Bunlar yer sahibinin canım. Bostancının değil. Demek bizim evin önünden geçiyorsun :)
Biz şuan yüksek obadayiz yani 2 yıl olacak bımın karşısındaki turuncu apartman, seçil bayan Kuafor üstü:)
Biz Asilkentten aldık hemen cevre yolu üstü 1,5 sene sonra asilknetteyiz inşallah:)
Canım bu aksam asilkentte bakmanızı şiddetle öneriyorum bakmaktan zarar gelmez:)
Ali bostanicuda kaliteli depreme dayanıklı tabi hepsi gibi ama asilkentte kapalı otopark, basketbol sahası havuzumuz bile var bir bakın derim:)
Allah isteyen herkezi ev sahibi yapsın insallah
Sor tabi canım ben sana şöyle söyleyim,ewt canım çevreyolundan kestele git gel hergün.
siz şuan yükseobada kiradamısnız. asilkent nerde ben milletteki tüm siteleri gezdim onu nasıl bulamadımki. tam tarif veya tel verirsen bana. akşam bostancıya gidemicez 7 de kapanyomuş. belki oraya gideriz açıksa eğer. ödeme şartları ne. çok sordum ama kusura bakma. atlamak istedim hemen olaya.
Biz şuan yüksek obadayiz yani 2 yıl olacak bımın karşısındaki turuncu apartman, seçil bayan Kuafor üstü:)
Biz Asilkentten aldık hemen cevre yolu üstü 1,5 sene sonra asilknetteyiz inşallah:)
Canım bu aksam asilkentte bakmanızı şiddetle öneriyorum bakmaktan zarar gelmez:)
Ali bostanicuda kaliteli depreme dayanıklı tabi hepsi gibi ama asilkentte kapalı otopark, basketbol sahası havuzumuz bile var bir bakın derim:)
Allah isteyen herkezi ev sahibi yapsın insallah
Çok yakınmışız.... keşke tanışmak kısmet olsa canım :)
Mahallemizde bim den başka market olmadığı için sürekli gidiyoruz oraya. Birde yeni açılan parkımız var tabi. Gidiyor musunuz sizde size daha yakın :)
Biz geçen hafta her akşam oradaydık :)
Belki parkta karşılaşırız bellimi olur. :)))
Sor tabi canım ben sana şöyle söyleyim,
İyizaman inşaat diye gir netten asilkenti göreceksin hem fotoları var hem tl. Adreste hepsi o sitede var,
Ben yine kendimce tarif edeyim, cevre yolundan millete girerken hemen soldaki ilk site 7 bloktan oluşmakta
2 + 1 ler bile cok geniş Fiat konusunda söyle söyleyim biz 7 ay önce girdik, 100de 30 nü peşin verdik, dubleks 200e aldık biz ama suan karsı dubleksim 250 ye satılmış
Ara katlar 120 160 arası değişiyor diyebiliyorum, 2+1,3+1,4+1,5+1 olarak degisiyor fiatlari
Biz kiradayiz suan,
Netten bakıp incele bakalım umarım kısmet olur:)
Biliyorum orayı altı alışveriş merkezi olacak deniyor. Yüksek oba da çok güzel, hele dubleksleri harikadır :)
Hatta kredi kullandırmadan direk ödemeyle de oturabiliyorsun.
Ama biraz pahalı ve inşaatları çabuk ilerlemiyorsanki.
Zaman çabucak geçsin sizde evinize taşının :)
Bizde arada gidiyorz o parka belkide karşılaştık:) yarın yine aktuel gunu sabah bimdeyim:)
Asilkette bu parkın cd.aşağı inerken yol bitiminde..
Bende dubleksteyim şuanda temizlik dısında kullanımı kolay,
Ama esım Yüksekobanin sahiplerini cok itici buluyor, yani zordan duruyor burada:)
Aaa sizin orasımı? :))
bize o kadar yakın ki. Aynı alan içerisinde Nur ipekte var :)) hatta.
Evet belkide karşılaştık kim bilir :)
Kader küçük oğlunun adı Yiğit mi? :) geçenlerde parkta biri bağırıyordu Yiğit diye :) benim kızımda onunla beraber Yiğit Yiğit diye sesleniyordu :)
Ayy sizmiydiniz yoksa....
[SUP][/SUP]
Aynen Nur ipek arkamiDa kalıyor o cd. Deden bakınca,
Sizin nerdeydi tam olarak?
Canım ismi yiğit Arda ama biz Arda diyoruz,
O yiğit başakasi kanımca:))
Senin kız kaç yasında?
Benim kızımda Eylülde 2 yaşına girecek...
Oynatalım bir gün parkta çocukları :) hem tanışalım.
Olur tabi oynatalım, benimkide 6 ksimda 3 e girecek bir oğlum daha var oda 11 yasında,
Bende 31 im yaslandım artık:)
Benimde Ayfer canım..
bende semra :))) her ana bende size yakınlaşabilirm... mekan olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?