Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bahar 27 ben sana face mı yazdım sanıyordum kusura bakma vermek niye istemeyeyim kız ayıp ettin attıyorum msj :)

araba konusunda da haklısın benımde eşim yapar arada böyle şeyler çok kızarım ve beniğm hiç haberim olmaz gelip bana sorsalar olmaz illa çocuğuna sorucak hayır diyemez ya gerçi bana sorsa bende hayır demem belki ama en azından insanın gruru okşanır:)

selam kızçelermöcürtt

ben süper yatış ve rahatıştayım
kayınvaldemde 5 yıldızlı otel tam pansiyon deniz manzarası ve ferahlıgı hemde beleşay yazarkende utandım hee

çok şükür iyiyiz bi bugün abarttım bi cüz okudum sonra muh-kabeleye gittik 2 cüz okundu sonra namaz kıldım hiç dinlenmeden karnıma bi kramp girdi ölcem sandım bide üstüne hiç uzanamadan gene hatime gittik eve geldik amaa karnımı sanki yarıyolar 2ye sandım hemen yattım saga dön sola dön bi ayar çekemedim sanki karnım küçüldü sıgamıyorum içime çok şükür sonra geçti ama hiç geçmicek sandım korktum:18: genel olarak iyiyiz ama yarın doktora gidicez diye bu akşam evime geldim acık işim var

yarın gene mudanyaya gidiyorum eskişehirden teysesi geldi eşimin yarın mudanyaaya gidicez sonra hepberaber hasanagaya halaya babanneye yemege gidicez sonra cumartesi mudanyada yemege davetliyiz pazar benim annemleri ablamları mudanyaya yemege çagırdık şimdilik bu kadar :44: hafta içide ablama gideriz oo böle yani koşturmaca

evet nehir hanıamada ziyarete gittim kocaman olmuş maşallahbaşını kaldırıyo ayaga kalkcak cimcimesag olsun pınarımda doldurduda doldurdu yicek şeyleri daha otursam yedircekti zorla bana teşekkür ederim cnaım samimiyetin ve hoş karşılaman içinde

bu arada kızlar snaırım ben artık bayram sonra dönerim

bayram sonra şu misafir odam bi toparlansın boya badanam yapılsın ben alıcam sizi evime misafirliğe inşallah hem nehir hanımı ucururuz hem görüşürüz inşallah aklımdasınız ilk misafir sizi alıcam bi toparlanım da allahın izniyle

görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Selam kızçelerimmmm internet paketim yok eşimin telinden gidiyorum
Rabbim oruc tutan müslüman kaedeşlerimin orucunu kabul etsin
Hepinizi seviyorum kendinize ii bakın allaha emanetsiniz :)

günaydın kızlar naber...
yaw ben adet olmadım:18: geçen ay tatile gitmeden önceki hafta olmuştum...yani 25 yada 26 da olmuştum tam hatırlamıyorum...
normalde hep adet tarihimden önce olurdum. ama hala gelen giden yok.
her seferinde wc ye gidiyorum aha bu sefer oldum diye ama yoook :26:
offf çok stres oluyorum ama hiç tereddütüm de yok ne bilim işte kafama takıyorum...
Rabbim isteyenlere versin...

tereddütün yoksa stres yapma arkadaşım gelir elbet belki oruçtan kılo kaybettiysen ondanda olabilir :)

tereddütün yoksa stres yapma arkadaşım gelir elbet belki oruçtan kılo kaybettiysen ondanda olabilir :)

evet evet merve evet işte aradığım cevap
zayıfladın diyenler çoğunlukta...bende pantolonlarımdan anlayabiliyorum ama hamile kalamam...ev borcumuz var ve benim çalışmam şart
bide Miray 17 aylık yani daha çok küçük düşünemem 2.bebek...
diyorum ya rabbim isteyenlere evlat hasretiyle yanalara versin inşaallah...
bu arada nasılsın ?

işte o dediğin evlat hasretiyle yananlardan biri benim

Nasıl olayım havasıcak işler yoğun ama haftanın son günü olduğu için neşelenmeye çalışıyorum yarın uyuyucam diyorum kendi kendimi motıve etmeye calışıyorum anlıyacağın sen nasılsın tatlı kızın nabıyor

adet tarihim yaklaştıkça tatlı isteğim de tavan yaptı her yeri tatlı görüyorum
dün internette hep tatlı tariflerine baktım haşhaşlı revani tarifini yazıcıdan çıktı aldım sonra eve giderken malzemelerimi aldım ve gider gitmez işe koyuldum...
ohh tatlım hazırdı tabi Mirayla çok zor oldu ben tam mikseri çalıştıracağım annee memeee diye elini koynuma atıyor
bide meme değil mimi

neyse o memelere kaç kere açılıp kapandı hatırlamıyorum derken tatlımı hayırlısı ile bitirdim

iftardan sonar da ohh yedim benim rejim falan gitti ramazanda..inşallah kilo almamışımdır...

Son düzenleme:

ay canım benim bak haksevere onun hayali gerçek oldu inşallah rabbim senin sesini de duyacaktır...

off ben yarın da çalşıyorum bu cumartesi çalışma olayı çok sıkıcı...
nerede çalışıyorsun merve ne işi yapıyorsun

off canım ya şu ramazanda herkes kilo verir ben alıyorum

inş bende zaten hakseverin gıttıgı dr randevu aldım ona gıdıcem inş banada vesıle olmuş olur haksevercim

ben nosab da reisoğlu iplikte dokuma planlamaya bakıyorum

aaa süper canım benim eşim de dokumacı ailecek dokumacılar

Günaydın kızlar....
herkesler iyi sanırım bende biraz yoğunum :)

kırmızı çilek hayırlısı olsun arkadaşım inşallah değilsindir, kendim de aynı şartlarda olduğum için seninle bende istemezdim inan... Rabbim isteyen arkadaşlarımıza versin...

aaa süper canım benim eşim de dokumacı ailecek dokumacılar

sen ne iş yapıyorsun canım

günaydınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…