Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

alemsin özge her konuda tatlı yada acı bir anın var yanı...ama buçok komik olmuş salonun ortasında haa bari bide şezlong koyaydınız...bıde yüzme havuzu şişirinizmi al sana 5 yıldızlı tatıl

sorucam yarın yazarım burayada...

kız keşke almasymışınız bu seferde evimdekileri bile alıyorlar..diye konuşur herekeze:)

o mumlar bizimdi kız önce o bizden çalmış :))
hem o görmedi aldığımızı :)

amannn Allah muhafaza malıda parasıda pek kıymetli kıyameti koparırdı.

kaynıma gelen hediyeler bizim araba da kalmışta tabak çanak. pazartesi günü aradılar hediyeleri getirin diye

ooo sevcanım birde arsa zengınısın haaa hemide deniz kenarı vay beee bizim bir dikili agacımız bilem yokkk

bencede haftaiçi iyi olur sakinlik acısından...

kız yarın başımıza ne gelcek bilmiyoz:))
sen tam izin alırsın bizlerden birinin bişeyi çıkar aniden dünya hali:)
ama alırsın sen inşallah..haftaya çarşamba perşembe diyelim ozaman:)

evet bencede bir ay sonra ramazan ramazandan sonrada mevsim biter o iş yas olur

ayyy çok manyaksınız.....

ben anlatsam ohhoooo seninkileri öperde geçerya neyseeee...

anlat yaa seninkilerde cok komik oluyo

cocuk havuzlu olan olsun para önemli degil

dedimya komik oluyo diye deliyaa esininde yerini buldular sözüne koptum...dikkat etde kayganana yakalanma sakla....
gerci sen artık özgürsün kaynana derdin yok ohhh missss vallaa çiçeksinnn...bendemi kavga çıkarsam küçük kayganamlaa

nazaretme ne olur çalış sneinde olur

ayyy çok manyaksınız.....

ben anlatsam ohhoooo seninkileri öperde geçerya neyseeee...

hadi nen benim fantezilerim senin fantesilerini döver

mannak şeyyy

alemsin özge her konuda tatlı yada acı bir anın var yanı...ama buçok komik olmuş salonun ortasında haa bari bide şezlong koyaydınız...bıde yüzme havuzu şişirinizmi al sana 5 yıldızlı tatıl

ne 5 yıldız ne 5 yıldız temizlik ende ütü çamasır bulasık yemek ben böle otelin içine.......................

canlarım özelde de devlette de öğretmenlik ve staj yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim:İŞ ÇOCUKTA BİTER!
ben devlet okullarında okudum.orta okulda da lisede de birinciydim.anadolu lisesini bursa 3.lüğü ile kazandım.üniversiteyi de bursa 7.liği alanımda ise bursa 1.liği ile kazandım.dershaneye de gitmedim.annem hep yanlış anlamayın ama gerizekalılar gider dershaneye deyip gazladı bizi almanca öğretmenliği bölümünü çan eğrisi sisteminde 5 alman arkadaşa rağmen 3.lükle bitirdim 1. ve 2. kişi alman arkadaşlardandı :) he bi de ünide ne yazık ki 2 sene derslere devam edemedim mide hastalığımdan dolayı.bi de tüm öğrencilik hayatımda hiç ders çalışmadım liseye kadar ödev yapıyordum liseden sonra onu da bıraktım süper ötesi bi örneğim ya ben anne olunca nasıl dicem çocuğuma ders çalış diye

diyorum ya her şey öğrencide biter.mesela aynı evde aynı ortamda aynı ekonomik şartlarda kız kardeşim de okudu.ama sıkı ders çalışırdı,öyle böyle değil.dershaneye de gitti.ama işte öyle böyle bitirdi okullarını.he çok kötü değildi ama birinciliği de hiç yakalayamadı.önemli olan öğrenciniin başarı isteği.

benim başarısızlığa tahammülüm yoktu.öğretmeni derste öyle bi dinlerdim ki ne söyleyeceğini tahmin edebilirdim.

özelde bikaç öğrencim vardı.ya birini unutamam gemlikten,3 hafta boyunca yemin ederim what is your name cümlesini binlerce kez yazdı ama ne yazık ki hiç bakmadan yazamadı he tabi özel var özel var.illa da özel derseniz TUNÇ SİPER derim.her yönden mükemmel yetiştiriyorlar.genel kültür spor bilim dersler...kesinlikle tunç siper!emine örnek uzak durun.ucuz öğretmen anlayışıyla stajyer çalıştırıyorlar.keza sınav koleji de öyle.ya sıkı disiplinli bir devlet okulu ya da yine sıkı disiplinli bi devlet okulu.araştırın netten okulların başarı oranlarını.ama öğrenci bazlı değil,türkiye çapında yapılan sınavlar bazlı.

canım yalnız otistik çocuklarla ilgili birkaç şey söylemem lazımnlar çok zekiler.kendilerine dokunulmasını pek sevmezler.gürültüden korkarlar.renklerle ve düzenlemelerle araları çok iyidir.sıralamayı ve dizmeyi çok güzel yaparlar.matematik onlara oyun gibi gelir.ezber güçleri de oldukça iyidir.LÜTFEN OTİSTİK ÇOCUKLARIN SADECE FARKLI OLDUĞUNU ANCAK ÖZÜRLÜ OLMADIĞINI BİLELİM :)

tıııııı allah sizi koptum gülerken senin bikiniyi bayrak gibi salladılar heee yarıldım yaaa

nosab reisoğlundayım ben canım:126:

MERVE ELEMAN ALINIYOR MU ÇALIŞTIĞIN YERE İŞ ARIYORUM BEN MEMNUNMUSUN ?
OHH SÜPER AYNEN SEVCAN HAK EDENE HAK ETTİĞİ GİBİ DAVRANACAKSIN BENDE SENİN GİBİ OLMAYI BAŞARACAĞIM İNŞ EN KISA ZAMANDA.BAŞLADIM DA DİYEBİLİRİM

herkezciklere günaydın kızlarrrr

günaydın merveciiimmm nasılsın ? gel bi öpim seni

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

çok heyecanlı ve duygusalım bugün.
kızım koca bir seneyi devirdi...
rabbim şansını ve bahtını açık eylesin...

caım eleman şuanda alınmıyor bildiğim kadarıyla memnunmusun dersen iyi olan yönleride var kötüde idare ediyorum yani

bebişim gel gel bende öpeyim seni:114:
herkezciklere hayırlı cumalar

ay kızlar bugün cuma içim kıpır kıpır telefonumu değiştirdim , araba alıyorum, ve kapanmama 2 hafta kaldı neçok değişiklikler oluyor hayatımda çok mutluyum çokkkk tek eksiğim meleğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…