ayy ne güzelll :)))) 1 ayyy Allahım dinlen dinlen bitmezDD
İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz... ablam söylemedi bana ateşi var diye gayet iyi yatakları toplayalım diye diye kalktı sabah dedi.
dünde hastaneden çıktık, eşim şevvale bir şey diyor evet diyor. EŞimde en sonunda sende herşeye evet diyon kızım dedi. Şevvalde, Evvvvet diyenler akıllı oluuurr dedi,kocamda diyoki ananada öğret kızım bunu.
uysal kızlar cicik olur.çok uslu bizim kızlarımız.
eşinde lafı ne güzel söylemiş öyle güldüm vallahi...:)
valla okuttuk hayrına birşeyler dağıttık.. 4 gün üstüste düştü.diğer günler sadece dizlerinin üstüne düşer hafif kanatır eve gelirdi ama keşke buda öyle olsaydı.yine şükür.rabbim korudu diyorum...
sağol karamuk.keşke çizik olsa rahat olacağımda yaralar açık ve derin o yüzden üzüntüm...
kızlar Ayfer selam söyledi.
cumartesi günü yüksekobadan 6. kattan 4 yaşında bir çocuk düşmüş diye duyduk, Allahtan arabanın üzerine düşmüş,
sadece bacakları kırılmış Ayferlerde o sitedelerya ama bir çok yerde var yüksek oba bizim mahallede duydunmu diye aradım biraz önce. duymamış oda Yazlıkta olduğu için. Allah korusun yavrularımızı bizim evde yüksek olunca ister istemez tedirgin oluyorum...
Semiha annene falan gelecekmisin bu yakınlarda kaçıp gelsene bize akşamda olur cumartesi gündüzde.
yada bayramdan sonraki hafta 12 sinde evdeyim, kahvaltıya gelin bana bir gün :)
Karamukum sende gelebilsen keşkem...
ayy deme öyle gezmek çok güzel bir şey... tabi paran varsa :))
kızlar ayfer çağırıyor bu arada yazlığa gidekmi? bayramdan sonra denize gireriz.
kızımın hala ateşi varmış ya... bu kadar olur mu? ilk kez oluyor böyle
mutlaka bekliyorum canım irtibatta olalım... ayrıyetten benim davetimi beklemeyin kız.. sana gelicez deyin çıkın, çok mutlu olurum...
valla evde olmanın en güzel yanı çocukalrınla birebir ilgilenebilmek onun haricinde sıkılıyorum ben
geçer işallah canım sıkma canını
aleykümselam canım o da iyice yazlıkçı oldı vallahi
ay allah korumuş yavrucuğu anasına babasına bağışlamış
kız 12 sinde de ben tatilde olcam evde olsaydım kesin geliridm vallahi
ay gitsek ne güzel olur aslında kız ayarlıyalım bari bir gün eşim sabah bırakır işe giderken akşamda gelirken alır nasıl olsa aynı yerdeler süper olur ayarlıyalım birgün ben de izin alırım
oluyor işte canım arkadaşın kızı da geçen haftadan beri ateşli mikrobik birşey kolay kolay geçmiyor demekki sen devam et antibiyotiğe canım anca etkisini gösteriri
şu ramazan geçsin de ben de bekliyorum bir akşam bak unutmayın
3 saat kaldı mesai bitmesine bitsinde bu akşam merinosa gidicez annemi ,kayınvalıdemı, teyzemı ve kuzenleri toplayp pıknık yapıcaz ben merak edıyodum hep ramazan eglencelerını
Nasılsınız arkadaşlar,hem ramazan hem yaz olunca eskisi gibi giremez olduk topiğe.Ramazan yoğun geçiyor bizimde,misafirlerim oluyor biz gidiyoruz Nehirle uğraş büyüt derken bir ramazanda böyle geçiyor işte, bayrama şurda ne kaldıramazan şenliğinde en son merinosa gitmiştik bizde.Özdilektede oluyormuş geçitin ordayken görmüştüm ama gitmek kısmet olmadı.
Semihacığım çok geçmiş olsun canım Berra düşmüş Allah beterinden korusun kıyamam verilmiş sadakanız varmış canımDüzelir inşallah iz kalmaz
Sevcancığım Şevval rahatsızmış yine çok geçmiş olsun sizede küçük oldularmı hassas oluyorlar ya kolay değil inşallah çabuk atlatır
Ayrann gözün aydın canım Bursaya geliyormuşsun gelince görüşürüz umarım
Karamuk oğlun büyümüş maşallahAllah bağışlasın.Tatile gideceksiniz sanırım sarımsaklı güzel diye duymuştum iyi tatiller iyi gezmeler canım
Hayatcığım gelmez oldun topiğe yazlıkta ne var ne yok nasıl geçiyor zaman
Hakseverim sen nasılsın canım ne yaptın gittinmi doktora dikkat et kendine bebişine
Merve özelden mesaj atarım canım
Ahilla sen neler yapıyorsun iyimisin senide merak ediyorum:44:
Kırmız çilek işler nasıl gidiyor canım kızın nasıl iyisinizdir umarım
Yakın zamanda görüşelim bende özledim sizleri arayı soğutmayalımBugün iftara davetliyiz ve geç uyandım iki günden beri ayrı misafirim vardı sohbet muhabbet derken sahuru ettik bugünde dinleneyim biraz geç kalkayım dedim öğlen uyandım,Nehir hanımda yanıdma yatıyordu yatak keyfi yaptık.İftarda görüşmek isterdim aslında birlikte oruç açmak güzel olurdu ama kısmet işte.Ben ramazanda bursaya gitmeyi çok seviyorum merkeze manevi havasındanmıdır nedir oralarda gezmek bana çok keyif veriyor bu ramazan gidemedim heykele Yarında diş hastanesine gidiyorum geçende hiç bişey yokken alt dişimin kenarı kırıldı dolgu yaparlar herhalde.Bende haberler böyle.Allah'a emanet olun görüşürüz,İyi iftarlar sizlerede
hoş geldin şekercim :) nehir hanımlar nasıllar :)))
sağol buarada.
bayram sonrası izine çıkıcam kısmetse kahvaltıya beklerim :) minik güzel kızınla :)
Sana da geçmiş olsun dişçiye gelecekmişsin.
Bu arada bende uzun zamandır heykele çıkmamıştım :)) ki sen te nerdesin şekerim hem çocuklu kadınsın sen otur oturduğun yerde
Ayferde çağırıyor gemsaza bak geçenlerde konuşurken bahar nasıl gelir acaba falan diyodu :)
Sevcan nasılsın canımÖzledim kız Bu kadar ayrı kalmamıştık topikten hepimizde Geçende kırmızı çilekle konuştuğumuzda bayram muhabbeti felan oldu görüşelim kızlarla diye son gün ama bayramda az 3 gün olunca herkezin kendine gör ebir planı vardır herhalde,iftarda buluşamıyoruz bayramdamı buluşsak ne yapsak bayramda buluşamazsak bile bayramdan sonraki günlerde bir organizyon yapıp buluşalım diyorum,Herkez birbirini özlemiş yazılanlardan bu anlaşılıyor Eylülde güne katıldım o başlıyor.Sizlerlede gün yapsaydk arayı açmamış olurduk,farketmez uyar diyoruz ama sonu gelmiyor İşlerin nasıl yoğunsun baya sen,Allah kolaylık versin Bende hattımı trkcelden vodofone taşıcam o yüzden inat ettim kontur yüklemiyorum dışarıya çıkamadım çarşıya çıkarsam hattı taşıcam inşallah sonrada ararım sizi konuşuruz,epeydir konuşamadık Geçende Candan abla aramış beni onada dönemedim ayıp oldu eşimin telinden ararım belki.
Hoşbulduk canımcığım :)Sende hoşgeldinNehir hanım iyi teyzesi bağırmalar dönmelere başladık ellerinden öper Sağol canım evet yarın randevum var.Öyle nerdee eski benn şimdi çocukla eve kapandım Bizde bayramdan sonra ev arayacağız şimdi oruçlu eşim yorgun geliyor olmuyor karar verdik yani buradan çıkmaya asansörlü bir ev olduktan sonra ben gelirim buluşmaya sizlerle bu evin durumunu biliyorsun,Çocuk arabasıda hafif değil ağır maşllhı var oyüzden cesaret edemiyorum şimdi buradan tek çıkmaya:18:Ayfer kalacakmı orda daha:44: İnşallah gelebilirim bende gelmeyi çok isterim eşime söylerim bakalım ne der Canımm çok teşekkürler kahvaltı davetin için ilk fırsatta sana gelmeyi istiyorum,Candan ablayada gidemedim.Sende buyur gel bana canım her zaman beklerim
çok kalabalık oluyor orası, inşallah güzel geçer :) erken gidin yer kapın yaya kalırsınız demedi deme :)
Merinosa gitmekle iyi edersiniz canım ana baba günüydü biz gittiğimizde Zaranın konseri vardı.İnternetten yaz bu akşam kimin konseri olduğunu öğrenmiş olursun.Baya şenlikliydi iftarı orada açmakta keyifli olur,Allah kabul etsin iyi gezmeler size6,30 ds gıtsek yaya kalırmıyız acep:44::44: Bilemedim şimdi arabayı parketmeye yer bulabılırmıyım ki:44::44: Akşama konser varmı:44::44:
Canımm kalpler karşılıklıbende özledim inan.... işte diyorumya bayram sonrası bana gelin. Kırmızıçilekte kaçabilirse kaçsın bir gün işten onu da merak ediyorum sıcak kanlı çok.
bende isterim güne katılmayı. ASLINDA KİMLER KATILMA İSTİYOR BELİRLESEKTE EN KISA ZAMANDA KURA ÇEKSEK. dediğin gibi hiç ses çıkmıyor.
heee şekerim bende sana onu dicektim... alibostancıdan mesaj geldi sabah."beklenen projemiz mudanya falez evleri satışa açılmıştır detaylı bilgiyi izmir yolu ofisimizden alabilirsiniz diye.
internet sitesindede vardır baksanıza bi.
merinosa gitmekle iyi edersiniz canım ana baba günüydü biz gittiğimizde zaranın konseri vardı.internetten yaz bu akşam kimin konseri olduğunu öğrenmiş olursun.baya şenlikliydi iftarı orada açmakta keyifli olur,allah kabul etsin iyi gezmeler size
Canımm kalpler karşılıklıinşallah nasip olursa gelmeyi istiyorum,sizde gelin bana evet sıcakkanlı görmesemde canlı olarak resimlerinden gördüğüm kadarıyla sıcakkanlı allah sahibine bağışlasın bencede liste yapalım topikte yayınlansın kimler katılacaksa isim yazalım
Aaa öylemi hadi inşallah eşim gelsin söyleyim bakalım sitelerinden bakalım.eğer sizin verdiğiniz şartlardaysa iyi yani çok zorlamaz bizi sanırımsağol canım düşündüğün için
teşekkür ederim şekerim
aaa vallahmı? bende arabayla gidemem diğer türlüde zor oluyor diyordum :)) ne güzel eee ayarlasak ya bir gün madem :)) sen nasıl izin alıcan hafta içimi. cumartesimi alabilirsin. :))
sarımsaklıda kaç gün kalıcaksınız siz.
Nasılsınız arkadaşlar,hem ramazan hem yaz olunca eskisi gibi giremez olduk topiğe.Ramazan yoğun geçiyor bizimde,misafirlerim oluyor biz gidiyoruz Nehirle uğraş büyüt derken bir ramazanda böyle geçiyor işte, bayrama şurda ne kaldıramazan şenliğinde en son merinosa gitmiştik bizde.Özdilektede oluyormuş geçitin ordayken görmüştüm ama gitmek kısmet olmadı.
Semihacığım çok geçmiş olsun canım Berra düşmüş Allah beterinden korusun kıyamam verilmiş sadakanız varmış canımDüzelir inşallah iz kalmaz
Sevcancığım Şevval rahatsızmış yine çok geçmiş olsun sizede küçük oldularmı hassas oluyorlar ya kolay değil inşallah çabuk atlatır
Ayrann gözün aydın canım Bursaya geliyormuşsun gelince görüşürüz umarım
Karamuk oğlun büyümüş maşallahAllah bağışlasın.Tatile gideceksiniz sanırım sarımsaklı güzel diye duymuştum iyi tatiller iyi gezmeler canım
Hayatcığım gelmez oldun topiğe yazlıkta ne var ne yok nasıl geçiyor zaman
Hakseverim sen nasılsın canım ne yaptın gittinmi doktora dikkat et kendine bebişine
Merve özelden mesaj atarım canım
Ahilla sen neler yapıyorsun iyimisin senide merak ediyorum:44:
Kırmız çilek işler nasıl gidiyor canım kızın nasıl iyisinizdir umarım
Yakın zamanda görüşelim bende özledim sizleri arayı soğutmayalımBugün iftara davetliyiz ve geç uyandım iki günden beri ayrı misafirim vardı sohbet muhabbet derken sahuru ettik bugünde dinleneyim biraz geç kalkayım dedim öğlen uyandım,Nehir hanımda yanıdma yatıyordu yatak keyfi yaptık.İftarda görüşmek isterdim aslında birlikte oruç açmak güzel olurdu ama kısmet işte.Ben ramazanda bursaya gitmeyi çok seviyorum merkeze manevi havasındanmıdır nedir oralarda gezmek bana çok keyif veriyor bu ramazan gidemedim heykele Yarında diş hastanesine gidiyorum geçende hiç bişey yokken alt dişimin kenarı kırıldı dolgu yaparlar herhalde.Bende haberler böyle.Allah'a emanet olun görüşürüz,İyi iftarlar sizlerede
günaydın hatunlar....
Merve inşallah akşam güzel geçmiştir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?