Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

sağol semihacım..
talhada çok heveslenirdi bende öğleye kadar orucunu tut derdim, çocuklara öyle daha sevap diye kandırırdım..öğle ezanında orucunu bozardı:)

ben gideyimde akşam için yemeklerimi yapayım
akşama doğru nanay olurum çünkü...

Canım hayırlı olsun inşallah tekrar...

bu arada hızlı resim den bakamıyorum blokeli, şirketten açamıyorum
neyse kısmet inşallah başka zaman görürüm

hadi yaa tabi diyemedin babanada :) neyse sağlık olsun :)
annen hep ramazanın ilk günü alıyor sanırım... Ne güzel afiyetler olsun... yemekleri kim yapacak acaba anneciğin için zor olur... Allah yardımcısı olsun birde oruçlu kadın...
Başka zaman gel mutlaka beklerim :) canım. 6 ya yakın gel beni de al çık hatta DD

ya sevcancım se fal baktırdım demiştin dimi??
kız baktırdıysan atsana bana dinleyim bende:))
bu arada fotoğraf makinesinin kılıfı bizde bilgin olsun..ne zamandır söyleyecem hep unutuyorum..

hee atayaım canım ben çok beğenmedim :) ama binnazabla.com daki sezene baktırmışım :) sen falsepetine :)

bizde de kalabalık iftar sofraları olur canım, alırım bende her ramazan çok güzel olur :) hatta bende alıcam. bizde 28 kişi falanız. malum 8 kardeş olunca DD

hee vallahi bu akşamda dicem bakalım ama şakasına bakalım ne diyecek. hayır yakında değil te anasının gözü, eşim aslında hep böyledir sessiz ve çok sabırlı ama bazen beni sinir ediyor.

işte güzelim hep niyete bakıyor iş ama biz hep bir bahane buluyoruz bunun gibi ve daha pek çok allahım tez zamanda bize de nasip etsin namaz kılmayı

amin canım amin

valla bende aramıyorum bizimki de sırf sigara için tutmazdı oruç bu sene bayağı niyetli bakalım hee bu arada cumayada gitmeye başladı çok şükür kaçkere söylenirdim git diye gitmezdi şimdi artık bu yeni işyerine giridğinden beri cumayada gidiyor şükürler olsun

hoşgeldin canım allah kabul etsin orucunu
berra da bak ne güzel sana eşlik ediyor yanlız bırakmıyor ama onun orucuda güzelmiş çocuk için gerçekten zor bir oruç bütüngün aburcubur yememek

ne güzel tabi kardeş bol olunca bizde o da yok birtane kardeşim var eşimin tarafında zaten öyle hiç gidim gelim olmaz çekirdek aileyiz bzi yani

karamuk senin eşinde ne güzel bak oruca niyetlenmiş.herşeyin bir zamanı var işte.rabbim yeterki içimize sundursun.zorla olmuyor ...

bende her ramazan alırdım eşimin tarafını ve kendi tarafımı ayrı alırdım.bu sene bakalım kısmet...

ay sorma kesinlikle erkeklerin kalbine giden yol midelerinden geçiyo mide boşsa kalp eror veriyo

akşam 1de yattık zor kalktım 2de sofra kurdum bide tv karşısına aman bakına bakına yesin diye meyve suları cay ceşit ceşit içicek süt istersen ısıtayım diyorum 5 karış surat başka istedin bişi varmı diyorum 5 karış surat erişte yaptım cevizli çok sever sahurda çorba olsaydı dedi avr dedim hemen getireyim yok istemez dedi 5 karış surat bende az atıştırdım hadi arkadaş olayım diye sonra koltuga yattım kafan tutmuyo uykusuzluktan niye yatıyomusum karşısında ay huysuz ya sabahta sırnaşıyo seviyo filan akşam suratsızdın diyorum o akşamdı diyo uyuz ya

AYY ANAM SENİNKİ ÇOK ÇEKİLMEZ BE GÜLÜM... kaldırıp atardım balkondan benimki böyle olsa

AYY ANAM SENİNKİ ÇOK ÇEKİLMEZ BE GÜLÜM... kaldırıp atardım balkondan benimki böyle olsa

atsan atılmaz satsan satılmaz ben ramazanda hemen mudanyaya kaçardım sahura hazır oturuyoruz iftara çeşit çeşit kalabalıkta güzel oluyo ramazan canımda hiç bişi istemiyo o ilaçta uyutuyo kafam kalkmıyo hemen kaçıcaktım mudanyaya ama eşimin annanesi düşmüş bacanı kırmış yine geçen sene birini kırmıştı bu sene ötekini kırmış 85 yaşında ameliyat olucak şimdi annemde başında offf en az 15 - 20 gün ramazanımız böle oldu işte kayınpederim mudanyada yanlız gel diyorum ama gelmez evi yuda gidip geliyo ayrılmazordan bende gidip nabcam orda sıkıntıdan ölüyorum orda ofss

Geçmiş olsun canım tühh bayada yaşlıymış zor kaynar sanırım ( ayy yaa normalde kim bakıyordu nasıl kırmışki :S hemde bu 2.

evinde soyunur dökünür yıkanır uzanırsın.
öbür türlü kayınpederin gerçi gündüz adam çalışıyor akşamda yemek yer teravihe gider, yine evde olmaz ama sen bilirsin.

bu arada sanıyorum senin miniş erkek içime öyle doğdu bir an.

normalde dayılarda kalıyo ama onlarda 60 yaş üstüler onlarda yaşlı diğer dayılar eskişehirde hayatta bakmazlar zaten bi teyzesi var oda bi gün gelir kalır ama annem kalıcak daha cok biliyorum ben geçenkindede böyle oldu 4 gün birer gece onalr kaldı 11 gece annem kaldı hastanede bide ramazanda yazık kadına ya ofss bizede yazık o ne güzel bakıyodu bize ramazanda

şuan iş yok sanırım zaten olanlarıda biizmkiler istemiyo ramazanda çalışmak istemiyolar ufak tefek işlere gideriz diyorlar bakalım eşimde evde yani kayınpederimde evde gelmez bize orda yurda gidiyo kendi evi onunda yatıyo kalkıyo bende kendi evimde rahatım dediğin gb devrilip devrilip yatıyorum hep bi yorgunluk var üstümde sıcakta bunaltıyo tuhafım bugün hepten:26:

çin takvimi erkek diyo ama bakalım hayırlısı olsun şimdi cumayı bekliyoruz heycanla görmek için eşimin de agzında hep 5 gün kaldı 4 gün kaldı diye bide midesi bulananlar bebek saglıklıymışda büyüyomuşta ondan bulanıyomuş diyolar benim bulanmıyo ya içim tuhaf oluyo bi görsekte içimiz rahat etse:18: midem bulanmıyo diye üzülcem nerdeyse ne alaka hiç midesi bulanmayanalrda var şubat anneleri topiğindede midesi bulanmayan bi benim herelde hepsi istifra ediyoruz bişi yiyemiyoruz diyip duruyolar bende aksine hep açım hep açım maşallah psikolojik olarak sabahları midem bi tuhaf oluyo artık yiyorum turp gb oluyorum sonraanlamadım gitti

benim için kız erkek farketmez ama eşim için erkek istiyorum içten içe bazende kızıyorum kendime ne farkeder diye olunca eminim öyle olmaz ama görümceminkiler erkek ya eşim çok güreşme oynama meraklısı öyle oynar oğluyla diye düşünüyorum o öyle istiyo gb geliyo benim için farketmez kız olursa bizimki çok sıkar bi ondan korkuyorum acırım kuzuma

En önemlisi sağlıklısı tabiki... Bence içinden erkek olsun kız olsun, gıdım geçirme çok günah heleki sen ne delirdin olsun diye.

ayy hele kız çocukları nasıl seviyor babayı bir bilse... kocamında ağzı kulaklarında :)) aman sevsin sevsin, yarın sana bırakır çarşıya giderim :) diyorum.
Birde bazen geceleri baba baaabbbaaa diye ağlıyor, ayağımla dürtüyorum kızın sana sesleniyo diye, babası çişine götürüyor, su içiriyor, birde yanıma yat diyor öyle uyuyolar... geçenlerde sabah kalkınca kızım neden gece baba diye ağladın, anne desene dedim(eşim yoruluyor diye) babası hemen atladı niye yaaaa Allah Allah çağıramazmı? PPPP kıskandın mı? diyo PP

diğerleride kaynana güveniyorlar sanırım yada normalde hep bizimle rahatsızken bari o baksın mı diyorlar ( ama yinede yüklenilmemeli

şu koca karı muhabbetleride ne çok canım DD yok mide bulanıyorsa bebek sağlıklı Boşver bence şu hurafeleri.
Ben 9 ay hiç kusmadım hamileyken, eee şimdi bizimki sağlıksızmıydı, yada eksik mi?
bende tam tersi düşünüyorum, sözüm meclisten dışarı ama, sürekli kusanların, hamileyken yatanların buldumcuk olduğunu düşünüyorum çünkü hamileliğini öğrenmeden önce bir şey yok, aman öğrenmeye görsün direk öğğğğğğğkkk kusmaya psikolojik bence, doğumda öyle, ne kadar çok korkarsan o kadar zor olur....

Bu arada çok yeme azcık ye.

Son düzenleme:

az az sık sık yiyorum dediğim hep bişiler atıştırıyorum bi erik bi armut bi karpuz öyle yani abur cubur bişi yemiyorum ceviz badem yemiş onlardan yiyorum ekmek nerdeyse gün içinde toplam 1 dilim yiyorum ekmek cnaım istemiyo cok sıcak bugün ya akşam yağmur yağdı sahurdada yagdı ama sıcak bugün allah kolaylık versin oruçlulara

aynen kız cocukları daha babacı oluyo benim için farketmez dediğim gb tek korkum büyyünce çok sıkar bunaltır :/ ama erkek kız farketmez oda sorunca ikiside yok saglıklı olsun diyo öyle tabi en önemlisi saglıklı hayırlı evlat olsun benim rüyalarım belli zaten kız gördüm hep zeynep diye agladım sayıkladım rabbim bize bu günleri gösterdiya şükürler olsun

Allahım kucağınızda görmeyide nasip etsin.... Sen miydin bizi bekleten deyip poposuna şaplak patlattığını günleride göstersin....
tabi. En en önemlisi hayırlı, sağlıklı sıhhatli olsun...

bakalım ne gelecek bende merak ediyorum...

Son düzenleme:
Evlendik muradımıza erdik başlığını görünce hemen gözlerimde tirink tirink gelinlik düğün hazırlıklıları...oluşmaya başladı :) hepinize hayırlı olsun huzur mutluluk eksik olmasın sizlerden ah ah bende muradıma eriyim kızlar 4,5 yıldır çıkıyoruz artık evleniyim ya bunun için hepinizden dua bekliyorum ve içten benim için hayırlısıyla dilemenizi :)

sanırım yanlış adresss evlende gör gününü dicekler topiği burası şaka şaka bursalılar topiği canım biz ununu elemiş elegini duvara asmış evlilerdenizz ayyyy karnım ağrıdı rabbim tez vakitte kavuştursun sevdiceğine inşallah oyalıyomu seni o 4bucuk sene çok değilmi yahuuu:44:

aminnnnnnn inşallah canım herkez poposunu ısırcak kuzumun bu kadar ben bekliyodum istiyodumda herkezin bu kadar dua ettiğini benim için biizim için bilmiyodum allah razı olsun şimdi aklımda 4 arkadaşım var onlarada en kısa zamanda müjdeli haberlerini duysam duamdalar hepsi rabbim herkezin muradını nasip etsin

Eki Görüntüle 751616 sanırım yanlış adresss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…