Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben çok yorma oğlumu diye tembihliyorum..babasıda boş bırakma diyormuş..hee bende kıyamıyorum ama şimdiden alıştırmak lazım diyor benimki..
arada uyuyormuş rahman abiside görmezden geliyormuş:)

görmezden geliyormuş hehe :) anasına babasına da söylemeden edemiyor sanırım... minnacık çocuk tabi uyur :)
akşam nasıl geliyor eve hemen uyuyormu yoksa yine bilgisayara vakit buluyormu? ayy çok iyi yapmışsınız yaa hem okulun kıymetini anlarlar biraz...
ama maşallah Talha çok saygılı efendi çocuk :) uygun kızım olsaydı verirdim vallah (bende yapıştım kaldım size)

yok canım talha bana söylüyor uyuyorum arada diye..
hee efendi efendi gözküyor ama ergenlik devremiz geldi ya çekilmiyor bazen..
yok canım ne uyması hemen bilgisayara:)
alırdım bende:)

2 gün msjlara bakmadım neler olmuş öyle ben msjı yazarken konu başlğı evlendik muradımıza erdikti :) ne çabucak değişmiş öyle konu başlığı :) bursalı değilim evlenip unumu elemedim :)) yanlış adres demişsiniz yaanee beni aranızda istemiyosunuz ben çıkam o zaman

bence sen karıştırdın, yada yanlış yere yazdın, bizim başlık yıllardır böyle
çok istiyorsa gelebilirsin tabisi heç mühim deel feket sonra kandırıldım deme

hg aramıza kimsin necisin kütük bilgilerini vermen lazım
H.b nihan ben 3 aylik anneyim ya sen :)

Hosbuldum hemserim biz daha önceden de konusmustuk seninle diye hatırlıyorum arkadas listemde varsin:)

valla bizim evde boğa gb yeniyo herşey ama çok sıcak yani sıcagı rbırak bunaltıcı bi hava var tutmadıgım halde çok bunalıyorum ben ya pervaneyi ...ma bağlayıp geziyorum evin içinde o kadar

kızım benim eşimle aramda 7yaş 3 ay var anlıcan senin kız küçüğe değil büyüge olurrr

hemen evlendik 2 günde bu hale geldik cnaım esagfurullah şaka yaptım ben takılabilirsin bize sonra evlenmekten vazgeçme bak ama

H.b nihan ben 3 aylik anneyim ya sen :)

Hosbuldum hemserim biz daha önceden de konusmustuk seninle diye hatırlıyorum arkadas listemde varsin:)

ben 24 yaşındayım 6senelik evliyim daha yeni hamileyim 2 aylık daha rabbim görmeyide nasip ederse çok özlemini çektik kavuşucaz inşallah sende yeni anne olmuşsun saglıkla büyüt haırlı evlat olsun inşallah

ankaranın bağları büklüm büklüm yolları disem ve bi didi ısmarlasam hangi oldugunu anladın sen ah ah düğün ne zaman çok züpper bi soru şu mübarek ramazanda iiinşaallah dileklerim kabul olur belli olursa inan hemen arar bulur söylerim sana :26:

takılabilirmiyim sizinle olley yaşasın yuppi yok ya evlenmekten vazgeçmem allah izin verirse evli mutlu çocuklu olmak isterim zanlımca

Günaydın kızlar bugün haftanın son günü ama çok zor bir haftaydı görümcemin düğünü ramazanın başlangıcı daha tatilden geldiğimden beri hiç dinlenemedim inş.yarın öğlene kadar uyumayı planlıyorum ahhh ahh su gibi akıp geçsin bu gün

kızlar günaydın :) naparsınız... hayırlı cumalar...

kızım dün akşam ateşlendi iftar yapamadan doktora koştuk boğazları acımış :)
neyse arabada dedimki dondurma yemiceksin biraz.
Dudaklarını düşürdü, içini çekti dediki, siz mi yiceniz anne?
hayır tabiki bizde yemicez senin iyileşmeni beklicez dedim.
Eee kim yicek diyo (sanki ille birileri yemek zorunda)
hiiiiççç kimse yemicek dedimde güldü

nöbetçi eczanede taaa gençosman ptt nin oradaymış ilacı alınca merinos parkına gittik... ne kadar kalabalıktı panayır alanı gibi... kızımla 2 oyuncağa bindik, mısır, ayran içtik eve geldik

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

bu merinosu bende çok merak ediyorum iftar etmek için bir akşam istyorumm

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm

selamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar ... doktora gittik bugün herşey normalmiş çok şükür gördükte ohh içim rahatladı biraz olsun iyice korku salmıştı içimi rabbime şükürler olsun .. oruç tutma dedi... progestan ilacınıda bırakabilirsin artık dedi...

maşallah canım...
:)
çok sevindim...

Hayırlı cumalar olsun.. Kızın hastaymış geçmiş olsun benimde bademcikler gidik durumda aslında salgın varmış sıcaklar aniden bastırınca tabiki ne yapacağımızı bilemedik soğuk suymuş dondurmaymış ve cereyanalarda kalmalarmış...:18: Gerçi be n bunların hiçbirini yapamadan şifayı kaptım oda ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…