- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
ay kızlar bugün cuma içim kıpır kıpır telefonumu değiştirdim , araba alıyorum, ve kapanmama 2 hafta kaldı neçok değişiklikler oluyor hayatımda çok mutluyum çokkkk tek eksiğimmeleğimm
canım gömü mü buldunay kızlar bugün cuma içim kıpır kıpır telefonumu değiştirdim , araba alıyorum, ve kapanmama 2 hafta kaldı neçok değişiklikler oluyor hayatımda çok mutluyum çokkkk tek eksiğimmeleğimm
rabbim daha çok versin inşalllah...
Merve kapanmaya karar vermen güzel inşallahhh rabbim bana da nasip etsin.
hep mutlu ol...
Meleğin de seni bekletmez fazla gelir Allahın izni ile...
Kaç yıllık evlisin ?
merve hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız kullanın...
Mübarek cuma saatinin hürmetine Rabbim, özge ve sana bebek nasip etsin. İnşallah....
merve hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız kullanın...
Mübarek cuma saatinin hürmetine Rabbim, özge ve sana bebek nasip etsin. İnşallah....
buluşma olayını napıcaz hiç bilmiyorum. önümüzdeki çarşamba yada perşembe havuza gelen var mı?
Bir türlü görüşemicez herhalde :)
buluşma olayını napıcaz hiç bilmiyorum. önümüzdeki çarşamba yada perşembe havuza gelen var mı?
Bir türlü görüşemicez herhalde :)
hafta içi benim ne yazık ki imkansız
bi pazarımız vardı,bu sene de köylere servis çıktı pazarları
valla sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...
bu pazar köyler bittiiiiiiii :)
akşama kınaya gitcez arkadaşla arkadaşınkine :)
yarın düğünü var oraya gitmicem.
aslında takı konusunda kararsızım.şimdi size sorayım.
11 sene önce tanıştık bu kızla.2 3 sene çok iyi arkadaştık.sonradan ben üni için ayrıldım.
ondan sonra çalışma hayatı derken arkadaşlığımız sekteye uğradı.son bir senedir de yanyana gelemiyorduk.
düğününe beni sadece facedeki etkinlikle çağırdı.
oysa telefonum evim işyerim hepsini hem kendisi hem kardeşleri biliyor.
şimdi çağrıldım ya,gitcem.ama takı taksam mı bilemedim.
sizce napim???
kırmızıçilek adın ne
para takabilirsin, altın falan alma :)
ayrıyetten sen kalk bursa derecesi alarak okul bitir ama bir cumartesi günü tatil yapama.. Gülüm dershaneye gitmeden çok güzel bir bölümü güzel dereceyle bitirmişsin ama nişanlına yararkendini düşün az yaa, sen evlenince herhalde işyerinde yatıp kalkarsın
canım bu hafta pazar olmazsa haftaya pazarı kafaya koydum.hatta yanımda belki arkadaş da getirebilirim :))
haftaya pazar semiha gelemeyecekmiş, ama sizde ilk defa geleceksiniz farketmez benim içinde bende çok duramam ama 2 saat takılırım yani...
ayrıca ne arkadaşı gülüm yaa tanımıyoruz etmiyoruz getirme kimseyi :) bizbize olalım...
bi karar veremedik ayolll :) ev oturması mı yapacaksınız yoksa dışarıda mı buluşma olacak
dışarıda olur buluşmalar artık yazın evde durmak olmaz :)
sen haftaya pazar gelirmisin buluşma olursa....
gelirim herhalde bi aksilik çıkmazsa eşim çalışıyor sanırm o pazar da...yine konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?