- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
çok iyi olmuş canım şeker bi adam...
oyy hamile görüncee 1 doğurmaya korkuyorum,2.özeniyorum :)
minik bebek bi başka oluyor Miray büyüyünce özlerim ufak bebek.
ama doğuramam :26:
annemler çıkmış doktordan...dişlerinden olmuş biraz da boğaz enf. varmış ilaç vermiş babam şimdi alacak ilaçlarını...
kimseye çaktırmada
bende bu sıralar ufak bebek görünce özenmiyor değilim
selam kızlar
demek havuz keyfiniz Güzel geçti Sevcan hanım :)
sefanız olsun...
aaa bende tam tersi :) doğrumaya hiç korkmuyorum :) ama bakmaya şeyim yetmez....
günaydın kızlar
hepiciklerinize...
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
daimi olurlar inşallah
beni soracak olursanız
haftasonu bahsettiğim gibi inegölde düğüne gittik
harikaydı
Berra o kadar mutlu oldu ki anne yine gelelim dedi hep
bu kız hiç bana çekmemiş
kardeşimle ben küçükken köye gideceğimiz zaman ağlardık istemiyoruz derdik
benim kız bayıldı inek köpek tavuk ördek derken
yine götürcem kızımı kısmetse
salı günüde görümcem geldi eşiyle kahvaltıya sonra kaldılar bizde
2 gündür beraberiz
havuza girdik mudanyaya gittik
akşamda ilkokuldan bu yana görüştüğüm arkadaşımda geldi
balkon sefası yaptık
gece 12:30 du gittiler
alışmışım kalabalığa bugün canım sıkılıyor...
sen normal doğurmadın galiba sevcan
Ismim maviş eriklide oturuyorum bir kızım var 2,5 yaşında çalışıyorum sizlerle arkadaş olmak istiyorum.
bir yanımız buruktu ama :)
eminim öyledir canım...
başka sefere başka yerlerde inşallah...
Aminn canım inşallah evet buluşsak güzel oluryok canım ben Yunanistanlıyım..bursalısın o bakımdan hemşerim dedim
yok kız onları bilgisayara yüklememiştim..
fal sitesine yükledim oradan çıktım falım gitti sandım..meğer gitmemiş..
o fincanı tekrar çekemedim çünkü arda parmaklamıştı..bidaha içtiydim
canım bişey demedi çünkü resimler gitmedi sorun çıktı..en kısa zamanda baktıracam..
kız sen bakıyon mademde niden dimedinn bakimmsendeyken baktırırdım..
canım kültür parka gitmiştik ya biz sevcan yinuse ben ozaman falcıya el falı baktırdım..
kızın olacak dediivu fal merağı ne oalack bende bilemedim
sende baktır canım 10 milyon kahve falı..kahveni içiyorsun..kapatıyorsun falını resimleri çekip yolluyorusn..
daha ayrılntılı bilgi almak istiyorsan falsepetime gir..
sende gel canım kaç hatta işten havuza gel:))
allah kavuştursun tekrardan..
buluşalım canım en kısa zamanda..
Aramıza hoşgeldin canımBen Bursa işine alışamadım galiba daha :44:
Hemşeri kelimesini duydum mu hemen gözlerim açılıyor 'Aha bizim ordan biri' diye
Burada sohbet ettikçe Bursa'ya alışırım heralde
Tek tek hepinizin hakkında bilgi sahibi olmak zor oluyor arkadaşlar. Siz de bana kendinizi kısaca tanıtsanız olur mu
Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah ekimde nasip olursa biz gideceğiz akrabamın düğünü var.Şimdiden uçak bileti alsak iyi olur aslında otobüs yada arabayla kaç saatlik yol bebeğe zor olurcanım benim allah kavuşturusn işallah en kısa zamanda yine görüşrüsünüz işte gelirken güzel oluyor ama uğurlarken malasef insan bir hüzne kapılıyor olsun buna da şükür görüştünüzyine de bayağı bir hasret giderdiniz canım
nehirimiz nasıl iyi mi bu arada çok geçmiş olsun canım bir ara okuduğuma göre bebek arabasından düşmüş nehir allah göstermesin birdaha kazalardan belalardan korusun evlatlarımızı nasıl şimdi iyimi canım
Allah gönlünüze göre versin canım,hayırlsıyla olur inşallahDoktora gitmeden düşünmüyorum tatlım. Ben uzun süre kansızlık tedavisi gördüm. Hala arada düşüşe geçiyor. Biraz da pinpirikliyim bebiş konusunda. Bünyem öyle çok sağlam değil riske atamyayım bebişimi. Önden takviyeleri yapalım önlem alalım da :)
Canım zahmet etme senin gelmen yeterli,olsun canını sıkma başka sefere görüşürüz inşallahcanım geçen pazar için elemanlara piknik sözü vermiştik.ama ben bursaya gitcem diye onu bu pazara erteledik.
buluşma olacak diye cuma cumartesi tüm işi bitireyim derken buraya da giremedim.
buluşma da olmadı(
sana gelmemiz mobilya bakmaya gidince olacakmış öyle didi benimki(
hem o zamana nehir de benim aldığım elbiseyi giyecek boyutlara anca gelir :))
ama çok isterdim gelmek
kız gel bana ben bakayımben gelemiyorum madem sen gel
hafta içi kıpırdayamıyorum canım ya(
ben de almanca ingilizce öğretmeniyim :)) asıl dalım almanca,yan alan da ingilizce.
üzülme canım,hakkınızda hayırlısı vardır Rabbimin bi bildiği.
korundunuz da mı olmadı bebiş yoksa korunmadığınız halde mi olmadı?
benim kına ekim 18 düğün 19unda.ikisi de akşam olacak. ikisine de tek tek hepinizi bekliyorum.
hediye mediye de beklemem gelmeniz yeterli olur :) valla çok isterim gelmenizi...
yavyum kolay gelsin sana Allah yar ve yardımcın olsun.
Hadi inşallah beklerizUnutmam ablacımmmm... Şalvar kalktı yerini kapri aldıinsallah kasımdan sonra bursadayım
Geçmiş olsun,Allah şifa versinteşekkürler karamuk tahmin ettim zaten ahilla olduğunu....
bu arada günaydın herkese güzel Bursamın güzel insanları...
kızımın ateşi var dün akşamdan beri...
gece hiç uyumadık burun akıntısı vs yok ama bilemedim...
gece fitil verip uyuttum düştü ateşi saat başı telefonu kurup kontrol ettim ama gece 3 de çıktı yine atesi
bu sefer dolven verdim bi kaşık...
onu da verirken biraz huysuzlandı 2-3 damla yatağa döktük
neyse yavrum iyi olsun önemli olan o.
şimdi annemle babam doktora götürecekler Gürsuda şevket yılmaz polk. cocuk doktoru varmış.sabah ben sıra aldım bakalım ne diyecekler.
aksi gibi annem de bugün devlet has.gitmesi lazım saat 2 de,böbrekleri ağrıyordu bütün tetkikleri oldu son sonuçları alıp doktora gösterecek. olmazsa öğlenden sonra izin alacağım...babam tek bakamaz ateşli çocuğa
benden bu kadar sizler nasılsınız?
Günaydın Sevcancığım nerelerdeydinGünaydın kızlar.... ayyyy ne açlmışınız çeneleri.....oku oku bitiremedim....
Çilekim geçmiş olsun, tatlişime ne oldu ki... İnşallah iyi olur boğazları falan mı şiştiki.
ama Sana tavsiyem artık kızına fitil verme ateşi varsa direk dolven ver canım. Çünkü hem fitil zamanını geçtiler yani tedirgin ederiz çocukları birdaha popo neyim göstermezler, hemde fitilin ateşi düşürme olasılığı (yine büyük oldukları için) 2 saat falan yani 2 saat sonra tekrar yükselir, birde ateş bu gülüm şakaya gelmez.
karamukum özledim vallahi seni. Oğluşların naasıl ayyy bir görsemde sıkıştırsam oğlunu o güzel pamuk yanaklarından öpsem...
İyi etmişsiniz değişiklik olmuştur kim kim vardıayyy kızlar.... bu arada dün havuz bir güzeldi bir güzeldiki sormayın.... :)))
kadın kadına ohhh rahat rahat... havuzda kocamandı...
tavsiye ederim kızlar sizde gidin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,o hastanede malesef tanıdık doktor yok benimde.İnşllh iyi bir doktor denk gelirkusura bakmayın konuya pat diye daldım aklıma tek siz bana yardım edersiniz diye geldi ben hamileyim ve şevket yılmazda kadın doğum doktoru olarak tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :44::44:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bursadanım
kızım çocuklar sal çayıra mevlam kayıra burada öylemi tabi çocuk sever :)
bu arada fotolarınızı gördüm şeker.. Çok güzel olmuşsunuz ama Berram senden güzel olmuş :)
gittimi görümcekler...
Ne güzel dolu dolu geçiriyorsunuz...
Bu arada dün akşamda hayatın görümcekinin gelme ihtimali söz konusuydu :) Sanırım geldi, ortada yok kendileri :)))
yoksa havuz fotolarını çoktaaann face yğklemişti akşam :)
allah bağışlasın kızını :)
benimde kızım 2,5 yaşında :)
ben normal doğurdum hemde çok normaldi :))
korkutma kız hamileleri, ne var doğrumakta Allah aşkına...
ben doğuma gittiğimde 3 cm açığım varmış haberim yok. doktor bi baktı, dedi doğuracan yollarda haberin yok. bana bunu doktor 10 da söyledi sabah, ben eşimi 12 de aradım. bebek oluyormuş, gel istersen diye :) sonra annemleri aramıştım, gelcekseniz gelin diye.
Annemler ağlayarak gelmişler hastaneye, beni bulamamışlar, koşturup duruyolardı, beni gördüler kız sen nerdesin diye bi kızdılar,
ee dedim ne oluyo yaa, bime gitmiştim ekmek peynir almaya, doktor birşeyler atıştır şekerin düşmesin doğurunca demiştihiç yatmadım bile inek gibiyim kız ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?