- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
günaydın canım nasılsın şevval nasıl oldu geceniz rahat geçti mi ?
saol canım...
çok şükür iyi şuanda antibiyotik etkisini gösterdi sanırım...
gecem öyle rahat geçtiki :) bir uyandım saat 5,30 du. :))
ben oruçlu değilim ama kocam te ramazanın başında, ramazan orucuna diye niyetklendiğinden mecburen tuıttu
bilmiyo sanki karısının ramazan boyunca 4 sefer uyuya kaldığını.
günaydın hatunlar....
Merve inşallah akşam güzel geçmiştir. :)
merhabalarrr
şimdi kısaca özetleyim...
yinuse hoş geldin canım hasret gidermişsin bol bol:)
merve canım evlilk yıl dönümünüz kutlu olsun uzun upuzun yıllara inşallah..
bu arada mervecim özendirmek gibi olmasın ben 3 kilo verdim bu ramazan:) darısı başınıza sizlerinde..
karamuk canım tatil planları yapılmış sarımsaklıya hiç gitmedim kısmet olmadı ama çokkkk güzel olduğunu duydum şimdidemn iyi tatiller..
bu arada özcanberk çok tatlı olmuş keltoş:))
sevcancım şevvalciğime çok geçmiş olsun canım çopk üzüldüm..umarım şimdi daha iydiir.ama gerçekten ateşiniz uzun sürmüş..
allahım şifa versin..
sevcan canım bize özdilk bu ramazan kısmet olmadı sizler merionsa özdilğe gittik deyince özeniyorum vallah(
kız allah seni napmasın altımda arabam olsun borcum olmasın ayfer gibi demişsin ama borç var canım..boşevr borç yiğidin kamçısıymış:)
borca girmeden mal sahibi olunmuyor:)
semihacım berramada geçmiş olsun canım..umarım iz falan kalmaz ilerleyen senelerde gitgide kaybolur canını sıkma bence..
bu arada emiminki nazar değdi kızına maşallah çok güzel alımlı bir kızın var seneler sonra nasıl olur bilmiyorum:) ama dikkat etmek lazım bu akdar güzel kız annesi olmak kolay değil..
benim facede bile ayy bu kız kim diye soranlar oluyor:))) maşallah tekrardan
baharcım nehir dönmeye başlamışsa işin başlamış demektir:)allah ytardımcın olsun kırılmadık bişeyini bırakmayacak göreceksin:)
en zor dönemi 10 ay 2,5 yaş arası allah yardımcın olsun..ama onların başına kaza bela gelmesinde varsınb eşyalar kırılsın:))
bu arada sevcanın bahsettiği ali bostancıyı inceleyin umarım kolaylıklar sağlarlar sizede..ve ev sahibi olursunuz insanın kendi evi gibisi yok malesef
bu arada sevcanın bahsettiği gibi dün konuştuk..sizleri bekleiyorum bayram sonu..bahçemizde güzel bir keyif yapmak çok güzel olur:))
ordan denize gireriz oh oh harika olur..karamuk eşinde gemsaza geliyor ohh ne güzel sziide bırakır bana çok sevinirim..ama arayı uzatmayın..
ay sevindim canım hadi çok şükür işallah bugün daha iyi olur zaten antibiyotik 48 saat sonra anca etkisini gösteriyor
ben de oruçlu değilim bu hafta adetliyim ama öyle gecede uyuyp kalsam ben de tutamam heralde
ay yazık adama kız zaman da çok uzun nasıl geçer kimbilir bugün ona şimdi
benimde bayram temziliğim başladı ama yazlıkta:) vallah bu evimi bugünde süpürdüm sildim oh mis gibi oldu ama derin temizliğe girmedim perde camlar gibi..bayramda yazlıktayız..haftaya pazartesi ankaradaki görümcemler geliyor eşiyle 1 hafta bizde kalacaklar..ama nedense hiç gerilmedim bu sefer:) yazlıkta kırılacak eşyamda dağıtılacak eşyamda yok:) yatak halı perdeden olşuyor:) o yüzden çok rahatım üstelik 4 çocuklu olan görümcem geliyorallah yinede yardımcım olsun..en korktuğum hepsi oturup benden bişeyler beklenirse çok sinir olurum 2 gün 3 gün değil yani 1 hafta kalacaklar..mutfağa giriliyorsa beraber girilmesi tarafındayım..inşallah o nezaketi gösterir kendileri..yoksa surat ifademden istenmediğiniğ anlar:) ama bana yardımcı olursa başımın üstünde yeri var..malum 4 çocuk artı kocası,, kahvaltı öğle akşam yemeğii hepsinle ben başedemem..allahım yardımcım olsun..burdaki görümcemlerde eltimlerde ekstrası tabi..ama çok fazla koşturmayacam söz verdim kendime:)))))))
yani işte öyle kızlar gidip geliyorum yazlığa,arada ofluyoruz sıkıntıdan arada zaman nasıl geçmiş anlamıyoruz..bahçemizle uğraşıyoruz..dün peyzajçılar geldi..sulama tesisatını çektiler bugünde rulo çim serilecek bahçemize..bayarama daha güzel olacak inşallah..köpeğimizide yan komşuya teslim ettik:)talha onun burukluğu içinde ya ona alışırsa beni unutrsa diyor:)) yuhh dedim oakdar uykusuz kaldın itin köpeği için unutursa sende onu silersin dedimoha anne diyor:))
bayramda neler yapıyorsunuz bakalım..biz ilk günü görümcemleri evde bırakıp anneme akrabalara gidicez akşama yine yazlığa geri dönücez.malum ağır abiler var:)umarım güzel sinirsiz ılımlı bir bayram olur bizim için..çok umudum yok ama allahtan umut kesilmez:)
ehh işte iyi sayılır okadar kalabalık değildi arabayı sorun ediyordum parketmeye yer bulabılırmıyım dıye onada kolay yer buldum sadece akşam konser yoktu ilahi gibi bişeyler söylediler merinos beklentilerimi karşılayamadı anlıcağın
Ayfercim teşekkür ediyorum.kılo konusuna hiç girme ben kılo falan veremedim ayrıca bugunde çok acayıp şişlik var uzerımde,bayramdan sonra hemen acıl dıyette gırmem gereklı 72 kg yum maş.
Bu arada oğlunmu o çok tatlıymış maşallah hele o köpecik şipşirin allah nazardan saklasın herkezin evladını
haksevercimm nerelerdesin gelde artık bebişini anlat gördünmü nasıl senin sağlığın nasl gidiyor...
karamukcum, benim izin ertelendi 19 ağustosta çıkıcam o hafta bir gün izin alabilirmisin ayarlayalım mı? Ayfere gidermiyiz :)) enişte bırakırmı bizi... ağzından laf çıkmaya görsün ne beleşçiyim heee
ay yok kız estağfurullah ne demek öyle beleşçi falan allah aşkına deme kız öyle şeyler ne var adam zaten hergün gidiyor oraya atıveriri bizi ayfere kısmetse tatil dönüşü ayarlamaya çalışşırım canım konuşuruz yine
senden haber bekliyorum o zaman :)
tamam canım tatil dönüşü kısmetse işleri toparlar toparlamaz kaçarız mesela 22 si ve ya 23 ü gibi olabilir diye düşünüyorum kısmetse bir aksilik olmazsa
inşallah canım...
şimdi ayfer aradı tekrar mutlaka gelin diyorgelirsek sabah gelicez dedim. kahvaltıya işte ne güzel dedi karga kakasını yemeden DD
Günaydın kızlar....
Karamuk canım naber :) tatile nereye gidiyorsunuz canım inşallah çok güzle geçer...
Ayran canım keşke görüşebilsek geldiğinde... çok kalacakmısın annenlerde özlemiştir vallahi, eşinlemi gelceksin.
Haksever seni göremedim, Cuma günkü kontolün nasıldı merak ediyorum :))
ay valla ne güzel olur kızzz benim herif sabah 9 a doğru çıkıyor evden kısmetse 9.30 da orda oluruz
Ablacım eşim ekim ayında döncek bende özlem giderip döncem
Allah izin verirse görüşürüz neden olmasın :) ben tanışmak isterim
Önemli bi işim olmazsa bursada 3 veya 4 ay kalıcam :) dua edinde eşim bursada iş bulsun
Komşu oluruz :)
günaydın kızlaaarrrrrrrr
uyuyakalmışım daha yeni geldim işe:78:
amann park işte ne bekliyordun şekerim... çok kalabalık ve insanlar çok pis açıkçası sürekli çekirdek çitleyip yere atıyorlar çöpleri yazık günah. Bizim halkımıza demirden kıç olsa dayanmaz inan... Nefret ediyorum yerlere çöp atan, ortak kullanım alanlarındaki eşyalara zarar veren insanlardan.
Kilo ver ama çokta üzülme çok çok bir kilon yok bence.
Dün hakseverle konuştum ben sahi kayınvalidesindeymiş... Bebişi görmüşlerKıpırdanıyormuş :d rüya gibi :d sanki haksever beni dürtecek ve rüyaymış diyeceğim bazen ben bile inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?