Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
hayat kaça aldınız evi bu arada. varmı ilanı falan merak ettim. :) sizde 5 dakikada ev alabiliyormuşsunuz şekerim bak :)

canım kısmet olunca oluyor ne yapsan kısmetin önüne geçemiyorsun..
ben biraz hızlı gittim anlatırken 4 saat durduk oturduk konuştuk oarda yani 5 dakikada değil:)
ve annemlerdede 3 saat kadar sohbet olmuştur amcamlar vs geldiler..yani uzunlamasına konuşuldu..
ben pazardan karpuz alıyoruz gibi anlatmış olabilirim ama öyle değil tabi..
canım net bilmesemde 150 sanırım 75 75 vericekler..ama ev 200 eder resimleri atarım bir kaç tanesini..
adı villa yani 2 katlı dubleks ev..ama bahçeli ve denizde olunca villa oluyorr

4 saat çokmu len :))) ben 4 yıl düşündüm ev almak için hoş kocan ne zamandır söylüyor o ayrıda...

Allah güle güle oturmayı nasip etsin....
Uygunmuş fiyatı ben 300 bin falandır diye tahmin etmiştim. hem babanın arkadaşınada komşu :)

t fotoları merak ettim...

ama genede sormak gerekmezmıydı gelın ev bulduk ev alıyoruz bıraz garıp duruyor
o yuzden dedım aranızdakı meselelerı bılemem elbette ama

yok canım 300 miyarlık ev alacak kadar zengin değil benim kocam:)
bir tane foto attım şimdi.. 2 3 tane atıcam ev almışlar ya görgüsüz hemen foto attı demesin bazıları:)
o yüzden bir tane yeter..

yok canım 300 miyarlık ev alacak kadar zengin değil benim kocam:)
bir tane foto attım şimdi.. 2 3 tane atıcam ev almışlar ya görgüsüz hemen foto attı demesin bazıları:)
o yüzden bir tane yeter..

annenlerın oturacak evı varmı ?
yanı yaz kıs buradamı oturacaklar resım tam acılmadı bende ust katı goruyorum onunda guzel oldugunu goruyorum vballa

ama genede sormak gerekmezmıydı gelın ev bulduk ev alıyoruz bıraz garıp duruyor
o yuzden dedım aranızdakı meselelerı bılemem elbette ama
canım sen ilk yazdığımı okumamışın anladığım kadarıyla 3 kez aradık davet ettik sonunda geldiler ev almayı düşünüyoruz ne dersiniz diye defalarca soruldu..kem küm edilince biraz eşim kendini kötü hissetti..ben el olduğum halde düşünmeden alıyorum o kendi öz annesinin babasına alınacağı halde düşünüyor ve surat asıyor dedii..
biraz daha detaylı anlatırsam çok uzunlamasına olacaktı bende üsten üsten anlattım..iyi anlamamışsınız..
annenlerın oturacak evı varmı ?
yanı yaz kıs buradamı oturacaklar resım tam acılmadı bende ust katı goruyorum onunda guzel oldugunu goruyorum vballa

evi var bu yazlık olacak.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Kaç gündür giremiyorum uzak kaldım konulardan.
Malum benim sınav vardı haftasonu. Girdim çıktım bakalım hayırlısı:44:
Sınav arası kayınpederim de ameliyat oldu. Baya yoğunuz şu aralar.

Hayatcım hayırlı olsun eviniz. Umarım sorunsuz hallolur işlemler.

Bu ara almak zamanı heralde biz de araba aldık nasipse Eşim uzun zamandır istiyordu, bu yoğunluğun arasında o da oldu.

sağol canım sizinde arabanız hayırlı olsun..allah kazasız belsaız kullanmayı nasip etsin inşallah..

sevcanda yemeğe gitti heralde..bu arada sevcancım dün sizin oradan geçtik..eşime dedim tamam gemsaza her gittiğimde sevcana uğrayacam:)
bende çıkayım demirtaşa gideyim arkadaşa, ramazanın son günü kızlarla orada toplanıcaz..öptüm sizi..
arkamdan dedikodu yapmayın gelince görüşürüz

ramazanın son günümü demişimmpardonn

nereye kız..... fotoyu göremedim, sildinmi?
hele bi gelme...:))) bizim evin oradan geçerken görsem zaten sizi, zorla sokarım eve nasıl geçersiniz uğramadan diye :)

ege derya Geçmiş olsun kayınpederine canım ciddi bir şey değildir umarım. Sınavın İnşallah güzel geçmiştir hayırlı olsun. :))

Arabanızıda kazasız belasız kullanın :))

ege derya Geçmiş olsun kayınpederine canım ciddi bir şey değildir umarım. Sınavın İnşallah güzel geçmiştir hayırlı olsun. :))

Arabanızıda kazasız belasız kullanın :))

Teşekkürler canım. Kayınpederim uyku apnesi için ameliyat oldu. Zor bi ameliyat oldu demiş doktor. inşallah biran önce toparlar. Bugün çıkar diye bekliyorduk bırakmamış doktor.

Sınavımdan pek umutlu değilim de benim işler ters olur:44: Hayırlısı olsun.

Amin inşallah

uyku apnesinin çaresi varmıymış ben yok sanıyordum inşallah toparlar biran evvel.

naptın naptın anlatsana :)) kapalı görünce nasıl şaşırmışlardır kimbilir. :))

sevcancım kına kadın kadınaydı görümcemde açtığı için bende açıktım ama kına sonu erkekler oynamaya gelıcenı duyunca herkez kapandı tabi bende tabi bunu gören akrabalar şaka yaptığımı düşündüler bizi kandırma diyorlar inanmazlarmışbaktılar foto çekınırkende açmıyorum inandılar ertesi gün görenler hala inanamıyoruz senin kapandığına diyorlar nedense bende kapanıcak potansiyel göremiyorlar ama ben 8 gündür kapalıyım Allaha çok şükür

:) İYİ ŞAŞIRTTIN MİLLETİ
Allah daim etsin eminim çok yakışmıştır... :)

Merhaba kızlar. Bu topik ne güzelmiş ya bende Bursa'lıyım aranıza bende katılıyorum müsadenizle

hg aramıza ben özge 24 yaşındayım nerdeyse 6 senelik evliyim osmangazi merinosun alt tarafında oturuyorum anaokulu ögretmeniyim 2hafta önce bıraktım işi yıllardır hasretini çektigimiz evladımız sonunda göbüşüme teşrif etti inşallah dogdugunuda görürüz sende istiyosun sanırım rabbim yoklugunu aratmadan nasip etsin hayırlısını saglıklısını inşallah

ekşiden ayşe olmuyo dimi eşimde bi tuhaf oldu çaktırmıyo ama hep tatlı yemem için ısrar ediyo hakkı istiyo galiba

kemal paşalı mısın hemşerümmmm

çok sevindim eşinin namaza başlamasına yoksa sen kılmıyo muydun inşallah ramazanda sende hiç bırakma canım insan 1 ay bırakmadan kılınca zaten bidaha asla bırakamıyo yani açıkla kapalılıkla alakası yok ama ben kapalı insanların namaz kılmamasını daha tuhaf karşılıyorum yani ibadetler aslında çok tatlı nefsimize zor geliyo yaa sen bikere nefsini yewnmişsin yaz kış sıcak demeden herkez süslenip püslenirken teseddürünü dogru anlamda yapıyosan farz bi ibadeti nasıl yapmaz insan yada çabalamaz anlayamıyorum bu ramazan kılamayan arkadaşlarımız için bi fırsat aslında hazır şeytan zincire vurulmuşken nefsi yenmek kolay iken sünnetleri uygulayana farz sevabı farz uygulayana 70kat fazla sevap yazılırken umarım herkez namazını ve farz ibadetlerini yerine getirir.... bi söz okumuştum çok hoşuma gider: ÇAĞIN HASTALIĞI NAMAZSIZLIK SEN ŞİFA VER ALLAHIM diye ... bide şu EY KUL KIL NAMAZINI KILMAM DİYENİN AZ ÖNCE KILINDI NAMAZI(YADA KILMAZSAN KILARLAR BİGÜN NAMAZINI) diye ... yine namaz la ilgili çok dogru bi söz var İNSAN HAYATI DOĞDUGUNDA KULAĞINA OKUNAN NAMAZIN ÖLDÜĞÜNDE KILINAN NAMAZI ARASINDA İŞLEDİGİ AMELLERİYMİŞ eşinin namaza başlamasına çoks evindim sen destek olursan çok güzel olur bırakmaz diye düşünüyorum

canım hiç bi maddi sıkıntısı olmadığı halde böyle davranmaları çok üzücü ama elle evleniyolar ya işte erkekler gelin kim bilir ne dedide şişirdi gelene kadar ama erkek olan söyletmez ama neyseee bazıları pasif bu konuda... biz öyle zengin değiliz çok şükür evimiz arabamız var kayınvaldemlerinde ama gördünüz öyle normal yani.. kayınvaldeminde annesinin evini satıcaklar 20 bin mi ne düşcekmiş kardeş başına anneside 5bin kızına 5bin oğluna veririm demiş kayınpederimde umreden geldiler hacıya yazıldı benim eşime babanla hacıya gidersin sende yazıl demiş kadıncaz hep bizi düşünüyo o zman daha hamile değildim hani git dua et orda diye allah razı olsun bir kere değil bin kere... şimdi ben diyorumki babanmın hep hayali var küçük bi bahçe istiyolar diyorum hiç bize vermesin para bahçe alsınalr inşaattçı ya bizimkiler kücükte bi av yaparlar içine ohh insana nefes alcak yer olur inan bize versin istemem parayı yani bakış açısı insan biraz üşünceli olucak ki baban ne kadar yardım etmiş hayatını kurulu eline vermiş nankörlük işte ölmeden vermiceksin hiçbişeyi yanında çalışltırsaydı agzının içine bakarlardı para versinler diye allah içlerine merhamet versin ne diyim canım çok zor elle karışmak

barış bey harika bi doktor ben şiddetle öneriyorum canım herkeze yolladıgım çok insan var hatta bi abla var burdan tanıştık hiç görmedim hep telefonla konuşuyoruz doktoruma yönlendirdim benden sonra başladı tüp ebebk yaptı oda hamile hatta bu cuma kontrol günlerimiz saatimiz aynıymış ilk defa görücez birbirimizi rabbim izin verirse oluyo ama barış bey işini çok iyi yapan bi doktor fakültede doktorlar değişiyo belli bi sürede mutlaka ayrılmadan git derim ben inşallah sneinde şifanı rabbim onunla gönderir

hayırlı olsun arabanız canım kazasız belasız günlerde kulanın

sınavındanda inşallah güzel sonuç alırsın ne sınavı bu arada

kayınpederinede geçmiş olsun .. uyku absesi ne demek annemde baya tahlil oldu uykusunda horluyo tıkanıyo diye ama normal horlamak degil nefesikesiliyo oda cok zararlıymış uykuda uyutcaz bi gece dediler fakültede kaç ay oldu arıcakalrdı sıra gelince hala aramadılar sizinkide öyle bişeymi canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…