selam canlarım pazartesi gittimde iğne ilaç vermiştide çarşamba gene gitmiştimya doktorcuma kan sayımımda hemncik düşmüş kötü seyler agrımda geçmişti doktor maşallahdedi ilacı iğneyi bıraktırdı utrasyonla bile bakmadı rahatsız etmiyelim daha küçük gözükmez zzaten dedi hım hummss dedi 28inde gel bebişi görelim dedi yupii yupiii cuma mudanyadan kemal paşaya anneme gittik şimdi bursada evimdeyim yarın yine mudanyaya gidicem cuma mudanyadan doktora gidicem bebişimizi görücez kendi evimize gelicez inşallah iiyim yani turp gibiyim maşalalh
kötü olursam 9 ay mudanyada kalırız
ya bu arada biz şey yapmıcaz mı ya 9 ay:26:
ilaçların yan etkisinde şey varda şey şey olunca şey oluyo
töbe töbe
beraat kandiliniz mubarek olsun dua edin bize
mucu mucuuu
Hayırlı olsun canım, seninle geçen sene konuşmuştuk, biliyorumki uzun zamandır bebek bekliyorsun, hamile olduğunu öğrenince çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Fakültede yaptırdığını biliyorum, bende oraya gidiyorum, aşılama yaptırdım, haftaya belli olacak. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın.. Sevgiler
aminn inşallah canım saol güzel duan için bize görmeyi nasip eder insallah kokusunu içime çekmeyi korkuyorum ve sevinçliyim tuhaf bişey rabbim en yakın zmanda sanada tattırsın inşaalllahhhbarış bey harika bir doktor inşallah sizinde evinize bayram sevinci erkenden gelir bu güzel gecenin hürmetine dua ediyorum herkeze bana dua eden kardeşlerimden allah razı olsun isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah
Aramak istedim, ama sonra konuşmaya bile değmeyeceğini düşündüm. Şu mahkeme bi açılsa zaten direk onu da ekliycem. Bu iftirayı kesinlikle bırakmıycam yanına.Allah yanlarına kar bırakırmı canım benim... ben bu kadarınıda beklemiyordum insan severek evlendiği birisi için bu kadar aşağılık cümleler kurabilir mi? insan oğlunun en çirkinleştiği an işte.Allah sonumuzu hayır etsin. ben herkesten korkar oldum artık... Allah biraz vicdan merhamet versin...
Sen arayıp sormadın mı? ona neden bu şekilde iftira atıyorsun... varsa ispatın onunla konuş, yoksa bu dediklerin mahkemede bana güzel kanıt olacak, iftira attığın için ayrıca dava açıcam desene...
Buna benzer şeyleri söyleyecek hesapta bende rezil olmayayım diye koşa koşa yanına dönücem, o da kısa yoldan hedefine ulaşmış olacak. Şerefsiz işte. Allah ıslah etsin..canım hakkınızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
canım sen ne yaptığını biliyorsun en önemlisi mevlam biliyor kimin ne yaptığını.sen bol bol oku dua et.
hakkınızda hayırlı olanı versin rabbim.aslında ne söyledğinden çok neden söyledği önemli.
ailenle aranı bozup kimsesiz kal onlar da seni dışlasın sen tamamen yalnız kal diye mi
yoksa ailen bak sen de böyle yapmışsın uzatma geri dön desinler diye mi???
sanırım küçük beyni ikinci seçeneği düşündü...ilkiyse çok kötü...
valla ben de merak ettim işin kötü yanı tahminim de yok
canım sakın ha beddua etme.
beddua zehirli bir oktur
sahibinden başka gidecek yeri yoktur.
sadece Allah'a çokça dua et herkesi ettikleriyle onun adaletine sevket.
eninde sonunda kendi yalanları kendi ayaklarına dolanır.
Aramak istedim, ama sonra konuşmaya bile değmeyeceğini düşündüm. Şu mahkeme bi açılsa zaten direk onu da ekliycem. Bu iftirayı kesinlikle bırakmıycam yanına.
Buna benzer şeyleri söyleyecek hesapta bende rezil olmayayım diye koşa koşa yanına dönücem, o da kısa yoldan hedefine ulaşmış olacak. Şerefsiz işte. Allah ıslah etsin..
Beddua etmemek elde mi... Sürekli içimde valla ister istemez... Allah haksız yere bu duruma düşüren kim varsa hangisiyse, karşılarına kendileri gibi insanlar çıkarsın diyorum. Bu en basiti. İnsanın içi acıyınca neler dökülüyo dilinden...
buluşma iptal oldu canım:)öyle mi olmuş yoksa düğün yaklaşıyor diye bu da çaktırmadan yanaşmaya mı başladı sıkıştırmak için???
hangisi çözemedim de
insan bir yakınının varlığına alışınca yokluğunu kabullenmesi zorlaşıyor canım.anlıyorum seni
evet bu aralar maşallahı var.beni bile şoka sokuyorsa,anasını siz düşünün
neyse evli barklı kadınsın bişi demiyorumdurduk yere adım lezbiyene çıkmasın
ulen senin yüzünden adama sarkacam o olacak
geçmiş olsun canım.endişelenme bende her sene olur
soğuk algınlığından çok olur.temiz bir bez ütüleyip orana koyuver.
bi de sık sık değiştir.ince ve yumuşak bir şey olsun.tek kullanımlık.
o zaman daha çabuk atlatıyorsun.günlük ped bunun yerini tutmuyor.
maşşallah Allahım böyle insanlara daha daha çok versin.ayrıca hala ilk günki gibi olmaları çok özendirici...
hep gezinkıskanıyorum (
eeeeeee yarın buluşma işi noldu???kimseden bi ses çıkmamış :S var mıııııııı yok muuuuuuuuu???
canım biz ilk 4 ay hiç yapmadıkselam canlarım pazartesi gittimde iğne ilaç vermiştide çarşamba gene gitmiştimya doktorcuma kan sayımımda hemncik düşmüş kötü seyler agrımda geçmişti doktor maşallahdedi ilacı iğneyi bıraktırdı utrasyonla bile bakmadı rahatsız etmiyelim daha küçük gözükmez zzaten dedi hım hummss dedi 28inde gel bebişi görelim dedi yupii yupiii cuma mudanyadan kemal paşaya anneme gittik şimdi bursada evimdeyim yarın yine mudanyaya gidicem cuma mudanyadan doktora gidicem bebişimizi görücez kendi evimize gelicez inşallah iiyim yani turp gibiyim maşalalh
kötü olursam 9 ay mudanyada kalırız
ya bu arada biz şey yapmıcaz mı ya 9 ay:26:
ilaçların yan etkisinde şey varda şey şey olunca şey oluyo
töbe töbe
beraat kandiliniz mubarek olsun dua edin bize
mucu mucuuu
hala sinirler gergin demek..ay canım ne olacak peki hiçmi geri dönmeyeceksinAramak istedim, ama sonra konuşmaya bile değmeyeceğini düşündüm. Şu mahkeme bi açılsa zaten direk onu da ekliycem. Bu iftirayı kesinlikle bırakmıycam yanına.
Buna benzer şeyleri söyleyecek hesapta bende rezil olmayayım diye koşa koşa yanına dönücem, o da kısa yoldan hedefine ulaşmış olacak. Şerefsiz işte. Allah ıslah etsin..
Beddua etmemek elde mi... Sürekli içimde valla ister istemez... Allah haksız yere bu duruma düşüren kim varsa hangisiyse, karşılarına kendileri gibi insanlar çıkarsın diyorum. Bu en basiti. İnsanın içi acıyınca neler dökülüyo dilinden...
günaydın kızlaaarrrr herkese iyi haftalar
valla o kadar badana yorgunluğundan sonra dün bir nefes alalım dedik pikniğe gittik anacım daha çok yorulduk külçe gibi kalktım vallahi hala da öyleyim nasıl bir yatasım var anlatamam sizn nasıl geçti haftasonunuz ?
buluşma iptal oldu canım:)
canım biz ilk 4 ay hiç yapmadıksonra ayda 1 belki..çünkü dr.ayda bir dedi..
bende açılma olmuştu sürekli Dr.daydım iğne hap kullanıyordum..
olmasında bence önlem almak iyidir:)
hala sinirler gergin demek..ay canım ne olacak peki hiçmi geri dönmeyeceksinailen ne diyor..eşin hiç aramadımı??
oohhh pikniklerde yapılmışş:))
bizde kurşunluya gittik bir akrabamızın villası var dün aradılar mangala gelin dediler..annemler abimlerde oradaydı..
sahilde gezdik mangal keyfi yaptık sonra anotluyuma alış verişe gittik geldik ve evim berbattı..bu sabah 7den beri evi toparlıyorum..birazdan makineyi açıcam saat 11ibekliyorum..
siz nereye gittiniz??
Selam kızlar :))
karamuk çok şükür biz iyileştik :)
bizde dün botanik parktaydık kızım eşim ben önce piknik yaptık sonra parkta tur attık...
Ayfer Cumartesi seninle yazıştıktan sonra heykele gittim lcv ye 1 saat gezdim geri geldim pazara gittim saat 9 da evdeydim kocamda işten 6 da gelmişti adam kapıda kalmış anahtarını evde unutmuş :)
Sende belki gelirdin dedim o gün ama keyif yapıcam deyince aramadım sonra daha.
bu çarşamba havuzdayız dimi :)
arkadaş bizim siteden ev alabilir demiştimya..maalesef vazgeçmişler..
2 dubleks birleşecek ama ortaya ya güzel bişey çıkmazsa diye,,riske girememişler..cuma günü aradı beni..
balata bakmaya gitmişler ve almışlar..olsun dedim hayırlsıı olsun..komuşu olmadık seninle diyor..olsun dedim bursadayız neticede görüşürüz:) balat evleride gerçkten çok kaliteli çok güzel bayanlara ayrı havuz bile varmışş..ee daha ne olsun..
dedim bizdede okadar para olsa bizde ordan alırıdık:))
dün kandil için görümcem aradı eşimi sonra beni istedi..
ordan burdan konuşurken neyse zten yarın bursaya geliyorum dediiaaa dedimm yarınmı geliyorsun,,evet ablama gideyim diyorum dedi.. iyi dedim sen bilirsin çarşamba perşembe pazara gideriz dedi:18:
çarşamba havuzdayız biz dedimm aaa belki beende gelirim dedi:))
iyi dedim gideriz..yani tahmin ettiğim üzere benim görümce havuza geliyor..
hadi yaaa hangi görümce :) 2 çocuklu olan mı? neyse tanışmış oluruz ne diyim :))
Arkadaşın için hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde otursunlar.
SAHİ CUMA GİTTİNMİ CANDAN ABLAYA SeN?
Semihacımda burda gititnizmi? semiha :)
Cumartesi arabayla gittim fomaradaki lcv ye 1 saat lcv de kaldım eve geldim canım. Şevval çıldırttı beni hırpaladım hatta biraz
Canım yavrum benim dünde biraz hırpaladım( ayy yaa ben çok yoruluyorum.... tatilde yok bir mok yok sürekli çocuğa sarıyorum dağıtıyor diye ((
yok canım perşembe günü vijdan abla aradı iptal edilmiş haftaya gelicek bahar arıyacam seni dedi..
eskişehirdeki 2 çocuklu yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?