seni buldummmmHayırsız dostum nbr???
Seni buldummmmhayırsız dostum nbr???
nabıyosunuz kızlar çok sıcak yaw calışanlara oruç tutanalra rabbim kolaylık versin ben çok bunalıyorum dün saglık ocandaydım kan verdim tansiyonum düşük ya 8-5 yani o akdar düşük nazar degdi iyim iyim derken çok şükür iştahımda felan bişi yok ama çok yanıyo vücudum pek bişi yapasım yok şekerimde düşük çıktı bakalım doktorum ne dicek yediklerinle ayarla dedi saglık ocanda zaten yiyorum herşeyden fazla fazla demekki ondan doyamıyorum sürekli aç gbyim şekerim düştügünden miş o
günaydın kızlar....
Merve tatilde de kapalımıydın sen? Fotolarını gördümde :))
bu arada gerçekten çok yakışmış :)
haksever şekerim gebelikte tansiyon genelde düşük olur, ateş basması yanmada normaldir :) şeker düşük olunca insan acıkmaz, yani ben acıkmazdım. Aslında yeme düzenin güzel sık ve az, ama tam karnın doymuyormu? Acaba yada psikolojik olabilir mi?
kız allah seni sen benim facemi nerden buldunnBende seni görcem banane bananee
amin canım amin ama inan allah gayretini veriyor şahsım adına ben o kadar zorlnamıyorum sadece bazen susuzluk zorluyor işte
hamileyken normaldir canım böyle şeyler tansiyon genelde düşük olur ve yanmalar çok olur sıkıntı basar bebeişini kucağına alınca hepsi geçecek işallah normale döneceksin canım
Günaydın kızlar....
Merve tatilde de kapalımıydın sen? fotolarını gördümde :))
Haksever şekerim gebelikte tansiyon genelde düşük olur, ateş basması yanmada normaldir :) şeker düşük olunca insan acıkmaz, yani ben acıkmazdım. Aslında yeme düzenin güzel sık ve az, ama tam karnın doymuyormu? acaba yada psikolojik olabilir mi?
anammm bende bunama başlamışş :) kusura bakma kuşummmnası yani! Saçamalama kızım yaa, ekleştikya :d senin devreler gidip geliyor anladım ben... Oruçtan olsa gerennkk..
merve benide eklemek istersen sevcandan bulabilirsin:)
ayferli ardalı bişey benimki:)))
merak ettim senide ondan:))
ahilla bu arada bir gün gemliğe inicem..bizim oraya yakın tam olarak neredesin sen??birde koltuk yıkamaya evlere geliyormusunuz??
Akşam iftardaydık arkadaşlarda..bu ramazan sadece 2defa evde yemek yaptım..biraz yoğun geçiyor..
Bu akşamda hiç yapasım yok..eşim iş arkadaşlarıyla yemekte bu akşam bende anneme giderim hazır yemeğe:))
oruçlar nasıl gidiyor kızlar??ben çok şükür artık alıştım hiç koymuyor bana sadece saat 5ten sonra zaman duruyor sanki..
Güzelliği kadar zorluğuda oluyor canım benim dezavantajım çok sıkışsam bırakabileceğim biri yok yakınımda o yüzden bazende zorlanıyorum yalan değil,ama Allah sağlık versin dağına göre kış verirmiş,inşllh darısıda sana olsunahhh canım sizinki güzel çalışma yine tamam uykusuz kalıyorsunuz ama emir altında değilsiniz,gerçi çocuklarında her söylediği yapılıyor oda ayrıAma benimde olsunda bende öyle emir altına girmeye seve seve razıyım
Ne güzel bende heykel tarafını severim oralar maneviyatlı mudanyaya göregünaydın canım iyiyiz çok şükür biz sen nerelerdeydin dün yoktun ortalıkta bakıyımm
ay yok kız benim öyle uyuklama gibi şansımda yok hep gözünündeyim vallahi
çok gezdik canım valla sorma ama ben oruçlu değildim eşim oruçluydu ee kendisi istedi gezmeyi ona zor oldu biraz
doğru diyosun canım bir bakıma insan evde daha çok yoruluyor inanki ben her zaman diyorum işte dinleniyorum diye kız evde kıçımı koyamıyorum yere yaa hele çocuk olunca hepten oturamıyor insan
İyi etmişsiniz çok kalabalıkmış internette yazıyorduyoğunum şekercim :) malesef :)
cumarteside geldim çalıştım çalıştım çalıştım saat 4 te çıktım :)))
pazarda iftara arkdaşlarımı çağırıdm :) öyleee güzel geçti. dün akşamda biz bir arkadaşta iftardaydık. gez tozzz iş güç ne olsun... geçen hafta perşembe cumada merinos parkına gittik... ana baba günüydü yine
canım Allah kolaylık versin,gebelikte daha sinirli hassas oluyorsun normaldir inşllh bugünlerde geçecek,bebeğini kollarına aldığında hatırlar tebessüm edersin bugünleridenabıyosunuz kızlar çok sıcak yaw calışanlara oruç tutanalra rabbim kolaylık versin ben çok bunalıyorum dün saglık ocandaydım kan verdim tansiyonum düşük ya 8-5 yani o akdar düşük nazar degdi iyim iyim derken çok şükür iştahımda felan bişi yok ama çok yanıyo vücudum pek bişi yapasım yok şekerimde düşük çıktı bakalım doktorum ne dicek yediklerinle ayarla dedi saglık ocanda zaten yiyorum herşeyden fazla fazla demekki ondan doyamıyorum sürekli aç gbyim şekerim düştügünden miş o
günaydınlarrr kızlarrrrrrrrrr
günaydınnnnnn
Tünaydınlar sizleredeGünaydın kızlar....
Merve tatilde de kapalımıydın sen? fotolarını gördümde :))
Haksever şekerim gebelikte tansiyon genelde düşük olur, ateş basması yanmada normaldir :) şeker düşük olunca insan acıkmaz, yani ben acıkmazdım. Aslında yeme düzenin güzel sık ve az, ama tam karnın doymuyormu? acaba yada psikolojik olabilir mi?
ahilla bu arada bir gün gemliğe inicem..bizim oraya yakın tam olarak neredesin sen??birde koltuk yıkamaya evlere geliyormusunuz??
akşam iftardaydık arkadaşlarda..bu ramazan sadece 2defa evde yemek yaptım..biraz yoğun geçiyor..
bu akşamda hiç yapasım yok..eşim iş arkadaşlarıyla yemekte bu akşam bende anneme giderim hazır yemeğe:))
oruçlar nasıl gidiyor kızlar??ben çok şükür artık alıştım hiç koymuyor bana sadece saat 5ten sonra zaman duruyor sanki..
Günaydın kızlar...
Baharcım Zaranın konseri geçen cumartesiydi abimler gittiler çünkü.
Bu cumartesi Mustafa Ceceli varmış bilgin olsun şekercim...
Bende gitmeyi çok isterdim ama misafirlerim var o gün...
Kızlar Size ne dicem...
Dün sgk ya gittim. sırada beklerken önümdeki iri kıyım adam, telefon etti, Diyolog aynen şu.
"Aşkım benim Ankarada işim uzun sürdü, Bursaya yarın gelicem siz annende kalın bu gece"
adama dik dik baktım....
5 dakika sonra bir telefon daha etti...
"Bu gece tekim beraber takılırız"
Bu kadar, bu yani.Geberesice, mübarek ramazan günü
Kocası Ankaraya giden varsa, bilginize
Güzelliği kadar zorluğuda oluyor canım benim dezavantajım çok sıkışsam bırakabileceğim biri yok yakınımda o yüzden bazende zorlanıyorum yalan değil,ama Allah sağlık versin dağına göre kış verirmiş,inşllh darısıda sana olsunBu arada bende face açtım arkadaşlar faceden bahsetmiş bende eklemek isterim istersen tabiki
Ne güzel bende heykel tarafını severim oralar maneviyatlı mudanyaya göreİyi etmişsiniz eşine zor olmuştur oruçlu olunca. Öyle valla çocuk olunca doğru düzgün işini yemeğini yapamıyorsun anca uyursa ozman boş vakit kalıyor ondada motor takmış gibi çalışıyorsun evde
İyi etmişsiniz çok kalabalıkmış internette yazıyordubizde gitmeyi düşünüyoruz bakalım nasip kısmet.zaranın konseri varmış ogün buluşsakmı ne yapsak orada hep birlikte
canım Allah kolaylık versin,gebelikte daha sinirli hassas oluyorsun normaldir inşllh bugünlerde geçecek,bebeğini kollarına aldığında hatırlar tebessüm edersin bugünleride
Tünaydınlar sizlerede
Afiyet olsun canım iyi valla ne güzel yakınında ailen oldumu nazın geçerde karşı tarafa sık sık gidemem yemeğe kendi adıma,ailendeki rahatlığı bulamazsın.Geçenkayınvaldemler birilerini çağırmıştı yemeğe bizide çağırdılar.sofrayı kurduk topladık derken baktım çaylar içiyor eşim söylemesi ayıp dondurma almıştı kadınla geçmişler mutfaga karşılıklı çay dondurma herkeze servis çıkarmış bana yok.birde nehire mama götürürken salona hol tarafına bir kaç su damlamış yanındaki kadında aaa yerler su olmuş iz kalır deyip telaşeye verdi ortalığı bende aldım paspası elime yağ dökülmedi su bu silinir geçer dedim,o sinirle aldım elime viledayı sildim bu seferde ıslak kalır diyor kalsın hergün siliniyor nasıl olsa dedim.kayınvaldemde şu yeni çıkan buharlı makinadan var fakirin al onunla yapsana dedi kadın bende ben onunla yapmayı bilmem şimdi kurur ne farkeder dedimmisafirler gidince kayınvaldem şundan bundan koydu işte götürün yersiniz diye,bende konuyu açtım eşimde içerdeydi,bende geldim yanınıza çay içmeye oo baktım bana ne çay ne dondurma var kırıldım açıkçası dedim Oda yok olurmu öyle şey farkında değildim istedini al bu evdensin yabancılık çekme gibi şeyler dedi.bende yabancılık çekseydim mutfaga gidip ortalığı toplamazdım dedim yani oturup böyle karşılıklı konuşmak daha iyi dedim,kaza geçirdik o olaydada ne aradınız ne sordunuz beni dedim oda yok telefonu yanımda taşımıyordum o aralar bahçeye bende giidyordum dalgınlığıma geldi vs gibi laflar söyledi yani ilk defa karşılıklı oturup konuştum,inşllah anlar oda ne demek istedğimi.Ramazan ise Allah sabrını veriyor şükür ama bazen Nehir durmayınca zor oluyor napalım Allah sağlık versin
akşam iftardaydık arkadaşlarda..bu ramazan sadece 2defa evde yemek yaptım..biraz yoğun geçiyor..
bu akşamda hiç yapasım yok..eşim iş arkadaşlarıyla yemekte bu akşam bende anneme giderim hazır yemeğe:))
günaydın canım sana da
şerefsize bak yaa yok kızım erkek milleti işte hepsinin köküne kibrit suyu inanki allahım sen kocalarımızı şaşırtma yarabbim
kız zaranın konseri yarın akşam değilmi arkadaş merinosun orda oturuyor yarın akşamada zaranın konserine gidecek
evet canım biraz zor oldu ama alaışkındır o öyle yürümelere çalışmıyorken hergün arkadaşı ile bütüngün bursa turu atıyorlardı sever yani yürümeyi senin adına da sevindim canım iyi olmuş söylemişsin içindekileri işallah anlamıştır da birdaha hareketlerine dikkat eder
ohh ne güzel valla canım rahatsın bu ramazan desene alışıyor insan ya artık koymuyor gerçekten uzun dedik saat çok dedik hava sıcak dedik ama hiç etkilemiyor allahım da yardım ediyor baksana havalar nasıl serin gidiyor işallah ramazan boyunca da böyle gider
aa Yarınmı acaba :) abimler geçen cumartesi özellikle gittiler zara geliyor diye :) ama sonra görüşmedik :) dur ben bi programa bakayım...
Yarınmış evetDD hehehe bizim saflar kalmışlardır o zaman öylece DD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?