Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bunlar yer sahibinin canım. Bostancının değil. Demek bizim evin önünden geçiyorsun :)

ewt canım çevreyolundan kestele git gel hergün.

siz şuan yükseobada kiradamısnız. asilkent nerde ben milletteki tüm siteleri gezdim onu nasıl bulamadımki. tam tarif veya tel verirsen bana. akşam bostancıya gidemicez 7 de kapanyomuş. belki oraya gideriz açıksa eğer. ödeme şartları ne. çok sordum ama kusura bakma. atlamak istedim hemen olaya.

Sor tabi canım ben sana şöyle söyleyim,
İyizaman inşaat diye gir netten asilkenti göreceksin hem fotoları var hem tl. Adreste hepsi o sitede var,
Ben yine kendimce tarif edeyim, cevre yolundan millete girerken hemen soldaki ilk site 7 bloktan oluşmakta
2 + 1 ler bile cok geniş Fiat konusunda söyle söyleyim biz 7 ay önce girdik, 100de 30 nü peşin verdik, dubleks 200e aldık biz ama suan karsı dubleksim 250 ye satılmış
Ara katlar 120 160 arası değişiyor diyebiliyorum, 2+1,3+1,4+1,5+1 olarak degisiyor fiatlari
Biz kiradayiz suan,
Netten bakıp incele bakalım umarım kısmet olur:)

Çok yakınmışız.... keşke tanışmak kısmet olsa canım :)
Mahallemizde bim den başka market olmadığı için sürekli gidiyoruz oraya. Birde yeni açılan parkımız var tabi. Gidiyor musunuz sizde size daha yakın :)
Biz geçen hafta her akşam oradaydık :)

Belki parkta karşılaşırız bellimi olur. :)))

Bizde arada gidiyorz o parka belkide karşılaştık:) yarın yine aktuel gunu sabah bimdeyim:)

Asilkette bu parkın cd.aşağı inerken yol bitiminde..

Biliyorum orayı altı alışveriş merkezi olacak deniyor. Yüksek oba da çok güzel, hele dubleksleri harikadır :)
Hatta kredi kullandırmadan direk ödemeyle de oturabiliyorsun.

Ama biraz pahalı ve inşaatları çabuk ilerlemiyor sanki.
Zaman çabucak geçsin sizde evinize taşının :)

Bende dubleksteyim şuanda temizlik dısında kullanımı kolay,
Ama esım Yüksekobanin sahiplerini cok itici buluyor, yani zordan duruyor burada:)

Bende dubleksteyim şuanda temizlik dısında kullanımı kolay,
Ama esım Yüksekobanin sahiplerini cok itici buluyor, yani zordan duruyor burada:)

Çalışanları da kaba sahiplerini bilmiyorum ama bizi de gıcık etmişlerdi....
Eşinin işi falan mı yakın canım millete.
Ahh ahhh ev arıcaz derken geçen yıl yüksek obanın önünde yavrumu pusetten düşürmüştük ne ağladık ailecek :)

Kader küçük oğlunun adı Yiğit mi? :) geçenlerde parkta biri bağırıyordu Yiğit diye :) benim kızımda onunla beraber Yiğit Yiğit diye sesleniyordu :)
Ayy sizmiydiniz yoksa....

Kader küçük oğlunun adı Yiğit mi? :) geçenlerde parkta biri bağırıyordu Yiğit diye :) benim kızımda onunla beraber Yiğit Yiğit diye sesleniyordu :)
Ayy sizmiydiniz yoksa....

Canım ismi yiğit Arda ama biz Arda diyoruz,
O yiğit başakasi kanımca:))
Senin kız kaç yasında?

Olur tabi oynatalım, benimkide 6 ksimda 3 e girecek bir oğlum daha var oda 11 yasında,
Bende 31 im yaslandım artık:)

Maşallah her ikisine de :)
Sana da maşallah bu genç yaşında iki çocuk :)
3o lu yaşlar bence hayatın baharı,

Benim adım Sevcan canım. bende 27 yaşındayım.
Senin adın neydi?

bende semra :))) her ana bende size yakınlaşabilirm... mekan olarak

E bekliyoruz artık :)
Bence sen hiç kiralık bakma canım. seneyede teslim edilse kıpırdamassın şimdiki evinden kendi evine çıkarsın.

Ben 4 yıllık evliliğimde 3 ayrı ev gezdim 4. kendi evim :) En sonuncusunda eşime dedim bu evden kendi evime gidicem kiraya asla çıkmam. Eşim çok ikna etmeye çalıştı ev sahibi kiraya zam yapınca çıkalım diye, ben diretince bizde bütçemize uygun burayı bulduk :)

Ayfercim oğlun hangi okula gidiyor bizim semtte.
Benim ablamda bizim siteden ev aldı da tayinleri çıkarsa gelecekler kısmetse. Merak ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…