Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
118 canım,,eşin ne iş yapıyor villalarda??

alışırsın canım bende hiç bilmiyordum.karıştıra karıştıra öğrendim:)bu arada nehirin son halini çok merak ediyorum bir ara koyda bakalım:))

günaydın kızlarrr hayırlı haftalar herkeseee
ay dün valla çok güzel bir gün geçiridk uzun zamandır heykel setbaşı çıkmamıştım eşim dedi hadi gel çocukalrıda alalım bi tur atalım saat 3 de birçıktık heykel setbaşı yeşil hünkar yürü allah yürü ama çok güzeldi valla bayağıdır böyle dolaşmamıştık akşam saat 10 du eve geldik haftaya yine planlıyoruz bursayı turlamaya bakalım nereye gidicez

merhaba kızlar
bayadır yazamıyorum buraya !
tatildeydim 1 hafta Mirayla biraz zor geçti diyebilirim...
hastaydı zaten tatile gitmeden ateşi vardı şükür düşmüştü ateşi ama ağzında pamukçuk gibi yara oldu..
bu yüzden ne biberon ne meme emdi acıyor demek ağzı
sonra 3 gün emmedi gögüslerim şişti kötü oldum bende.
ateşi falan geçtiği için Balıkesire gittik tatile orada emmek istedi bi gece verdim bende veriş o veriş emiyor
şükür ağızı iyileşti şimdi kendileri acayip cadılaştı dün şaypaya alışverişe gittik birbirinie kattı orayı...
sanki erkek çocuğu gibi felaket hareketli..
sizi çok özledim...bu arada herkese hayırlı ramazanlar...rabbim hepimizin oruçlarını ibadetlerini kabul etsin.

gümrükçü canım ofisleri orda

günaydınlar iyiyz çok şüküğr sen nasılsın

iyi canım ne olsun pazartesi sendromu işte atlatmaya çalışıyorum :)

geçmiş olsun canım. Sanada hayırlı ramazanlar

Günaydın bayanlar nasılsınızz
Günaydın. iyilik çok şükür sen nasılsın?

Günaydın. Hayırlı haftalar inşallah. Ben de dün Bursa'daydım. Bizde bayaaaaaaaaaaaaaa turladık .Gezmek ne güzel bişey ya insanda stres kalmıyor

Merhaba tatlım. Çok şükür iyileşmiş fıstık. Hastalıkta çok dinlendi demek şimdi hıncını çıkarıyordur .
Biz de seni özledik. Hayırlı ramazanlar, amin inşallah.
Bu arada tatilin nasıl geçti? Facebookta fotoğraflarınıza bakılırsa güzel gibi :)

bende iyiyim çok şükür bugün malum nedenlerden oruç yok kolay geçiyor gün :)

Ben geldimmmmm selam kızçeler nabıyorsunuz pazrtesi geldik tatilden ama ben anca işlerden kafamı kaldırıp size yaza biliyorummbu arada ben kapandım pazaartesıden beri kpalıyım
canımmmmmm inan senin adına çok sevindim.Allahım daim etsin inş :))

Merhaba kızlar. Bu topik ne güzelmiş ya bende Bursa'lıyım aranıza bende katılıyorum müsadenizle
hoşgelmişin yağmurcan :))

kızlar yaaaa bu ne dedikodu???hiiç okuyamadım.çoooooooook dedikodu yapmışsınız.ramazan ramazan bi de ben yokken bu kadar dedikodu olur mu hiç
ben de azcık rahatsızdım şimdi azcık iyiyim.bi de azcık nişan attık sonra azcık nişanlandık öyle işte...
gayet yoğunnnnnnn bi dönemdi benim için.
morallerim yerlerde azcık...çaktırmamaya çalışıyorum insanlara...

sevcanımmmmmmm merak edip aradığın için çok tşk ederim.

hepinizi öpüyorum kızlar...
hayırlı ramazanlar

aaaa yine kimseler yok günaydın hanımlarr biz işe başladık daha kimseler uyanmamışş

selam canım özlettin kendini çok geçmiş olsun nasıl oldun iyi misnin şimdi
canım ya çok üzüldüm hayırıdır yine mi sorunlar çıktı nişanlınla ee tekrar nişanlndık demişin iyisiniz o zaman şimdi değil mi ?

Canım bazen erkekler bizler kadar düşünmeyebiliyor,biz onlara göre daha hassas duygusalız,birde hamilelikte dahada hassas olursun zamanla düzelir umarım bu huylarıda kimsede dört dörtlük deği boşver sen bebeğinin keyfini çıkartmaya bak
iyi işte gönlünü almış bakevlilikte olağan şeyler normaldir onlara göre
118 canım,,eşin ne iş yapıyor villalarda??

alışırsın canım bende hiç bilmiyordum.karıştıra karıştıra öğrendim:)bu arada nehirin son halini çok merak ediyorum bir ara koyda bakalım:))
Yani zamanla herşey oluyor canım,OLur eklerim
Günaydın sanada hayırlı haftalar canım,sıcakta oruçlu oruçlu iyi gezmişsiniz valla:18:
Hoşgeldin geçmiş olsun Miray hanıma.Tatilde değişiklik olmuştur sizin için
canım geçmiş olsun hayırdır neyin var,neden attınız ya,tartışma olabilir kırılınabilir ama yüzügü hemen öyle atmayın birbirinizi kırmayın,barıştığınıza sevindim,hayırlısıyla bir düğününüz olsaydıbenim mesaj hakkım var arama hakkım olsaydı arardım sizleride.Sanada hayırlı ramazanlar canım
aaaa yine kimseler yok günaydın hanımlarr biz işe başladık daha kimseler uyanmamışş
Günaydın
günaydın kızlar... herkes iyidir umarım :)
benim işler tıkırında, tıkır tıkır :)))

yoğunum yani :)

öpüyorum sizleri.
Günaydın Allah kolaylık versin,bende öpüyorum canım,Şevval nasıl iyimi?
he valla ev hanımları evde uyusun biz işyerlerinde sandalyede uyukluyalım ödümpatlıyor valla birine yakalancam diye
Nehir olduktan sonra uyumak mümkünmü uylumun en tatlı yerinde kalkıyor,geç yatıyoruz zaten oda uykusunu almış olup sabahın erkeninde uyanıyor bu sefer bende çalışandan farkım kalmıyor,bizde evde çalışıyoruz yani

ahhh canım sizinki güzel çalışma yine tamam uykusuz kalıyorsunuz ama emir altında değilsiniz,gerçi çocuklarında her söylediği yapılıyor oda ayrı Ama benimde olsunda bende öyle emir altına girmeye seve seve razıyım

günaydın kızlar... herkes iyidir umarım :)
benim işler tıkırında, tıkır tıkır :)))

yoğunum yani :)

öpüyorum sizleri.

günaydın canım iyiyiz çok şükür biz sen nerelerdeydin dün yoktun ortalıkta bakıyımm

he valla ev hanımları evde uyusun biz işyerlerinde sandalyede uyukluyalım ödümpatlıyor valla birine yakalancam diye

ay yok kız benim öyle uyuklama gibi şansımda yok hep gözünündeyim vallahi

çok gezdik canım valla sorma ama ben oruçlu değildim eşim oruçluydu ee kendisi istedi gezmeyi ona zor oldu biraz
doğru diyosun canım bir bakıma insan evde daha çok yoruluyor inanki ben her zaman diyorum işte dinleniyorum diye kız evde kıçımı koyamıyorum yere yaa hele çocuk olunca hepten oturamıyor insan

yoğunum şekercim :) malesef :)
cumarteside geldim çalıştım çalıştım çalıştım saat 4 te çıktım :)))

pazarda iftara arkdaşlarımı çağırıdm :) öyleee güzel geçti. dün akşamda biz bir arkadaşta iftardaydık. gez tozzz iş güç ne olsun... geçen hafta perşembe cumada merinos parkına gittik... ana baba günüydü yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…