Gözün aydın canım güle güle kirletinAferin oğluna başarısının devamı daim olur umarım.Bende iyiyim canım sağol misafirim var teyzem ve teyzemin kızı geldiler Adanadan.Teyzem döndü geçen hafta teyzemin kızıda bu hafta başı gidiyor nasipse.Bize kalsa bırakmıcazda mecburen gidiyor
Ellerine sağlık,pisliğin tozun bereketi çok canım ya temizlik işi bitmez her gün aynı işler
Tekrardan geçmiş olsun,inşallah salgın değildir ve geçenki gibi olmaz,Allah şifa versin.
Ne güzel romantik bir süpriz,Allah bozmasın ve her zaman böyle düşünceli duygusal olur inşallah
A.s canım Mudanyada girilecek yer varda o kadar su dkkeurgun değil,özellikle bugünlerde rüzgar çok pencereleri açamıcam nerdeyse.Buraya gezmek için millet akın akın geliyor ama denize girilicek gibi değil şuan,aklıma gelen kurşunlu ve küçük kumla,bizde kısmetse kuzenim gitmeden cumali kızığa gitmeyi düşünüyoruz pazar günü,bakalım hayırlısı olsun pazartesi felan gidecekmiş şimdiden zor gelicek bana gitmesi alışıyorsun zor yani.Sizede iyi gezmeler canım,mudanyaya gelirseniz bizede beklerim
günaydın kızlar nasılsınız...
ayy dün çok rahatsızlandım... akşam hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuşum... ilaç verdi içince uyuyup kaldım...
bugünde üzerimden kamyon geçmiş gibiyim....
Gözün aydın canım güle güle kirletinAferin oğluna başarısının devamı daim olur umarım.Bende iyiyim canım sağol misafirim var teyzem ve teyzemin kızı geldiler Adanadan.Teyzem döndü geçen hafta teyzemin kızıda bu hafta başı gidiyor nasipse.Bize kalsa bırakmıcazda mecburen gidiyor
Ellerine sağlık,pisliğin tozun bereketi çok canım ya temizlik işi bitmez her gün aynı işler
Tekrardan geçmiş olsun,inşallah salgın değildir ve geçenki gibi olmaz,Allah şifa versin.
Ne güzel romantik bir süpriz,Allah bozmasın ve her zaman böyle düşünceli duygusal olur inşallah
A.s canım Mudanyada girilecek yer varda o kadar su dkkeurgun değil,özellikle bugünlerde rüzgar çok pencereleri açamıcam nerdeyse.Buraya gezmek için millet akın akın geliyor ama denize girilicek gibi değil şuan,aklıma gelen kurşunlu ve küçük kumla,bizde kısmetse kuzenim gitmeden cumali kızığa gitmeyi düşünüyoruz pazar günü,bakalım hayırlısı olsun pazartesi felan gidecekmiş şimdiden zor gelicek bana gitmesi alışıyorsun zor yani.Sizede iyi gezmeler canım,mudanyaya gelirseniz bizede beklerim
sağolun kızlar...
Ayfer ikitane dubleksmi birleştirecek arkadaşların :)) vayy arkadaş millette ne para var anasını satayım :)) ben 2+1 evin borcunu ödeyemiyorumbana da gösterin kızlar nasıl kazanılır bu para hele bugünlerde dahada bir sinir oluyorum şu borçlara :)))
kaç kişi yaşacaklar evde merak ettim.
birde buluşma derken nasıl yani? yarın :) bende yarın arkadaşa gitsemmi diye düşünüyordum hani benim evime 7 ay sonra ev görmeye gelen çocukluk dostuarkadaşım varya onun evine işte. hiiiçç istemesemde mecburen gidicem artık. tam 7 ay oldu evine taşınalı
ama yarın gitmek zorunda değilim her ne kadar gelirim desemde ona satabilirim açıkçası. artık herkes ederi kadar.
canım denizde kum onlarda para:) allah daha çok versin ama gerçekten durumları çok iyi,işadamı eşi.. altındaki araba 325 milyarcık:) kocasının arabsını söylemeyim bile:)))
ama çok samimi çok tatlı çok alçak gönüllü biri..hiçte övünmez kendinden..canım 3 çocuğu var bir bakıcısı kalıyor..birde İstanbullu bunlar annesi çok sık gelip gidiyor..o yüzden 2 dubleksi birleştirecekler ama her 2 odayı 1 oda yapıcaklar..yani odalar küçük geldiği için birleştirecekler..yine 6 odası olacak yani:)
hadi yarın için palan yapalım ozaman şekerim:))
Allah huzur mutluluk versin.. ne güzel para değiştirmemiş...
of yaaa(( ne yapalım bizimde cenneteki evimiz güzel olsun...
ne gibi örneğin :)
birde ben iyi olurmuyum acep yarın :)
yok canım para değiştirmez o tarz insanları karı koca 5 vakit namazlarındalar..görsen 1 yıllık evli bunlar dersin elleele kolkolaheryere beraber giderler..akşam aradılar bizi çay içmeye gitmişler ama benim koca şortunu giyip kurtlar vadisine dalınca kalkamadı yerinden..evinden işe işten evine gelen kocası var çok mutlular alalhım daim etsinn..
canım mesela neresi olabilir..botanik olabilir..Özdilek olabilir as merkez vs.. yani bilemedim..yada anotolyuma kumpir yemeye gidelim:))
canım boşver sen gel banabalkonda oturalım çocuklarıda saldım çayıra mevlam kayıra...
yada botaniğe gidelim. bisiklete biner çocuklar...
anamm bundada hiç gezme isteği yok:))
bende hergün gezsem bıkmıyorum:)
pazar talhanın doğum günü ama yarın kutlamak istiyor arkadaşlarını çağırdı bile:)
önüne geleni çağırıyor:)) anasıda bilgisayarda takılıyor:))
ev kalk gidelim diyor:) Talha yarın için arkadaşlarıma ne yapıcaksın diyor, bende yarın nereye gitsem diye düşünüyorum diyorum:))
bugün temzilk yapayım akşamada börekleri hazırlarım..yarında pasta aldımmı tamamdır:)
ben yine gezmeye naparsa yapsınlar evde:)))
zaten beni istemiyor evde parti neyim yapacakalrmışş
botaniğe gidelim bizim veletler bisiklete binsinler ozaman..
bende yarın bisiklet alayım ardaya hep alıcaz alıcaz ertelyoz..
doğum günü kutlu olsun oğlunun... Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin...
tamam canım botaniğe gideriz öyleyse. sen kaçta müsait olursun.
sağol canım amin...
canım 2den soınra çıkarız olurmu??
arkadaşına gideceksen eğer gelmeni beklerim 3ten sonrada gitsek olur..
Kizlar şu saat itibaren izine çıkmış bulunuyor um yehooooooo
öyle mi olmuş yoksa düğün yaklaşıyor diye bu da çaktırmadan yanaşmaya mı başladı sıkıştırmak için???kız kıymetini anlamış adam çaktırma hiç..neden değişltin ne oldu sana falan gibi sakın bişey deme..tadını çıkar
insan bir yakınının varlığına alışınca yokluğunu kabullenmesi zorlaşıyor canım.anlıyorum seniNe güzel romantik bir süpriz,Allah bozmasın ve her zaman böyle düşünceli duygusal olur inşallah
neyse evli barklı kadınsın bişi demiyorumuleyn bence siz ikinizde iktidarsızsınız
geçmiş olsun canım.endişelenme bende her sene olurgünaydın kızlar nasılsınız...
ayy dün çok rahatsızlandım... akşam hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuşum... ilaç verdi içince uyuyup kaldım...
bugünde üzerimden kamyon geçmiş gibiyim....
maşşallah Allahım böyle insanlara daha daha çok versin.ayrıca hala ilk günki gibi olmaları çok özendirici...canım denizde kum onlarda para:) allah daha çok versin ama gerçekten durumları çok iyi,işadamı eşi.. altındaki araba 325 milyarcık:) kocasının arabsını söylemeyim bile:)))
ama çok samimi çok tatlı çok alçak gönüllü biri..hiçte övünmez kendinden..canım 3 çocuğu var bir bakıcısı kalıyor..birde İstanbullu bunlar annesi çok sık gelip gidiyor..o yüzden 2 dubleksi birleştirecekler ama her 2 odayı 1 oda yapıcaklar..yani odalar küçük geldiği için birleştirecekler..yine 6 odası olacak yani:)
hadi yarın için palan yapalım ozaman şekerim:))
hep gezinyok canım para değiştirmez o tarz insanları karı koca 5 vakit namazlarındalar..görsen 1 yıllık evli bunlar dersin elleele kolkolaheryere beraber giderler..akşam aradılar bizi çay içmeye gitmişler ama benim koca şortunu giyip kurtlar vadisine dalınca kalkamadı yerinden..evinden işe işten evine gelen kocası var çok mutlular alalhım daim etsinn..
canım mesela neresi olabilir..botanik olabilir..Özdilek olabilir as merkez vs.. yani bilemedim..yada anotolyuma kumpir yemeye gidelim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?