aleyküm selam. hoş geldin ayran. nasılsın?
aaaa çok şaşırdım
büyük geçmiş olsun
kıyamam ben ona ya
ama allah beterinden korumuş diyelim
canım evet mudanyaya geldik ama görümcemin lojman arkadaşına geldik.
onlar şimdi kıbrıstalar
onun hakkında bilgi almaya geldik
evde oturduk ve döndük
hatta geçerken Berra yla andık
anne nehirlerin ev burası değil mi diyor
caddeden bile tanıdı :)
ayyy benimkide ben ilk evlendiğim zamanlar öyleydi
,ıçsalar neiye mıçtınız demezdi
o derece rahattı
sonra beni tanıdıkça sanırım oda kendine çeki düzen vermeye başladı
hatta akşam konuşuyoruz arkadaşım soruyor
havuzlu ev nasıl diye
bende dedim bana gelen tatil havasıyla gelmesin burası yazlık ev değil
gelen 2 gün gelsin sonra gitsin falan dedik
gülüştük
yani bana hak veriyor kimi yerde:)
İyiyim çok şükür sen nasılsın ablacım?
İyiyim çok şükür sen nasılsın ablacım?
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
sevcan..., semiha+, ayran+, amayaa, karamuk04+, ayser89, kirmizicilek16, bahar27+
çok popüleriz canııımmm....
:)) ne güzel bak çeki düzen vermiş kendine geçinmeye gönlü var olan deriz biz buna :)
ilk zamanlar problemler oluyor birbirini tanıyana kadar ama sonrakileri artık kaldıramıyor insan bakınız bana
hani derler ya başta nasıl alıştırısan öyle gider diye
ben ilk evlendiğim zaman çok despot biriydim
benim yanıma yaklaşamazlardı kolay kolay
her zaman her şeyde bir mesafem olmuştur.
Lafımıda hiç bir zaman esirgemezdim
tabi günler geçti ben yumuşadım sakinleştim
ama onlar beni hala o semiha sanıyorlar:):):)
bende aynı sen gibiydim :) ama kayganak gene azıma etti gene etti. :) bence o bir sebep değil güzel anlaşmanıza :)
oyy ayrancım gelmiş nasılsın canım benim :) ne var ne yok...
seninki çirkefliğin son noktasında.
boşver
ne şeytanı gör ne selavat getir sende...
öylesine böyle gitmiceksin görüşmüceksin zaten bu saatten sonra...
İyi olmaya calısıyorum ablacım nolsun geldik buralara kendi memleketimin insanını arıyorum. Sende ne var ne yok
Sağol canım teşekkür ederim,Allah beterinden korusun evlatlarımızıaaaa çok şaşırdım
büyük geçmiş olsun
kıyamam ben ona ya
ama allah beterinden korumuş diyelim
canım evet mudanyaya geldik ama görümcemin lojman arkadaşına geldik.
onlar şimdi kıbrıstalar
onun hakkında bilgi almaya geldik
evde oturduk ve döndük
hatta geçerken Berra yla andık
anne nehirlerin ev burası değil mi diyor
caddeden bile tanıdı :)
ayyy benimkide ben ilk evlendiğim zamanlar öyleydi
,ıçsalar neiye mıçtınız demezdi
o derece rahattı
sonra beni tanıdıkça sanırım oda kendine çeki düzen vermeye başladı
hatta akşam konuşuyoruz arkadaşım soruyor
havuzlu ev nasıl diye
bende dedim bana gelen tatil havasıyla gelmesin burası yazlık ev değil
gelen 2 gün gelsin sonra gitsin falan dedik
gülüştük
yani bana hak veriyor kimi yerde:)
Kıskanma canım sende katılSelamın aleyküm.. Oh bakıyorumda sohbet baya koyu :) kıskandım dermişim :)))
Organize yakın bana ama eviniz işyerinize uzakmış baya.Allah kolaylık versin.Ben çocuk olunca çalışmıyorum şuan kızım küçük çünkü.Şuan için çalışmayı düşünmüyorum,ama ileride olabilir kısmet nasiporganize sanayide otomotiv firmasında muhasebeciyim ya siz çalışıyor musunuz
Allah nazardan saklasınToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
sevcan..., semiha+, ayran+, amayaa, karamuk04+, ayser89, kirmizicilek16, bahar27+
çok popüleriz canııımmm....
Geçende kuzenimin bir sözü var it iti ısırmaz dedi.Ne olursa olsun ana babalarını hayatlarından temlli çıkartmaları imkansız.Nehir pazar günü düşünce babası aramadı hiç o gün kayınvaldem geldi hakkını yemeyim şimdi bizde kaldı bir gece,sonra eşimi aramış babası bende dedimki bana niye birşey denmiyor ben bu çocuğun bakıcısımıyım annesiyim dedimseninki çirkefliğin son noktasında.
boşver
ne şeytanı gör ne selavat getir sende...
öylesine böyle gitmiceksin görüşmüceksin zaten bu saatten sonra...
iyiyiz bizde ters giden bişey yok...
AYNEN CANIM YAA ŞU SAATE KADAR YARANAMAMIŞIM YA. BUNDAN SONRA BÖYLE. S......R İ ÇEKMEK LAZIM BUNA İNANIYORUM...
Bildiğin gibi canım bizimde :) çoluk çocuk iş güç hepsi bizde :)
Sağol canım teşekkür ederim,Allah beterinden korusun evlatlarımızıAferin Berraya akıllı kız annesi maşallah
Kıskanma canım sende katıl
Organize yakın bana ama eviniz işyerinize uzakmış baya.Allah kolaylık versin.Ben çocuk olunca çalışmıyorum şuan kızım küçük çünkü.Şuan için çalışmayı düşünmüyorum,ama ileride olabilir kısmet nasip
Allah nazardan saklasın
Geçende kuzenimin bir sözü var it iti ısırmaz dedi.Ne olursa olsun ana babalarını hayatlarından temlli çıkartmaları imkansız.Nehir pazar günü düşünce babası aramadı hiç o gün kayınvaldem geldi hakkını yemeyim şimdi bizde kaldı bir gece,sonra eşimi aramış babası bende dedimki bana niye birşey denmiyor ben bu çocuğun bakıcısımıyım annesiyim dedimEşimde pazar günü trafik cezası gelmiş babama ha sen ha ben ne farkeder deyince benim şalterler attı,bu sabah tartıştık biraz.Eşimki haksızlık ettiklerinde onlara tavır yapmayıda bilen biri ama demekki bazende damarına denk geliyormuş,anacığı babacığı oluyormuş
Sevindim senin adına olmasın zaten. Rabbim kazalardan belalardan korusun hepimizi. Bide kötü insanlardan
Allah kolaylık versinnn... Sağlık sıhhat versin :) bide kötü kayganadan korusun..
Bende düşünüyorum çocuğa çoluğa karışsammı diye... Bi hayır bi evet nolcak bakalımm :))
karış karış
zamanı gelmiş senin
alttaki çizelgene baktımda
Bende öyle düşünürüm ama ana babada görevini bilecek,sadece evlat değil onların daha çok olgun olup büyüklük yapması şart,yakın zamanda arkadaşımızın başına ayrılık olayı geldi hepimizin haberi var,bebeğin olayı mesela eşinin ailesinin yüzünden yuvası yıkılıcak kızın,aileler bencil eşlerde ana kuzusu olursa Allah korusun boşanmalar daha çok artar,yani sen onun ailesine laf söylemiyorsan oda sen ailene söylenince yangına körükle giderse kızmakla haklısın,bencilliği hiç sevmiyorum,taraf tutmadan orta yolu bulunmalı,şuda bir gerçekki kız tarafının ailesi daha fedakar nadir olsada kötülerde vardırda genelde erkek tarafı huzur kaçırıp yuva yıkmaya pek bir meraklıtabi canım ne olursa olsun onlar anne baba ben hep söylerim
annene babana saygılı olacaksın
ben bakmak gitmek zxorunda değilim
ama sen mecbursaun
sen evlat olarak üstüne düşeni yap derim hep
benimki anneci babacı ama
ben laf söylesemde kızmaz bana
ama kimi zaman ben evde kendi anneme babama söylenirim
eşimde aaa evet öyleler dese ben adamın ağzına .ıçarım
sana ne diye hemen artistlenirim
aminnnnn
Allah gönlünüzce sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsinTemmuz da 2 sene olcak rabbim kısmet ederse. Çekindim konular var. Korunmayı bıraktım
En iyisi oluruna bırakmak herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?