selam kızlarrr hayırlı cumalar herkese
sevcan canım çok geçmiş olsun fıstığıma nasıl bugün iyi mi kuzucuk ?
selamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar ... doktora gittik bugün herşey normalmiş çok şükür gördükte ohh içim rahatladı biraz olsun iyice korku salmıştı içimi rabbime şükürler olsun .. oruç tutma dedi... progestan ilacınıda bırakabilirsin artık dedi...
Allah tamamina erdirsin zamani gelince Allah kucagina almayi nasip etsin ins. Bende cok ozlemini cektim seni anlıyorumvalla bizim evde boğa gb yeniyo herşey ama çok sıcak yani sıcagı rbırak bunaltıcı bi hava var tutmadıgım halde çok bunalıyorum ben ya pervaneyi ...ma bağlayıp geziyorum evin içinde o kadar
kızım benim eşimle aramda 7yaş 3 ay var anlıcan senin kız küçüğe değil büyüge olurrr
hemen evlendik 2 günde bu hale geldik cnaım esagfurullah şaka yaptım ben takılabilirsin bize sonra evlenmekten vazgeçme bak ama
ben 24 yaşındayım 6senelik evliyim daha yeni hamileyim 2 aylık daha rabbim görmeyide nasip ederse çok özlemini çektik kavuşucaz inşallahsende yeni anne olmuşsun saglıkla büyüt haırlı evlat olsun inşallah
selamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar ... doktora gittik bugün herşey normalmiş çok şükür gördükte ohh içim rahatladı biraz olsun iyice korku salmıştı içimi rabbime şükürler olsun .. oruç tutma dedi... progestan ilacınıda bırakabilirsin artık dedi...
saol canım...
ateşi falan çıkmamış ama inanılmaz huysuzmuş. herşeye ağlıyormuş...
bu arada açtığım konuya el atsanıza kızlar ee kafada yorun hadi bir zahmet...
selamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar ... Doktora gittik bugün herşey normalmiş çok şükür gördükte ohh içim rahatladı biraz olsun iyice korku salmıştı içimi rabbime şükürler olsun .. Oruç tutma dedi... Progestan ilacınıda bırakabilirsin artık dedi...
Allah tamamina erdirsin zamani gelince Allah kucagina almayi nasip etsin ins. Bende cok ozlemini cektim seni anlıyorum
Doktorun kim canim
allah kucağına almayı nasip etsin canımm bide cinsiyetini öğren ben çok merak ederdim tabiyki önce sağlık
yok canım belli değil ama eğitim vadisi ağır basıyor gibi..bir araştıracaz bir ara..abisi oraya gidince ardayıda orya veririm diyorum..bakalım kısmetelemanınıda korurmuş...
okul işini naptınız canım bellimi birşeyler. Talha için soruyorum.
çok geçmiş olsun canım..kızlar günaydın :) naparsınız... hayırlı cumalar...
kızım dün akşam ateşlendi iftar yapamadan doktora koştuk boğazları acımış :)
neyse arabada dedimki dondurma yemiceksin biraz.
Dudaklarını düşürdü, içini çekti dediki, siz mi yiceniz anne?
hayır tabiki bizde yemicez senin iyileşmeni beklicez dedim.
Eee kim yicek diyo (sanki ille birileri yemek zorunda)
hiiiiççç kimse yemicek dedimde güldü
nöbetçi eczanede taaa gençosman ptt nin oradaymış ilacı alınca merinos parkına gittik... ne kadar kalabalıktı panayır alanı gibi... kızımla 2 oyuncağa bindik, mısır, ayran içtik eve geldik
hemen bakıcam..çocuklar hasta olunca ıyy felaket huyları değişiyor..mızmız oluyorlar..ardada öyle neye ağlayacağını şaşırıyor..saol canım...
ateşi falan çıkmamış ama inanılmaz huysuzmuş. herşeye ağlıyormuş...
bu arada açtığım konuya el atsanıza kızlar ee kafada yorun hadi bir zahmet...
inşallah canım inşallahhh.amin canım çok saol gitmedigim doktor kalmadıda 1bucuk senedir fakülteye gidiyorum ben barış ata doktorum çok menunum o beni kovmazsa fakultede bile dogurabilirim yani
aminn çok saolasın evet merak ediyorum herelde cinsiyetini ögrenince tutamam artık kendimi begendimi alırım senelerdir yanından geçtigim şeylere dokunabilirim alabilirim artık
hayırdır??Günaydın hatuşlarrr.....
Bu gün cumartesi ve ben işteyim
Günaydın hatuşlarrr.....
ben bu ramazan çok zorlanıyorum ya..3 gündür yazlığa gidiyorum sabahtan orayı toparlayıp evime geliyorum..
eve gelincede işler beni bekliyor..dün elemanları aldım dedim hadiyin bana yardım edin biraz:)sağolsunlar geldiler..sildik süpürdük..sonra denizde oynaştık geldik..sonra yemeğe çıktık eşimle iftara..
bu akşamda eşim arkadaşlarıyla iftarda..bende anneme giderim tek başıma iftar yapamıyorum..birazdan denize gitmezsem tabi..
bu arada kızlar abim annemle ogünden beri konuşmuyordu..dün konuşmaya başlamış beyefendi..neyin kaprisini yapıyorsa..
benimlede yazlığı aldığımızdan beri konuşmuyor..eşime dedim hem para verip hem bunumu çekicez dedim..
eşimde annemle konuşmadığı için üzüldü..yok ya bu böyle olmayack ben kalan parasınıda denkleştireyim..biz alalım dedi..
trip tripp alllahım neyin tribini atıyor..ıyyy sinir oluyorum..arabalarımızdan biri gidecek..aman olsun ben yazlığa gidince bana araba neyim lazım değil..bende orasını çok beğendim dün halılarımı serip çıktım..2de bvir kapıyı açıp baktım içeri:) oyy mis gibi oldu ev diye..
uyku apnesinin çaresi varmıymış ben yok sanıyordum inşallah toparlar biran evvel.
Teşekkürler canım ikisi için de. Uyku apnesi uykusunda nefessiz kalıyormuş, aniden uyanıyormuş canım. Nefessiz kalınca kalbi de duruyormuş galiba kısa süre. Babam şevket yılmaza gitmişti önce orda da çok ileriye vermişlerdi gece yatması için. Kaynım Balıkesirde hemşirelik okuyo, orda gün aldı hemen yattı. Sonra Şevkette ameliyat oldu.hayırlı olsun arabanız canım kazasız belasız günlerde kulanın
sınavındanda inşallah güzel sonuç alırsın ne sınavı bu arada
kayınpederinede geçmiş olsun .. uyku absesi ne demek annemde baya tahlil oldu uykusunda horluyo tıkanıyo diye ama normal horlamak degil nefesikesiliyo oda cok zararlıymış uykuda uyutcaz bi gece dediler fakültede kaç ay oldu arıcakalrdı sıra gelince hala aramadılar sizinkide öyle bişeymi canım:44:
Sağol canım teşekkür ederim.Benimde başıma ilk defa gelince korktum haliyle çok şükür atlattıbaharcım geçmiş olsun kıızına..ateşten çok korkarım bende..
ve en son fitil verirdim ve düşürürdü..
sevcancım falını dinledim çok genelleyerek konuşmuş..net bişey söylememiş sanki..
ama falın güzel çıkmış en azından..ben aslında nesibeye baktıracaktım..ama sırada en az 4kişi oluyor 10 kişiye kadar çıkabiliyor
çok yoğun..
onu bir türlü denk getiremedim..ramazandan sonra tarot baktırayım birdahada baktırmayacam..
yorumları okuyunca nesibe süper..
akşam annemlerdeydik bu akşamda tüm aile amcamlardayız..
yarın akşam yemekler bana düşüyor..
Sağol canım evet etkilendi malesef Allah yardım etti atlattı şükürbaharcım geçmiş olsun... Aşıdan bu kadar etkilenilir mi? üzüldüm... neyseki atlatmışsınız...
Ayferevet işte beğenilcek yanı yok dimi
Allah kolaylık versin cnaım... Sana kaç kişi gelecekler...
Alıştım canım napalım mecburrçok geçmiş olsun canım kyamam insan nasıl üzülüyo yanakları al al oluveriyo çocukların görümceminkilerden ablamınkilerden biliyorum acık büyüyüncede komik oluyolar ateşi cıkıyo 3 yaşanda ahmet keremin hemen boynu bükülüyo böle başını koycak yer arıyo annesi şurubu veriyo 15 dakka sonra dayısının tepesinde :)) çocugun hastalıgı böyle işte allah beterinden korusunda bebeklerde tabi daha zor neyi oldugunuda söyleyemiyo insan ne yapcanı şaşırır sen hemen anne oldun ama hemende alıştın cnaım maşallah sanayani doğamızda var dimi hemen içimizden geliyo böyle herşeyy ben şimdiden tam motiveyim yani dogsada emzirsem o bağ oluşsa aramızda erkekler anlamıyo bunu hemen anne oldun sende diyo bana eşim sanki değiliz töbe töbee annelik başkaymış yaa içindeyken bile bambaşka o kadar istediğime değmiş istencek bişiymiş nehiride öp cnaım senide öpüyorum
ÇOkta yorma kendinidün dolma yaptım cayı demledim yemekten sonra hastaneye gittik ayy 85 yaşında kadın belden aşası cıplak ellerinde serum tam biz cıktık yanına bide hemşire geldi koluna kalcasına iğne yaptı ben nakalttt tabi fena oldum iğneden kandan fena oluyorum zaten hopp bembeyaz oluvermişim
A.s hoşgeldin aramıza sizede hayırlı ramazanlarSelam kizlar bende inegolden hayirli ramazanlar
Hayırlı ramazanlar,günler uzun olunca biraz zor olur ama Allah kolaylığını veriyor.İnşllh Allah gönlüne göre verir canım bebeğine kavuşursun.Bu arada sen fsm tarafında oturan arkadaştın değilmi:44:günaydın kızlar herkeze hayırlı ramazanlar,sanırım bu sene zorlıcak ramazan zaman geçmiyor hava sıcak bazen diyorum çalışıpta noluyor ben ev hanımı olmak istiyorum ama yeni kredi çekmiştim araba için onu kolaylıyayım bide bebişim olursa Allahın izniyle ev hanımı olucam
Sağol canım teşekkür ederim.İnşllh başlamazgünaydın kızlarrrr
baharcım canım benim çok sağolasın işallah bizde dua ediyoruz bakalım tekrar başlamasın diye ramazan vesilesine bırakır işallahh
nehirciğime de çok geçmiş olsun canım ateş zor oluyor bebeklerde çok şükür atlatmışsınız rahatlamıştır kuzucuk
allah size de kolaylık versin canım işallah kafanıza göre güzel bir ev bulurusnuz da içinize sinerek taşınırısnız
oh desene bu akşam kalabalık olacaksınız yine allah kolaylık versin canım
evet özgecim annelik çok başka birşey bunu anne olmayan kimse anlamayaz allahım çok şükür sana da nasip etti olmayan herkese de nasip etsin hele birde hayırlısı ile bir doğsun kucağına bir al kokusunu bir içine çek daha çok anlayacasın canım ben de bazen eşime derim ne kadar şanssızsınız siz baba olarak bir annenin yaşadığı duyguları yaşayamıyosunuz diye o da ne var yani sen anneysen bende babayım baba diyorkızıyor
hoşgeldin hemşerim ben de inegöllüyüm sana da hayırlı ramazanlar kendini tanıt bakem acık kimsin necisin ?
Aslında en güzeli kahvaltı hafif şeyler akşam bizde ağır yemek yemeyiz pekgünaydın kızlar...
:)))
Ramazanın 3. günü ben sadece dün oruçluydum :))
bu gece sahura kalkamadık ben niyetlenmedim, ama eşim her zamanki gibi tutuyor, nasıl dayanacak bilemem ama :/// iftardada bir şey yemiyoruz biz, karpuz peynir ekmek bol su. sizde böylemisiniz... Yemekler tabaklarda kalıyor hep...
Yanlış anlamışsın sanırım2 gün msjlara bakmadım neler olmuş öyle ben msjı yazarken konu başlğı evlendik muradımıza erdikti :) ne çabucak değişmiş öyle konu başlığı :) bursalı değilim evlenip unumu elemedim :)) yanlış adres demişsiniz yaanee beni aranızda istemiyosunuz ben çıkam o zaman
Allah kolaylık versin,dün bugün derken oruçta geçip gidiyor birde bakmışsın bayramGünaydın kızlar bugün haftanın son günü ama çok zor bir haftaydı görümcemin düğünü ramazanın başlangıcı daha tatilden geldiğimden beri hiç dinlenemedim inş.yarın öğlene kadar uyumayı planlıyorum ahhh ahh su gibi akıp geçsin bu gün
Canım geçmiş olsun Şevvalciğimekızlar günaydın :) naparsınız... hayırlı cumalar...
kızım dün akşam ateşlendi iftar yapamadan doktora koştuk boğazları acımış :)
neyse arabada dedimki dondurma yemiceksin biraz.
Dudaklarını düşürdü, içini çekti dediki, siz mi yiceniz anne?
hayır tabiki bizde yemicez senin iyileşmeni beklicez dedim.
Eee kim yicek diyo (sanki ille birileri yemek zorunda)
hiiiiççç kimse yemicek dedimde güldü
nöbetçi eczanede taaa gençosman ptt nin oradaymış ilacı alınca merinos parkına gittik... ne kadar kalabalıktı panayır alanı gibi... kızımla 2 oyuncağa bindik, mısır, ayran içtik eve geldik
A.s canım çok sevindim darısıda sağ salim kavuşmana,cinsiyetini öğrenmeneselamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar ... doktora gittik bugün herşey normalmiş çok şükür gördükte ohh içim rahatladı biraz olsun iyice korku salmıştı içimi rabbime şükürler olsun .. oruç tutma dedi... progestan ilacınıda bırakabilirsin artık dedi...
Aaa hayırdır canım:44:Günaydın hatuşlarrr.....
Hayırlısı olsun hayatcığım yazlığın içine sinmesi güzel tabiki.Eşininde imkanı varsa yazlıkta güzel bir şey taşınması yorucu olsada.İnsanın elden ziyade önce kendi etrafındaki kişilerin kıskançlık yapması çok üzücü yakının bunu yaparsa elin yaptığını çok görmemek lazım o zaman,Üzme kendini,kendi evleri paraları varsa daha niye bu tripleri anlamadımben bu ramazan çok zorlanıyorum ya..3 gündür yazlığa gidiyorum sabahtan orayı toparlayıp evime geliyorum..
eve gelincede işler beni bekliyor..dün elemanları aldım dedim hadiyin bana yardım edin biraz:)sağolsunlar geldiler..sildik süpürdük..sonra denizde oynaştık geldik..sonra yemeğe çıktık eşimle iftara..
bu akşamda eşim arkadaşlarıyla iftarda..bende anneme giderim tek başıma iftar yapamıyorum..birazdan denize gitmezsem tabi..
bu arada kızlar abim annemle ogünden beri konuşmuyordu..dün konuşmaya başlamış beyefendi..neyin kaprisini yapıyorsa..
benimlede yazlığı aldığımızdan beri konuşmuyor..eşime dedim hem para verip hem bunumu çekicez dedim..
eşimde annemle konuşmadığı için üzüldü..yok ya bu böyle olmayack ben kalan parasınıda denkleştireyim..biz alalım dedi..
trip tripp alllahım neyin tribini atıyor..ıyyy sinir oluyorum..arabalarımızdan biri gidecek..aman olsun ben yazlığa gidince bana araba neyim lazım değil..bende orasını çok beğendim dün halılarımı serip çıktım..2de bvir kapıyı açıp baktım içeri:) oyy mis gibi oldu ev diye..
Hayırlı ramazanlar yani Allah dışarda çalışanlara yardım etsin o güneşin altındaHayırlı ramazanlar arkadaşlar.
Nasıl geçiyor oruçlu günler? Çok şükür bende sıkıntı yok. Evde oturunca oruç tutmak kolay. Allah'ım çalışanlara kolaylık versin.
Kızlar bu arada dün face için fotoğraf ayarlamıştım albüm oluşturmak için.İnanırmısınız eşimle birlikte gecenin 2 sine kadar onunla uğraştık.Resimlerden bazılarını yükleyemediği için tamamlayamadı bir türlü baştan başla derken sahuru ettik yinede olmadı.Onunlada uğraşmam lazım fırsatım olunca.Bu arada karşılama mesajlarınız içinde teşekkür ederimİnşllh bundan sonra bende bir faceli olarak daha sık görüşürüz
Bu arada merinosta konserler başlamış,iftar programları olacakmış.Bu cuma zaranın konseri varmış,nasip olursa gitmek isterim ona,çarşambada ikballe hayatın içinden varmış,hafta içi erken gidip orada iftar yapalım sonrada konsere gidelim diye düşünüyoruz bakalım kısmet.Haksever sen yakınsın oraya gitmeyi düşünüyormusun?Geçen sene gitmiştik merinos parkına panayır yeri gibiydiHepinizi öpüyorum iyi tatiller iyi gezmeler,ev işi ütü yemek beni bekler :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?