullarımızı tercih etmemin tek sebebi dini egitim vermesi olur yoksa benim cocugum 3 kisi otursun sırada cantasını koycak özel bölümü olmasın önünde leptopu olmasın paylaşmayı kaynasmayı ve sorumluluk almayı ögrensin .. herşey para lüks yada sınav ve puan degil not degil bu hayatta ... işte bunu atlıyo herkez cocukalr degerlerden uzak robot gb yetistiriyo yazık cok üzülüyorum gercekten...
tıııııı allah sizi koptum gülerken senin bikiniyi bayrak gibi salladılar heeehatun vucüduna güveniyo pikini geycekmiş bree bree benimde kırmızı var evde güneşleniyorum ben
gül diye sölüyorum carfurdan almıştım hasemamın içine giyerim die.. eskişehirdeyiz eşimin krabalarında gezmeye cıktık aa bi baktım marka bikiniler 5 tl alt üst 10 tl aldım ama eşim gözleriyle oycak beni millet giymeye utanmıyo biz kasaya götürüp ödücez die utanıyoruz neyse uttturdum alcam diye ... sonra sakladık diger aldıklarımızın arasına kasaya gittik... anam parkodu yokmuş onların.. kasadaki kız benim bikinileri laldırdı adnan beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bikinlerin barkodu yokadnan beyde telsizden anons gecti patenli bi oglan geldi benim bikiniyi aldı yerine gidip barkodunu okuyup geldi benim bikini elden ele geziyo eşim morardı ben bittim en sonunda ödedik çıktık ama beni bi gülme krizi tuttu ağlasammı gülsemmi bilemedim eşim bütün gün bönnn böçnnn yedi gözleriyle beni
sonra evimize geldik güydim bikinileri bunun gözler faltaşı gb açıldı iyki almışık be diyosonra bizim deniz şemsiyesini açtık salona hasırıda yaydık gül gül öldük yaaa
niye almıyolarmış ne kada saçmamazerete bak anneleri alamıyolarmış mış güvenlik sebiyle bizim 130 cocuk var biz alıcaz ailelerinide cok iyi tanıyoruz cünkü şöyle aileyle okul arasına set kuranalrada uyuz oluyorum merak ediyo aileler ya.. ilk günler okula alınmamasına bende öyle düşünüyorum cünkü cocukalr alışamıyo aglasada yerlere atsada asla almam anneleri ama anneyi tatmin ederim derimki su bi hafta gelmeyin veya 1 ay cocuk alıştıktan sonra istediginiz an cat kapı baskın yapın bize aileler tatnmin olduktan ve kararlı olduktan sonra cocuklar hemen alışıyolar zaten
nosab reisoğlundayım ben canım:126:
OHH SÜPER AYNEN SEVCAN HAK EDENE HAK ETTİĞİ GİBİ DAVRANACAKSIN BENDE SENİN GİBİ OLMAYI BAŞARACAĞIM İNŞ EN KISA ZAMANDA.BAŞLADIM DA DİYEBİLİRİMhani bir konu açmıştımya, hani bir şerefsiz kaynanam hakkında söyledikleirmi gitmiş anlatmış diye.
heh işte onun fotolarına baktım en son. 2-3 gün sonra beni arkadaş olarak eklemiş :) bende tanıyamadım dedim.tanıttı kendini.
neyse kızlar kaynanamdan sonra bununda bir güzel azına yüzüne ......tım.... ohhhh süper yaaa... bundan sonra böyle hakedene hakkettiği gibi....
hatun vucüduna güveniyo pikini geycekmiş bree bree benimde kırmızı var evde güneşleniyorum ben
kız allah seni koptum okurkene yihuuhhhaahhahaaahhahabende bazen fantezi olsun diye giyiyom evde...aklıma ne geldi bak plajda giyince herkes görüyor...utandım len giyemem ben pikini neyn
herkezciklere günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar....
hayırlı cumalar...
bu gün cumaaaa.........
MERVE ELEMAN ALINIYOR MU ÇALIŞTIĞIN YERE İŞ ARIYORUM BENMEMNUNMUSUN ?
OHH SÜPER AYNEN SEVCAN HAK EDENE HAK ETTİĞİ GİBİ DAVRANACAKSIN BENDE SENİN GİBİ OLMAYI BAŞARACAĞIM İNŞ EN KISA ZAMANDA.BAŞLADIM DA DİYEBİLİRİM
günaydın merveciiimmm nasılsın ? gel bi öpim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?