Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Herkese selamlar.. Ramazan'ınız mübarek olsun öncelikle. Doğma büyüme bursalıyım ve Bursa'da yaşıyorum.. Evimde işlerime yardım edecek haftanın bes günü yardımcı arıyorum..çevresi olan ya da yardımcılarının çevresi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Mesaj hakkım olmadığı için zynptrn88@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz..iyi geceler, iyi sahurlar hanımlar...

Hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınızAllah oruçlarımızı kabul eder inşallahBende tutuyorum,Allah kabul ederse inşallah.Nehiri pazartesi aşıya götürdük kontrolüne,Pazartesi akşam ateşlendi Sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu bizi.Ilık duş,eklem yerlerine ıslak bez,calpol ve fitil verdim yinede hemen düşmedi.Dün sabah eşim oruçlu nasıl bakacaksın tek başına bebeğe annemlere götüreyim dedi,beni oraya bıraktı,akşama kadar ordaydım dün,yemek hazırlığı iftar derken,gece 12 de evdeydik,Pazarteside oradaydık dün gitmicektik aslında ama Nehir ateşlenince eşim annem yardımcı olur dedi.İftar yemeğini birlikte hazırladık kayınvaldeciğimle:18ün akşama doğru ateşi anca düştü çok şükür atlattıkSemiha bu arada pazartesi akşamı siz özdileğe geçtinizmi?Biz özdileğe doğru gelirken siz özdileğin bahçesinden eve doğru gidiyordunuz eşin ve berrayla beraberSemihaa diye seslendim ama duymadın.Eşimde nasıl duysun sesini ben bile zor duydum dedi:18:Biraz daha erken gelsek karşılaşacakmışız yani
Sevcancığım eşin namaza başlamış,Allah hayırlı etsin devamlı olsun inşallah
Hayatcığım eviniz hayırlı olsun güle güle otursunlar,şimdi baban hiç birşey yapmamış olsa abine tamam dicemde,zaten onlarada ev almış,işini ona devretmiş,bencede haksızlar,hadi eşimin ailesi gibi bencil olsa neysede,senin ailen zaten yapacağını yapmış oğluna kıskanmanın bir anlamı yok,boşverin takmayın ama anne yinede takar işte oğlu olduğu için,hayırlısı olsun haklarında
Haksevercik hatırlarsan sana fakülteye git şansını dene oradaki doktorlarda iyi demiştim,Allah daha fazla zorluk çıkarmadan bebeğini nasip etti canım,sağlıkla kavuş inşallahBu arada kayınvaldenede helal olsun yoğurdunu yapıp evini temizliyormuş,Allah daha iyi etsin canım
Karamuk eşinde oruca başlamış hayırlı olsun ve sigarayı bırakmış sanırım,hadi inşllh hiç içmezde bırakır
Yeni gelen arkadaşım fsmde oturuyorum demişsin,fsmye yakın sayılırım ben,hoşgeldin memnun oldum,bebeğin yokmuş Allah nasip eder inşallah canım
Ahilla işler nasıl,kendini çok yorma
Bebekciğim canımm oğluşun nasıl oldu,ikinizde iyisinizdir umarım
Şu taşınma işinide bir halletseydik,çocukla eşyalarla şu eve çıkmak o kadar zorki,eşime dün hafta sonu gidelim ev bakalım dedim bakalım hafta sonu gidecekmiyiz ev bakmayainternetten bakıyorum yok kafamıza göre ev hayırlısı olsun.Ramazanı geçiririz belkide bilemiyorum,Allah kiracıya taşınana yardım etsin.:18:

baharcım geçmiş olsun kıızına..ateşten çok korkarım bende..
ve en son fitil verirdim ve düşürürdü..
sevcancım falını dinledim çok genelleyerek konuşmuş..net bişey söylememiş sanki..
ama falın güzel çıkmış en azından..ben aslında nesibeye baktıracaktım..ama sırada en az 4kişi oluyor 10 kişiye kadar çıkabiliyor
çok yoğun..
onu bir türlü denk getiremedim..ramazandan sonra tarot baktırayım birdahada baktırmayacam..
yorumları okuyunca nesibe süper..
akşam annemlerdeydik bu akşamda tüm aile amcamlardayız..
yarın akşam yemekler bana düşüyor..

Son düzenleme:
baharcım geçmiş olsun... Aşıdan bu kadar etkilenilir mi? üzüldüm... neyseki atlatmışsınız...

Ayfer evet işte beğenilcek yanı yok dimi

Allah kolaylık versin cnaım... Sana kaç kişi gelecekler...

çok geçmiş olsun canım kyamam insan nasıl üzülüyo yanakları al al oluveriyo çocukların görümceminkilerden ablamınkilerden biliyorum acık büyüyüncede komik oluyolar ateşi cıkıyo 3 yaşanda ahmet keremin hemen boynu bükülüyo böle başını koycak yer arıyo annesi şurubu veriyo 15 dakka sonra dayısının tepesinde :)) çocugun hastalıgı böyle işte allah beterinden korusunda bebeklerde tabi daha zor neyi oldugunuda söyleyemiyo insan ne yapcanı şaşırır sen hemen anne oldun ama hemende alıştın cnaım maşallah sana yani doğamızda var dimi hemen içimizden geliyo böyle herşeyy ben şimdiden tam motiveyim yani dogsada emzirsem o bağ oluşsa aramızda erkekler anlamıyo bunu hemen anne oldun sende diyo bana eşim sanki değiliz töbe töbee annelik başkaymış yaa içindeyken bile bambaşka o kadar istediğime değmiş istencek bişiymiş nehiride öp cnaım senide öpüyorum

dün dolma yaptım cayı demledim yemekten sonra hastaneye gittik ayy 85 yaşında kadın belden aşası cıplak ellerinde serum tam biz cıktık yanına bide hemşire geldi koluna kalcasına iğne yaptı ben nakalttt tabi fena oldum iğneden kandan fena oluyorum zaten hopp bembeyaz oluvermişim

günaydın kızlar herkeze hayırlı ramazanlar,sanırım bu sene zorlıcak ramazan zaman geçmiyor hava sıcak bazen diyorum çalışıpta noluyor ben ev hanımı olmak istiyorum ama yeni kredi çekmiştim araba için onu kolaylıyayım bide bebişim olursa Allahın izniyle ev hanımı olucam

günaydın kızlarrrr

baharcım canım benim çok sağolasın işallah bizde dua ediyoruz bakalım tekrar başlamasın diye ramazan vesilesine bırakır işallahh
nehirciğime de çok geçmiş olsun canım ateş zor oluyor bebeklerde çok şükür atlatmışsınız rahatlamıştır kuzucuk
allah size de kolaylık versin canım işallah kafanıza göre güzel bir ev bulurusnuz da içinize sinerek taşınırısnız

oh desene bu akşam kalabalık olacaksınız yine allah kolaylık versin canım

evet özgecim annelik çok başka birşey bunu anne olmayan kimse anlamayaz allahım çok şükür sana da nasip etti olmayan herkese de nasip etsin hele birde hayırlısı ile bir doğsun kucağına bir al kokusunu bir içine çek daha çok anlayacasın canım ben de bazen eşime derim ne kadar şanssızsınız siz baba olarak bir annenin yaşadığı duyguları yaşayamıyosunuz diye o da ne var yani sen anneysen bende babayım baba diyor kızıyor

Selam kizlar bende inegolden hayirli ramazanlar
hoşgeldin hemşerim ben de inegöllüyüm sana da hayırlı ramazanlar kendini tanıt bakem acık kimsin necisin ?

günaydın kızlar...

:)))
Ramazanın 3. günü ben sadece dün oruçluydum :))
bu gece sahura kalkamadık ben niyetlenmedim, ama eşim her zamanki gibi tutuyor, nasıl dayanacak bilemem ama :/// iftardada bir şey yemiyoruz biz, karpuz peynir ekmek bol su. sizde böylemisiniz... Yemekler tabaklarda kalıyor hep...

günaydın sana da hayırlı ramazanlar evet biraz zor geçiyor ama allah da gayretini veryor sanki evde olsak problem değil ama çalışınca daha da bir zor oluyor dediğin gibi zaman geçmiyor hiç

günaydın canım valla eşine bugün allah kolaylık versin çünkü öyle sahura kalkamayınca akşamdan tutulcak gibi değil vakit çok uzun
aynen canım bizde öyleyiz bir bir kepçe çorba sonra karpuz ve su yiyemiyor insan

kızlar acil işçi arıyoruz...

meslek lisesi mezunu, askerliğini yapmış, Erkek.

yemek-sgk-servis, mevcut. .

güzergah olarak, beşyol, gençosman, garaj, soğanlı, teleferik, namazgah, ankara yoluda olabilir.

var mı tanıdığınız...

canım bana gelmeyecekler..yemekler bana düşüyor derken..bu akşamm yemek hazırlıcamda ondan yani kendimize..

aaa neden canım ya normaldede tutmuyormusun akşamdan olunca..
ben akşamdanda kalsam tutuyorum.rabbim veriyor kolaylığını..
bizde kahvaltı tarzı yiyoruz her sabah çay demliyorum...,bugün talhada oruçlu..sabah onuda kaldırdım..işyerinde utanıyormuş yemek yemeye..babasıda ozaman kaldıralımm tutacaksan dedi ayy çok sevindi..bakalım akşama görücem halini..

ee talha işemi baladı :)) aferim kız küçük herife... birde oruç tutacak maşallah :))

canım tutamıyorum ben gece tıka basa yediğim halde baş ağrısından kıvranıyorum o sebeple hiç güvenemedim kendime

başladı canım..sabah eleman geliyor arabayla alıyor talhayı..kuran kursuna bırakıyor..saat 1den sonra bizim işyerine gidiyor..akşamada eleman bırakıyor eve..
canım kolay değil tabi zor oluyor..
oo canım ben Talha gibiyken hiç bırakmazdım..annem kaldırmazdı sahura zayıfım diye,tabi ozaman ramazanlar okul zamanına gelirdi..bende habersiz akşamdan tutardım:)

maşallah :) oğlunda sana çekmiş isteyerek tutuyor olmasıda güzel... sizin iş yerinde çalışıyor yani ayy yavrum benim elemanınız çok iş vermese bari :) zaten zayıfcık kıyamam ona...

kızlar yarın bime akülü araba geliyor..alsammı bilemedim.eşim özdilekte metroda falanda var bakarız ordan dedi..
aman bir baktım netten fiatlara aynı akülü araba 400 500 lira yuhh ya..

maşallah :) oğlunda sana çekmiş isteyerek tutuyor olmasıda güzel... sizin iş yerinde çalışıyor yani ayy yavrum benim elemanınız çok iş vermese bari :) zaten zayıfcık kıyamam ona...

ben çok yorma oğlumu diye tembihliyorum..babasıda boş bırakma diyormuş..hee bende kıyamıyorum ama şimdiden alıştırmak lazım diyor benimki..
arada uyuyormuş rahman abiside görmezden geliyormuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…