hayırlı cumalar kızlar
dosab da ne fabrikası açıyorsunuz hayırlı olsunn
Günaydın kızçeleeerr......evliyim ben 1yıl 1ay oldu...demirtaşta oturuyorum bursada....laz geliniyim
Daha buraya yabancıyım..bi çevrem yok...öyle işte..bana yakın oturan varmı aranızda....
adet tarihim yaklaştıkça tatlı isteğim de tavan yaptı her yeri tatlı görüyorum
dün internette hep tatlı tariflerine baktım haşhaşlı revani tarifini yazıcıdan çıktı aldım sonra eve giderken malzemelerimi aldım ve gider gitmez işe koyuldum...
ohh tatlım hazırdı tabi Mirayla çok zor oldu ben tam mikseri çalıştıracağım annee memeee diye elini koynuma atıyor
bide meme değil mimi
neyse o memelere kaç kere açılıp kapandı hatırlamıyorum derken tatlımı hayırlısı ile bitirdim
iftardan sonar da ohh yedim benim rejim falan gitti ramazanda..inşallah kilo almamışımdır...
ay canım benim bak haksevere onun hayali gerçek oldu inşallah rabbim senin sesini de duyacaktır...
off ben yarın da çalşıyorum bu cumartesi çalışma olayı çok sıkıcı...
nerede çalışıyorsun merve ne işi yapıyorsun
Günaydın kızlar....
Karamuk canım naber :) tatile nereye gidiyorsunuz canım inşallah çok güzle geçer...
Ayran canım keşke görüşebilsek geldiğinde... çok kalacakmısın annenlerde özlemiştir vallahi, eşinlemi gelceksin.
Haksever seni göremedim, Cuma günkü kontolün nasıldı merak ediyorum :))
Hepinize günaydınn kızçelerr :)
günaydın canımm iyilik valla nolsun koşturmaca işte sen nasılsın kolayladın mı bari işlerini biraz
canım sarımsaklıya gidiyoruz kısmtese bakalım özcanberkle ilk tatilimiz nasıl geçecek biz de merak ediyoruz
bu arada özcanberki keltoş yaptırıdıkteyzesi face girersen bak fotolarına
keltoş mu?DD yaz standartlarına uydumu... benim yakışıklıma herşey yakışır maşallah.. bostan gibidir dimi onun kafası şimdi. ilk görünce kendisini şaşırdı mı? :)
oteldemi kalacaksınız canım evdemi. güzel olur, çocuklar çabuk uyum sağlar...
benimde kızım ateşlendi cumartesi pazar gecesi, boğaz enfeksiyonuymuş yine dün akşam hele bir türlü düşüremedim ateşini, uyumadım hiç... Şevvalin ateşi çıkınca uyuyor, hiç sesini çıkarmıyor bir bakıyorum alev alev, neden böyleki, 39 derece olmuş ateşi umrunda değil ben bir balkona bir onun odasına bir bizim odaya gezdiriyorum onu haberi yok...
evet canım aynen öyle oldu sıcaklardan çok sıkıldı rahatlasın diye kestiridk bizde ben hiç istemiyordum ama ikna oldum sonunda napıyım çocuğun rahatlığı için şimdi geceleri bile sık uyanmıyor 2 gündür gerçekten rahataldı heralde kuzum evet kız yusyuvarlak bir kafa çıktı ortaya kendi kendine aynanın karşısına geçip gülüyor değişik geliyor heralde kafası
size de çok geçmiş olsun canım yaa salgın varmış ortalıkda boğaz ağrısı ateşde arkadaşımında iki çocuğu aynı şekilde kaçgündür düşmüyor ateşleri götürseydin acile gece rahatlardı kuzum yaa kıyamam ona her çocuğun değişik heralde canım bzizim ayberkde ateşi yükselmeye başlayınca çok konuşmaya başlardı ama saçma sapan yani ne söylediğini bilmeden durmadan konuşurdu işallah atlatırısnız canım hemen ya
aman şevvalin bile saçını sıfıra vurdur diyenler oluyor, erkek olsaydı hiç gözünün yaşına bakmazdım...
canım götürdük akşam acile, antibiyotik verdi, içirdiğim halde ateşi yükseldi hemde daha fena yükseldiyavrum yaaa cayır cayır yandı yavrum...
dünde emirsultana gittik ikindi namazını kıldık, çok güzel huzur dolu bir yer...
cumarteside akşam özdileğin bahçesinde iftar yaptık :) tabiki evde pişirip, ve karagöz hacıvatı izledik, sihirbaz gösterileri vardı çimlerde oturduk çok güzeldi, bilginiz olsun ramazanın son hafta sonu bu hafta sonu gitmediyseniz gidin mutlaka.
ay vurdurma canım yaa kız çocuğu oo ben bunu bile vurdrumak istemiyordum vallahi
kıyamam yaaa ateş diyince valla ödüm patlıyor antibiyotik bugün etkisini göstermeye başlar canım anca telaş yapma işallah bu geceyi rahat atlatırısnız
allah kabul etsin canım kıldığınız namazları dün aslında ben de istiyordum emirsultanı geçen hafta eşimle öyle konuşmuştuk sonra vazgeçtik gelseymişiz karşılaşcakmışız
çok kalabalık oluyor diye gitmedik hiç özdileğin bahçesine bakalım belki gideriz hafta sonu belli olmaz
günaydınlarrr nasılsın
keltoş mu? :ddd yaz standartlarına uydumu... Benim yakışıklıma herşey yakışır maşallah.. :d bostan gibidir dimi onun kafası şimdi. Ilk görünce kendisini şaşırdı mı? :)
oteldemi kalacaksınız canım evdemi. Güzel olur, çocuklar çabuk uyum sağlar...
Benimde kızım ateşlendi cumartesi pazar gecesi, boğaz enfeksiyonuymuş yine dün akşam hele bir türlü düşüremedim ateşini, uyumadım hiç... şevvalin ateşi çıkınca uyuyor, hiç sesini çıkarmıyor bir bakıyorum alev alev, neden böyleki, 39 derece olmuş ateşi umrunda değil ben bir balkona bir onun odasına bir bizim odaya gezdiriyorum onu haberi yok...
yok canım vurdurmam zaten o saçlar uzasın diye ne dualar ettik biz :))
hem kızımda istemiyor kestirmeyi.
Allah razı olsun. çok güzeldi gerçekten... birde akşam gidebilirmiyiz bir kere daha diye düşünüyorum...
özdilek çok kalabalıktı evet ama yinede yer bulduk, gösterileride yakından izledik :) gitmenizi tavsiye ederim.
iyiyim canım ne olsun pazartesi sendromu geçiriyorum her pazartesi ev hanımı olmak istiyorum
sevcancım geçmiş olsun iyimi şimdi kızın,sen çalışırken kim bakıyor kızına
ay kestirme valla uzasın şöyle kıvır kıvır ayy bayılıyorum kız çocukalrına yaa herşeyleri bi ayrı güzel oluyor zillilerin
işallah gidersiniz canım tekrar
bu hafta sonu ayberk yoktu zaten ondan fazla da gezmedik bakalım kısmet belki gideriz isterse ayberk
aman anacım ev hanımlığı da zor zanaat vallahi ben hesapta cumartesi izinliyidm ama benim velet hem cumartesi hem pazar sabahın 8 inde kargalar daha kahvaltısını yapmdam kalktı hadi gel de uyu bakalım
iyiyim canım ne olsun pazartesi sendromu geçiriyorum her pazartesi ev hanımı olmak istiyorum
sevcancım geçmiş olsun iyimi şimdi kızın,sen çalışırken kim bakıyor kızına
bende ev hanımı olmayı çok isterdim((
ayyy iş için yanıp tutuşan birine bu söylenir mi yahu
bende ev hanımı olmayı çok isterdim((
ne bileyim canım ya banada çalışmak çok zor geliyor tembelim ben biraz ondan olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?