Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ismim maviş eriklide oturuyorum bir kızım var 2,5 yaşında çalışıyorum sizlerle arkadaş olmak istiyorum.
Allah bağışlasınBende mudanyadan 4 aylık bir kızım varEşim bazen erikli tarafına gidiyor iş dolayısıyla oraları çok bilmem.
ayyy özledim vallahi yaaa... görüşelim, neden buluşmuyoruz

Evet ben dün güne katıldım eylülde başlayacak,aslında bizde kendi aramızda yapsaydık iyi olurdu,çünkü böylede buluşulmuyor mesafe giriyor araya,Eğer gün olmassa bile belli günlerde buluşabiliriz.

bahar hoş geldin
koptuk seninle bu aralar
denk gelemiyoruz hiç
demek misafirin gitti
ohhh ne güzel sizde anneli kızlı gezmişsiniz

memnun oldum bahar

merhaba canım Allah kavuştursun... değişiklik oldu sizede :)
Evet uçak biletini 2-3 ay önceden alma şansınız varsa alın Allahtan mani çıkmazsa gidersiniz, çok uyguna alıyorsunuz böyle olunca hem.
Sadece hayatla ben gittik canım havuza :) birde çocuklarımız çok güzeldi :) serin serin...

vallahi ben herşeye uyarım arkadaşlar... sizlerde öylesiniz zaten yapalım gerçekten...

bahar hoş geldin
koptuk seninle bu aralar
denk gelemiyoruz hiç
demek misafirin gitti
ohhh ne güzel sizde anneli kızlı gezmişsiniz

hoşbulduk canım sende hoşgeldinevet denk gelemedik.kuzenim bizdeydi onu gezdirmek niyetiyle bizde gezdik.pazar günü burnumuzdan geldi ama.nehir hayvanat bahçesinden dönerken bebek arabasından düştü,acile götürdük,yavrumun üst damağı yırtıldı dudağı şişti çok ağladı,şimdi toparlandı şükür ama burnundaki yara geçmedi hala,sen nasılsın berra nasıl sizde gezmişsniz iyi olmuş,kız mudanyaya gelmişsiniz banada çaya gelseydiniz ya

iyi hadi böyle tatlı gelsin tatlı gitsin... aman hayatınki pek bi fena hem ortalık karıştırıcı hem geldimi gitmeyen hemde çocuğuna dur demeyen Allah sabır versin ona.

memnun oldum bahar
bende memnun oldum canım
amin canım sağolbilet fiatı uyguna geliyormuş evet.iyi etmişsiniz nasıldı temizmiydi havuz bu arada akşam eşim gelsin face açıcam kendime bensiz olmayacak anlaşıldı
vallahi ben herşeye uyarım arkadaşlar... sizlerde öylesiniz zaten yapalım gerçekten...

bende uyarım farketmez

aaaa çok şaşırdım
büyük geçmiş olsun
kıyamam ben ona ya
ama allah beterinden korumuş diyelim

canım evet mudanyaya geldik ama görümcemin lojman arkadaşına geldik.
onlar şimdi kıbrıstalar
onun hakkında bilgi almaya geldik
evde oturduk ve döndük
hatta geçerken Berra yla andık
anne nehirlerin ev burası değil mi diyor
caddeden bile tanıdı :)

iyi hadi böyle tatlı gelsin tatlı gitsin... aman hayatınki pek bi fena hem ortalık karıştırıcı hem geldimi gitmeyen hemde çocuğuna dur demeyen Allah sabır versin ona.

ayyy benimkide ben ilk evlendiğim zamanlar öyleydi
,ıçsalar neiye mıçtınız demezdi
o derece rahattı
sonra beni tanıdıkça sanırım oda kendine çeki düzen vermeye başladı
hatta akşam konuşuyoruz arkadaşım soruyor
havuzlu ev nasıl diye
bende dedim bana gelen tatil havasıyla gelmesin burası yazlık ev değil
gelen 2 gün gelsin sonra gitsin falan dedik
gülüştük
yani bana hak veriyor kimi yerde:)

Bu arada kızım kucağımda şimdiden bilgisayar meraklısı oldu gibi:18:eliyle vuruyorve burnuma kötü kokular geliyor,size gelmeden nehir hanımın kokusu ben bir altını değişip geleyim,birazdan gelirim,görüşürüz

Selamın aleyküm.. Oh bakıyorumda sohbet baya koyu :) kıskandım dermişim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…