Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Hayırlı cumalar hamilesin heralde Allah hayırlısı bir doğum nasip etsin sana ve sağlıklı bi bebeğin olsun sağlıkla huzurla da büyütün

selam kızlarrr hayırlı cumalar herkese
sevcan canım çok geçmiş olsun fıstığıma nasıl bugün iyi mi kuzucuk ?

gözün aydın canım için rahatlamıştır tabiki görünce insan hamileyken bu korkuları yaşıyor hep çok normal yani dediği gibi oruç da tutma bebişin için sonuçta sonra ödersin allh kısmet ederse

Allah tamamina erdirsin zamani gelince Allah kucagina almayi nasip etsin ins. Bende cok ozlemini cektim seni anlıyorum

Doktorun kim canim

saol canım...
ateşi falan çıkmamış ama inanılmaz huysuzmuş. herşeye ağlıyormuş...

bu arada açtığım konuya el atsanıza kızlar ee kafada yorun hadi bir zahmet...

oyy kıyamam ben ona yaa işte canım hasta olunca illa huysuz oluyorlar huy değiştiriyorlar
konu ne canım link atar mısn ben görmedim

allah kucağına almayı nasip etsin canımm bide cinsiyetini öğren ben çok merak ederdim tabiyki önce sağlık

Allah tamamina erdirsin zamani gelince Allah kucagina almayi nasip etsin ins. Bende cok ozlemini cektim seni anlıyorum

Doktorun kim canim

amin canım çok saol gitmedigim doktor kalmadıda 1bucuk senedir fakülteye gidiyorum ben barış ata doktorum çok menunum o beni kovmazsa fakultede bile dogurabilirim yani

allah kucağına almayı nasip etsin canımm bide cinsiyetini öğren ben çok merak ederdim tabiyki önce sağlık

aminn çok saolasın evet merak ediyorum herelde cinsiyetini ögrenince tutamam artık kendimi begendimi alırım senelerdir yanından geçtigim şeylere dokunabilirim alabilirim artık

elemanınıda korurmuş...

okul işini naptınız canım bellimi birşeyler. Talha için soruyorum.
yok canım belli değil ama eğitim vadisi ağır basıyor gibi..bir araştıracaz bir ara..abisi oraya gidince ardayıda orya veririm diyorum..bakalım kısmet
çok geçmiş olsun canım..
saol canım...
ateşi falan çıkmamış ama inanılmaz huysuzmuş. herşeye ağlıyormuş...

bu arada açtığım konuya el atsanıza kızlar ee kafada yorun hadi bir zahmet...
hemen bakıcam..çocuklar hasta olunca ıyy felaket huyları değişiyor..mızmız oluyorlar..ardada öyle neye ağlayacağını şaşırıyor..
inşallah canım inşallahhh.
Günaydın hatuşlarrr.....
Bu gün cumartesi ve ben işteyim
hayırdır??

ben bu ramazan çok zorlanıyorum ya..3 gündür yazlığa gidiyorum sabahtan orayı toparlayıp evime geliyorum..
eve gelincede işler beni bekliyor..dün elemanları aldım dedim hadiyin bana yardım edin biraz:)sağolsunlar geldiler..sildik süpürdük..sonra denizde oynaştık geldik..sonra yemeğe çıktık eşimle iftara..
bu akşamda eşim arkadaşlarıyla iftarda..bende anneme giderim tek başıma iftar yapamıyorum..birazdan denize gitmezsem tabi..

bu arada kızlar abim annemle ogünden beri konuşmuyordu..dün konuşmaya başlamış beyefendi..neyin kaprisini yapıyorsa..
benimlede yazlığı aldığımızdan beri konuşmuyor..eşime dedim hem para verip hem bunumu çekicez dedim..
eşimde annemle konuşmadığı için üzüldü..yok ya bu böyle olmayack ben kalan parasınıda denkleştireyim..biz alalım dedi..
trip tripp alllahım neyin tribini atıyor..ıyyy sinir oluyorum..arabalarımızdan biri gidecek..aman olsun ben yazlığa gidince bana araba neyim lazım değil..bende orasını çok beğendim dün halılarımı serip çıktım..2de bvir kapıyı açıp baktım içeri:) oyy mis gibi oldu ev diye..

Günaydın hatuşlarrr.....

günaydın canım hayırdır?
ben de öylesine bakıyım dedim seni görünce şaşırıdım

ee hem iş hem oruç zor olur valla canım ya allah kolaylık versin ama bitirmişin çok şükür allah güle güle oturmayı nasip etsin canım gemsazda kaçıncı sokakta sizin ev eşimin işyeride orda villalardan birinde

uyku apnesinin çaresi varmıymış ben yok sanıyordum inşallah toparlar biran evvel.

İnşallah canım. Ayrıntıları tam bilmiyorum canım oldu bakalım inşallah iyi sonuç alır.
Teşekkürler canım ikisi için de. Uyku apnesi uykusunda nefessiz kalıyormuş, aniden uyanıyormuş canım. Nefessiz kalınca kalbi de duruyormuş galiba kısa süre. Babam şevket yılmaza gitmişti önce orda da çok ileriye vermişlerdi gece yatması için. Kaynım Balıkesirde hemşirelik okuyo, orda gün aldı hemen yattı. Sonra Şevkette ameliyat oldu.

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
Nasıl geçiyor oruçlu günler? Çok şükür bende sıkıntı yok. Evde oturunca oruç tutmak kolay. Allah'ım çalışanlara kolaylık versin.

Temizliğe aldığınız bayanlara danışsanız,ya da çevrenizde varsa tanıdığınız; haftada 5 gün yardımcı arıyorum.. Yok mudur ? Oruca gelirsek; iki çocukla akşam nasıl oluyo hiç anlamıyorum, yemeği zor yetiştiriyorum vala akşamüstü parka çıkması zor geliyor bi tek

Sağol canım teşekkür ederim.Benimde başıma ilk defa gelince korktum haliyle çok şükür atlattı
Sağol canım evet etkilendi malesef Allah yardım etti atlattı şükür
Alıştım canım napalım mecburrAnnelik böyle işte.iş başa düştümü herşeyi yapıyorsun,yarın birgün bebişin olduğunda daha iyi anlarsın biziAşıda normaldir ateşlenmesi,vücuda mikrop veriyorlar minik bedenide savaşıyor mikroplaiyilikleri için napalımbebek için daha zor canım derdini anlatamıyorki.Allah şifa versin hepsinedebizde seni öpüyoruz canım,birde meleğini
ÇOkta yorma kendini
Selam kizlar bende inegolden hayirli ramazanlar
A.s hoşgeldin aramıza sizede hayırlı ramazanlar
Hayırlı ramazanlar,günler uzun olunca biraz zor olur ama Allah kolaylığını veriyor.İnşllh Allah gönlüne göre verir canım bebeğine kavuşursun.Bu arada sen fsm tarafında oturan arkadaştın değilmi:44:
Sağol canım teşekkür ederim.İnşllh başlamaz Senin paşalar nasıl iyilermi
Aslında en güzeli kahvaltı hafif şeyler akşam bizde ağır yemek yemeyiz pekBen sahura kalkamasam bile tutuyorum şükür Allah kolaylığını veriyor.Sahura kalksamda çok az atıştırıyorum,peynir karpuz vs Bol suda içebilsem çok iyi olacak
Yanlış anlamışsın sanırım
Allah kolaylık versin,dün bugün derken oruçta geçip gidiyor birde bakmışsın bayram
Canım geçmiş olsun Şevvalciğimeİyidir umarım şimdiİyi etmişsinizde çokta yormasaydın çocuğu
A.s canım çok sevindim darısıda sağ salim kavuşmana,cinsiyetini öğrenmene
Günaydın hatuşlarrr.....
Aaa hayırdır canım:44:
Hayırlısı olsun hayatcığım yazlığın içine sinmesi güzel tabiki.Eşininde imkanı varsa yazlıkta güzel bir şey taşınması yorucu olsada.İnsanın elden ziyade önce kendi etrafındaki kişilerin kıskançlık yapması çok üzücü yakının bunu yaparsa elin yaptığını çok görmemek lazım o zaman,Üzme kendini,kendi evleri paraları varsa daha niye bu tripleri anlamadım
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
Nasıl geçiyor oruçlu günler? Çok şükür bende sıkıntı yok. Evde oturunca oruç tutmak kolay. Allah'ım çalışanlara kolaylık versin.
Hayırlı ramazanlar yani Allah dışarda çalışanlara yardım etsin o güneşin altındaBize evde kolay önemli olan dışardakilerAllah kabul etsin orucunuda

Kızlar bu arada dün face için fotoğraf ayarlamıştım albüm oluşturmak için.İnanırmısınız eşimle birlikte gecenin 2 sine kadar onunla uğraştık.Resimlerden bazılarını yükleyemediği için tamamlayamadı bir türlü baştan başla derken sahuru ettik yinede olmadı.Onunlada uğraşmam lazım fırsatım olunca.Bu arada karşılama mesajlarınız içinde teşekkür ederim İnşllh bundan sonra bende bir faceli olarak daha sık görüşürüz
Bu arada merinosta konserler başlamış,iftar programları olacakmış.Bu cuma zaranın konseri varmış,nasip olursa gitmek isterim ona,çarşambada ikballe hayatın içinden varmış,hafta içi erken gidip orada iftar yapalım sonrada konsere gidelim diye düşünüyoruz bakalım kısmet.Haksever sen yakınsın oraya gitmeyi düşünüyormusun?Geçen sene gitmiştik merinos parkına panayır yeri gibiydiHepinizi öpüyorum iyi tatiller iyi gezmeler,ev işi ütü yemek beni bekler:18:

benimki götürürmü canım pehhsinir ediyo beni ymeegi yiyip bi cıkıyo sahura dogru geliyo akşam bi kızdım bi kızdım konuşmuyorum akşamdan beri bugünde kalktım mukabeleye gititm geldim yattım uyudum 3 e kadar kalktım geldi gönlümü almaya calışıyo agladım valla sıkıntıdan ölüyorum adam gezmelerde ohh akşam inkayaya gitmiş arkadaşlarıyla biz hep gözleme yiyomuşuz cay içiyomuşuz orda asıl meyve tabagı meşhurmuş bide anlatıyo cevizli fındıklı ballı meyve diye agladım bende ya zaten senle gidim diye anlatıyorum diyo bu gece ne istiyosan yapalım d,iyip durdu bende evi toz alcam süpürcem pazara gidicez sonra bakalım belki bişiler yaparız yemek yok valla zaten bugüncanım balık istiyo pazardada balık yok hayret bişi sıcak ya ondan herelde

yarın görümcem yemege çagırdı haftaya cumartesi mudanyada biyere yemege davetliyiz yurtta yemek vericek bi arkadaşımız oraya gidicez.. bakalım yemege çagırsınlar diye bakıyorum hep valla

selam kızlarrrrrr

iyce rahabet bastı size noli noli nerdesiniz

allah kolaylık versin oruç tutanlara tutmadıgım halde bi ore bi bure atıyorum kendimi evde cok sıcak bunaltıcı

bugün evimi temizledim ohh rahatladım çarşaflarımı degiştirdim yıkadım ohh saten serdim batıyo yatak sanki yanıyoree

tam adet günüm çok belli oluyo menepozlu teyzeler gbyim yangın yangın dolanıyorum evde eşimlede sadıç olduk zaten 1bucuk aydır

bu akşam yemege götürdü cnaım kocacımbikaç gündür kızdırdı beni bırakıp bırakıp dışarı cıktı patladım en son 2 agladımbi gürledim bugün yemege götürdü özdileğe gittik sonra akşam namazımızı kıldık mescidte termusa cay demlemiştim cimlere oturduk cayımızı içtik çekirdek cıtlattık.. her cumartesi pazar karagöz semazen sihirbaz gösterileri varmış onlara baktık biraz çocukları olanlara duyrulur cok kalabalıktı cocuklar için güzel etkinlikler mutlaka götürün derim sonra yatsımızı teravimizi kıldık gene mescidte.. alışveriş marketine girdik biraz gezindik zaten 12 oldu kapanıyodu çıktık bebeğime anı defteri aldım yazıcam bakalım bişiler anı kalsın diye

öyle işte eşim eve bıraktı beni kaveye gitti genegalba gönlümü yaptı kandırdıbide diyo burnunun yeli alındımı hıh alındı dedim bende

biz gemliğe görümceme gidiyoruz bu akşam yemekler şirketten ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…