Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
OYYY KUZU KIYAMAM YAAA..... yinede git sen bence bi filim çektirt.bende ağlarım hemen böyle olaylarda...
Gidicem doktora yarın her zaman. Dr yok burda. Beenim. Canım çok tatlı galiba Büttün gün uyuyamadım bi yere çarpıcam diye

selam kızlar

bugün çok mutlu oldum ama ağlayarak girdim eve anlatmassam çatlarım

ögleden sonra çarşıya çıktım epilasyon aletim bozuldu tanıdık bi tamirci var orasıda çarşıda ona gitttim ve biraz alışveriş yaparım beğenirsem dedim...

neyse addax a gittim ilk harika şeyler var ve çok ama çok ucuz mutlaka bayram alışverişinizde oraya ugrayın derim... çok güzel su yeşili bi elbise aldım tül üstü oluyoya öyle uzun siyah kemeri var içine siyah badi giyicem sonracıma siyah tül bi etek aldım üstüne sırf dantelli bebek yaka böle gravat gb baglaması olan gömlekler varya onlardan aldım bide ç,çekli pantolon görünümlü tayt aldım

elbise 29*90
tayt 4*90
gömlek 9*90
etek 9*90

harika şeyler var ben bayramlık alışverişimi yaptım

sonra ordan cıktım başım dönmeye başladı hiç dışarda yemek planım yoktu ama korktum yanlızım diye girdim bi dönerciye yedim dönerimi utana sıkıla ohh

sonra ordan çıktım ferace aldım kendime hani şu gençlerin giydigi farece kumaşı ama gayette manto modellilerininden sıgamıyorum mantolarıma zaten kilo almıştım acıkta göbek çıkınca üstten iki düğnme baglayabiliyorum feraca baglamalı 9 ay giyerim istedim kadar şişebilirim

sonra bide şal eşarp aldım

neysem tamirciden epilasyon aletimi aldım ama bitttim saat oldu 7 *bucuk eşim eve gelmiş arayıp duruyo ... belim koptu zor çıktım dolmuşların oraya ... ben karşıya geçtim hani şöförün yanına oturayım diye yanlız oturmak daha iyi arkada erkek denk geliyo iyi olmuyo diye... neyse bekliyorum karşıma 2 kadın geldi açık dikkatimi cekti kadının saçları ortası beyaz gençte duruyo bu dikkatimi cekti sonra ferace aldım yerde çalışan gözümün tnaıdıgı biri daha geldi karşıya bizim dolmuş geldi ... önde bi yolcu vardı inmedi bende arkaya yöneldim.. oturdum yanıma o ferace aldım yerdeki kız oturdu onun yanına 2 açık kadından birisi bana diyolarki sen in biz 2 kişiyiz üzgünüm inemem dedim .. in diyo bana dedim inemem ben hepinizden önce geldim zaten .. aman kadın actı agzını yumdu gözünü barıyo bana allah bildigi gb yapsın seni ramazan mubarek gün oruçlu oruçlu dedim doğru konuş beddua etme indi bu diğer yanıma başka biri geldi dolmuş hareket ediyo kafasını uzattı camdan içeriye eger önce gelmemişsen alşlah bildigi gb yapsın seni rezil dedi benim sinirlerim bi bozuldu ağlıcam aglayamıyorum incem inemiyorum yanımada kadın oturdu eve nasıl geldim bilmiyorum ağla ağla içim çıktı beddua etti bişi olur diye ilk aklımada bebeğim geldi çok korktum eşim çok kızdı ne üzülüyosun diye kırk yılda bi hakkını aramışsın manyaga denk gelmişsin üzülme dedi ama çok ağladım çok başım ağrıdı üzüntüden

keşke dedim inseydim bilmiyorum allah korusun :2:

işte böle nasılda sevinmiştim alışveriş yaptım ne zman dır istiyodum çok üzdü beni kadın çookkk

dengesiz kadın görnüyormu senin gebe. Olduğunu... Yanında ben olsaydım çok pis dalardım ona.. Bırak allah bildiği gibi yapsın onu
Üzülme sakın senin bi suçun günahın yok.. Ama kendini savunmadığın için. Kızdım sana

hayatta sesimi çıkaramam canım kayınvaldemle cıkarız hep çarşıya onsuz hayatta binemem dolmuşa nasılsa ilk defa bindim inemem dedim ama gerçekten çok yorulmuştum ve saat geç olmuştu çok üzüldüm inan ses çıakrmadıgıma değil inmediğime cok üzüldüm yani ben hiç dayanamıyorum böyle şeylere eşim bile gıg dese ağlarım kırk yılda bi cevap veririm o daha bişey daha söylese daha kötü ağlarım bide öyle beddua edince çok üzüldüm...

eşimde dedi korkma ellerim titriyo ama dedi korkama öyle insanalrın bedduasından beddua hem kötü bişey insanın kendisini bulur dedi.. hala içim tuhaf güzel geçen günümün içine etti kadın ineydim daha huzurlu olurdum eminim olcagı varmış... biliyorum başıma gelcegi ben bayrama yakın savaş alanı olur diye hazır çıkmışken hallettim alışverişimi ne sevinmiştim

Sen sıkkma canını bi suçun yokki bedduası tutsun. Seni Üzdüğü için
Kul hakkına girmiş. Bence alış minibüs otobüs e binmeye
Her zaman kayınvaliden yanında olamaz kendini korumayı öğrenmelisin

aman ömrümden ömür gitti

yarında feracemi almaya gidicem boyunu kollarını yapmışlardı eşime diyorum giderken gideyimde dönerken metroyla ben geleyim yanına diyorum ( mudanya ya yemege davetliyiz sonrada bikaç gün kayınvaldemde kalıcaz valla yarın korkarım dolmuşa binmeye çok cadı duruyorum ama hiç tık yok yok hani yarışma programı varya ben bilmem eşim bilir de tırt çıktı diyolar ben aynen tırtım

Tırt çıkmısın bugünlük çocuğun olunca nasıl koruycan onu :))))

Tırt çıkmısın bugünlük çocuğun olunca nasıl koruycan onu :))))

ay çocuma bişi olcak diye üzüldüm zatenyok çocuma bişi yapılsa siper olurum anca herelde laf daklaşı yapamıyorum ki kaldı kavga edeyim:)hoş dolmuşa bindim vermedimde yerimi ağladım zırladım sonra

ay çocuma bişi olcak diye üzüldüm zatenyok çocuma bişi yapılsa siper olurum anca herelde laf daklaşı yapamıyorum ki kaldı kavga edeyim:)hoş dolmuşa bindim vermedimde yerimi ağladım zırladım sonra
Çok tatlısın ya :))) enişteye söylede seni karete kursuna yollasın

Çok tatlısın ya :))) enişteye söylede seni karete kursuna yollasın

hahaa he ne yolar ne yollar önce teselli etti baya bi ağladım sonra sustum güldürdü felan sonrada lafı çaktı valla diyoki BORUN ANCA BANA ÖTÜYO MİLELT ÖÖÖ DESE AĞLIYON DİYE :)) bide buna ağladım sonra senin cnaın ağlamak istiyo anlaşılan dedi

ohh canım eğlen bakalım zarayı çokkk severim ama saat 2de geldik eve denziden yoksa benimde aklımdaydı
Tşkr ederim kuzucuğum çok saol
gemiş olsun canım..

kız delii niye ağlıyorsun..ağzına geleni sayacan rahatlayacan..ağlayarak rahatlmaya çalışmayın...oy bana denk gelmesin biri bu ara vallah yolarım..hele oruçluysam nevrim döner..

baharcım merak etmiş sağolasın. bu ara denize gdiip geliyorum..bugünde sabah sabah gittim..klaıcam diye ama sivrisineklerin gazabına uğradık
okadar ilaç sıktım banamısın demedi..en sonunda bu gece talha söylenince bende başladım söylenmeye derken eşim uyandı..
hadi gidelim benide çok ısırdılar dedi geldik..yarın öğlene doğru gidicem yine yarın akşam 3 aile yemeğe iftara yazlığa geliyor..pazarda biizm akrabalar geliyor 6 aile
ve her ailen 2 çocuğu var..4 sofra hazırlamayı düşnüyoruz..
aman ben her sene öyle yapıyom bir daha uğraşmayım diye kim var kim yok topluyom:)
bu arada dün benim koca izin vermediğim halde köpek aldı35 günlük ayy minicik bişey..Talha bakıyor..gece sabahladı yavrum köpeği kucağından indirince uyanıyormuş ağlıyormuş diye uyumadı:)
ardada bayılıyor kucaktan kucağa geziyor..bense çokkk korkuyorum..eşim 15 güne kadar alışırsın,,hatta bir bakmışım kucağında köpekle beni karşılıyon diyor:)oldu dedim rüyanda görürsün..ne isim koyalaım dedik.erkek bu arada ben dedim rüzgar olsun:)) arda başladı ahmett olsun diye..neyse rüzgar koyduk ismini,
biz her rüzgar dediğimizde arda ağlıyor Ahmet o rüzgar değil diye
öyle işte bir köpeğimiz eksikti.. şimdide balkonda oda biizmle geldi eve ama normalde bahçede kalacak..kulübemizde var..
bu arada ev işini hallettik biraz ortam gerildi eşim ile abim arasında..eşimde bugün ben denizdeyken annemlere gitmiş güzel bir şekilde konuşmuşlar..eşim daha şimdiden sorun çıkıyor ileride ne olur ne olmaz..en kötüsü bu olmuş olsun diyerek ben alayım tamamını senin paranı ayarlayım demiş..abimde kabul etmiş..babamda eee ama benim üstümeydi şimdi devredeyim pazartesi sana demişeşimde çok kırılmış sen beni evlat olarak görmüyormusun babacım,orası bizim değil hepimizin.ben tamamını vermiş olsamda sizde kalacaksınız demiş..neyse olay tatlıya bağlanmış eşimde pazar akşamı yemeğe davet etmiş annemlerii,bende oldu olcak herkezi çağırayım diyerek atıldım..allah yardımcım olsun yarın ve pazar akşamı için..bu arada yarın gelecek arkadaşlar sahuruda sizde yapalım demişeşime dedim sen kalın demişsinidr kesin dedim güldü müldüühiç düşünmüyor beni ya..
bu erkekler neden bukadar düşüncesiz

unutmadan biizm yazlığın resmini yükledim linki burayada atayım bakın bakalım bahçemizi beğencekmiisniz..gerçi bahçe çok bakımsız şuan..
hadi öptüm sizi iyi mutlu huzurlu hafta sonlar

kız delii niye ağlıyorsun..ağzına geleni sayacan rahatlayacan..ağlayarak rahatlmaya çalışmayın...oy bana denk gelmesin biri bu ara vallah yolarım..hele oruçluysam nevrim döner..

neyse geçti bugün çarşıya gidicem eşim dedi ben götüreyim aklın çıkıyo biri bişi deyince dedi

onu bekliyorum önce çarşıya ugrucaz sonra mudanyya gidicez bu akşam arkadaş yemek vercek ordayız sonra kayınvaldeme geçicez bikaç gün kalıcaz orda görüşürüz kızlar

Bugün cumartesi,kimsecikler yok cok canım sıkılıyor.. Kapının önüne
İnip İnekleri sevcem (

canım benim üzüldüm hamileyken zaten duygusalsın birde böyle kendini bilmez terbiyesizler iyice canını sıkmış kendine dikkat et

Anladım canım tamam
Canım güle güle kullan cicilerini,hamilesin hassassın ve dikkat et kendine,elin cahilleri için üzme kendini,niye ağlıyorsun kendini sıkıyorsun verseydin ağzının payını,bilhassa ramazanda insanın nevri daha çok dönüyorDüşüncesi insan çok boşver sen sağlığına ve bebişine bak
Sağol canım gzüel geçti,kayınvaldemleri yemeğe eve değilde dışarıya götürelim dedik,bugünlerde Nehir hiç durmuyor birde oruçluyum baya gergin oluyor insan hem konser vardı hemde değişiklik olur dedik.Sağolsunlar eş dost iftara davet ediyorlar,İki gittiğim yerdede aile ahbap toplu iftar verdiler,hazır tabak vs.iyide oluyor öyle hem herkezin gönlünü almış oluyorsun hemde çok yorolmuyorsun,bugün yine bir yere davetliyiz,yarında eşimin okul arkadaşlarıyla dışarda iftar yapacağız nasip olursa.Zarayı bende çok severim karşıdanda olsa gördüm çok kalabalıktı:18:Mustafa cecelininde konserine gidecektikde geçmiş onun konseri biz haftaya sanıyordukMerinosta ana baba günüydü zor yürüdük ama eğlenceliydi gidin tavsiye ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/636033-yazligimizdan-kareler.html
resimlerin boyutu bende normal gözüküyor, umarım normaldir..
diğer türlü yükleyemedim açıp bakacaksınız:)
Rica ederim canım,rüzgarınızın resmini gördüm çok tatı ve küçükHayırlı olsun diyelimArda Ahmetmi diyor Yesinler onu,canım ya kendini çok yorma maşllh kaç kişi gelecekmiş,iftarı kalabalık yapmak güzelde,her işi sana bırakmasalar yardımcı olsalar bari
Evinizdede güle güle oturun,çok güzel denizide güzelmi?Ohh gir deniz keyfi yap canımİyi tatiller
Bugün cumartesi,kimsecikler yok cok canım sıkılıyor.. Kapının önüne
İnip İnekleri sevcem (

Orada komşı arkadaş vs yokmu hiç canım,seni anlıyorum,benimde burada komşuluk vs yok,bizde ev bakıyoruz bakalım inşllh kafamıza göre ev çıkarda taşınırız buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…