- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ben çok yorma oğlumu diye tembihliyorum..babasıda boş bırakma diyormuş..hee bende kıyamıyorum ama şimdiden alıştırmak lazım diyor benimki..
arada uyuyormuş rahman abiside görmezden geliyormuş:)
görmezden geliyormuş hehe :) anasına babasına da söylemeden edemiyor sanırım... minnacık çocuk tabi uyur :)
akşam nasıl geliyor eve hemen uyuyormu yoksa yine bilgisayara vakit buluyormu? ayy çok iyi yapmışsınız yaa hem okulun kıymetini anlarlar biraz...
ama maşallah Talha çok saygılı efendi çocuk :) uygun kızım olsaydı verirdim vallah(bende yapıştım kaldım size)
yok canım talha bana söylüyor uyuyorum arada diye..
hee efendi efendi gözküyor ama ergenlik devremiz geldi ya çekilmiyor bazen..
yok canım ne uyması hemen bilgisayara:)
alırdım bende:)
2 gün msjlara bakmadım neler olmuş öyle ben msjı yazarken konu başlğı evlendik muradımıza erdikti :) ne çabucak değişmiş öyle konu başlığı :) bursalı değilim evlenip unumu elemedim :)) yanlış adres demişsiniz yaanee beni aranızda istemiyosunuz ben çıkam o zaman
H.b nihan ben 3 aylik anneyim ya sen :)hg aramıza kimsin necisin kütük bilgilerini vermen lazım
günaydın kızlarrrr
baharcım canım benim çok sağolasın işallah bizde dua ediyoruz bakalım tekrar başlamasın diye ramazan vesilesine bırakır işallahh
nehirciğime de çok geçmiş olsun canım ateş zor oluyor bebeklerde çok şükür atlatmışsınız rahatlamıştır kuzucuk
allah size de kolaylık versin canım işallah kafanıza göre güzel bir ev bulurusnuz da içinize sinerek taşınırısnız
oh desene bu akşam kalabalık olacaksınız yine allah kolaylık versin canım
evet özgecim annelik çok başka birşey bunu anne olmayan kimse anlamayaz allahım çok şükür sana da nasip etti olmayan herkese de nasip etsin hele birde hayırlısı ile bir doğsun kucağına bir al kokusunu bir içine çek daha çok anlayacasın canım ben de bazen eşime derim ne kadar şanssızsınız siz baba olarak bir annenin yaşadığı duyguları yaşayamıyosunuz diye o da ne var yani sen anneysen bende babayım baba diyorkızıyor
hoşgeldin hemşerim ben de inegöllüyüm sana da hayırlı ramazanlar kendini tanıt bakem acık kimsin necisin ?
günaydın kızlar...
:)))
Ramazanın 3. günü ben sadece dün oruçluydum :))
bu gece sahura kalkamadık ben niyetlenmedim, ama eşim her zamanki gibi tutuyor, nasıl dayanacak bilemem ama :/// iftardada bir şey yemiyoruz biz, karpuz peynir ekmek bol su. sizde böylemisiniz... Yemekler tabaklarda kalıyor hep...
görmezden geliyormuş hehe :) anasına babasına da söylemeden edemiyor sanırım... minnacık çocuk tabi uyur :)
akşam nasıl geliyor eve hemen uyuyormu yoksa yine bilgisayara vakit buluyormu? ayy çok iyi yapmışsınız yaa hem okulun kıymetini anlarlar biraz...
ama maşallah Talha çok saygılı efendi çocuk :) uygun kızım olsaydı verirdim vallah(bende yapıştım kaldım size)
2 gün msjlara bakmadım neler olmuş öyle ben msjı yazarken konu başlğı evlendik muradımıza erdikti :) ne çabucak değişmiş öyle konu başlığı :) bursalı değilim evlenip unumu elemedim :)) yanlış adres demişsiniz yaanee beni aranızda istemiyosunuz ben çıkam o zaman
H.b nihan ben 3 aylik anneyim ya sen :)
Hosbuldum hemserim biz daha önceden de konusmustuk seninle diye hatırlıyorum arkadas listemde varsin:)
kızlar günaydın :) naparsınız... hayırlı cumalar...
kızım dün akşam ateşlendi iftar yapamadan doktora koştuk boğazları acımış :)
neyse arabada dedimki dondurma yemiceksin biraz.
Dudaklarını düşürdü, içini çekti dediki, siz mi yiceniz anne?
hayır tabiki bizde yemicez senin iyileşmeni beklicez dedim.
Eee kim yicek diyo (sanki ille birileri yemek zorunda)
hiiiiççç kimse yemicek dedimde güldü
nöbetçi eczanede taaa gençosman ptt nin oradaymış ilacı alınca merinos parkına gittik... ne kadar kalabalıktı panayır alanı gibi... kızımla 2 oyuncağa bindik, mısır, ayran içtik eve geldik
kızlar günaydın :) naparsınız... hayırlı cumalar...
kızım dün akşam ateşlendi iftar yapamadan doktora koştuk boğazları acımış :)
neyse arabada dedimki dondurma yemiceksin biraz.
Dudaklarını düşürdü, içini çekti dediki, siz mi yiceniz anne?
hayır tabiki bizde yemicez senin iyileşmeni beklicez dedim.
Eee kim yicek diyo (sanki ille birileri yemek zorunda)
hiiiiççç kimse yemicek dedimde güldü
nöbetçi eczanede taaa gençosman ptt nin oradaymış ilacı alınca merinos parkına gittik... ne kadar kalabalıktı panayır alanı gibi... kızımla 2 oyuncağa bindik, mısır, ayran içtik eve geldik
selamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar ... doktora gittik bugün herşey normalmiş çok şükür gördükte ohh içim rahatladı biraz olsun iyice korku salmıştı içimi rabbime şükürler olsun .. oruç tutma dedi... progestan ilacınıda bırakabilirsin artık dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?