Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar

Şevvalim rahatsızmış.geçmiş olsun kuzuma...antibiyotik bugün etkisini gösterir merak etme arkadaşım.daha rahat atlatırsınız rahatsızlığı.

Karamuk tatil var görünürde sanırım.iyi eğlenceler.doya doya eğlenin.Tostosuda görmüştüm faceden.çok datlu olmuş...

Merve sanada merhaba canım.

bizi soracak olursanız.cuma günü Berra bahçede oynarken düşmüş.bir gittim yanına.yüz göz burun bacak kan içinde şok oldum onu öyle görünce. hemen medicale götürdük koştur koştur.çok şükür kırık falan yok ama yüzünün yarısı tamamen soyuldu. dizleride öyle... pazar günü k.validem iftara aldı.oraya gittik.ama her gören tüh tühh araba mı çarptı diye sordu hep...yavrum izi kalmaz dedi doktor ama inşallah dediği gibi olur...

maddi yönünden değilde şu an maneviyaten o kadar çok istiyorum ki.iş benim ruhumu törpüleyecek sankiii:)

ayyy iş için yanıp tutuşan birine bu söylenir mi yahu

ay anacım evdekiler çalışmaya çalışanlar evdekilere imreniyor iştee

ee anacım gez gez nereye kadar gezcen ki alışmışız biz çalışmaya sıkılırız biryerden sonra

Ayy çok geçmişolsun canım nasıl düştü ( nazara geldi kesin dünya güzeli ((( kıyamam... Allah daha beterlerinden saklasın....

maddi yönünden değilde şu an maneviyaten o kadar çok istiyorum ki.iş benim ruhumu törpüleyecek sankiii:)

evet canım senin için çok iyi olur çalışmak sıkılıyosundur evde hep aynı monoton
sağolasın canım bakalım kısmetse gidicez tatile size de çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın canım sıkma canını iz falan kalmaz ayberkde öyle bisikletten düşmüştü aynı sizin gibi yüzü gözü heryeri çizikti çok şükür bişey kalmadı

Ayy çok geçmişolsun canım nasıl düştü ( nazara geldi kesin dünya güzeli ((( kıyamam... Allah daha beterlerinden saklasın....

valla okuttuk hayrına birşeyler dağıttık.. 4 gün üstüste düştü.diğer günler sadece dizlerinin üstüne düşer hafif kanatır eve gelirdi ama keşke buda öyle olsaydı.yine şükür.rabbim korudu diyorum...

sağol karamuk.keşke çizik olsa rahat olacağımda yaralar açık ve derin o yüzden üzüntüm...

kızlar Ayfer selam söyledi.
cumartesi günü yüksekobadan 6. kattan 4 yaşında bir çocuk düşmüş diye duyduk, Allahtan arabanın üzerine düşmüş,
sadece bacakları kırılmış Ayferlerde o sitedelerya ama bir çok yerde var yüksek oba bizim mahallede duydunmu diye aradım biraz önce. duymamış oda Yazlıkta olduğu için. Allah korusun yavrularımızı bizim evde yüksek olunca ister istemez tedirgin oluyorum...

Semiha annene falan gelecekmisin bu yakınlarda kaçıp gelsene bize akşamda olur cumartesi gündüzde.

yada bayramdan sonraki hafta 12 sinde evdeyim, kahvaltıya gelin bana bir gün :)
Karamukum sende gelebilsen keşkem...

ay anacım evdekiler çalışmaya çalışanlar evdekilere imreniyor iştee

ee anacım gez gez nereye kadar gezcen ki alışmışız biz çalışmaya sıkılırız biryerden sonra

ayy deme öyle gezmek çok güzel bir şey... tabi paran varsa :))
kızlar ayfer çağırıyor bu arada yazlığa gidekmi? bayramdan sonra denize gireriz.

ayy allahım korumuş çocuğu.beterin beteri var. Allahım korusun tüm çocukları.bende çok korkarım camdan balkondan...

canım dün annemlerdeydim.sağol teklifin için.bayramdan sonra koşa koşa gelirim vallahi.özledim sizi...

kesin nazar olmuş o bence semiha bukadar çok düşülmez.... Allah kabul etsin hayrınızı...

Ayfere gitmek için söz veremem canım arkadaşım
eşim haftaya izine çıkıyor
1 ay evde adam ya...
planlarda onada uymam lazım.

iaçlarınız mı etkili gelmiyor acaba?
ilaç değişikliği yapsanız?

ilacı ilk akşam verdim. birde ablam sabah verdi etkili olur herhalde 2. den sonra dimi.
ne bileyim günlerce ateş olurmu böyle

yaa varya ben hep korkardım çocuk hasta olur vs çalışırken bakamam derdim. Allah çok büyük kızlar kızım hep hafta sonları hasta oldu şimdiye kadar, yine dilimi ısırayım...

mutlaka bekliyorum canım irtibatta olalım... ayrıyetten benim davetimi beklemeyin kız.. sana gelicez deyin çıkın, çok mutlu olurum...

1 ay izin mi olur la :) ücretli dimi... neyse duruma göre bakarız artık :)

harbiden ya her sene böyleyiz biz...
yat kalk yat kalk bitmiyor :):):)
ücretli canım...

Rabbim kararlıyor herşeyi...
dağına göre kış verirmiş...

Şevvalimide bugünde gözlemlersin olmadı tekrardan götürürsün ki inşallah gerek kalmaz...

ayy ne güzelll :)))) 1 ayyy Allahım dinlen dinlen bitmez DD

İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz... ablam söylemedi bana ateşi var diye gayet iyi yatakları toplayalım diye diye kalktı sabah dedi.

dünde hastaneden çıktık, eşim şevvale bir şey diyor evet diyor. EŞimde en sonunda sende herşeye evet diyon kızım dedi. Şevvalde, Evvvvet diyenler akıllı oluuurr dedi, kocamda diyoki ananada öğret kızım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…