Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Hayırlı olsun canım, seninle geçen sene konuşmuştuk, biliyorumki uzun zamandır bebek bekliyorsun, hamile olduğunu öğrenince çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Fakültede yaptırdığını biliyorum, bende oraya gidiyorum, aşılama yaptırdım, haftaya belli olacak. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın.. Sevgiler

aminn inşallah canım saol güzel duan için bize görmeyi nasip eder insallah kokusunu içime çekmeyi korkuyorum ve sevinçliyim tuhaf bişey rabbim en yakın zmanda sanada tattırsın inşaalllahhhbarış bey harika bir doktor inşallah sizinde evinize bayram sevinci erkenden gelir bu güzel gecenin hürmetine dua ediyorum herkeze bana dua eden kardeşlerimden allah razı olsun isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah

Senden de Allah razı olsun canım, inşallah, Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın Rabbim bebeğini korusun, inşallah sağlıklı doğum haberlerinide alırız canım
Barış bey iyi bir doktor, tek sıkıntı çok yoğun olması işte. Bir kere görüşebildik sadece, aşılamamı asistanı yaptı. Bakalım, hayırlısı. Herşey bir vesile, Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Aramak istedim, ama sonra konuşmaya bile değmeyeceğini düşündüm. Şu mahkeme bi açılsa zaten direk onu da ekliycem. Bu iftirayı kesinlikle bırakmıycam yanına.

Buna benzer şeyleri söyleyecek hesapta bende rezil olmayayım diye koşa koşa yanına dönücem, o da kısa yoldan hedefine ulaşmış olacak. Şerefsiz işte. Allah ıslah etsin..

Beddua etmemek elde mi... Sürekli içimde valla ister istemez... Allah haksız yere bu duruma düşüren kim varsa hangisiyse, karşılarına kendileri gibi insanlar çıkarsın diyorum. Bu en basiti. İnsanın içi acıyınca neler dökülüyo dilinden...

günaydın kızlaaarrrr herkese iyi haftalar
valla o kadar badana yorgunluğundan sonra dün bir nefes alalım dedik pikniğe gittik anacım daha çok yorulduk külçe gibi kalktım vallahi hala da öyleyim nasıl bir yatasım var anlatamam sizn nasıl geçti haftasonunuz ?

canım benim anladığım şey doğruysa eşinle problemlerin var heralde çok üzüldüm allahım hakkınızda hayırlısını versin işallah dönüşü olmayan sorunlar değildir

günaydın kızlar...

haksevercim maşallah diyorum :))))

doktor yapıp yapmama konusunda birşey demedi mi ama ilaçları kestiğine göre riskin yok olabilir BENCE...
amannnn zaten hamileyken hiç birşeye benzemiyor boşver yapmayın...
not: ben sabah doğuma gittim o gece yapmıştık

bebek erkeklerin kafa ne şekil çalışıyor merak ediyorum açıkçası. bu şekilde nasıl geri gelebileceğini düşünür aklım almıyor...

o şimdi senin, onun için ölmediğini gördükçe de sinirlenir, ama bu kadar erken atağa geçeceğini hiç düşünmemiştim demekki kocan tezcanlı, pişmanlığıda erken olur...

buluşma iptal oldu canım:)
canım biz ilk 4 ay hiç yapmadıksonra ayda 1 belki..çünkü dr.ayda bir dedi..
bende açılma olmuştu sürekli Dr.daydım iğne hap kullanıyordum..
olmasında bence önlem almak iyidir:)
hala sinirler gergin demek..ay canım ne olacak peki hiçmi geri dönmeyeceksin ailen ne diyor..eşin hiç aramadımı??

oohhh pikniklerde yapılmışş:))
bizde kurşunluya gittik bir akrabamızın villası var dün aradılar mangala gelin dediler..annemler abimlerde oradaydı..
sahilde gezdik mangal keyfi yaptık sonra anotluyuma alış verişe gittik geldik ve evim berbattı..bu sabah 7den beri evi toparlıyorum..birazdan makineyi açıcam saat 11ibekliyorum..
siz nereye gittiniz??

yinuse denize gittinzmi canım??
bizde kumsaza yakındık deniz çok yosunluydu..
dedimki akrabımza ya abla bugün deniz berbat bende arkadaşa kumsaza gidin dedim..umarım güzel geçmiştir deniz keyifleri dedimm..
geçen hafta deniz çok güzeldi bu hafta ise çok pis dedi..şans işte...inşallah kumsaz güzeldir dedim..hiç sanmıyorum aynı deniz dedi..

günaydın canım sana da
biz de gündoğduya giderken çağlayan köyü mesire alanı var oraya gittik canım güzel çamlık biryerdi çok güzel geçti valla iş yok güç yok evde temizlik yokk ohhh kafa pek rahattı doğrusu
hıı kurşunluda güzel havası falan yeni evlendiğimizde kayınvalidemler ordan ev tutumuştu 1 yaz orda kalmışlardı o zaman gidip geliyorduk biz de hafta sonları eşimle

sevcanım günaydın sana da nasılsın prensesin nasıl iyileşti mi kuzucuk ?

Selam kızlar :))
karamuk çok şükür biz iyileştik :)

bizde dün botanik parktaydık kızım eşim ben önce piknik yaptık sonra parkta tur attık...

Ayfer Cumartesi seninle yazıştıktan sonra heykele gittim lcv ye 1 saat gezdim geri geldim pazara gittim saat 9 da evdeydim kocamda işten 6 da gelmişti adam kapıda kalmış anahtarını evde unutmuş :)
Sende belki gelirdin dedim o gün ama keyif yapıcam deyince aramadım sonra daha.

bu çarşamba havuzdayız dimi :)

canım annemden geldik o gün çocuklar ter içinde onları banyoya soktum sonra ben duşa girdim hazırlandık düğün vardı..
bizim inşaat sahibin kızıının oraya gittik..çok sıcaktı o gün nasıl gezdin heykelde:)
bu çarşamba havuzdayız..allah nasip ederse inşallah..

arkadaş bizim siteden ev alabilir demiştimya..maalesef vazgeçmişler..
2 dubleks birleşecek ama ortaya ya güzel bişey çıkmazsa diye,,riske girememişler..cuma günü aradı beni..
balata bakmaya gitmişler ve almışlar..olsun dedim hayırlsıı olsun..komuşu olmadık seninle diyor..olsun dedim bursadayız neticede görüşürüz:) balat evleride gerçkten çok kaliteli çok güzel bayanlara ayrı havuz bile varmışş..ee daha ne olsun..
dedim bizdede okadar para olsa bizde ordan alırıdık:))

dün kandil için görümcem aradı eşimi sonra beni istedi..
ordan burdan konuşurken neyse zten yarın bursaya geliyorum dediiaaa dedimm yarınmı geliyorsun,,evet ablama gideyim diyorum dedi.. iyi dedim sen bilirsin çarşamba perşembe pazara gideriz dedi:18:
çarşamba havuzdayız biz dedimm aaa belki beende gelirim dedi:))
iyi dedim gideriz..yani tahmin ettiğim üzere benim görümce havuza geliyor..

hadi yaaa hangi görümce :) 2 çocuklu olan mı? neyse tanışmış oluruz ne diyim :))

Arkadaşın için hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde otursunlar.

SAHİ CUMA GİTTİNMİ CANDAN ABLAYA SeN?
Semihacımda burda gititnizmi? semiha :)

Cumartesi arabayla gittim fomaradaki lcv ye 1 saat lcv de kaldım eve geldim canım. Şevval çıldırttı beni hırpaladım hatta biraz
Canım yavrum benim dünde biraz hırpaladım ( ayy yaa ben çok yoruluyorum.... tatilde yok bir mok yok sürekli çocuğa sarıyorum dağıtıyor diye ((

Son düzenleme:

yok canım perşembe günü vijdan abla aradı iptal edilmiş haftaya gelicek bahar arıyacam seni dedi..
eskişehirdeki 2 çocuklu yani:)

Ayfer dışarıya çıkarsan bimden şevvale bir tane yelek alırmısın? kaldıysa. çok güzelmiş onlar fotosuna baktımda sabah.
dün a101 e baktık oradakiler büyüktü.

parasını veririm çarşamba günü ayrıca şu pantolonun parasınıda sor eşine onuda vericem canım.

günaydın;
ohh herkes geziyor yaz geldi deniz sezonu açıldı.Nasipse bizde bu hafta izine ayrılıyoruz...
buluşma olursa gelmek isterim.

semiha son koyduğun resimler çok güzel neresi orası...

dün Miraya bikini aldık çok güzel yaaa görmeniz lazım gendüme de güneş gözlüsü :) havamız olsun diiimiii
gelsin güneş gelsin deniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…