- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
anooooooooom vallahi sapık :)) yorgunluk sürprizden değildi anacım,iştendi şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla
dün detay anlatmaya zamanım da mecalim de kalmamıştı. az sonra anlaticim
evet canım özge sonunda anneeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bizler de iyiyiz.senin badana telaşın tadilat olarak bana da bulaştı.
şimdi evi görmek bile istemiyorum
senin de oğluna maşallah :)
kız senin miden başka bişiden bulanmasın
beyaz güllerden böyle kalp olacak şekilde birbirine bakan iki kuğu resmi yapmış yatağın üstüne.
içine de ss yazmış.odada da loş bi ışık var rengi bile çok hoştu
sonra yatağa oturdum.uzattım bacaklarımı.yemek hazırlamış,tepsiyle getirdi.
kendi elleriyle yedirdi.ay bi nazlandırıldım...
özge şimdi hamile ya,o bile bu kadar nazlandırılmamıştır
sonra salona geçtik çay demledi mısır patlattı bi de film açtık
ama ben filmin yarısında uyumuşum yorgunluktan
oo cutemde burda :) hoş geldin...
:)
kızlar şevval cinsiyetleri biliyorya bende tam anlamıyla öğrensin diye dedimki geçen akşam...
kızım babanın cinsiyeti ne?
şevval : pipi
ayy kırıldım gülmekten....
peki benim cinsiyetim ne?
şevval pamuk
sonra sırayla kuzenleri sordum yine aynı...
:) kimde ne olduğunu gayet iyi biliyor ama bir türlü kız erkek demedi...
ne kadar anlatsamda kadın yada erkek demen lazım diye anlamadı...
diyoki erkeklerde pipi var ayakta çiş yapar
ablamın oğullarından görüyor bunudaonlar tuvalete gidince bizimki eyilip bakıyormuş arkalarından...
yemekten sonrasını anlatmana hiç luzum yoktu keza yalan olduğu ayan beyan ortada... pehhh yemek yicen sonra salona geçecen, bik bik bik mısır yicen sonra uyuya kalcan....
ya siz felaket sabırlısınız ya bizim hormonlar tavan
deli yaaaa :))
canım valla sabırdan değil de ben o yorgunlukla bizimkinin bu kadar ayakta kalmasına şaşırdım.
keza önceden olsa bunları benden beklerdi.
hormonlar tavan olur normaldir,azcık ucundan evlisiniz.
biz daha adayız.bi de biz en başından beri arkadaşken de hep yanyana ama çok seviyeliydik.
mesela çocuklar bile diyor siz ne biçim nişanlısınız diye.ama bize göre gayet normaliz
geçen elemanlardan biri,birbirinden bıkmış 40 yıllık evliler gibisiniz be dedi
çok samimi ama çok uzakmışız o nasıl oluyorsa...
oooo maşallah en pis benim heralde,gezmekten zaman bulamıyom:)) ama bende haftaya başlıyacam:)tünaydın kızlar hepinize...
iki günlük yoğun temizliğim bitti çok şükür
tertemizim şu an
ama kaç gün gider onu bilemem:)
aaa ne oldu kız size ailecek allah sağlık versin herkeze ya hastalık çok kötü ıyyyyyyyialç bi mide bulantısı için vermiştionuda içiremedik zaten naneliya hanımefendinin ağzı yanmış
bu arada kızlar kocamda evdeymiş doktora gitmiş...
bende kötüyüm yaa(( ayy ailecek tutulduk geçen seferki gbii olmasam bari ((
yorgunluktanmış pehh bende yedimmanooooooooom vallahi sapık :)) yorgunluk sürprizden değildi anacım,iştendi şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla
dün detay anlatmaya zamanım da mecalim de kalmamıştı. az sonra anlaticim
evet canım özge sonunda anneeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bizler de iyiyiz.senin badana telaşın tadilat olarak bana da bulaştı.
şimdi evi görmek bile istemiyorum
senin de oğluna maşallah :)
kız senin miden başka bişiden bulanmasın
baharda da tuvaletleri gelmişti şevvalle ardanın neyse önce şevvali yaptırdık sonra ardayı..oo cutemde burda :) hoş geldin...
:)
kızlar şevval cinsiyetleri biliyorya bende tam anlamıyla öğrensin diye dedimki geçen akşam...
kızım babanın cinsiyeti ne?
şevval : pipi
ayy kırıldım gülmekten....
peki benim cinsiyetim ne?
şevval pamuk
sonra sırayla kuzenleri sordum yine aynı...
:) kimde ne olduğunu gayet iyi biliyor ama bir türlü kız erkek demedi...
ne kadar anlatsamda kadın yada erkek demen lazım diye anlamadı...
diyoki erkeklerde pipi var ayakta çiş yapar
ablamın oğullarından görüyor bunudaonlar tuvalete gidince bizimki eyilip bakıyormuş arkalarından...
bende yedimmmmmbeyaz güllerden böyle kalp olacak şekilde birbirine bakan iki kuğu resmi yapmış yatağın üstüne.
yalan kız inanma:)yemekten sonrasını anlatmana hiç luzum yoktu keza yalan olduğu ayan beyan ortada... pehhh yemek yicen sonra salona geçecen, bik bik bik mısır yicen sonra uyuya kalcan....
ya siz felaket sabırlısınız ya bizim hormonlar tavan
yok normal değilsiniz:) hadi buraya sıkıştırılmayan biri varsa yazsında göreyim:) o sıkıştırmazsa sen sıkıştır arada ekşınnlık yarat azcukkdeli yaaaa :))
canım valla sabırdan değil de ben o yorgunlukla bizimkinin bu kadar ayakta kalmasına şaşırdım.
keza önceden olsa bunları benden beklerdi.
hormonlar tavan olur normaldir,azcık ucundan evlisiniz.
biz daha adayız.bi de biz en başından beri arkadaşken de hep yanyana ama çok seviyeliydik.
mesela çocuklar bile diyor siz ne biçim nişanlısınız diye.ama bize göre gayet normaliz
geçen elemanlardan biri,birbirinden bıkmış 40 yıllık evliler gibisiniz be dedi
çok samimi ama çok uzakmışız o nasıl oluyorsa...
valla şöyle diyim biz bekarken daha fenaydık, hele nişanlıyken
yani gerisini anlatmıyım dersin anlarımda ne biliyim mısır ye falan komik len
senin anılarında ne varvalla şöyle diyim biz bekarken daha fenaydık, hele nişanlıyken
yani gerisini anlatmıyım dersin anlarımda ne biliyim mısır ye falan komik len
hadi yine arda yırtmış gözetlenmektenoooo maşallah en pis benim heralde,gezmekten zaman bulamıyom:)) ama bende haftaya başlıyacam:)
aaa ne oldu kız size ailecek allah sağlık versin herkeze ya hastalık çok kötü ıyyyyyyy(
yorgunluktanmış pehh bende yedimmşaka şaka:)
baharda da tuvaletleri gelmişti şevvalle ardanın neyse önce şevvali yaptırdık sonra ardayı..
şevval diyoki neden oturmuyoben dedimki oturursa karşıya işer heee tamam tamam dedi:))
bende yedimmmmmkız eğer doğruysa bunlar vallaha benimki azgınmışş
bizde sevcanın dediği gibi sevgiliyken nişanlıyken pek bir azgındı benimkii..sıkıştıracak yer arıyordu..şey yapmak içinn yani öpmek içinnama hep mesafesini bildi kocacım yani düğünden sonra gerdekte şettii kız ben pek edepsiz oldum bu ara arada azcuk olmalı ya şehvett neyimm onlar ilkişkini tadı tuzu..evlendikten sonra olsada maratonlaşıyoruz:)
yalan kız inanma:)
yok normal değilsiniz:) hadi buraya sıkıştırılmayan biri varsa yazsında göreyim:) o sıkıştırmazsa sen sıkıştır arada ekşınnlık yarat azcukk
bizde bizde aynısındannn
gemlikte kumsazı bi yer daha vardı orayı methediyorlar canım benim ama adı aklıma gelmedi.slm kizlar nasilsiniz yine kaynatmisiniz bugun hic giremedim yildirimdaki arkadasim kahvaltiya geldi sonrada kultur parka gectik cocuklari eglendirdik guzeldisevcanim sizinle oturdugumuz yerde takildik cocuklar zipzipta zipladilar yine...
ya kizlar size bisiy danismam lazim en acilinden bu pazar esimin tatilmis bizde gunu birlik denize gidelim dedik, sizce mudanyadami girilicek guzel deniz var gemliktemi hangisi daha yakin ve hangisinde guzel plaj var ...plajlarin adlarinida biliyosaniz bilgilendirirmisiniz ona gore hareket etcez ...nereyi tavsiye edersiniz...baharcim okursan mudanyayi sen daha iyi bilirsin nereyi tavsiye edersin...
buarada ahillam nisanlinin surprizi cokk romantik olmus ama bisiler eksik anlatilmis sankimkizlar makara yapmakta haklilar yani dogru soze ne hacet hadi hadi gercekleri soyle nasilsa yemedik
hadi ben kactim kimsecikler yok zatiii allaha emanet olun ....
slm kizlar nasilsiniz yine kaynatmisiniz bugun hic giremedim yildirimdaki arkadasim kahvaltiya geldi sonrada kultur parka gectik cocuklari eglendirdik guzeldisevcanim sizinle oturdugumuz yerde takildik cocuklar zipzipta zipladilar yine...
ya kizlar size bisiy danismam lazim en acilinden bu pazar esimin tatilmis bizde gunu birlik denize gidelim dedik, sizce mudanyadami girilicek guzel deniz var gemliktemi hangisi daha yakin ve hangisinde guzel plaj var ...plajlarin adlarinida biliyosaniz bilgilendirirmisiniz ona gore hareket etcez ...nereyi tavsiye edersiniz...baharcim okursan mudanyayi sen daha iyi bilirsin nereyi tavsiye edersin...
buarada ahillam nisanlinin surprizi cokk romantik olmus ama bisiler eksik anlatilmis sankimkizlar makara yapmakta haklilar yani dogru soze ne hacet hadi hadi gercekleri soyle nasilsa yemedik
senin anılarında ne varanlat da bilelim bacım
valla şu kadarını söyliyim,benimki daha canım bile dememiş biriyken öyle sıkıştırmasını beklemek hata olurdu
ama sanki tarih yaklaştıkça adam da yanaşmaya mı başladı bana mı öyle geldi :26:
bi de biz nişanlanırken birbirimizi aşkla severek nişanlanmadık ki...sanırım o yüzden böyleyiz.
aslında herkes öyle diyor.ya bizde anormallik var herhalde
hadi yine arda yırtmış gözetlenmekten
kız yok o gün ne haldeydim biliyon mu senhatta başta adamcağıza kızdım beni bunun için mi çağırdın,bilsem gelmezdim şimdi o merdivenleri kim çıkcak diye.o da surat yaptı.sonra zor gönlünü aldım.az daha kendi elimle bi daha sürpriz yapılmasını engellicektim.
ahan da eksik yerini de anlattim
valla ağzımdan kaçtı,demicektim ama sesli düşünmüşüm
kız deli misin o sıkıştırmadan ben niye sıkıştırayım sonra adım sapık karı'ya çıksın
gemlikte kumsazı bi yer daha vardı orayı methediyorlar canım benim ama adı aklıma gelmedi.
mudanyayı bilemicem.
sorma yinusem adama bi haller oldu.
bugün adet oldum ve ilk günüm.benim hep çok sancılı geçer.
ben de hep kıvırmaya çalışıyordum,ama becerememişim.
bugün anlamış olduğunu anladım.çok utandım
dedi ki hadi sen git yat biraz canım,ayda bir idare ederiz sensiz de.sonra göz kırptı.
ayyyyyyy yer yarılsa yere girsem dedim.
sonra uzanmıştım bi an sancıyla kıvrıldım.o da çay içiyordu.
geldi yanıma oturdu bellime masaj yaptıbu ağrını keser belki biraz kan dolaşımı hızlanınca dedi
kızlar noluyo lan bu adama???pek bi inceldi???kopmasın???
ayrıca yinusem bu kadar detay veriyorum.öyle bi adım olsa biiiiiiiiiiiiipli bi şekilde anlatırım
özge gibi komik komik anlatamam ama idare edersiniz
Gözün aydın canım güle güle kirletinkızlar günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben geldim çok şükür bütün işlerim bitti badana işini de atlattık
sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur işallah
bu arada bugün aldığım en güzel haber gördüğüm kadarı ile haksever hamileeeeeeeedoğru mu bu ??????? allahım ne kadar sevindim özgecim anlatamam hayırlısı ile işallah kucağına al küçük meleğini
sevcan canım benim şevvalime çok geçmiş olsun kıyamam yavruma nasıl oldu şimdi iyi mi peki cimcime
ayfercim sen nasılsın canım benim oğluşunu tebrik ediyorum maşallahbizde de aynı hepsi 5 karnemizin
diğer kızlar siz nasılsınız ahilla bahar semiha dilekcim iyisnizdir işallahh
Ellerine sağlık,pisliğin tozun bereketi çok canım ya temizlik işi bitmez her gün aynı işlertünaydın kızlar hepinize...
iki günlük yoğun temizliğim bitti çok şükür
tertemizim şu an
ama kaç gün gider onu bilemem:)
Tekrardan geçmiş olsun,inşallah salgın değildir ve geçenki gibi olmaz,Allah şifa versin.ialç bi mide bulantısı için vermiştionuda içiremedik zaten naneliya hanımefendinin ağzı yanmış
bu arada kızlar kocamda evdeymiş doktora gitmiş...
bende kötüyüm yaa(( ayy ailecek tutulduk geçen seferki gbii olmasam bari ((
Ne güzel romantik bir süpriz,Allah bozmasın ve her zaman böyle düşünceli duygusal olur inşallahbeyaz güllerden böyle kalp olacak şekilde birbirine bakan iki kuğu resmi yapmış yatağın üstüne.
A.s canım Mudanyada girilecek yer varda o kadar su dkkeurgun değil,özellikle bugünlerde rüzgar çok pencereleri açamıcam nerdeyse.Buraya gezmek için millet akın akın geliyor ama denize girilicek gibi değil şuan,aklıma gelen kurşunlu ve küçük kumla,bizde kısmetse kuzenim gitmeden cumali kızığa gitmeyi düşünüyoruz pazar günü,bakalım hayırlısı olsun pazartesi felan gidecekmiş şimdiden zor gelicek bana gitmesi alışıyorsun zor yani.Sizede iyi gezmeler canım,mudanyaya gelirseniz bizede beklerimslm kizlar nasilsiniz yine kaynatmisiniz bugun hic giremedim yildirimdaki arkadasim kahvaltiya geldi sonrada kultur parka gectik cocuklari eglendirdik guzeldisevcanim sizinle oturdugumuz yerde takildik cocuklar zipzipta zipladilar yine...
senin anılarında ne varanlat da bilelim bacım
valla şu kadarını söyliyim,benimki daha canım bile dememiş biriyken öyle sıkıştırmasını beklemek hata olurdu
ama sanki tarih yaklaştıkça adam da yanaşmaya mı başladı bana mı öyle geldi :26:
bi de biz nişanlanırken birbirimizi aşkla severek nişanlanmadık ki...sanırım o yüzden böyleyiz.
aslında herkes öyle diyor.ya bizde anormallik var herhalde
hadi yine arda yırtmış gözetlenmekten
kız yok o gün ne haldeydim biliyon mu senhatta başta adamcağıza kızdım beni bunun için mi çağırdın,bilsem gelmezdim şimdi o merdivenleri kim çıkcak diye.o da surat yaptı.sonra zor gönlünü aldım.az daha kendi elimle bi daha sürpriz yapılmasını engellicektim.
ahan da eksik yerini de anlattim
valla ağzımdan kaçtı,demicektim ama sesli düşünmüşüm
kız deli misin o sıkıştırmadan ben niye sıkıştırayım sonra adım sapık karı'ya çıksın
gemlikte kumsazı bi yer daha vardı orayı methediyorlar canım benim ama adı aklıma gelmedi.
mudanyayı bilemicem.
sorma yinusem adama bi haller oldu.
bugün adet oldum ve ilk günüm.benim hep çok sancılı geçer.
ben de hep kıvırmaya çalışıyordum,ama becerememişim.
bugün anlamış olduğunu anladım.çok utandım
dedi ki hadi sen git yat biraz canım,ayda bir idare ederiz sensiz de.sonra göz kırptı.
ayyyyyyy yer yarılsa yere girsem dedim.
sonra uzanmıştım bi an sancıyla kıvrıldım.o da çay içiyordu.
geldi yanıma oturdu bellime masaj yaptıbu ağrını keser belki biraz kan dolaşımı hızlanınca dedi
kızlar noluyo lan bu adama???pek bi inceldi???kopmasın???
ayrıca yinusem bu kadar detay veriyorum.öyle bi adım olsa biiiiiiiiiiiiipli bi şekilde anlatırım
özge gibi komik komik anlatamam ama idare edersiniz
günaydın kızlar nasılsınız...
ayy dün çok rahatsızlandım... akşam hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuşum... ilaç verdi içince uyuyup kaldım...
bugünde üzerimden kamyon geçmiş gibiyim....
günaydın kızlar nasılsınız...
ayy dün çok rahatsızlandım... akşam hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuşum... ilaç verdi içince uyuyup kaldım...
bugünde üzerimden kamyon geçmiş gibiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?