Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım cumartesi çalışmasan riske atarsın oğluş belki bebek arabasında uyur ama eve gelince uyanıp bertleme olasılığı yüksek işe gideceğin içinde olmaz gerçekten...

amaaaan gidince zaten durulmuyor canım yaa ne konseri dinleyebiliyorsun ne birşey... orada lunaparkın olduğunu bilen benim cadı hemen oraya gitmek için zırlamaya başlıyor

Ne basit adammış sonrada gidip eşine sokuluyordur sinsiAllah'ım yadırgıyoruz ama başımıza vermesin kimsenin başına vermesin
günaydın kızlarrrrr herkese
Günaydın canım
Sağol canım evet rahatladım bundan sonra böyle Az önce eşim aradı annesi aramış istenbuldan eşimin teyzesi gelmiş bana gelecekelrmiş gün içinde bebek görmeye,kayınvalidem eşime istersen baharı ben arayım uyuyordur diye aramadım şimdi demiş,eşimde bak konuştun iyi oldu anlamıştır hatasını herhalde dedi gülerekBahsettiğim teyzeside bzile ne olduysa kendi kendilerine soğuk oldular ee neoldu kayınvaldemlerle konuşmaya başlayınca kendileri kötü oldu şimdide gönül almaya geliyorlar
Kız bir an paniklettin beniBizde bakmıştık çünkü internetten o yüzden şaşırdım bir anda.Mustafa ceceliyede giderdik onuda dinleriz sorun değil

orası kesin çünkü uykusu şaştığı zaman birdaha zor uyuyor ağlaması da cabası dinle dur sabaha kadar o nedenle bu sene zor yani gidemeyiz

bak canım gelişmeler olmaya başlamış işallah gerisi gelir bunalrın öyle çünkü dilini göstermedin mi ezilen sen oluyorsun hep iyi yapmışsın canım bak karşılığını da alıyosun işte

ağlancak hale gülüyorum ama son cümleye gülüyorum benbenimki evdeydi valla

ağlancak hale gülüyorum ama son cümleye gülüyorum benbenimki evdeydi valla

yok yav adam 40 yaşlarında falandı... Teneşir paklıcak haberi yok... bizimkiler, sizinkiler gibi ufak değildi.

ulan varya idrak edemedim ilk 5 dakika olayı oruç başıma vurmuş... kendi kendime diyorum ki evet burası ankara, ankara... sonra dedim noluyo len aaaa olurmu burası bursa, adamın cümlesini toparladım kafamda, dik diiiiiiiiikk baktım dicektim ben eşinizin arkadaşayım

prostatını patlatcan korkudan amcamın hahhaaaaaaaaaaaaaaaaa

hehehe deseydin keşke oracıkta hık diye giderdi belki

Selam herkese günaydın.. Hayırlı cumalar kızçelerim.. Nasılsınız? Dün gece ayağıma dolap kapağı düştü parmaklarım patladı ayağımın üzerine basamıyorum

Umarım gelişmeler devam eder canım yada huylu huyundan vazgeçermi bilinmez
prostatını patlatcan korkudan amcamın hahhaaaaaaaaaaaaaaaaa
İlahi Haksever
haftanın son çalışma gününden herkeze günaydınnnnnnn
Günaydınn
Selam herkese günaydın.. Hayırlı cumalar kızçelerim.. Nasılsınız? Dün gece ayağıma dolap kapağı düştü parmaklarım patladı ayağımın üzerine basamıyorum

Canım geçmiş olsun nasıl oldu öyleDikkat et umarım kısa sürede iyileşirsin

Hayırlı Cumalar hepinize,Allah dualarımızı kabul günahlarımızı affetsinTopik yine durgun.
SEmiha Bebek Hayat nerdesiniz kızlar
Ramazan nasıl geçiyor arkadaşlar?Biz bugün kayınvaldemleri yemeğe götürüyoruz Eve çağırmıcam çocukla zor oluyor dışarda yeriz diye düşündük.Bugün merinostayızGölparkta iftar ve ardından Zaraaa konser nasip olursa,yarında davetliyiz bir yere yemeğe ramazanın berekti bolluğu çok,Maneviyatı ise çok başka.Allah nice ramazanlar göstersin.Görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun

ya bahar sen 5.5 aylık hemileykenmi öğrendin gerçekten nasılya hiçmi faredemedin doktor nasıl kist olduğuna karar verdi ve nasıl öğrendin

günaydınnn hayırlı cumalar :)

Ayrancım geçmiş olsun. hastaneye gittinizmi kırık falan olmasın... ne acımıştır kimbilir (

Gitmedim ablacim çok acidi çocuk gibi agladım allahtan esim geldi eve hemen müdahale etti koptu parmacim. Diye agladım

Bahar27 saol canım bi kazadir oldu işte

Son düzenleme:
ya bahar sen 5.5 aylık hemileykenmi öğrendin gerçekten nasılya hiçmi faredemedin doktor nasıl kist olduğuna karar verdi ve nasıl öğrendin
Canım gülmüşsünde ben bunda komik birşey olduğunu sanmıyorum,Hormon problemi pko ve ilk gebelik olduğu için birazda kilom var farketmemiş olmam doğal diye düşünüyorum.Çevremde benim durumuma benzerleri duydum.Sen ilk defamı duyuyorsun böyle birşeyi ilginçNeyse ayrıca yazmıştım gelipte şimdi bu sohbet topiğinde birden bunu yazman biraz garip olmuş canım kusura bakmaÇocuk olsunda sağlıklı hayırlı ben süprizinede razıyım
Gitmedim ablacim çok acidi çocuk gibi agladım allahtan esim geldi eve hemen müdahale etti koptu parmacim. Diye agladım

Bahar27 saol canım bi kazadir oldu işte

Rica ederim canım.Allah beterinden korusun

OYYY KUZU KIYAMAM YAAA..... yinede git sen bence bi filim çektirt.bende ağlarım hemen böyle olaylarda...
Gidicem doktora yarın her zaman. Dr yok burda. Beenim. Canım çok tatlı galiba Büttün gün uyuyamadım bi yere çarpıcam diye

inan komik bir durum değil çoooook güzel bir durummm ben facebookta bu gülüşlerş 9 la yaptığım için bu tür komik bir gülümseme olmuş yoksa konunu okurken keşke bende öyle öğrensem dedim ama özür dilerim yanış anlaşıldım bunu bil tekrar özür dilerim k.bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…