Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ohh ne güzel teyze kıznla keyif yapıyorsunuzdur:) insana bir arkadaş oluyor..benimde keşke olsalarda gelseler

biz dün arkadaşlarla toplanıp zevki sefaya gittik uludağ yolunda..okadar güzel esiyorduki offf üfür üfür harikaydı..
sonra bir arkadaş millet mahalesinden daire istiyordu dubleks bizim siteye gittik çok beğendi ama küçük geldi ona
neyse sonra 2 tane dubleks yanyana daire varmış satılık 2 sini alıp birleştirecekler..ama daha kesi değil akşamdan beri dua ediyorum bizim siteden alsınlar diye:) inşallah alırlar bugün yarın belli olacak..hayırlısı bakalım..

bu sabah bime gittim büyük havuzlardan alıcaktım oğluma..6 tane gelmiş 10 saniyede bitti:2::2:alamadım ya kafayı yiyecem..bende simit kolluk falan aldım havuza haızırz biz:)
ee kızlar yarın için plan yapalımmı?? çok geç biliyorum ama haberleşiriz teldende..kimler gelir yazsın bakalım:)

günaydın canım
hadi ya çok geçmiş olsun işallah ayaktan atlatırısn

sağolasın canım benim
oh ne güzel hasret gidermişsnizdir ama işte onlar gidince zor olur sana da alışmışsındır işallah en kısa zamanda yine görüşürüsnüz canım

karamuk oğluışların nasıl canım..
birde ben ardayı anaokuluna istiyorum Ayten bozkayadan memnunmuydun??
eşimde dün eğitim vadisine bak orasıda güzel dedi.. ama ben pek sıcak bakmıyorum oraya..
ve özel okul istemiyorum çünkü hepsi tam gün devlet anaokuluna vericem kafaya koydum:))

sağolun kızlar...

Ayfer ikitane dubleksmi birleştirecek arkadaşların :)) vayy arkadaş millette ne para var anasını satayım :)) ben 2+1 evin borcunu ödeyemiyorum bana da gösterin kızlar nasıl kazanılır bu para hele bugünlerde dahada bir sinir oluyorum şu borçlara :)))
kaç kişi yaşacaklar evde merak ettim.

birde buluşma derken nasıl yani? yarın :) bende yarın arkadaşa gitsemmi diye düşünüyordum hani benim evime 7 ay sonra ev görmeye gelen çocukluk dostu arkadaşım varya onun evine işte. hiiiçç istemesemde mecburen gidicem artık. tam 7 ay oldu evine taşınalı
ama yarın gitmek zorunda değilim her ne kadar gelirim desemde ona satabilirim açıkçası. artık herkes ederi kadar.

canım denizde kum onlarda para:) allah daha çok versin ama gerçekten durumları çok iyi,işadamı eşi.. altındaki araba 325 milyarcık:) kocasının arabsını söylemeyim bile:)))
ama çok samimi çok tatlı çok alçak gönüllü biri..hiçte övünmez kendinden..canım 3 çocuğu var bir bakıcısı kalıyor..birde İstanbullu bunlar annesi çok sık gelip gidiyor..o yüzden 2 dubleksi birleştirecekler ama her 2 odayı 1 oda yapıcaklar..yani odalar küçük geldiği için birleştirecekler..yine 6 odası olacak yani:)

hadi yarın için palan yapalım ozaman şekerim:))

Allah huzur mutluluk versin.. ne güzel para değiştirmemiş...
of yaaa (( ne yapalım bizimde cenneteki evimiz güzel olsun...

ne gibi örneğin :)
birde ben iyi olurmuyum acep yarın :)

Allah huzur mutluluk versin.. ne güzel para değiştirmemiş...
of yaaa (( ne yapalım bizimde cenneteki evimiz güzel olsun...

ne gibi örneğin :)
birde ben iyi olurmuyum acep yarın :)

yok canım para değiştirmez o tarz insanları karı koca 5 vakit namazlarındalar..görsen 1 yıllık evli bunlar dersin elleele kolkolaheryere beraber giderler..akşam aradılar bizi çay içmeye gitmişler ama benim koca şortunu giyip kurtlar vadisine dalınca kalkamadı yerinden..evinden işe işten evine gelen kocası var çok mutlular alalhım daim etsinn..

canım mesela neresi olabilir..botanik olabilir..Özdilek olabilir as merkez vs.. yani bilemedim..yada anotolyuma kumpir yemeye gidelim:))

canım boşver sen gel bana balkonda oturalım çocuklarıda saldım çayıra mevlam kayıra...

yada botaniğe gidelim. bisiklete biner çocuklar...

Son düzenleme:
canım boşver sen gel bana balkonda oturalım çocuklarıda saldım çayıra mevlam kayıra...

yada botaniğe gidelim. bisiklete biner çocuklar...

anamm bundada hiç gezme isteği yok:))
bende hergün gezsem bıkmıyorum:)
pazar talhanın doğum günü ama yarın kutlamak istiyor arkadaşlarını çağırdı bile:)
önüne geleni çağırıyor:)) anasıda bilgisayarda takılıyor:))
ev kalk gidelim diyor:) Talha yarın için arkadaşlarıma ne yapıcaksın diyor, bende yarın nereye gitsem diye düşünüyorum diyorum:))
bugün temzilk yapayım akşamada börekleri hazırlarım..yarında pasta aldımmı tamamdır:)
ben yine gezmeye naparsa yapsınlar evde:)))
zaten beni istemiyor evde parti neyim yapacakalrmışş
botaniğe gidelim bizim veletler bisiklete binsinler ozaman..
bende yarın bisiklet alayım ardaya hep alıcaz alıcaz ertelyoz..

doğum günü kutlu olsun oğlunun... Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin...

tamam canım botaniğe gideriz öyleyse. sen kaçta müsait olursun.

doğum günü kutlu olsun oğlunun... Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin...

tamam canım botaniğe gideriz öyleyse. sen kaçta müsait olursun.

sağol canım amin...
canım 2den soınra çıkarız olurmu??
arkadaşına gideceksen eğer gelmeni beklerim 3ten sonrada gitsek olur..

Son düzenleme:
sağol canım amin...
canım 2den soınra çıkarız olurmu??
arkadaşına gideceksen eğer gelmeni beklerim 3ten sonrada gitsek olur..

yok cnaım yaa gitmicem :))
botaniğe gideriz.
senin için sakıncası yoksa ablamıda davet edebilirmiyim canım :))
çağırma dersen vallahi kızmam.. :) anlarım bak.
sen ne zmana bisiklet alıcan oğluna canım.
olmadı oradan da kiralanabiliyor biliyorsundur. hani aceleye getirme diye diyorum.

duruma göre de bakarız. bisikletler sığarsa ki muhtemelen sığa bizim arabayla gideriz. :)

sevcan bakarız canım yarın, eğer 2 oğluda gelirse ve iki bisiklet:) ve bzimkiler yine uyursa dönüşte bilemiyorum artık nasıl sığarlar:))
olmazsa iki araba gideriz canım..
yinuse canım sende gel yarın buluşuruz biryerde..
arıcam seni yarın burayı açmazsın belki..
ee kimse gelmiyor başka hıııı neyse gelmek isteyn olursa bir alo desin veya yazsın buraya:)

sevcancım ardaya bisiklet kiralıyorum ama bırakınca çok ağlıyor o benimdi diyee
zaten alıcam hep erteliyorum..yarın alayım diyorum bakalım..

kız kıymetini anlamış adam çaktırma hiç..neden değişltin ne oldu sana falan gibi sakın bişey deme..tadını çıkar
öyle mi olmuş yoksa düğün yaklaşıyor diye bu da çaktırmadan yanaşmaya mı başladı sıkıştırmak için???
hangisi çözemedim de
insan bir yakınının varlığına alışınca yokluğunu kabullenmesi zorlaşıyor canım.anlıyorum seni

evet bu aralar maşallahı var.beni bile şoka sokuyorsa,anasını siz düşünün
uleyn bence siz ikinizde iktidarsızsınız
neyse evli barklı kadınsın bişi demiyorum durduk yere adım lezbiyene çıkmasın
ulen senin yüzünden adama sarkacam o olacak

geçmiş olsun canım.endişelenme bende her sene olur
soğuk algınlığından çok olur.temiz bir bez ütüleyip orana koyuver.
bi de sık sık değiştir.ince ve yumuşak bir şey olsun.tek kullanımlık.
o zaman daha çabuk atlatıyorsun.günlük ped bunun yerini tutmuyor.

maşşallah Allahım böyle insanlara daha daha çok versin.ayrıca hala ilk günki gibi olmaları çok özendirici...

hep gezin kıskanıyorum (
eeeeeee yarın buluşma işi noldu???kimseden bi ses çıkmamış :S var mıııııııı yok muuuuuuuuu???

selam canlarım pazartesi gittimde iğne ilaç vermiştide çarşamba gene gitmiştimya doktorcuma kan sayımımda hemncik düşmüş kötü seyler agrımda geçmişti doktor maşallah dedi ilacı iğneyi bıraktırdı utrasyonla bile bakmadı rahatsız etmiyelim daha küçük gözükmez zzaten dedi hım hummss dedi 28inde gel bebişi görelim dedi yupii yupiii cuma mudanyadan kemal paşaya anneme gittik şimdi bursada evimdeyim yarın yine mudanyaya gidicem cuma mudanyadan doktora gidicem bebişimizi görücez kendi evimize gelicez inşallah iiyim yani turp gibiyim maşalalh

kötü olursam 9 ay mudanyada kalırız

ya bu arada biz şey yapmıcaz mı ya 9 ay:26:

ilaçların yan etkisinde şey varda şey şey olunca şey oluyo

töbe töbe

beraat kandiliniz mubarek olsun dua edin bize

mucu mucuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…