Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

yok atılmassınız kendini tanıt diye öyle dedim...
mutluluğun daim olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin...

bende 6 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var. çalışıyorum muhasebeciyim. millet mahallesinde oturuyorum...
:)
sana yakın oturan merveoner arkadaşımız var :)) başkada bilmiyorum :)

Hoşbuldum canım sağolasın
Evliyim 24 yaşındayım ihsaniyede oturuyorum:13: he bu arada evdeyim çalışmıyorum

Eee kızlar sizde bana tanıtın kendinizi

hee bindirdik ilk gün çarpışan arabaya bindi babasıyla.. cemi cümle tanıdığı gördük bu arada parkta... herkes oradaymış.

dün akşamda şişme oyuncak varya hani geçen zıplattırmıştık bizimkileri orada ona bindi. sonra beraber çarpışan araba, birde küçük trene bindik kızımla pek eğlendik

SİZ NE YAPTINIZ HAFTA SONU...

ayyy sorma bende çok etkilendim....

O gün kocam işten geldi, ona anlattım. Baktım benimki namaza durdu DD hayırdır dedim aman ne zamandır istiyordum dedi.

Ayy çok sevindim, cumartesiden beri koşa koşa camiye gidiyor… canım kocacım benim… maşallah… bende bu akşam banyo yapıcam reglim bitti Allahın izniyle bende başlıcam…. Hafta sonu kültürparkta kocamı camimin önünde bekledik ayy maşallah cnaım kocacıma benim yaa çok üzülüyordum varya… çok uzaklaşmıştı, anası hoca benimki bayram namazına bile kalkamamıştı geçen yıl
uyuya kalmışız

Şimdi bana bol bol sohbet veriyor, dün akşam anlatıyor işte, benimde hoşuma gitti yanına oturdum gözlerine bakıyorum dinliyorum… sonra biz alt alta üst üste durduk bir ara, lan dedim ne güzel anlatıyodun biz ne ara böyle olduk :44::44:

bende hafat sonumuzdan birazcık bahsedeyim..dün kahvaltı ederken babamlar aradı sisizin evi görmeye gidelim dedi..eşimde tamam babacım almya gelirim ben sizi dedi..neyse aldık babamla annemi..evi gezdik fayanslar başlamış değişiklilker olmaya başlamış..sonra eşim hadi sizi seyru sefaya çıkarayım dedi orauya gittik..ordan eve gelirken konu denize geldi..eşimde gemsazdan yazlık kiralamak istiyordu..hatta sevcana bahsetmiştim ama çok belli değildi..neyse biz orada gezerken babamın arkadaşını gördük kahve içmye davet ettiler yazlıklarına,,gittik balkonda otururken karşımızda satılık villa vardı..eşim sordu kaç istiyor buraya nasıl içi güzelmi falan diye..adamda gelin duvardan atlayalım bahçesine bakın vs dedi.500 metre kare içinde bir villa.annemlerde bir heveslendi..eşimde çok beğendi derken abimi aradı eşim,,kayınçom gemsazdayız çok güzel villa var ev sahibide geliyor dei..bu arada börekçi şefketlerin villası:)neyse abim geldi surat bir karış karı koca..annemler dedi çok güzell beğendik dediler..eşim dedi annemler otursun burada bizde hafta sonları geliriz..ben yarı parasını vereyim sende yarı parasını ver annemlere alalım dedii..
abim eh güzel falan gibi laflar suratı gülmüyor..bizim geline sordum..annemler beğendiyse alınır dedi.. dedim sizde bakın içine dşına beğendiyeseniz içinize sinerse alnır dedim..farketemz dedi..dedim güzelmi?? farketmez annmeler beğensin biz kalmıcaz zaten gibi soğuk soğuk konuşmalar..neyse ev sahibi geldi ev gezildi..babamın arkadaşıda karşı komuşumuz olması babamın çok içine sindirdi...
neyse bunlar pazarlığa girdiler derken anlaştılar evi aldık..eşim kapaora bıraktı..satılık yazısı kalktı..annem babam bir sevindiki gözlerim doldu..babam başladı patlıcan ekeriz domates ekeriz demeye..eşimin ağzı kulaklarında..sanırsın kendine almışş..
neyse annmelere geldik..konuşuypruz..Talha ben emreyele aynı odada yatarım dedi..emirde bende ardayla yatarım dedi.. yani yeğenlerim..yengem bir hışımla hayır bneim çocuklarım aynı odada yatıcak ben öyle izin veremem onlar kardeş dedibizse okadar mutluluk içerisindeyizki..yani eşimin hayali gerçek oldu diyebilirim.annemlere hep bahçeli ev alma hevesindeydi..hayal ama ileride olur belki der dururdu..tamamını almadık ortak aldık belki ama yinede katkısı çok eşimin..neyse eve geldik..sabah annem aradı ağlıyor..dedim ne oldu abin bizimle konuşmuyorneden dedim?ev alındıya parası gitçek diye üzülüyor vs dedi..ya dedim elin oğlu seviniyor size ev aldılar diye abim üzülüyormu dedim..yuh gerçekten yuhh aklım almıyor..iyide babam hala çalışıypr annem karısının elini sıcak sudan soğuk suya koymuyor..ama adam trip atıyor ev alındı diye..
ya aklımın almadığı insanın öz oğlu üzülürmü elin oğlu sevinirken çok şaşkınım..yengemde dün ev alındı artık ev bizim diye geldi eşim sevinerek..hayırlı olsun annecim dedi..biizm gelin sapsarı oldu hey allahım kimin parası sanki..babam hepsini abime bıraktı işin başına o geçti kasanın anahtarı abimde babam hiç birşeye karışmaz adam çalışır terler akar her yeridnen bunu haketmedimi??sinir sistemim oynuyor ya..eşim sabah kalktı ayy hayatım iyiki almışız çok seviniyorum bizde hafta sonu kalırız..annemler orada kalır..babam sevinçten tapu için bu sabah erkenden resim çekinmeye gitmiş..ama sevgili oğulları trip atıyorr

anlatmam mı? :)))))

bu arada sen kocana nerden tanıştığımızı söyledin mi? :))))
ayrıyetten dişimin kovuğuna yetmedi bu buluşma benim devamını istiyorum he

konuyu nerden nereye getirmişsinizzz

Biliyorum canım latife yaptım
Âmin inşallah hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah
Tanıştığıma çok memnun oldum :))
Kaç yaşındasın acaba

olsun cnaım inşallah görüşürüz bir akşam... artık ramazandan sonra :)

eeee kızlar kimler oruç tutacak bakalım...
ayfer sen ne yapıcan şekerim sigarasız durabilcen mi..

canım geçen sene susuzluktan yandım..çok fazla sigara içmezdim..be sene günde 1 pakete çıkardım..inşallah sigara akılma gelemz
bugünden stoklamaya başladım:))

hoş bulduk canım.. cumartesi eltimin oğlanın sünnet kınası vardı bittim resmen yorgunluktan heryerlerim ağrıyor salıda düğünü var bitsede artık bizde dinlensek

hoşgeldin canım aramıza bendede cocuk yok püfff

ben tutucam tabiyki oruççç

Hoşbuldum canım sağol :) Rabbim tez zamanda bize de verir inşallahh hayırlısıyla

Bende tutucam tabi Allah izin verirse

malesef yaa işin içinde erkek ve gelin varsa hep böyle oluyor... neden nankörlük ediyorlar, madem baban herşeyi abine bırakmış.. bırakmasamaydı acaba... ( bende üzüldüm yaşlılar neticede daha ne kadar yaşarlar(hani Allah uzun ömür versin ama) birde annen baban her zaman iyiliklerini istiyorlar abinin. gerçekten ayıp etmişler...
ne olacak bu durumda yine alınacak değilmi... aman alınsında zaten kendilerini fasülyeden çok sanmış onlar biraz sallamamak gerek

haksever gelince konuşmamız lazım bebiş konusunda ben kararsızım uludağ ünv. gıtsemmi başka dr mı gitsem çok kararsızım ama yıne adettım2 ayı geçti olmuyorum acil kendıme dr bulmam lazım eşimin arkadaşıda dr türkan yavuz un yanında calısıyor oraya gel yardımcı oluruz her acıdan sana dıyor bu dr duyan varmı yardım edin bana kafam karma karışık

naptın naptın anlatsana :)) kapalı görünce nasıl şaşırmışlardır kimbilir. :))

hayat ;maddı durumlarınızı bılemem de dan dıye ev almıssınız hayırlısı olsun durumları musaıtmı dıye sordunuzmu ?

alındı artık bugün tapuya gidecekler..eşim kaparo 2.500 verdi..eğer vazgeçerlerse kaporada yanar ve eşimin tepkisi korkunç olabilir
annem babam ayrı üzülür bizim için..offf eşim hep derdi annenlere kendimi borçlu hissediyorum zamanında bize çok verdiler tabi ozaman herşey babamdaydı..abim hiç bilmedi..eşimde bunu yaparak bir nitekim kendinide rahatlattı..tabi eşim bugün parayı toplamaya çalışıyor..altında çok düşük..bende 8 tane çeyrek vardı günlerden yaptığım onlarıda alıcak evden..bazı arkaşlara borç para vermiştim zamanında onlarıda rica edicem dedi..
bize toplu halde 20 milyar vermişti annemler 10 sene önce..birde bana arsa almışlardı..şuan değeri 100 ediyor..
yani ne yapsam az diyor..
ama abim ne isterse alıyor..özlüceden ev aldı..200e 6 sene oluyor.ne satıyor ne kiraya veriyor..akılsız yatırım yapıyor..madem aldın oturmuyorsun kiraya ver dimi..annem babaöm kaç kere dedi oğlum ver kiraya boşu boşuna yatıyor daire dediler..ama hiç tınlamıyor..
amann offf öyle işte..

hayat ;maddı durumlarınızı bılemem de dan dıye ev almıssınız hayırlısı olsun durumları musaıtmı dıye sordunuzmu ?

şuan 300 milyara ev alacak kadar paraalrı var..ayıretten onların bzie sorması lazım paranız varmı diye..
anneme babama ev alıyorsun ne iş damat demeleri lazım..
çünkü biz daha düşük durumdayız onlardan..kaldıki abimin parası diyemiyorum çünkü babamın parası,,sadece oğluna verdi yetkiyi..
maddi durumları çok iyi yani..o yüzden sormak komik olur..

Hayırlısı olsun cnaım benim... Annenler karşılık beklemeden yapmışlardır eminim eşin mahçup olmasın.. Ama alınmış alınmıştır sonunda size kalacak ki istemeselerdi söyleyebilirlerdi bence yemezdiniz yüzlerini dimi sonra alınsın vs diye. sonradan üzmeselerdi anneni keşke...

keşke istemiyoruz beğenmedik alınmasın deselerdi inan annem şuan okdar üzülmezdi ağlıyor kadın sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…