Allah bağışlasınIsmim maviş eriklide oturuyorum bir kızım var 2,5 yaşında çalışıyorum sizlerle arkadaş olmak istiyorum.
ayyy özledim vallahi yaaa... görüşelim, neden buluşmuyoruz
allah bağışlasınbende mudanyadan 4 aylık bir kızım var eşim bazen erikli tarafına gidiyor iş dolayısıyla oraları çok bilmem.
Evet ben dün güne katıldım eylülde başlayacak,aslında bizde kendi aramızda yapsaydık iyi olurdu,çünkü böylede buluşulmuyor mesafe giriyor araya,eğer gün olmassa bile belli günlerde buluşabiliriz.
Aminn canım inşallah evet buluşsak güzel olur
Aramıza hoşgeldin canımBende mudanyadan 30 yaşında evliyim 4 aylık bir kızım var Darısıda sana ve olmayanlara olsun Çocuk olunca çalışmayı bıraktım bakalım hayırlısı olsun
Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah ekimde nasip olursa biz gideceğiz akrabamın düğünü var.Şimdiden uçak bileti alsak iyi olur aslında otobüs yada arabayla kaç saatlik yol bebeğe zor olurSağol canım evet hiç sorma Nehire çok üzüldük ama Allah korudu beterinden sakındı Şuan iyi dün ilk defa kanguruya taktım gezmeye gittik kızımla baş başa.Misafirim gidince evde canım sıkıldı arkadaşlar bebek hayırlamaya çağırdılar oraya gittik Sen nasılsın işler nasıl gidiyor,prens büyüdü demek yakın zamanda görmek lazım sevmek lazım
Allah gönlünüze göre versin canım,hayırlsıyla olur inşallah
Canım zahmet etme senin gelmen yeterli,olsun canını sıkma başka sefere görüşürüz inşallah
Hadi inşallah bekleriz
Geçmiş olsun,Allah şifa versinKüçük bebek olunca sorumluluğuda büyük oluyor
Günaydın Sevcancığım nerelerdeydin
İyi etmişsiniz değişiklik olmuştur kim kim vardı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,o hastanede malesef tanıdık doktor yok benimde.İnşllh iyi bir doktor denk gelir
Aramıza hoşgeldin Bursanın neresi
Allah bağışlasınBende mudanyadan 4 aylık bir kızım var Eşim bazen erikli tarafına gidiyor iş dolayısıyla oraları çok bilmem.
Evet ben dün güne katıldım eylülde başlayacak,aslında bizde kendi aramızda yapsaydık iyi olurdu,çünkü böylede buluşulmuyor mesafe giriyor araya,Eğer gün olmassa bile belli günlerde buluşabiliriz.
aramıza hoşgeldin bursanın neresi
bahar hoş geldin
koptuk seninle bu aralar
denk gelemiyoruz hiç
demek misafirin gitti
ohhh ne güzel sizde anneli kızlı gezmişsiniz
gitti canım görümcem
dün eşi akçaydaydı evim kadınlar hamamı gibiydi
akşam 12,30 da gitti hem arkadaşımı evine bıraktı
ordan annesine geçti
bugünde istanbula dönecekler...
Hayat bağlanmıştır şimdi
bir süre giremez
ama fotolarıda merak etmedim değil
bende memnun oldum canımmemnun oldum bahar
amin canım sağolmerhaba canım Allah kavuştursun... değişiklik oldu sizede :)
Evet uçak biletini 2-3 ay önceden alma şansınız varsa alın Allahtan mani çıkmazsa gidersiniz, çok uyguna alıyorsunuz böyle olunca hem.
Sadece hayatla ben gittik canım havuza :) birde çocuklarımız çok güzeldi :) serin serin...
vallahi ben herşeye uyarım arkadaşlar... sizlerde öylesiniz zaten yapalım gerçekten...
hoşbulduk canım sende hoşgeldinevet denk gelemedik.kuzenim bizdeydi onu gezdirmek niyetiyle bizde gezdik.pazar günü burnumuzdan geldi ama.nehir hayvanat bahçesinden dönerken bebek arabasından düştü,acile götürdük,yavrumun üst damağı yırtıldı dudağı şişti çok ağladı,şimdi toparlandı şükür ama burnundaki yara geçmedi hala,sen nasılsın berra nasıl sizde gezmişsniz iyi olmuş,kız mudanyaya gelmişsiniz banada çaya gelseydiniz ya
iyi hadi böyle tatlı gelsin tatlı gitsin... aman hayatınki pek bi fena hem ortalık karıştırıcı hem geldimi gitmeyen hemde çocuğuna dur demeyenAllah sabır versin ona.
Arkadaşlar siz nerelerde oturuyorsunuz neler yapıyorsunuz biraz bahseder msiniz
mavişçavdar hoş geldin
kızını allah bağışlasın
nerde çalışıyorsun ?
ben millet mah. De oturuyorum canım. Işte kızım var :) çalışıyorum muhasebeciyim, özel bir firmada böyle yani :)
organize sanayide otomotiv firmasında muhasebeciyim ya siz çalışıyor musunuz
Selamın aleyküm.. Oh bakıyorumda sohbet baya koyu :) kıskandım dermişim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?