Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

sen yazdığımı yanlış okudun galiba
esas ben onun ailesine söylenirim hep gerektiğinde yüzlerine gerektiğinde arkadan
eşimde bana sen ne söylüyorsun asla demez
benim aileme ben evde kendim söylenirken oda evet haklısın dediği zamanlar olur mesela
ben o noktada bile ona kızarım
eşim benim daha pasif.
sizin aile yapınızı ben çok bilemem
ister söylersin ister söyleyemezsin
ister eşin korur ister korumaz
ama herşey eşte biter
aile ne kadar kötü olursa olsun eş destekçin olursa sen hiç umursamazsın bazı şeyleri
tıpkı seninde bahsettiğin gibi
bebeğin eşi eş olsaydı yuvasına sahip çıksaydı
o yuva bu şekilde dağılmazdı.
ama onunki ana kuzusunun önde gideni çıktı

haaa kimi zaman çıkıyor çıkmıyor değil
eş dört dörtlük ama takan kim
kaygana ayrı hava çalıyor yok değil
sevcanın kayganası gibi
ben öyle kaygana duymadım görmedim
rabbimde kimseye göstermesin
haaa böylesiyle tabiki kimse başedemez
oğlu bile biliyor ne olduğunu
böyle durumlarda takmadan yoluna devam etmek
sen birazda bana göre çok takıyorsun kafana
kendini fazlaca yıpratıyorsun
özel ilgi bekliyorsun bulamıyorsun
bulamayıncada üzülüyorsun
beklentin ne kadar az olursa o kadar az üzülürsün
biz onların neyiyiz ki özel ilgi alaka bekleyebiliriz

Son düzenleme:

canım iyiyim ne olsun evlerde yoğun bir şekilde geçiyor
sende yoğunsun allah kolaylık versin sanada
gördün mü yadığım mesajı
oğlunu öylem bir ballandırmışsın ki
mıncırasım geldi ya...
öp ısır annesi onu yerime

CADOLOZ SENİ :))

Evet Bahar arkadaşımız üzülüyor malesef. bende değiştiremezssin takmamak en iyisi diyorum ama maalesef onunda yapısı gereği.
ben çok şükür şimdi iyiyim... arkadamdan konuştuklarınıda duymayacağım artık napayım... Güdemedim, gittim....

haksızmıyım Sevcan
ne kadar çok beklentin olursa o kadar çok üzülüyorsun
her konuda bu böyle eşte işte dostlukta
elindekiyle yetineceksin
idare etmeyi öğreneceksin
takarsa çok fazla hayatı zehir eder kendine.
kişil aile olmayı öğrenmeli bence
diğerleri dış kapının mandalı...

AYNEN ÖYLE....

birini hayatından çıkarırken üzülmeyeceksin...
Üzülürsen çıkarmayacaksın bence...
herkes ederi kadar benim için böyle. herkese tavsiye ederim...

öyle valla canım evde olunca da iş bitmiyor ben diyorum ya herzaman işte dinleniyorum diye valla o kadar badana yaptık bitti çok şükür bir buzdolabım var silinecek kaldı popumu kaldırıpda silmek zor geliyor yaa
görmedim canım yazdığını valla ben her akşam öpüyorum ısırıyorum görüşünce işallah sizde sizde mıncırabilirisniz yani

esasen öyle olmalı :)
ama çok isteyen olursa şahsım adına aramıza katılabilir

hayırdır.

şahsına teşekkür ederim gerçekten:)
bende katılabilirim belki arada bir muhabbetinize diye düşündüğüm için sordum......
topiğiniz baya sıcak geldi bana....

bende katılabilirim belki arada bir muhabbetinize diye düşündüğüm için sordum......

vallahi bizde aktif olan kazanıyor, geneldede hatunlar selam deyip kendini tanıtıp ortadan kayboluyor :)
sen hangi ildensin çoluk çocuk varmı?

vallahi bizde aktif olan kazanıyor, geneldede hatunlar selam deyip kendini tanıtıp ortadan kayboluyor :)
sen hangi ildensin çoluk çocuk varmı?

hımmDD

ama kaybolmamak gerek bence, arkadaşlık zaman ister emek ister.....

ben konya, 2senelik evliyim, henüz çoluk çocuk yok bakalım:)
ev hanımıyım, 28yaş.

sende çoluk çocuk? meslek? yaş?:)))

Hayır Semiha yanlış okumadım,sen yazdığımı yanlış anladın sanırımSen kendi ailen için söylendiğinde eşin haklısın dermiş sende ona bile kızarmışsın.Ben onu belirtmek istedim canım.Bana gelince belki yapım gereği biraz duygusalım,ama ben bunu birazda ailemin akrabalarımın yanımda olmamasına uzakta olmalarına bağlıyorum.En azından birileri yakınımda otursa gidip stres atıp kafa dinleyebilmeyi sohbet etmeyi gezmeyi isterdim,kuzenim bize geldiğinde kaldığında ben ne kadar çok sevindim,kendi ailemden birini görmek mutlu etti beni,sizler sık sık olmasa bile yeri geliyor ailene gidip kalıyosun görüyorsun,ama benim 12 saatlik mesafeye sık sık gidebilme şansım malesef yok,hem annemin rahatsız olup gelemeyişi,benim gidememem,oturduğum mevkinin çok sessiz oluşu,eşimin ailesinin aşırı soğuk ve bencil oluşu bunların toplamı bunaltmış olabilir benide.Ayrıca küçük şeyleri takmıyorum canım,olaylardan biri bizim trafik kazası geçirmemiz,diğeride Nehirin düşüp hastanelik olması,kim olsa bir geçmiş olsun bekler sorulmak bekler öyle değilmi?ben benim için özel ilgi beklemiyorum,sadece insanlık namına bazı şeyler bekliyorum,öfe püfe takacak vaktimde yok kaldıracak kafamda yokYeri geliyor hepimiz birşeylere üzülüp burada paylaşıyoruz,hııı keşke gamsızın teki olsaydım keşke ama artık yavaş yavaş takmamayı öğreniyorum,duyarsız insanların sayesinde
Canım küçük şeylere takılmıyorum ama sayelerinde bundan sonra büyük şeylerede takmamayı öğrenicem sanırım,kendilerinin kalbi taş ya bende onlara karşı öyle olmak zorunda kalıcam sanırımTakmamak en güzeli aslında dediğim gibi keşke vurdumduymazın biri olsaydım...o zaman benden mutlusu olmazdı herhalde.
Hoşgeldin nerde yaşıyorsun:44:
aaa sahi o bugünde havuzdaydı Gün arkadaşlarıyla :))

İyi eğlenceler Hayat hanıma en iyisini ediyor

hayat hanım fecade durumunu paylaşmış
asya spor merkezindeymiş hanfenduuu:)

jı gördüm şimdi ben de ay valla nasıl atasım geldi kendimi serin sulara piştim burda yaa

hımmDD

ama kaybolmamak gerek bence, arkadaşlık zaman ister emek ister.....

ben konya, 2senelik evliyim, henüz çoluk çocuk yok bakalım:)
ev hanımıyım, 28yaş.

sende çoluk çocuk? meslek? yaş?:)))

Allah mesut etsin ve gönlünüzce bebekler nasip etsin inşallah.Konyalımısın aslenBende mudanyada yaşıyorum evliyim,4 aylık bir kızım var,darısıda size ve isteyen herkezeHaklısın kolay kolay dostluklar kurulmuyor,çaba ve emekle oluşuyor

herkes iyi olsa geçinmeye ne var zaten.
herkes insan olmayı başaramaz sahiplenmeyi başaramaz.
sen yanlışsın demiyorum ben sana
kendine yaparsın takarsan diyorum
tabikide herkesin sorunu derdi oluyor
gurbetliği hiç yaşamadım bilemem
bu seni yeri gelir sıkar bunaltır çok haklısın
ama kafanı başka şeylerle dağıtmayı dene arkadaşım
sana bir şey olsa yine sevinecek insan onlar olur

İyiliğim için söylediğini biliyorum sağol,dost gerçek söylermişYani kendime yaparım doğru diyorsun,onların üzülmeyeceğinide biliyorum,artık eskisi gibi değilim Semiha,canım sıkıldımı geziyorum,doğumdan sonra bir yere çıkamadım kızım küçük diye ama artık havalarda iyi oldu,kızım iyi olduktan sonra çıkarım diye düşünüyorum,eskiden daha çok takardım artık eskisi gibi takmıyorum.Yani herkez iyi olsaydı dünya güllük gülistanlık olurdu zatenSağol arkadaşım düşündüğün içinEkimde nasip olursa gideceğiz iyi gelicek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…