Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

:)) ne güzel bak çeki düzen vermiş kendine geçinmeye gönlü var olan deriz biz buna :)
ilk zamanlar problemler oluyor birbirini tanıyana kadar ama sonrakileri artık kaldıramıyor insan bakınız bana

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
sevcan..., semiha+, ayran+, amayaa, karamuk04+, ayser89, kirmizicilek16, bahar27+

çok popüleriz canııımmm....

:)) ne güzel bak çeki düzen vermiş kendine geçinmeye gönlü var olan deriz biz buna :)
ilk zamanlar problemler oluyor birbirini tanıyana kadar ama sonrakileri artık kaldıramıyor insan bakınız bana

hani derler ya başta nasıl alıştırısan öyle gider diye
ben ilk evlendiğim zaman çok despot biriydim
benim yanıma yaklaşamazlardı kolay kolay
her zaman her şeyde bir mesafem olmuştur.
lafımıda hiç bir zaman esirgemezdim
tabi günler geçti ben yumuşadım sakinleştim
ama onlar beni hala o semiha sanıyorlar:):):)

bende aynı sen gibiydim :) ama kayganak gene azıma etti gene etti. :) bence o bir sebep değil güzel anlaşmanıza :)

bende aynı sen gibiydim :) ama kayganak gene azıma etti gene etti. :) bence o bir sebep değil güzel anlaşmanıza :)

seninki çirkefliğin son noktasında.
boşver
ne şeytanı gör ne selavat getir sende...
öylesine böyle gitmiceksin görüşmüceksin zaten bu saatten sonra...

boşver

AYNEN CANIM YAA ŞU SAATE KADAR YARANAMAMIŞIM YA. BUNDAN SONRA BÖYLE. S......R İ ÇEKMEK LAZIM BUNA İNANIYORUM...

İyi olmaya calısıyorum ablacım nolsun geldik buralara kendi memleketimin insanını arıyorum. Sende ne var ne yok

Bildiğin gibi canım bizimde :) çoluk çocuk iş güç hepsi bizde :)

Sağol canım teşekkür ederim,Allah beterinden korusun evlatlarımızıAferin Berraya akıllı kız annesi maşallah
Selamın aleyküm.. Oh bakıyorumda sohbet baya koyu :) kıskandım dermişim :)))
Kıskanma canım sende katıl
organize sanayide otomotiv firmasında muhasebeciyim ya siz çalışıyor musunuz
Organize yakın bana ama eviniz işyerinize uzakmış baya.Allah kolaylık versin.Ben çocuk olunca çalışmıyorum şuan kızım küçük çünkü.Şuan için çalışmayı düşünmüyorum,ama ileride olabilir kısmet nasip
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
sevcan..., semiha+, ayran+, amayaa, karamuk04+, ayser89, kirmizicilek16, bahar27+

çok popüleriz canııımmm....
Allah nazardan saklasın
boşver
Geçende kuzenimin bir sözü var it iti ısırmaz dedi.Ne olursa olsun ana babalarını hayatlarından temlli çıkartmaları imkansız.Nehir pazar günü düşünce babası aramadı hiç o gün kayınvaldem geldi hakkını yemeyim şimdi bizde kaldı bir gece,sonra eşimi aramış babası bende dedimki bana niye birşey denmiyor ben bu çocuğun bakıcısımıyım annesiyim dedimEşimde pazar günü trafik cezası gelmiş babama ha sen ha ben ne farkeder deyince benim şalterler attı,bu sabah tartıştık biraz.Eşimki haksızlık ettiklerinde onlara tavır yapmayıda bilen biri ama demekki bazende damarına denk geliyormuş,anacığı babacığı oluyormuş

AYNEN CANIM YAA ŞU SAATE KADAR YARANAMAMIŞIM YA. BUNDAN SONRA BÖYLE. S......R İ ÇEKMEK LAZIM BUNA İNANIYORUM...

Bildiğin gibi canım bizimde :) çoluk çocuk iş güç hepsi bizde :)

Allah kolaylık versinnn... Sağlık sıhhat versin :) bide kötü kayganadan korusun..
Bende düşünüyorum çocuğa çoluğa karışsammı diye... Bi hayır bi evet nolcak bakalımm :))

tabi canım ne olursa olsun onlar anne baba ben hep söylerim
annene babana saygılı olacaksın
ben bakmak gitmek zxorunda değilim
ama sen mecbursaun
sen evlat olarak üstüne düşeni yap derim hep
benimki anneci babacı ama
ben laf söylesemde kızmaz bana
ama kimi zaman ben evde kendi anneme babama söylenirim
eşimde aaa evet öyleler dese ben adamın ağzına .ıçarım
sana ne diye hemen artistlenirim

Sevindim senin adına olmasın zaten. Rabbim kazalardan belalardan korusun hepimizi. Bide kötü insanlardan

aminnnnn

Allah kolaylık versinnn... Sağlık sıhhat versin :) bide kötü kayganadan korusun..
Bende düşünüyorum çocuğa çoluğa karışsammı diye... Bi hayır bi evet nolcak bakalımm :))

karış karış
zamanı gelmiş senin
alttaki çizelgene baktımda

Bende öyle düşünürüm ama ana babada görevini bilecek,sadece evlat değil onların daha çok olgun olup büyüklük yapması şart,yakın zamanda arkadaşımızın başına ayrılık olayı geldi hepimizin haberi var,bebeğin olayı mesela eşinin ailesinin yüzünden yuvası yıkılıcak kızın,aileler bencil eşlerde ana kuzusu olursa Allah korusun boşanmalar daha çok artar,yani sen onun ailesine laf söylemiyorsan oda sen ailene söylenince yangına körükle giderse kızmakla haklısın,bencilliği hiç sevmiyorum,taraf tutmadan orta yolu bulunmalı,şuda bir gerçekki kız tarafının ailesi daha fedakar nadir olsada kötülerde vardırda genelde erkek tarafı huzur kaçırıp yuva yıkmaya pek bir meraklı
Temmuz da 2 sene olcak rabbim kısmet ederse. Çekindim konular var. Korunmayı bıraktım
En iyisi oluruna bırakmak herhalde..
Allah gönlünüzce sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

Evde bir sürü yapacak işim var,bana müsade,kendinize iyi bakın,Allah'a emanet olun,en kısa sürede yüz yüze görüşmek dileğiyle

offff offff kız almış sayfalar başını gitmiş ben bugün hayatta yetieşemem size
semihacım nasılsın canım ?
ahillacım malasef yardımcı pazaretsiye kadar yok heralde böyle devam eder bu hafta bir de aysonu zaten işler yoğunlaşıyor
sevcan canım hangi havuza gittiniz siz ? öyle sadece kadınlar vardı diyorsunuz
ay birlerinin bişeylerini kaçırıdysanm kusura bakmayın kızlar okuyamıyorum geçmişi malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…