Günaydın kızlarrrrrr
kızlar geldim çok yoğun bir hafta sonu oldu bizim için..
cumartesi 3 aile geldi pazar akşamı ise 7 aile geldiama çok keyifliydi sağolsunlar benden önce mutfağa girdi herkez..
baharcım denize giremiyorum henüz malum oruç:)ama ramazandan sonra o dediğin keyif olacak inşallah..
sizleride evimde görmek çok isterim..çocuyklar çok rahat eder bahçede oynarlar..hadi ayarlayalım bayram sonrası deniz keyfide yapalım:)
haksevercik göbüş çıkmaya başladımı:)
arda Ahmet diyor evet ama alışacak rüzgara:)
bu akşam eve döndük rüzgarın aşısı varmılş yarın veterinere götüreem..ayy çok korkuyorum yalnız ben yahala alışamadım eşim sürekli sev alışırsın diyor ıyy deyip kaçıyorum..
ardayla talhada sürekli rüzgarın kavgası var.arda kucağıa alınca Talha öldüreceksin diye ardaya bağırıyor..
arda ağlıyor o benim köpeğim diye Talha benim köpeğim diyor:)arda gidip rüxzagrı uyandırıyor..Talha ardaya vuruyor..ayy kafayı yiyecem...
sevcancım al bir gün şevvali gel canım rüzgar çocuklara bayılıyor hele biraz ilgi görse peşlerinden ayrılmıyor..paytak paytak koşuyor:))
haksevercim annemler kalmıyor henüz malum ramazan..ama bayramdan sonra gelicez annemle diyor inşallah bakalım..ben kalıyorum eşim akşamalrı geliyor sabah gidiyor..ama bugün çopk sıkıldım işlerimde bitti orada artık sıkılmaya zamanım kalıyor:) ve oruçluyken yazlık gibi yerlerde kalmak çok zor..sahile bir iniyorum ellerinde soğuk su herkezin ağızlarında sigara hatta cumartesi arkadaşlarla iftar öncesi sahile indik,zaten içim yanmış.. bir baktım karpuz kesmişler ayy nasılda koktu buram buram..
ya tutmuyorsunuz bari tutana saygı gösterin
Bahar27 canım varda evden çıkamıyorum ayağıma dolap düşürdüm parmağın bitanesi kırık birisi incinmiş parmak patlak
Çıkamıyorum dısarıparmacığım aynı sosis gibi oldu
slm kizlar ozledim sizi ben dun dondum memleketten valla evimi ozlemisim insanin evi gibisi yok sizler nasilsiniz merinostaki konserlere yetisiyim dedim ama mustafa ceceliyi kacirmisim cok uzuldum baskada sanatcilardan pek kimse cikmiycak sanirim buaksam icin esim gidelim dedi oglum hacivat karagoz izliycem diyip durdu iki haftadir cikiyomuda bilmiyorum gorcez buaksam....sizlerden giden oldumu gecmisi tam okuyamadim kacirmis olabilirim...
hayatcim yazliginiz hayirli olsun fotolara baktim cok guzel bahceli falan fiyatida uygun geldi bana evin guzelligine gore,bide sahili cekseydin yaa merak ettim yada benmi goremedim eve yakinligi nasil sahilin ,allah iyi gunlerde guzel vakitler gecirmenizi nasip etsin ins..bak denizi cok seviyodun allah denize sifir ev nasib etti gonlune gore verdi iste....ins birgun benimde gonlume gore verir umudum olmasada
ay dun aksamda sahura kalkamadik cok vahim durumdayim aclik degilde cooook susadim bugun aksam olurmuki
kizimda orda hastalandi ates ishal kusma hepsi birarada acillerden cikamadik her gidisimizde hastalaniyo hava degisimimi anlamadim ...isin kotusu hala devam ediyo; ilaclarini icmeyi reddediyo dolayisiyla iyilesemiyo offf mahvoldu yavrum cok zayifladi cocuklar hasta olmasin baska bisi istemiyorum yaa cok zor...
oyyy kırılmışmı kızzzz(( alçıya neyimde alamıyolar galiba yeğeniminde kırılmıştı çünkü (( annneemmm yaban ellerde kırık parmakla kaldın ((
Bursalıyım ben de burdayımmmm
Hoşgeldin aramıza.. Nasılsın? Bursanın neresi?
Hoşbulduk :) İyi diyelim iyi olalım :) Sen nasılsın?
Osmangazideyim ben Kent Meydanına çok yakınım. Sen neresi?
Ablacım benim kaderim bu ya illa her sene başıma illa bişi gelecek
Rabbim beterinden korusun... Başa gelen çekilir.. Gene haline şükürler olsun
Artık burda paranoya oldum ya yılan çıkıcak akrep sokucak psikolojim bozuldu
Sabah eşek sesi ile uyanıyorum inek mö lemesi keçi sesi :) tuaf biraz
Bursalıyım ben de burdayımmmm
Hoşbulduk :) İyi diyelim iyi olalım :) Sen nasılsın?
Osmangazideyim ben Kent Meydanına çok yakınım. Sen neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?