Evet muğladayız insallah dönüş yapacağız :)Başka şehirde misiniz şimdi? 19 yaşındayım evli değilim çocuk yok
sizde ne var ne yok?
günaydın kızlar naber...
Yaw ben adet olmadım:18: Geçen ay tatile gitmeden önceki hafta olmuştum...yani 25 yada 26 da olmuştum tam hatırlamıyorum...
Normalde hep adet tarihimden önce olurdum. Ama hala gelen giden yok.
Her seferinde wc ye gidiyorum aha bu sefer oldum diye ama yoook :26:
Offf çok stres oluyorum ama hiç tereddütüm de yok ne bilim işte kafama takıyorum...
Rabbim isteyenlere versin...
tereddütün yoksa stres yapma arkadaşım gelir elbet belki oruçtan kılo kaybettiysen ondanda olabilir :)
evet evet merve evet işte aradığım cevap
Zayıfladın diyenler çoğunlukta...bende pantolonlarımdan anlayabiliyorum ama hamile kalamam...ev borcumuz var ve benim çalışmam şart
bide miray 17 aylık yani daha çok küçük düşünemem 2.bebek...
Diyorum ya rabbim isteyenlere evlat hasretiyle yanalara versin inşaallah...
Bu arada nasılsın ?
işte o dediğin evlat hasretiyle yananlardan biri benim
Nasıl olayım havasıcak işler yoğun ama haftanın son günü olduğu için neşelenmeye çalışıyorum yarın uyuyucam diyorum kendi kendimi motıve etmeye calışıyorum anlıyacağın sen nasılsın tatlı kızın nabıyor
adet tarihim yaklaştıkça tatlı isteğim de tavan yaptı her yeri tatlı görüyorum
Dün internette hep tatlı tariflerine baktım haşhaşlı revani tarifini yazıcıdan çıktı aldım sonra eve giderken malzemelerimi aldım ve gider gitmez işe koyuldum...
Ohh tatlım hazırdı tabi mirayla çok zor oldu ben tam mikseri çalıştıracağım annee memeee diye elini koynuma atıyor
Bide meme değil mimi
Neyse o memelere kaç kere açılıp kapandı hatırlamıyorum derken tatlımı hayırlısı ile bitirdim
Iftardan sonar da ohh yedim benim rejim falan gitti ramazanda..inşallah kilo almamışımdır...
ay canım benim bak haksevere onun hayali gerçek oldu inşallah rabbim senin sesini de duyacaktır...
Off ben yarın da çalşıyorum bu cumartesi çalışma olayı çok sıkıcı...
Nerede çalışıyorsun merve ne işi yapıyorsun
off canım ya şu ramazanda herkes kilo verir ben alıyorum
inş bende zaten hakseverin gıttıgı dr randevu aldım ona gıdıcem inş banada vesıle olmuş olur haksevercim
ben nosab da reisoğlu iplikte dokuma planlamaya bakıyorum
aaa süper canım benim eşim de dokumacı ailecek dokumacılar
günaydın kızlar....
Herkesler iyi sanırım bende biraz yoğunum :)
kırmızı çilek hayırlısı olsun arkadaşıminşallah değilsindir, kendim de aynı şartlarda olduğum için seninle bende istemezdim inan... Rabbim isteyen arkadaşlarımıza versin...
sen ne iş yapıyorsun canım
günaydınnnnn
ben muhasebeciyim merve özel bi inşaat firmasında.
günaydın kızçeler
günaydın canım naber :) naber uzun zmanadır konuşmadık :) herşey yolundamı?
Hayırlı Cumalar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?