Canım hoş geldin, öncelikle geçmiş olsun... İshale kızılcık hoşafı çok iyi gelirmiş varsa dene canım... hasta olduğu için ilaçlarını içmiyordur en olmadı bir tane kusma iğnesi yaptırırsın zaten içsede ilaçları kusar herhalde. hava değişiminden hasta oluyorlardır...
Annenler nasıl? :) hastalık dışında nasıl geçti tatilin :)
karagöz hacıvat hafta sonları özdilekte gösteriliyormuş canım özge söylemişti bizede.
Onun dışında iki akşam gidebildim merinosa, muazzez ersoy vardı birinde onun için gitmedik ama 10 dakika baktık :) daha kimler gelecek bilmiyorum...
selam kızçeler
ramazan rehavetindeyiz hepimiz galiba...
geçmiş pek fazla ilerlememiş
ayferim köpüşünüz hayırlı olsun.:)
ayran canım sanada geçmişler olsun....offf nasıl sızlar o parmak şimdi...
yinuse dönmüş memleketinden hoşgelmiş...
sevcan sen nasılsın bakalım?
diğer kızlarda iyilerdir inşallah
beni soracak olursanız
bir kaç gün hastane işlerim vardı
hallettin mi derseniz hayır halledemedim
sinir harbi yaşayıp geri geliyorum her seferinde...
diğer günler;
Berra yı havuza indir bekle yüzsün
eve çık onu yıka karnını doyur akşam yemeği yap derken
ikinci bir motora ihtiyacım oluyor bu sıralar...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM HAYIRDIR İNŞALLAH seninmi sıkıntın var. Çocuğun değildir umarım(
Havuzunuz nasıl kalabalık oluyormu canım iyiki bizim havuz mavuz yok herhalde çıldırırdı çocuklar parkın bile içine eidyorlar sürekli
ayaklarıyla kullanıyorlar sinir oluyorum...
Slm kızlarr hepinize
yarın bizim evlilik yıldönümümüz 3,yılımızı bitiriyoruz inş.bakalım kocam bana ne süpriz yapıcak.gerçi bugün dediki yarın ne yaparız.insan bir ayarlar hiç sevmiyorum bu konularda bana sormasını süpriz bekliyorum ben üfffff
sagolasin canim memlekete gidisimiz ramazana denk geldigi icin biraz monoton gecti annemleri gormem disinda bir albenisi olmadi 10 gun annemlerde 5 gunde kvleree kaldim misafir olusumdan olsa gerek cok iyi davrandi kv sahurada iftarida kendi hazirladi hazir sofraya cagirdi laf sokma falan hic yok yillarca gormedigim muameleyi 5 gunde gordum misafir olarak gitmek guzelmishee bide gittigimizin ikinci gunu merdivenden dustum ayagim cok kotu dondu bir hafta alcidaydi acillerden cikamadik anliycagin tatilmiydi eziyetmiydi bilemedim....esimin izni bitti elde var sifir...esimde bisi anlamadi oyuzden bayramda memlekete gitmeyelim bayram tatiline ayvaliga kacalim tatile dedi,tabiki ailelerden gizli yoksa gorecegimiz tepkiyi dusnmek bile istemiyorum
dun aksamda gidemedik merinosa market alisverisine ciktik oda servisin gelmesi uzun surunce vakit kalmadi buaksam nasipse gitcez sevcanim sizde gelsenize orda bulusuruk ne guzel olur yaa
baharcim facen hayirli olsun ekledim bende nehirin haziran fotosunada bittim oyuncak bebek gibi biblo sanki cok tatli allah nazardan saklasin....
hosbulduk semihacim ohh berraaya sefalar olsun ayaginin altinda havuz var keyif onda...oglum yaz basindan beri havuz diyoda bi goturmem nasib olmadi ramazandan sonra artik ins...
hayırlı uğurlu olsun canım.. Nice güzel yıllar görün...
Olsun bu kezde sen sürpriz yap :)
geçmiş olsun canım çatlak falanmı oldu acaba, amaannn tamda denk gelmiş... Ayağın alçılı olduğu içinmi annenlerde çok kaldın :)) yoksap
inşallah şimdi bir şeyin kalmamıştır.
Kaynanlada ne güzel olmuşsunuz maşallah senin adına sevindim :)
benim eltimde uzakya o da hep böyle tatlı olacak eminimBiz moklu
ayy öle deme yaa halamı yaramazsın kız sen :) başına hep işler geliyor :)
hayvan sesleride güzelmiş bende isterdim yaa... köyde yaşamayı... Peki canım geçinebiliyormusunuz? eşin iyi kazanabiliyormu malum yeni düzen kurdunuz orada... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
beni soracak olursanız
bir kaç gün hastane işlerim vardı
hallettin mi derseniz hayır halledemedim
sinir harbi yaşayıp geri geliyorum her seferinde...
diğer günler;
Berra yı havuza indir bekle yüzsün
eve çık onu yıka karnını doyur akşam yemeği yap derken
ikinci bir motora ihtiyacım oluyor bu sıralar...
Slm kızlar bende bursada yım ...baktım bursalılar topiği balıklama daldım hemen....
günaydın kızlarrrrr nasılsınız herkes iyidir umarım
ben bu aralar yine bakamıyorum şu işyerinin açma ruhsatı ile ilgileniyoruz şuanda da dosabtan bir komisyon burda fabrikayı gezip rapor yazaakalrmış şimdi yine bir eksiklikler bulurlar kesin yeni fabrika olmasa nolacak kimbilir hiç eksiği bitmedi bakalım bunlar ne bulacak şimdi bizde böyle sizler nasılsınız nasıl gidiyor ramazanla aranız çok şükür benim iyi gidiyor şuan artık bünyede alıştı hiç zorlnamıyorum allahın gayret ile
günaydın canım...
günaydın kızlarrrrr nasılsınız herkes iyidir umarım
ben bu aralar yine bakamıyorum şu işyerinin açma ruhsatı ile ilgileniyoruz şuanda da dosabtan bir komisyon burda fabrikayı gezip rapor yazaakalrmış şimdi yine bir eksiklikler bulurlar kesin yeni fabrika olmasa nolacak kimbilir hiç eksiği bitmedi bakalım bunlar ne bulacak şimdi bizde böyle sizler nasılsınız nasıl gidiyor ramazanla aranız çok şükür benim iyi gidiyor şuan artık bünyede alıştı hiç zorlnamıyorum allahın gayret ile
Saol allah razı olsun idare ediyorum.. Bursa iznikliyim canım
Muğlada ikâmet ediyorum...
hoş geldin.... :)) bende orada oturmuştum yıllar önce bahar mah. :) evlimisin? çocuk varmı? :) yaşın kaç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?