118 canım,,eşin ne iş yapıyor villalarda??günaydın canım hayırdır?
ben de öylesine bakıyım dedim seni görünce şaşırıdım
ee hem iş hem oruç zor olur valla canım ya allah kolaylık versin ama bitirmişin çok şükür allah güle güle oturmayı nasip etsin canım gemsazda kaçıncı sokakta sizin ev eşimin işyeride orda villalardan birinde
Kızlar bu arada dün face için fotoğraf ayarlamıştım albüm oluşturmak için.İnanırmısınız eşimle birlikte gecenin 2 sine kadar onunla uğraştık.Resimlerden bazılarını yükleyemediği için tamamlayamadı bir türlü baştan başla derken sahuru ettik yinede olmadı.Onunlada uğraşmam lazım fırsatım olunca.Bu arada karşılama mesajlarınız içinde teşekkür ederimİnşllh bundan sonra bende bir faceli olarak daha sık görüşürüz
Bu arada merinosta konserler başlamış,iftar programları olacakmış.Bu cuma zaranın konseri varmış,nasip olursa gitmek isterim ona,çarşambada ikballe hayatın içinden varmış,hafta içi erken gidip orada iftar yapalım sonrada konsere gidelim diye düşünüyoruz bakalım kısmet.Haksever sen yakınsın oraya gitmeyi düşünüyormusun?Geçen sene gitmiştik merinos parkına panayır yeri gibiydiHepinizi öpüyorum iyi tatiller iyi gezmeler,ev işi ütü yemek beni bekler :18:
118 canım,,eşin ne iş yapıyor villalarda??
alışırsın canım bende hiç bilmiyordum.karıştıra karıştıra öğrendim:)bu arada nehirin son halini çok merak ediyorum bir ara koyda bakalım:))
Günaydın bayanlar nasılsınızz
gümrükçü canım ofisleri orda
aa ozaman çok yakınız..bizim en son sokak zaten..
gümrükçü canım ofisleri orda
günaydınlar iyiyz çok şüküğr sen nasılsın
merhaba kızlar
Bayadır yazamıyorum buraya !
Tatildeydim 1 hafta mirayla biraz zor geçti diyebilirim...
Hastaydı zaten tatile gitmeden ateşi vardı şükür düşmüştü ateşi ama ağzında pamukçuk gibi yara oldu..
Bu yüzden ne biberon ne meme emdi acıyor demek ağzı
Sonra 3 gün emmedi gögüslerim şişti kötü oldum bende.
Ateşi falan geçtiği için balıkesire gittik tatile orada emmek istedi bi gece verdim bende veriş o veriş emiyor
şükür ağızı iyileşti şimdi kendileri acayip cadılaştı dün şaypaya alışverişe gittik birbirinie kattı orayı...
Sanki erkek çocuğu gibi felaket hareketli..
Sizi çok özledim...bu arada herkese hayırlı ramazanlar...rabbim hepimizin oruçlarını ibadetlerini kabul etsin.
Günaydın. iyilik çok şükür sen nasılsın?Günaydın bayanlar nasılsınızz
Günaydın. Hayırlı haftalar inşallah. Ben de dün Bursa'daydım. Bizde bayaaaaaaaaaaaaaa turladık .Gezmek ne güzel bişey ya insanda stres kalmıyorgünaydın kızlarrr hayırlı haftalar herkeseee
ay dün valla çok güzel bir gün geçiridk uzun zamandır heykel setbaşı çıkmamıştım eşim dedi hadi gel çocukalrıda alalım bi tur atalım saat 3 de birçıktık heykel setbaşı yeşil hünkar yürü allah yürü ama çok güzeldi valla bayağıdır böyle dolaşmamıştık akşam saat 10 du eve geldik haftaya yine planlıyoruz bursayı turlamaya bakalım nereye gidicez
merhaba kızlar
bayadır yazamıyorum buraya !
tatildeydim 1 hafta Mirayla biraz zor geçti diyebilirim...
hastaydı zaten tatile gitmeden ateşi vardı şükür düşmüştü ateşi ama ağzında pamukçuk gibi yara oldu..
bu yüzden ne biberon ne meme emdi acıyor demek ağzı
sonra 3 gün emmedi gögüslerim şişti kötü oldum bende.
ateşi falan geçtiği için Balıkesire gittik tatile orada emmek istedi bi gece verdim bende veriş o veriş emiyor
şükür ağızı iyileşti şimdi kendileri acayip cadılaştı dün şaypaya alışverişe gittik birbirinie kattı orayı...
sanki erkek çocuğu gibi felaket hareketli..
sizi çok özledim...bu arada herkese hayırlı ramazanlar...rabbim hepimizin oruçlarını ibadetlerini kabul etsin.
günaydın. Iyilik çok şükür sen nasılsın?
Günaydın. Hayırlı haftalar inşallah. Ben de dün bursa'daydım. Bizde bayaaaaaaaaaaaaaa turladık .gezmek ne güzel bişey ya insanda stres kalmıyor
Merhaba tatlım. çok şükür iyileşmiş fıstık. Hastalıkta çok dinlendi demek şimdi hıncını çıkarıyordur .
Biz de seni özledik. Hayırlı ramazanlar, amin inşallah.
Bu arada tatilin nasıl geçti? Facebookta fotoğraflarınıza bakılırsa güzel gibi :)
canımmmmmm inan senin adına çok sevindim.Allahım daim etsin inş :))Ben geldimmmmm selam kızçeler nabıyorsunuz pazrtesi geldik tatilden ama ben anca işlerden kafamı kaldırıp size yaza biliyorummbu arada ben kapandım pazaartesıden beri kpalıyım
hoşgelmişin yağmurcan :))Merhaba kızlar. Bu topik ne güzelmiş ya bende Bursa'lıyım aranıza bende katılıyorum müsadenizle
canımmmmmm inan senin adına çok sevindim.Allahım daim etsin inş :))
hoşgelmişin yağmurcan :))
kızlar yaaaa bu ne dedikodu???hiiç okuyamadım.çoooooooook dedikodu yapmışsınız.ramazan ramazan bi de ben yokken bu kadar dedikodu olur mu hiç
ben de azcık rahatsızdım şimdi azcık iyiyim.bi de azcık nişan attık sonra azcık nişanlandık öyle işte...
gayet yoğunnnnnnn bi dönemdi benim için.
morallerim yerlerde azcık...çaktırmamaya çalışıyorum insanlara...
sevcanımmmmmmm merak edip aradığın için çok tşk ederim.
hepinizi öpüyorum kızlar...
hayırlı ramazanlar
aaaa yine kimseler yokgünaydın hanımlarr biz işe başladık daha kimseler uyanmamışş
günaydın canım günaydın valla dediğin gibi biz kargalar kahvaltısını etmeden yollara düşüp işe güce başaldık bile
Canım bazen erkekler bizler kadar düşünmeyebiliyor,biz onlara göre daha hassas duygusalız,birde hamilelikte dahada hassas olursun zamanla düzelir umarım bu huylarıda kimsede dört dörtlük deği boşver sen bebeğinin keyfini çıkartmaya bakbenimki götürürmü canım pehhsinir ediyo beni ymeegi yiyip bi cıkıyo sahura dogru geliyo akşam bi kızdım bi kızdım konuşmuyorum akşamdan beri bugünde kalktım mukabeleye gititm geldim yattım uyudum 3 e kadar kalktım geldi gönlümü almaya calışıyo agladım valla sıkıntıdan ölüyorum adam gezmelerde ohh akşam inkayaya gitmiş arkadaşlarıyla biz hep gözleme yiyomuşuz cay içiyomuşuz orda asıl meyve tabagı meşhurmuş bide anlatıyo cevizli fındıklı ballı meyve diye agladım bende ya zaten senle gidim diye anlatıyorum diyo bu gece ne istiyosan yapalım d,iyip durdu bende evi toz alcam süpürcem pazara gidicez sonra bakalım belki bişiler yaparız yemek yok valla zaten bugün canım balık istiyo pazardada balık yok hayret bişi sıcak ya ondan herelde
yarın görümcem yemege çagırdı haftaya cumartesi mudanyada biyere yemege davetliyiz yurtta yemek vericek bi arkadaşımız oraya gidicez.. bakalım yemege çagırsınlar diye bakıyorum hep valla
iyi işte gönlünü almış bakselam kızlarrrrrr
iyce rahabet bastı size noli noli nerdesiniz
allah kolaylık versin oruç tutanlara tutmadıgım halde bi ore bi bure atıyorum kendimi evde cok sıcak bunaltıcı
bugün evimi temizledim ohh rahatladım çarşaflarımı degiştirdim yıkadım ohh saten serdim batıyo yatak sanki yanıyoree
tam adet günüm çok belli oluyo menepozlu teyzeler gbyim yangın yangın dolanıyorum evde eşimlede sadıç olduk zaten 1bucuk aydır
bu akşam yemege götürdü cnaım kocacımbikaç gündür kızdırdı beni bırakıp bırakıp dışarı cıktı patladım en son 2 agladım bi gürledim bugün yemege götürdü özdileğe gittik sonra akşam namazımızı kıldık mescidte termusa cay demlemiştim cimlere oturduk cayımızı içtik çekirdek cıtlattık.. her cumartesi pazar karagöz semazen sihirbaz gösterileri varmış onlara baktık biraz çocukları olanlara duyrulur cok kalabalıktı cocuklar için güzel etkinlikler mutlaka götürün derim sonra yatsımızı teravimizi kıldık gene mescidte.. alışveriş marketine girdik biraz gezindik zaten 12 oldu kapanıyodu çıktık bebeğime anı defteri aldım yazıcam bakalım bişiler anı kalsın diye
öyle işte eşim eve bıraktı beni kaveye gitti genegalba gönlümü yaptı kandırdı bide diyo burnunun yeli alındımı hıh alındı dedim bende
Yani zamanla herşey oluyor canım,OLur eklerim118 canım,,eşin ne iş yapıyor villalarda??
alışırsın canım bende hiç bilmiyordum.karıştıra karıştıra öğrendim:)bu arada nehirin son halini çok merak ediyorum bir ara koyda bakalım:))
Günaydın sanada hayırlı haftalar canım,sıcakta oruçlu oruçlu iyi gezmişsiniz vallagünaydın kızlarrr hayırlı haftalar herkeseee
ay dün valla çok güzel bir gün geçiridk uzun zamandır heykel setbaşı çıkmamıştım eşim dedi hadi gel çocukalrıda alalım bi tur atalım saat 3 de birçıktık heykel setbaşı yeşil hünkar yürü allah yürü ama çok güzeldi valla bayağıdır böyle dolaşmamıştık akşam saat 10 du eve geldik haftaya yine planlıyoruz bursayı turlamaya bakalım nereye gidicez
Hoşgeldin geçmiş olsun Miray hanıma.Tatilde değişiklik olmuştur sizin içinmerhaba kızlar
bayadır yazamıyorum buraya !
tatildeydim 1 hafta Mirayla biraz zor geçti diyebilirim...
hastaydı zaten tatile gitmeden ateşi vardı şükür düşmüştü ateşi ama ağzında pamukçuk gibi yara oldu..
bu yüzden ne biberon ne meme emdi acıyor demek ağzı
sonra 3 gün emmedi gögüslerim şişti kötü oldum bende.
ateşi falan geçtiği için Balıkesire gittik tatile orada emmek istedi bi gece verdim bende veriş o veriş emiyor
sanki erkek çocuğu gibi felaket hareketli..
sizi çok özledim...bu arada herkese hayırlı ramazanlar...rabbim hepimizin oruçlarını ibadetlerini kabul etsin.
canım geçmiş olsun hayırdır neyin var,neden attınız ya,tartışma olabilir kırılınabilir ama yüzügü hemen öyle atmayın birbirinizi kırmayın,barıştığınıza sevindim,hayırlısıyla bir düğününüz olsaydıcanımmmmmm inan senin adına çok sevindim.Allahım daim etsin inş :))
hoşgelmişin yağmurcan :))
kızlar yaaaa bu ne dedikodu???hiiç okuyamadım.çoooooooook dedikodu yapmışsınız.ramazan ramazan bi de ben yokken bu kadar dedikodu olur mu hiç
ben de azcık rahatsızdım şimdi azcık iyiyim.bi de azcık nişan attık sonra azcık nişanlandık öyle işte...
gayet yoğunnnnnnn bi dönemdi benim için.
morallerim yerlerde azcık...çaktırmamaya çalışıyorum insanlara...
sevcanımmmmmmm merak edip aradığın için çok tşk ederim.
hepinizi öpüyorum kızlar...
hayırlı ramazanlar
Günaydınaaaa yine kimseler yokgünaydın hanımlarr biz işe başladık daha kimseler uyanmamışş
Günaydın Allah kolaylık versin,bende öpüyorum canım,Şevval nasıl iyimi?günaydın kızlar... herkes iyidir umarım :)
benim işler tıkırında, tıkır tıkır :)))
yoğunum yani :)
öpüyorum sizleri.
Nehir olduktan sonra uyumak mümkünmü uylumun en tatlı yerinde kalkıyor,geç yatıyoruz zaten oda uykusunu almış olup sabahın erkeninde uyanıyor bu sefer bende çalışandan farkım kalmıyor,bizde evde çalışıyoruz yanihe valla ev hanımları evde uyusun biz işyerlerinde sandalyede uyukluyalım ödümpatlıyor valla birine yakalancam diye
canım bazen erkekler bizler kadar düşünmeyebiliyor,biz onlara göre daha hassas duygusalız,birde hamilelikte dahada hassas olursun zamanla düzelir umarım bu huylarıda kimsede dört dörtlük deği boşver sen bebeğinin keyfini çıkartmaya bak
Iyi işte gönlünü almış bakevlilikte olağan şeyler normaldir onlara göre
Yani zamanla herşey oluyor canım,olur eklerim
Günaydın sanada hayırlı haftalar canım,sıcakta oruçlu oruçlu iyi gezmişsiniz valla:18:
Hoşgeldin geçmiş olsun miray hanıma.tatilde değişiklik olmuştur sizin için
Canım geçmiş olsun hayırdır neyin var,neden attınız ya,tartışma olabilir kırılınabilir ama yüzügü hemen öyle atmayın birbirinizi kırmayın,barıştığınıza sevindim,hayırlısıyla bir düğününüz olsaydıbenim mesaj hakkım var arama hakkım olsaydı arardım sizleride. sanada hayırlı ramazanlar canım
Günaydın
Günaydın allah kolaylık versin,bende öpüyorum canım,şevval nasıl iyimi?
Nehir olduktan sonra uyumak mümkünmü uylumun en tatlı yerinde kalkıyor,geç yatıyoruz zaten oda uykusunu almış olup sabahın erkeninde uyanıyor bu sefer bende çalışandan farkım kalmıyor,bizde evde çalışıyoruz yani
günaydın kızlar... herkes iyidir umarım :)
benim işler tıkırında, tıkır tıkır :)))
yoğunum yani :)
öpüyorum sizleri.
he valla ev hanımları evde uyusun biz işyerlerinde sandalyede uyukluyalım ödümpatlıyor valla birine yakalancam diye
Canım bazen erkekler bizler kadar düşünmeyebiliyor,biz onlara göre daha hassas duygusalız,birde hamilelikte dahada hassas olursun zamanla düzelir umarım bu huylarıda kimsede dört dörtlük deği boşver sen bebeğinin keyfini çıkartmaya bak
iyi işte gönlünü almış bakevlilikte olağan şeyler normaldir onlara göre
Yani zamanla herşey oluyor canım,OLur eklerim
Günaydın sanada hayırlı haftalar canım,sıcakta oruçlu oruçlu iyi gezmişsiniz valla:18:
Hoşgeldin geçmiş olsun Miray hanıma.Tatilde değişiklik olmuştur sizin için
canım geçmiş olsun hayırdır neyin var,neden attınız ya,tartışma olabilir kırılınabilir ama yüzügü hemen öyle atmayın birbirinizi kırmayın,barıştığınıza sevindim,hayırlısıyla bir düğününüz olsaydıbenim mesaj hakkım var arama hakkım olsaydı arardım sizleride. Sanada hayırlı ramazanlar canım
Günaydın
Günaydın Allah kolaylık versin,bende öpüyorum canım,Şevval nasıl iyimi?
Nehir olduktan sonra uyumak mümkünmü uylumun en tatlı yerinde kalkıyor,geç yatıyoruz zaten oda uykusunu almış olup sabahın erkeninde uyanıyor bu sefer bende çalışandan farkım kalmıyor,bizde evde çalışıyoruz yani
günaydın canım iyiyiz çok şükür biz sen nerelerdeydin dün yoktun ortalıkta bakıyımm
ay yok kız benim öyle uyuklama gibi şansımda yok hep gözünündeyim vallahi
çok gezdik canım valla sorma ama ben oruçlu değildim eşim oruçluydu ee kendisi istedi gezmeyi ona zor oldu biraz
doğru diyosun canım bir bakıma insan evde daha çok yoruluyor inanki ben her zaman diyorum işte dinleniyorum diye kız evde kıçımı koyamıyorum yere yaa hele çocuk olunca hepten oturamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?