- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
hayat kaça aldınız evi bu arada. varmı ilanı falan merak ettim. :) sizde 5 dakikada ev alabiliyormuşsunuz şekerim bak :)
keşke istemiyoruz beğenmedik alınmasın deselerdi inan annem şuan okdar üzülmezdiağlıyor kadın sabahtan beri
canım kısmet olunca oluyor ne yapsan kısmetin önüne geçemiyorsun..
ben biraz hızlı gittim anlatırken 4 saat durduk oturduk konuştuk oarda yani 5 dakikada değil:)
ve annemlerdede 3 saat kadar sohbet olmuştur amcamlar vs geldiler..yani uzunlamasına konuşuldu..
ben pazardan karpuz alıyoruz gibi anlatmış olabilirim ama öyle değil tabi..
canım net bilmesemde 150 sanırım 75 75 vericekler..ama ev 200 eder resimleri atarım bir kaç tanesini..
adı villa yani 2 katlı dubleks ev..ama bahçeli ve denizde olunca villa oluyorr
şuan 300 milyara ev alacak kadar paraalrı var..ayıretten onların bzie sorması lazım paranız varmı diye..
anneme babama ev alıyorsun ne iş damat demeleri lazım..
çünkü biz daha düşük durumdayız onlardan..kaldıki abimin parası diyemiyorum çünkü babamın parası,,sadece oğluna verdi yetkiyi..
maddi durumları çok iyi yani..o yüzden sormak komik olur..
4 saat çokmu len :))) ben 4 yıl düşündüm ev almak içinhoş kocan ne zamandır söylüyor o ayrıda...
Allah güle güle oturmayı nasip etsin....
Uygunmuş fiyatı ben 300 bin falandır diye tahmin etmiştim. hem babanın arkadaşınada komşu :)
t fotoları merak ettim...
yok canım 300 miyarlık ev alacak kadar zengin değil benim kocam:)
bir tane foto attım şimdi.. 2 3 tane atıcam ev almışlar ya görgüsüz hemen foto attı demesin bazıları:)
o yüzden bir tane yeter..
canım sen ilk yazdığımı okumamışın anladığım kadarıyla 3 kez aradık davet ettik sonunda geldiler ev almayı düşünüyoruz ne dersiniz diye defalarca soruldu..kem küm edilince biraz eşim kendini kötü hissetti..ben el olduğum halde düşünmeden alıyorum o kendi öz annesinin babasına alınacağı halde düşünüyor ve surat asıyor dedii..ama genede sormak gerekmezmıydı gelın ev bulduk ev alıyoruz bıraz garıp duruyor
o yuzden dedım aranızdakı meselelerı bılemem elbette ama
annenlerın oturacak evı varmı ?
yanı yaz kıs buradamı oturacaklar resım tam acılmadı bende ust katı goruyorum onunda guzel oldugunu goruyorum vballa
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Kaç gündür giremiyorum uzak kaldım konulardan.
Malum benim sınav vardı haftasonu. Girdim çıktım bakalım hayırlısı:44:
Sınav arası kayınpederim de ameliyat oldu. Baya yoğunuz şu aralar.
Hayatcım hayırlı olsun eviniz. Umarım sorunsuz hallolur işlemler.
Bu ara almak zamanı heralde biz de araba aldık nasipseEşim uzun zamandır istiyordu, bu yoğunluğun arasında o da oldu.
sevcanda yemeğe gitti heralde..bu arada sevcancım dün sizin oradan geçtik..eşime dedim tamam gemsaza her gittiğimde sevcana uğrayacam:)
bende çıkayım demirtaşa gideyim arkadaşa, ramazanın son günü kızlarla orada toplanıcaz..öptüm sizi..
arkamdan dedikodu yapmayın gelince görüşürüz
sevcanda yemeğe gitti heralde..bu arada sevcancım dün sizin oradan geçtik..eşime dedim tamam gemsaza her gittiğimde sevcana uğrayacam:)
bende çıkayım demirtaşa gideyim arkadaşa, ramazanın son günü kızlarla orada toplanıcaz..öptüm sizi..
arkamdan dedikodu yapmayın gelince görüşürüz
ege derya Geçmiş olsun kayınpederine canım ciddi bir şey değildir umarım. Sınavın İnşallah güzel geçmiştir hayırlı olsun. :))
Arabanızıda kazasız belasız kullanın :))
Teşekkürler canım. Kayınpederim uyku apnesi için ameliyat oldu. Zor bi ameliyat oldu demiş doktor. inşallah biran önce toparlar. Bugün çıkar diye bekliyorduk bırakmamış doktor.
Sınavımdan pek umutlu değilim de benim işler ters olur:44: Hayırlısı olsun.
Amin inşallah
naptın naptın anlatsana :)) kapalı görünce nasıl şaşırmışlardır kimbilir. :))
sevcancım kına kadın kadınaydı görümcemde açtığı için bende açıktım ama kına sonu erkekler oynamaya gelıcenı duyunca herkez kapandı tabi bende tabi bunu gören akrabalar şaka yaptığımı düşündülerbizi kandırma diyorlar inanmazlarmış baktılar foto çekınırkende açmıyorum inandılar ertesi gün görenler hala inanamıyoruz senin kapandığına diyorlar nedense bende kapanıcak potansiyel göremiyorlar ama ben 8 gündür kapalıyım Allaha çok şükür
Merhaba kızlar. Bu topik ne güzelmiş ya bende Bursa'lıyım aranıza bende katılıyorum müsadenizle
Hoşbulduummmm :))
Yahu hemşerimsiniz diye dan diye girecektim ben
Neysem ben kendimi tanıtayım atılmadan :)
Evliyim 2 senelik ama çocuğum yok malesefinşallah olur
24 yaşındayım ve ihsaniyede de oturuyorum
Varmı acaba bana yakın oturanlar :))
İşte böyle hadi şimdi sen anlat:13:
bende çok etkilenirdim o dizilerden..onlar yüzünden kocamla kavga etmişliğim bile vardırrçok güldüm ya son yazdığınaaaa
ooo süper bir hafta sonu geçirmişsin..benimde canım çok kısır isterdi talhaya hamileyken..oyy bir yerdim bir yerdim hep kısır ekşi şeyler yemek isterdim..
sevcan
kısacık bulusmamızı anlattınmıı :)
dun aksam kemalpaşadakı devlet hastanesınde aglaya sızlaya acılde bırını gorduysenız aha o bendım
elımdede
anne ıgne olduktan sonra lunaparke gıdelımd ıyen bır cocuk hele varsa o kesın benımdr :)
o taraflarda cumartesı aksamı coook havai fişek attılar nıyekıne :)
hee bindirdik ilk gün çarpışan arabaya bindi babasıyla.. cemi cümle tanıdığı gördük bu arada parkta... herkes oradaymış.
dün akşamda şişme oyuncak varya hani geçen zıplattırmıştık bizimkileri orada ona bindi. sonra beraber çarpışan araba, birde küçük trene bindik kızımla pek eğlendik
SİZ NE YAPTINIZ HAFTA SONU...
ayyy sorma bende çok etkilendim....
O gün kocam işten geldi, ona anlattım. Baktım benimki namaza durduDD hayırdır dedim aman ne zamandır istiyordum dedi.
Ayy çok sevindim, cumartesiden beri koşa koşa camiye gidiyor canım kocacım benim maşallah bende bu akşam banyo yapıcam reglim bitti Allahın izniyle bende başlıcam . Hafta sonu kültürparkta kocamı camimin önünde bekledikayy maşallah cnaım kocacıma benim yaa çok üzülüyordum varya çok uzaklaşmıştı, anası hoca benimki bayram namazına bile kalkamamıştı geçen yıl
uyuya kalmışız
Şimdi bana bol bol sohbet veriyor, dün akşam anlatıyor işte, benimde hoşuma gitti yanına oturdumgözlerine bakıyorum dinliyorum sonra biz alt alta üst üste durduk bir ara, lan dedim ne güzel anlatıyodun biz ne ara böyle olduk :44::44:
bende hafat sonumuzdan birazcık bahsedeyim..dün kahvaltı ederken babamlar aradı sisizin evi görmeye gidelim dedi..eşimde tamam babacım almya gelirim ben sizi dedi..neyse aldık babamla annemi..evi gezdik fayanslar başlamış değişiklilker olmaya başlamış..sonra eşim hadi sizi seyru sefaya çıkarayım dedi orauya gittik..ordan eve gelirken konu denize geldi..eşimde gemsazdan yazlık kiralamak istiyordu..hatta sevcana bahsetmiştim ama çok belli değildi..neyse biz orada gezerken babamın arkadaşını gördük kahve içmye davet ettiler yazlıklarına,,gittik balkonda otururken karşımızda satılık villa vardı..eşim sordu kaç istiyor buraya nasıl içi güzelmi falan diye..adamda gelin duvardan atlayalım bahçesine bakın vs dedi.500 metre kare içinde bir villa.annemlerde bir heveslendi..eşimde çok beğendi derken abimi aradı eşim,,kayınçom gemsazdayız çok güzel villa var ev sahibide geliyor dei..bu arada börekçi şefketlerin villası:)neyse abim geldi surat bir karış karı koca..annemler dedi çok güzell beğendik dediler..eşim dedi annemler otursun burada bizde hafta sonları geliriz..ben yarı parasını vereyim sende yarı parasını ver annemlere alalım dedii..
abim eh güzel falan gibi laflar suratı gülmüyor..bizim geline sordum..annemler beğendiyse alınır dedi.. dedim sizde bakın içine dşına beğendiyeseniz içinize sinerse alnır dedim..farketemz dedi..dedim güzelmi?? farketmez annmeler beğensin biz kalmıcaz zaten gibi soğuk soğuk konuşmalar..neyse ev sahibi geldi ev gezildi..babamın arkadaşıda karşı komuşumuz olması babamın çok içine sindirdi...
neyse bunlar pazarlığa girdiler derken anlaştılar evi aldık..eşim kapaora bıraktı..satılık yazısı kalktı..annem babam bir sevindiki gözlerim doldu..babam başladı patlıcan ekeriz domates ekeriz demeye..eşimin ağzı kulaklarında..sanırsın kendine almışş..
neyse annmelere geldik..konuşuypruz..Talha ben emreyele aynı odada yatarım dedi..emirde bende ardayla yatarım dedi.. yani yeğenlerim..yengem bir hışımla hayır bneim çocuklarım aynı odada yatıcak ben öyle izin veremem onlar kardeş dedibizse okadar mutluluk içerisindeyizki..yani eşimin hayali gerçek oldu diyebilirim.annemlere hep bahçeli ev alma hevesindeydi..hayal ama ileride olur belki der dururdu..tamamını almadık ortak aldık belki ama yinede katkısı çok eşimin..neyse eve geldik..sabah annem aradı ağlıyor..dedim ne oldu abin bizimle konuşmuyor neden dedim?ev alındıya parası gitçek diye üzülüyor vs dedi..ya dedim elin oğlu seviniyor size ev aldılar diye abim üzülüyormu dedim..yuh gerçekten yuhh aklım almıyor..iyide babam hala çalışıypr annem karısının elini sıcak sudan soğuk suya koymuyor..ama adam trip atıyor ev alındı diye..
ya aklımın almadığı insanın öz oğlu üzülürmü elin oğlu sevinirken çok şaşkınım..yengemde dün ev alındı artık ev bizim diye geldi eşim sevinerek..hayırlı olsun annecim dedi..biizm gelin sapsarı olduhey allahım kimin parası sanki..babam hepsini abime bıraktı işin başına o geçti kasanın anahtarı abimde babam hiç birşeye karışmaz adam çalışır terler akar her yeridnen bunu haketmedimi??sinir sistemim oynuyor ya..eşim sabah kalktı ayy hayatım iyiki almışız çok seviniyorum bizde hafta sonu kalırız..annemler orada kalır..babam sevinçten tapu için bu sabah erkenden resim çekinmeye gitmiş..ama sevgili oğulları trip atıyorr
haksever gelince konuşmamız lazım bebiş konusunda ben kararsızım uludağ ünv. gıtsemmi başka dr mı gitsem çok kararsızım ama yıne adettım2 ayı geçti olmuyorum acil kendıme dr bulmam lazım eşimin arkadaşıda dr türkan yavuz un yanında calısıyor oraya gel yardımcı oluruz her acıdan sana dıyor bu dr duyan varmı yardım edin bana kafam karma karışık
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Kaç gündür giremiyorum uzak kaldım konulardan.
Malum benim sınav vardı haftasonu. Girdim çıktım bakalım hayırlısı:44:
Sınav arası kayınpederim de ameliyat oldu. Baya yoğunuz şu aralar.
Hayatcım hayırlı olsun eviniz. Umarım sorunsuz hallolur işlemler.
Bu ara almak zamanı heralde biz de araba aldık nasipseEşim uzun zamandır istiyordu, bu yoğunluğun arasında o da oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?