Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Slm kızlarr hepinize

yarın bizim evlilik yıldönümümüz 3,yılımızı bitiriyoruz inş.bakalım kocam bana ne süpriz yapıcak.gerçi bugün dediki yarın ne yaparız.insan bir ayarlar hiç sevmiyorum bu konularda bana sormasını süpriz bekliyorum ben üfffff

sagolasin canim memlekete gidisimiz ramazana denk geldigi icin biraz monoton gecti annemleri gormem disinda bir albenisi olmadi 10 gun annemlerde 5 gunde kvleree kaldim misafir olusumdan olsa gerek cok iyi davrandi kv sahurada iftarida kendi hazirladi hazir sofraya cagirdi laf sokma falan hic yok yillarca gormedigim muameleyi 5 gunde gordum misafir olarak gitmek guzelmis hee bide gittigimizin ikinci gunu merdivenden dustum ayagim cok kotu dondu bir hafta alcidaydi acillerden cikamadik anliycagin tatilmiydi eziyetmiydi bilemedim....esimin izni bitti elde var sifir...esimde bisi anlamadi oyuzden bayramda memlekete gitmeyelim bayram tatiline ayvaliga kacalim tatile dedi,tabiki ailelerden gizli yoksa gorecegimiz tepkiyi dusnmek bile istemiyorum

dun aksamda gidemedik merinosa market alisverisine ciktik oda servisin gelmesi uzun surunce vakit kalmadi buaksam nasipse gitcez sevcanim sizde gelsenize orda bulusuruk ne guzel olur yaa

baharcim facen hayirli olsun ekledim bende nehirin haziran fotosunada bittim oyuncak bebek gibi biblo sanki cok tatli allah nazardan saklasin....

hosbulduk semihacim ohh berraaya sefalar olsun ayaginin altinda havuz var keyif onda...oglum yaz basindan beri havuz diyoda bi goturmem nasib olmadi ramazandan sonra artik ins...

Hayırlı uğurlu olsun canım.. Nice güzel yıllar görün...
Olsun bu kezde sen sürpriz yap :)

Geçmiş olsun canım çatlak falanmı oldu acaba, amaannn tamda denk gelmiş... Ayağın alçılı olduğu içinmi annenlerde çok kaldın :)) yoksa P
İnşallah şimdi bir şeyin kalmamıştır.
Kaynanlada ne güzel olmuşsunuz maşallah senin adına sevindim :)
benim eltimde uzakya o da hep böyle tatlı olacak eminim biz moklu

eşim aradı diyor ki sana osmangazi belediye çadırından 2 kişilik yer ayırttım diyor Beni uyuz ediyorr

Bütün köylü tanıyor beni neneler le sohbet muhabbet iyi
Maaş da iyi de Eşim Bursa yada istanbul' a geri dönmek istiyor
Bende bursa olsun diye can atıyorum... Eşim avm yok diye sevmiyor buraları

Geçmiş olsun... Allah şifa versin

günaydın kızlarrrrr nasılsınız herkes iyidir umarım
ben bu aralar yine bakamıyorum şu işyerinin açma ruhsatı ile ilgileniyoruz şuanda da dosabtan bir komisyon burda fabrikayı gezip rapor yazaakalrmış şimdi yine bir eksiklikler bulurlar kesin yeni fabrika olmasa nolacak kimbilir hiç eksiği bitmedi bakalım bunlar ne bulacak şimdi bizde böyle sizler nasılsınız nasıl gidiyor ramazanla aranız çok şükür benim iyi gidiyor şuan artık bünyede alıştı hiç zorlnamıyorum allahın gayret ile

günaydın karamukum.
evet oruca bünyeler iyice alıştı.
yormuyor benide...

dosab da ne fabrikası açıyorsunuz hayırlı olsunn

Günaydın kızçeleeerr......evliyim ben 1yıl 1ay oldu...demirtaşta oturuyorum bursada....laz geliniyim
Daha buraya yabancıyım..bi çevrem yok...öyle işte..bana yakın oturan varmı aranızda....

Selamün Aleyküm arkadaşlar az önceki yazdıklarımın hepsi silindi yaNasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.Bende bugün uykusuzum akşam geç uyudum,sabahta erken uyanınca yatamadım,Tam biraz dinleneyim dedim,Nehir hanım uyandığı için bendede uyku kalmadı.O saatte baktım facede kimse yoktur dedim ama kırmızı çilekle konuştum,Sağolsun arkadaşım işinin arasında birde benle sohbet etti
Ayran nasıl oldun canım geçtimi rahatsızlığın:44:
Sevcan sen nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyorİşler nasıl Şevval hanım nasıllar
Karamuk sen nasılsın canım,sabah çok konuşamadık kusura bakma NEhir uyanmıştı,sendede işler yoğunmuş galiba Allah kolaylık versin
Semihacığım sende yoktun neler yapıyorsun?Berra hanım havuz varken sence dururmu hiçOrucada alıştık Allah kolaylığını veriyor.Biz evde serindeyizde dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin
Yinuse sen napıyorsun canım,Nehire iltifat etmişsin teyzesi teşekkür ederiz,Seninkilerde tatlı Allah bağışlasın maşallah
Dilek aklımdasın canım faceye mesaj attım sana arayamadım hattımı vodofone geçiricem şimdi kontur yükletmeyim dedim.Nasılsın Eymen nasıl Allah iyilik versin inşallah
Hayatcığımm sen nasılsın şimdi denizde yada çocukların peşinden koşturuyorsundur sanırım,Allah kolaylık versin sanada
Merve sanırım faceni vermek istemiyorsun canım anlaşılmıştır,cevap yazmadığına göre
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
Veeee veee dün bize Hakseverciğim geldi.Cam siliyordum beni aradı sana uğrayacağım dedi.Bende sevindim geldi sağolsun.Nehirle karşıladık kapıda Haksever teyzesiniÇok oturmadı ama1 1,5 saat kalmıştır,Hakseverciğimde bebeğine kavuşacak inşallah.Annelikte yakışmış,yüzüne yansımış sankiÇıtı pıtı bir anne olucak inşallahAkşam yemeğe gideceklermiş Mudanyada derneğin.Nehiri sevdi konuştuk vs derken eşinden telefon geldi ve geldi aldı Hakseveri.Sizlere çok selam söyledi iletmemi istediŞuan için kayınvaldesinde ordada internet yokmuş
Gelelim banaBende sabah eşime çok kızdım,ailesi balıkesire gittiler bugün,kayınvaldemin teyzesi vefat etmiş 90 dan fazla yaşıOraya gideceklerdi,eşimde bizim arabayı vermiş,Onların altlarında kendi arabaları var,sırf gösteriş olsun diye arabaları eski model diye bizimkini alıpta gitmişler,böyle şeyleride hiç sevmem,olduğunla yetin demişlerEşime çok sinirlendim konuştum,Bize yapılanı az çok ben yaşadım sizlerlede paylaştım şimdi kalkıpta benim arabama biniyorlar utanmadan,kaza geçirdiğimizde geçmiş olsun dilemeyenler kalkıpta pişkin pişkin gitmesini biliyorlar,bende buna gelemiyorum işte,eşime neden benim haberim olmadı dedim,geçiştirdi onların arabasıyla mlazeme taşıcakmış bahçeler içinde vs.Dedim olsun bizimkine serseydin bir örtü içine koysaydın,onlaramı vermen gerekiyor sırf gösteriş için kendi arabalarıyla gitmediler dedim.Hadi onu bırak araba 2. el Allah korusun birşey olsa nasıl bunun altından kalkacaklar biz ev almak için herşeyimizi bu arabaya yatırdık bende ne takı kaldı nebirşey bekarken çalışıp biriktirdiğim parayıda araba için verdim tamam kendi malıma verdim ama birşey olsa tık diye parasınımı verecekelr,yaşlı başlı insan gözü fazla görmüyor neden benden habersiz yaptın bunu diyerek sinirlendim.Ev için bekletiyordu eşim beni,madem öyle banada araba kullanmak haram galiba satılsın eve yazılalım dedim.Eşimde model yükseltelim babamda destek olur deyince iyice nevrim döndü,ben ortak mal kullanamam alıp gitse yok alma denmez huzurumuz kaçmasın benim param neye yeterse onu alırım isterse araba hiç almam ama huzurumuda kaçıramam dedim,mübarek oruçluyum nekadar sinir oldum,dokunsanız ağlıcak gibiydim,sağolsun kırmızı çilekle biraz konuştumda rahatladım,sizcede haklı değilmiyim?Araba bu sonuçta tabak vermiyorsun zaten kiradayız ev için satıpta peşinat verelim diyoruz,milletin altında araba varken bizim arabayı almaları aptallık değilde nee

Canım memleketten dönmüşsün yazmayı unuttum kusura bakma,kaza atlatmışsın sanırım,çok geçmiş olsun şimdi nasılsın umarım düzelmiştir kib görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…